Jump to content
Naimisiin.info

fyi

Rouva
  • Viestit

    8018
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2049 profiilin katselua

fyi's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Olis kiva, että gallupissa olis myös "Ei vihkisormusta" -vaihtoehto
  2. ^ Suomessa ei itse asiassa onnistu tuokaan, että molemmille tulis yhdysnimi... Vain toisella saa olla sellainen.
  3. ^ Mä pesetin oman pukuni tuolla Washingmanissa, tuli puhdasta eikä hintakaan päätä huimannut
  4. ^^ Ehve, kokeile ladata kuva ensin Photobucketiin, ja sieltä koodi tänne.
  5. Ja moni haluaa lähteäkin melko aikaisin kotiin. Eli mitään kovin upeita ohjelmanumeroita ei kannattane jättää myöhään... Me esimerkiksi lähettiin serkun häistä jo ennen tanssia (eikä oltu ainoita), kun se oli laitettu melko myöhäiseksi. Tietenkin jos häissä on pelkästään kavereita, joiden kanssa on tarkoitus bilettää aina pilkkuun saakka, niin tilanne on erilainen. Mutta jos paikalla on esim. sukulaisia, niin monet varmaan lähtevät heti kakun jälkeen, tai viimeistään yhdeksän - kymmenen aikaan. Tai näin on ainakin ollut monissa häissä, missä oon ite ollut. Mutta riippuu siis A) ohjelmasta B. vieraista.
  6. Mä en muista millanen/mikä kakku meillä oli (), mutta kokki kerto meille etukäteen kakusta (kysyttäessä), ja muokkasi sitten meidän maun mukaan (allergioita yms.). Oli tosi hyvää Kannattaa kysyä ravintoloitsijalta, hän tuntu vastaavan tosi mielellään kysymyksiin. Alla vielä (huono) kuva. Toi "teline" tuli ravintolalta, itse tuotiin ruusut&terälehdet (&valokuva). Kakkua oli noin 60 ihmiselle.
  7. Tässä taitaa näkyä (huonosti tosin) presidentti Obaman sormus:
  8. fyi

    Nimiasioita

    Repesin tolle hurjalle vastausvyörylle Munkaan mielestä ei oo yhtään hassua. Varsinkin jos tykkäät nimestä muuten ja koet sen omaksesi, niin miksi ihmeessä et ottaisi sitä?
  9. Toisaalta kun häihin on vielä aikaa, silloin on myös aikaa leppyä ja päästä molempia tyydyttävään lopputulokseen... ;-) Sori Naatuska, ei ollut tarkotus aiheuttaa paniikkia :-) Jos se sormus ei oo sun tyyliä, niin voihan sen vaihtaa myöhemmin (niin kuin me ollaan tekemässä). Älä liikaa huoli. Suostuiskohan miehes näyttämään sitä sormusta esim. sun äidille tai jollekin kaverille, niin että näkisivät, onko yhtään sun tyylinen? Entä onko sulla kihlasormusta? Onko mies tajunnut, että vihkisormuksen on "PAKKO" ;-) sopia kihlaan? Että materiaalit voivat jopa vahingoittaa toisiaan? Että väliin voi jäädä ruma rako? Jos noilla "järkeilemällä" sais miestä tajuamaan, että ehkä se vois olla oikean käden sormus... Tai että ohut sormus saattaa vääntyä helposti (mun on esim. aika vänkyrä ;D) ja mitäs vielä... Toisaalta voihan se olla aivan UPEA sormus - mutta mä en ehkä haluis stressata hääpäivänäni siitä, onko se sittenkään. Toisaalta jos sä osaat ottaa stressaamatta ja ajatella vaikka "no ehtiihän noita sormuksia ostaa...", niin loistavaa. Tsemppiä ja myötätuntoa...
  10. Otan osaa, mun mies nimittäin hankki mulle sormukset kysymättä eikä ne oo yhtään mun tyyliset... Ja on vielä hankalatkin, tarttuu joka paikkaan yms. Onneks ollaan nyt vähän puhuttu, että käytäis ostamassa mulle joku vähän kivempi sormus... Laadukkaampi ja oman maun mukanen. (Noi alkuperäiset oli melko halpikset, reilusti alle 100 e yhteensä.) Maksoko mies itsensä kipeeks sun sormuksesta, vai voisitko kuvitella saavas sen esim. "oikeaan käteen" ja vihkin ostaisitte sittenkin yhdessä? Sinällään sormuksen ei pitäis olla kaikkein tärkein asia, mutta ei sekään oo kiva, jos ei-yhtään-omantyylinen (ja jopa ruma) yllätys paljastuu omana hääpäivänä... Uskoisin, että vie fiiliksiä
  11. fyi

    Sulhasten suusta

    ot: mä luin ensin "tän täytyy olla joku taapero..." "hä? taapero? siis nyt en tajunnu..." haha
  12. fyi

    Sulhasten suusta

    ^ ja kolmannet eivät tee kumpaakaan ;D
×
×
  • Create New...