MissEvilEve

Kaaso/avustaja
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About MissEvilEve

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/18/79

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1003 profile views
 1. Onko noissa muuten merkitystä kumman nimikirjain on ekana. Siis tulisiko sen olla naisen vai miehen? Itselläni on aina ollut niin että miehen nimet rimmaa paremmin ekana, ja mun tokana, siis ihan puhekielessä jne. Eli sanotaan esim X ja Eveliina, eikä Eveliina ja X.
 2. Me oltiin sovittu n. 50e summaksi, kaasoja oli kahdeksan joten polttarit tulivat maksamaan n. 400e. Sisäsi aivan kaiken tuo summa eli kukaan ei maksanut mitään erikseen.
 3. Olin juuri kaasona häissä, ja meitä kaasoja oli KAHDEKSAN ja bestmaneja NELJÄ. Seisoimme kaikki siellä edessä vihkimisen aikana, hieman puolikaaren muodossa [vihkiminen ulkona]. Kyllä mahtui ihan hyvin eikä ollut tuollainen konkkaronkkakaan mitenkään hölmön näköistä, olipahan morsiamen ja sulhasen lähimmät ihmiset heitä kirjaimellisesti lähimpänä Ainoa miinus oli se että 8 kaasoa ja 4 bestmania on aivan mahdoton saada sopimaan yhteisiä aikoja kokouksiin, askarteluihin ym, ja kun ajan saa järkättyä, on mielipiteitä liikaa Itse tein varmaan 70-80% häihin liittyvistä järjestelyistä, polttariohjelman, polttarikansiot, hääaskartelut, hääohjelmat jne... Muutama kaaso auttoi josta voi hyvin laskea että 2-3 on ehkä 'paras kombinaatio' jos enemmän haluaa kuin yhden. Siinä vaiheessa kun porukkaa alkaa olemaan läjäpäin tulee käytännön tasolla järjestelyissä aika paljon ongelmia
 4. Mä olen aina luullut että Kouvola on niitä harvoja paikkoja joissa kirkko on... noh... kirkoksi tunnistamattoman näköinen hökötys. Väärässä olin! Näitä laatikkomaisia tehdashalleja sun muita näyttää olevan enemmänkin. Aina kun mulla on ollut jotain tuttuja muista kaupungeista käymässä, olen kirkon ohi ajaessa maininnut että tässä on sitten Kouvolan kirkko, ja juuri kukaan ei ole uskonut ;D Kaikki alkaa vaan nauraa ja sanoo että höpö höpö, seurakuntakeskus ehkä mutta EI kirkko. Sitten olen ajanut uudestaan läheltä ja kirjaimellisesti todistanut että kyllä, se ON Kouvolan keskuskirkko No, rumuudesta onkin rangaistus tullut siinä muodossa että mitä nettisivuilta katsoin niin tuolla keskuskirkossa ei hääparit halua vihkimistä. Yksi pari taisi mennä viime vuonna, kaikki muut käyttävät perinteistä Käpylän kirkkoa Tässä vielä toinen kuva Kouvolan kirkosta:
 5. Tietää kirjoittelustani, samoin nimimerkin koska käytän tätä kaikkialla netissä. Haluan olla selkeästi MINÄ Luen toisinaan juttuja ääneen täältä, niin hyvässä kuin pahassa. Ei kyllä itse käy täällä eikä varmaan olisi mtn kiinnostusta. Riittää kaikki se tieto mitä mun kautta saa.
 6. Tosi kaunis on! Pöydätkin saa järkättyä varmasti itselleen sopivaan muotoon, vaikkapa pitkiksi jonoiksi jos haluaa. Tuo salikuva oli vain toispuoleinen, kuinkahan monta paikkaa siellä on, miten riittää tilaa tanssille ja ohjelmalle? Miten ne muut huoneet siellä oli? Muistelen että 100:lle oli pöytiä tuossa salissa... Yksi kysymys muuten askarruttaa... eli äänentoisto! Onko Tuulensuojassa jtn keskusradiojuttua, vai pitääkö sinne itse tuoda/vuokrata stereot ja kauittimet, [tai tietty orkesteri jos sellaisen haluaa]? Kiitos muuten noista kuvista! Olet ihan PARAS! Kukaan tuolla jo häitänsä viettäneistä ei ole pyynnöistäni huolimatta kuvia laitellut [ei varmaankaan ole edes vieraillut tässä ketjussa] joten tuhannesti kiitoksia sinulle
 7. Ihanko totta???? Luin täältä jtn pari vuotta vanhaa kirjoitusta ja vuokra oli ollut 460e tjsp. Eli siis nykyään puolet vähemmän KOKO HELVATUN viikonloppu? Upeaa, mahtavaa! Tuosta olen niin unelmoinut ettei ole tosikaan Laita ihmeessä kuvia jos voit!!! Mä oon ihan pyörryksissä, tuo on mulle ihan törkeän hyvä uutinen, ihanaa ihanaa ihanaa. Jee jee ja mitähän vielä Muuten, miten siellä saa juhlia, siis kuinka myöhään? Ajattelin että meneekö siellä jotkut hälytykset päälle tiettyyn aikaan jne...?
 8. Ollaan puhuttu mitä ei haluta ja mitkä asiat miellyttää, ja näitä asioita on keskusteltu aivan suhteen alusta lähtien, sillä haluamme olla avoimia, rehellisiä, ja suorapuheisia toiveidemme suhteen. Meillä kaikki asiat nostetaan 'kissoina pöydälle' jo etukäteen ja puidaan monenlaisia asioita, sellaisiakin mitkä eivät ole laisinkaan ajankohtaisia.
 9. Lainaan itseäni kun tässä olen 4 kuukautta vastausta odottanut ;D Luulis että Tuulensuojassa olisi tänäkin kesänä mennyt muutama naikkari naimisiin, tietoa janoan siis kaikesta, kuvia etenkin jne
 10. Tuossa aiemmin kirjoittelin että itsellämme menee kihlausaika n. reilu 2 vuoteen. Muistin juuri että oikeastaan näin se on myös kahdella kaverillani, toiset menivät juuri naimisiin, ja toiset menevät ensi kesänä. Ensi kesänä naimisiin menevät ystäväni olisivat voineet mennä 1 vuodenkin kihla-ajalla naimisiin, mutta sepäs ei ihan niin vain käynytkään sillä joulun alla kihlautuessa ei enää seuraavalle [eli tälle] kesälle ollut vapaita kirkkoja/juhlapaikkoja. Usein sitä siis jopa saattaa tarvita sen 2 vuotta häiden suunnitteluun, ja kirkot sun muutkin pitää monissa paikoissa varata joku 1½v aikaisemminkin, suosituissa paikoissa 2v 'etukäteen' varaukset eivät taida olla lainkaan kummallisia?
 11. Meillä on suunnitelmissa varata kirkko kosintapäivänä, tai muutaman päivän sisällä siitä jos suinkin on mahdollista [riippuu kirkon varausjärjestelmästä]. Eli kun kihlaudumme, alamme selkeästi tekemään asioita avioitumisen eteen, vaikkakin hääpäivä on oikeastaan jo päätetty [olemme joutuneet miettimään asioita vakavasti jo ennen virallista kosintaa, sillä meillä on sen verran suunnitelmia häiden suhteen ettei kovin lyhyt kihlausaika riittäisi, ja aiomme mennä pidemmäksi aikaa ulkomaillekin treenilomalle]. Perinteinen 1 vuosi ei riitä meillä kihlauksen ajaksi [tai joutuisimme väkisin venyttämään kihlautumista pidemmälle koska emme kertakaikkiaan ehdi haluttuna aikana vihille], joten se taitaa mennä lähelle sitä 2 vuotta, mutta se on kaiketi ihan normaalia koska monissa paikoissahan kirkkojen ja juhlapaikkojen varauksia ei esim yhden vuoden aikataululla saa järjestettyä haluamakseen päiväksi. Aiemmassa suhteessa oltiin 6 vuotta kihloissa ilman mitään puheita avioitumisesta. Mielestäni aivan liian pitkä aika enkä sellaiseen enää tässä aikuisiässä suostuisi, siksi meillä ainakin lähtee iso pyörä pyörimään siitä hetkestä kun kosinta tapahtuu. Ei mitään lupauksia 'sitten ehkä joskus myöhemmin', vaan selkeästi suunnataan kohti sitä päämäärää.
 12. Vastaanpa minäkin vanhaan ketjuun kun on taas ihmisten ilmoille tämä nostettu Omasta mielestäni 50e on kaveripariskunnalta hyvä summa. Itsekin annoimme kavereillemme 50e kun menivät naimisiin, ja tämän lisäksi ukkoni oli bestman ja teimme yhdessä tosi paljon juttuja häiden eteen, eli ei edes oltu ihan vaan pelkästään vieraina nauttimassa ohjelmasta, vaan auttamassa kaikinpuolin häiden järjestämisessä. Rahallisen lahjamme lisäksi teimme siis myös muunkinlaisen panostuksen häihin. Appivanhemmilta 50e on omasta mielestäni liian vähän, oli rahatilanne mikä tahansa. Itse sitten köyhänä vaikka ennemmin säästäisin pikkuhiljaa vähistäni kuin antaisin noin pienen summan omille lapsilleni... Appivanhemmilta olettaisi saavan ainakin jonkun 200e. Tosin nämä olettamukset ja omat kuvitelmani voivat olla ihan siitäkin kiinni miten minut on kasvatettu ja mihin minut on opetettu tottumaan...
 13. Tästä aiheesta mieluiten lukisin lisää. Leikit ja kilpailut kun eivät kiinnosta ja ohjelmaa on silti oltava niin tälläinen rento hauskuuttelu sopisi mielestäni paremmin kuin hyvin ainakin meidän tyyliimme. Ystäväni oli talvella häissä joissa oli käytetty morsiamen äidin teatteriporukkaa esiintyjinä ja oli kuulemma ollut hulvatonta! ;D
 14. Vauvan tilalle voi myös laittaa sukupuoleen viittaavan nimityksen kuten Pikku-Neiti Sukunimi tai Pikku-Herra Sukunimi.
 15. Olen tässä käyttänyt Tuulensuoja-sanaa sen kaikissa muodoissa ja yrittänyt etsiä Kouvolan seudun 'rouvien' kuvagallerioita ja hääpäiväkirjoja kuvien toivossa mutta erittäin huonolla menestyksellä... :-/ Tuulensuoja on mielestäni erittäin kaunis rakennus ja keskeisellä paikalla, varsinkin syys-talvihäitä ajatellen [kesällä monet varmaan haluavat olla 'raikkaammassa' ympäristössä]. Olen googlettanut Tuulensuojaa mutta siitä löytyy ainoastaan ulkokuvia, ja kaipaisin ennenkaikkea tietoa siitä millainen se on sisältäpäin, eihän kukaan siinä pihalla juhli Eli herätys kaikki morsmaikut ja nykyiset rouvat keillä linkkejä Tuulensuojan sisältä otettuihin kuviin, mikä tahansa kelpaa missä taustaa näkyy