ziik

Naikkari
 • Content count

  966
 • Joined

 • Last visited

About ziik

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1068 profile views
 1. Mun mielestä Tarvainen kuulostaa kauneimmalta. Mutta kaikki ovat nättejä.
 2. Just tajusinkin, et eihän siinä mitään testamenttia tarvitse tehdä kun lapsia ei oo tulossa. Vielä ei olla avioehtoa tehty vaikka naimisiin jo ehdittiin... Hih. No mut jos nyt täs jossain vaiheessa sais aikaan, vielähän ei nyt ees mitään omaisuutta oo mut toisaalta myöhästä se on sitten jossain vaiheessa alkaa yrittämään avioehtoa, jos sattuukin tulemaan tarvetta.
 3. Meidät vihittiin Helsingin maistraatissa. Vähän kummallinen vihkijämies oli kyllä, mutta en antanut häiritä.
 4. Jos liityt vaikka tän vuoden puolivälissä niin ensi vuoden alusta maksat kirkollisveroa. Sitten jos vaikka eroaisit tammikuussa niin loppuvuoden menisi vielä veroa. Periaatteessahan noin voi tehdä miten snowdrop kuvasi että eroaa ennen vuoden vaihtumista jos ei halua veroa maksaa.
 5. Menemme naimisiin koska olemme varmoja että haluamme viettää elämämme yhdessä. Ei haluta pitää mitään takaovia auki, haluamme olla toisiimme lopullisesti sitoutuneita. Laillinen puoli on myös plussaa. Niin joo ja todellakin on hyvä että avioliitossa olemme toistemme lähiomaiset! Ainakin jos joudun vaikka hengityskoneeseen tms. niin tuo mies kyllä tuntee mut parhaiten ja tietää millaisia päätöksiä toivoisin hänen tekevän (jos pitää jotain lääketiet. päätöksiä tehdä). Ja haluan kyllä ilmoituksen menevän heti tuolle jos mulle käy jotain, samoin kuin haluan itse tietää heti.
 6. ^Enpä mäkään oo ennen naikkareille eksymistä tiennyt vaikka sitä mikä viehe on, ellei sitten just kalastamisesta puhuta. Ja ihan nainen oon... Eipä meitäkään kaikkia nuo hääjutut niin kiinnosta.
 7. Mulla samat suunnitelmat kuin aloittajalla... Ajattelin kysyä maistraatista voinko vaihtaa siellä vasta puvun päälle ja sitten vihkimisessä ja sen jälkeen pidän kyllä puvun päällä... Siinä on laahuskin kyllä, pitää keksiä jotain millä pitää se edes vähän ylhäällä. Johonkin siis ajattelin syömään tai kahville vain vihkimisen jälkeen ja sitten kuvaamaan, että en kyllä pukua vaihda pois. Menomatkalla vaan ehkä mieluummin olisin muissa vaatteissa että olisi vihkimisessä puhdas kun metrolla mennään. Tylsäähän se pelkässä vihkimisessä olisi pukua pitää, kallis hinta ja kaunis puku ja sitten päällä 10 minuuttia
 8. Tiedätkö yhtään millaisia ongelmia tästä on käytännössä?
 9. Kuvan näki jo, kunhan tulee niin pakkohan se on heti tivata että mitä tykkää siitä... En mä malta hääpäivää oottaa, ja muutenkin se kyllä näkis sen viimestään matkalla maistraattiin (jossen sit siellä vaihtas)
 10. Moi! Tulin mielipiteeni kertomaan vaikka elänkin miehen kanssa Ei varmaan kauheasti haittaa... Musta voitte oikein hyvin laittaa juuri sellaiset puvut päälle kuin haluatte, vaikka toiselle "kermakakun" ja toiselle jakkupuvun tai kuinka vaan. En mene vannomaan etteikö joku voisi ajatella tällaisia "tuo on nyt se mies tuossa suhteessa" -ajatuksia mutta musta se kertoo enemmän kyseisestä ihmisestä kuin teistä. Fiksut ihmiset kyllä tajuaa että kun teitä on kaksi naista siinä suhteessa niin kyllä te ihan naisia ootte molemmat
 11. Ahdistunut, ei niitä lapsia mikään pakko ole hankkia! Kai olet miehesi kanssa jutellut siitä että et välttämättä koskaan halua lapsia? Itellä vähän sama mieli kuin sulla, en siis tiedä vielä haluanko lapsia koskaan. Ainakin sen tiedän että en niitä halua milloinkaan lähiaikoina! Reilua on kuitenkin että molemmat tietävät asian, että ei tule yllätyksiä (eikä painostusta kumpaankaan suuntaan!). Täällä mies sanoi että jos en koskaan tule niitä haluamaan niin ollaan sitten kahdestaan. Tosin se ei oo vielä itekään mitenkään valmis ja asia on kaukainen, joten kai se on helppo sanoakin... :/ Mutta tulevaisuus näyttää, mille kannalle asetutaan. Jos miehelle joskus nousee lpset kovin tärkeiksi ja itsellä tulee varmuus siitä että en niitä haua niin en mä sitä väkisin mun luona pidä. Turha sitä nyt vielä on surra, kun ei oo mitään tietoa vielä kummastakaan. Ja morrea komppaan että älä vain ryhdy äidiksi ympäristön paineen vuoksi! Meillä ei oo kun tää yksi elämä, se kannattaa elää kuten itsestä tuntuu parhaalta!
 12. Meillä kumpikaan ei tykkää tuosta keskipisteenä olosta. Ylppäritkin oli pakollinen paha mulle... Tässä yksi syy miksi käydään ihan vain maistraatissa lähimpien ihmisten todistaessa, eikä pidetä mitään juhlia
 13. Brassi: Voisitko koittaa kysellä mieheltäsi vähän, että miksi juuri se on niin kovin tärkeää että sä ottaisit hänen nimensä... Musta se on vähän tylsää etät ihan vaan miehen mieliksi joutuisit luopumaan nimestäsi. Jos saisit hänet vähän pohtimaan että miksi se on niin tärkeää: onko syynä että teillä olisi yhteinen nimi tai joku "perinteen kunnioittaminen"? Musta jos miehesi haluaa teille yhteisen nimen mutta se ei oo sulle niin tärkeää niin reilumpaa olisi että hän vaihtaa itse nimeään... Kysele vähän että miksi hänestä juuri sinun pitäisi vaihtaa nimesi. Ymmärrän hyvin että olisi kiva toista ilahduttaa jos asia on kovin tärkeä hänelle. Kuitekaan en itse ihan pelkästään toisen takia suostuisi vaihtamaan jos itselle olisi yhtä tärkeää pitää oma nimi.
 14. Meillä tulee lähimmät ihmiset eli sulhasen äiti, mun kaveri ja toivon mukaan mun isä pääsee myös paikalle.
 15. Onko joku käyttänyt tuota kaksipuoliteippiä valokuvan liimaamiseen? Tarkoituksena olisi siis kiitoskortteihin sitten kuvat saada kiinni, tuo varmaan toimisi tarkoitukseen? Kiitos hyvästä vinkistä, eipä oo kaksipuoliteippi tullut mieleen!