Maria78

Rouva
 • Content count

  555
 • Joined

 • Last visited

About Maria78

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Kiitos Hackaton vinkistä, olin mentorina kahdelle projektille. Jännittää nähdä mitä tulee.
   

  Ja sama mieltä THL stä. Olin siellä töissä sikaflunssa aikaan ja meno oli sekava. Silloin tein tutkimusta, jopa melko perustutkimusta siellä, se oli arvossa KTL aikaan mutta jäi epäsuosioon fuusion jälkeen. ( näin potkujen saaneen näkökulmasta ;) )

 2. Heidi teki minulle hääkampauksen vuonna 2004 ja vuonna 2009 minun kaasolle kun hän meni naimisiin. Valitettavasti hän ei enää ole töissä Toporiinassa mutta jos joku tietää missä hän toimii nykyään niin olisin kiitollinen tiedosta (hän työtoveri muisteli että olisi jossain Kirkkonummella)
 3. Löytyisikö tuoreita kokemuksia?
 4. Eikös Leppävaaran kirkko olisi sopiva, vaikka on alle 100-vuotta vanha? Lisätty: Linkki http://www.espoonseurakunnat.fi/fi/kirkot_leppavaaranarkkit
 5. Kaikilla jolla on kirjastokortti pääkaupunkiseudun kirjastoihin, käykää tsekkaamassa seuraava palvelu http://helsinkilib.naxosmusiclibrary.com/p...rary_cardno.asp Eli löytyy enemmän tai vähemmän koko klassisen musikin kirjo kuunneltavaksi. Hakusanaksi riittää esim. Wedding tai Organ Music.
 6. Sitten löytyy kesäinen ja mukava Ljusbacka, melkein kävelymatkan etäisyydellä uudesta kirkosta. Noin 80 henk. maksimissaan mahtuu.
 7. Korkea sokeripitoisuus vääristää tällaisten kotimittarien näyttämä etanolipitoisuus, joten liköörejä ei voi niillä mitauttaa. Sanoo kemisti...
 8. Vanha ketju, mutta meidän häät juhlitiiin Albergan kartanossa. Kysykää yksityisviestillä jos haluatte tietää enemmän meidän kokemuksistamme. Ja tänään Suomen Sillä Silmällä vietetiin häitä juuri siellä. Että sellaista
 9. Joko tämä on provo tai sitten joku on TODELLA vaativa kun odottaa että kaaso kestäisi suurin piirtein mitä vaan. Jos halutaan kaason osallistuvan tolla tasolla olisi ehkä parempi etsiä ystäväpiiristä seremoniamestari avuksi tai hankkia ammattilais-sellainen.
 10. Centerpiece 30e€ Pöytäkimput 25e 11 kpl Miehen viehe 15e€ Muut vieheet 8e€ Minun kimppu, jossa kaksi erilaista ruusua, orkideat, kallat, narsissit, vihreä 100e€ Mielestäni kohtuuhinta, kun muistaa että tämä oli tammikuussa, pöytäkoristeet olivat valtavat, vieheet huolellisesti tehtyjä jne.
 11. Tapiolassa on Jorin Tori josta olen usein ostanut "tavalliset" kimput. Hinta-laatu suhde on ollut hyvä. Pitopalvelun vinkistä päätimme ottaa hääkukat Bembölen Kukka-Pihlasta. Ja olen valintaan enemmän kuin tyytyväinen. Suunittelu sujui loistvasti. Keskustelimme värivaihtoehdoista, minkälaisiä kukkia emme halunneet, mitkä ovat suosikkikukamme, näytin kuvan You and your weddingflowers-lehdestä josta pidin ja jätin sen lehden sinne malliksi. Lisäksi laitoimme maksimihinta mitä mikäkin kimppu, viehe, koriste sai maksimissaan maksaa. He lupasivat meidän tovomuksien perusteella tehdä "työt" sen perustella mitkä kukat olivat sinä päivänä saatavilla edullisesti ja parhaimman näköisinä. Juhlapaikan koristeet tuotiin suoraan juhlapaikalle ja sulho kävi bestmanin kanssa noutamassa mun kimppu ja vieheet aamulla. Kukkien määrän nähden hinta oli mielestäni edullinen.
 12. Riippuen kanttorin osaamisesta mutta minun toivelistalla olisi Bach preluudi C-duuri Widor Toccata 5.symfoniasta Vierne Finale 1.symfoniasta Ystävä on luvannut laulaa kirkossa, laulua etsitään vielä. Häävalssina luultavasti Merikannon Valse Lente jos löydän sovitus jousikvartetolle. Muuten CDstä soitettuna. :
 13. Haikon Kartano. Oma pitopalvelu ei onnistu mutta 100 henk ei ole ongelma
 14. Kiitos Katti ja Suzie. Etsimme edelleenkin... Laaksolahden monitoimitalo, Laurilahden venekerho, Villa Elfvik, Carlberg ja Lagstads Hembygdsgård ovat vielä listalla. Jade, Honkamajasta minulla ei ole kokemusta. Saimme kutsun häihin, joiden juhlat vietettiin juuri Honkamajassa. Valitettavasti emme päässeet. Voisin kysyä (jos muistaisin) kavereilta, jotka olivat siellä millainen paikka se olisi.
 15. Olen ollut Luukissa kaksi kertaa juhlimassa. Ihan ok, hieno ranta ja alkeellinen sauna lähellä. Olen kuullut että paikka olisi liian rankan juhlinnan jälkeen melko huonossa kunnossa mutta se voi olla että se on nyt kunnossa.