Mymmelin tytär

Rouva
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

About Mymmelin tytär

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

846 profile views
 1. ^meillä oli ruoka-, juoma- ja lahjapöytä siinä viereisessä isossa salissa. Pitopalvelukin tykkäsi, kun ovet sai kiinni ruokailun jälkeen, että saivat rauhassa kattaa kahvit yms. pöytiin. Joissain häissä on kuulemma järjestetty tanssi siinä viereisessä salissa, eli vaihtoehtoja juhlatilan järjestämiseen on runsaasti.
 2. Ei valitettavasti saa. Me käytiin itse mittaamassa juhlatila sekä pöydät ja suunniteltiin istumajärjestys sen mukaan. Tässä on liitteenä mittakaavassa meidän suunnitelma. Mieheni on piirtänyt kartan Google SketchUp:lla (ilmaisohjelma). Meillä meni tilan järjestämisessä ja kaikkien kamojen (äänentoistolaitteet, juomat, pöytien kattaminen) kaiken kaikkiaan 1,5 h silloin perjantai-iltana, kun olimme tehneet tuon valmiin kartan eli hyvällä suunnittelulla sieltä selviää hyvinkin nopeasti jännäämään hääpäivää Tuossa kartassa olevat pyöreät tuolit ovat hieman pienempiä kuin nuo neliön muotoiset, niissä meillä istui lapsia. Sit tuo alakerran pieni neliö on puutolppa. Tuolla järjestelyllä jäi mukavasti tilaa tanssillekin ja porukka mahtui hyvin istumaan. Toivottavasti tästä kartasta ois musaopistolla häitään juhliville apua!
 3. Me avattiin lahjat heti seuraavana päivänä.
 4. Joo, sama täällä. Jäi asia tuohon omaan aiempaan viestiin korostamatta. On ihan eri asia laittaa kutsun liitteeksi yleistä infoa ajo-ohjeista ja majoituksesta kuin käyttäytymissäännöistä, joista näissä hassunhauskoissa juhlaohjesäännöissä näkee.
 5. Minä olen ainakin niin koirakammoinen ihminen, että menisi tältä vieraalta häät itkuksi osaltani ihan muusta syystä kun liikutuksesta... oikeasti, koira(t) häissä??
 6. Meillä oli häät 5.9.2009 ja ensi viikon aikana on tarkoitus laittaa kiitoskortit postiin. Samalla tulee laitettua sukulaisille menemään myös joulutervehdys Mielestäni 3 kk viive häistä ei kovin paha ole. Varsinkin, kun saimme hääkuvammekin vasta lokakuun puolivälissä.
 7. Meillä persoonallisin idea taisi olla se, että hääkimpun asemesta heitin 20 irtoruusua naimahaluisten naisten joukkoon. Tällä tavoin jokainen sai pienen pisaran naimaonnea Ruusut oli kukkakaupassa sidottu nauhalla yhteen, joten ennen heittoon ryhtymistä kimppu näytti aivan tavalliselle heittokimpulle. Käännyttyäni selin ennen heittoa avasin ruusuja kimpussa pitävän nauhan ja irrottelin vähän ruusuja toisistaan, jotta ne irtoaisivat kunnolla toisistaan ilmalennon aikana. Ideasta tykättiin vieraiden joukossa
 8. Meillä oli erillinen infolappunen, jossa oli kerrottu juhlapaikan sijainti, ajo-ohjeet ja muuta olennaista. En juurikaan perusta tästä perinteisestä "hassunhauskasta" ohjesäännöstä. Ensimmäisellä kerralla, kun tuollainen vastaan tuli, se jaksoi hieman huvittaa, mutta ei enää kuudennella kerralla.
 9. Me vietimme hääyön ihan tavallisessa hotellihuoneessa. Häämatkalla yövyimme sitten vähän hienommissa huoneissa kuin normaaleilla matkoillamme
 10. Eipä olisi huumori enää silloin aamuyöllä riittänyt, mikäli jotain jekkuja olisi hotellihuoneesta paljastunut. Onneksi ei (en kylläkään edes pelännyt, että tällaista olisi odotettavissa ollutkaan)
 11. Tästähän oli Iltiksessä just juttua: http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2009120410713198_lh.shtml Meillä häistä vielä sen verran vähän aikaa (3 kk), että en ainakaan vielä mitään dramaattista painonnousua ole huomannut. Paino sahaa muutenkin +/- 2kg, joten normaalin vaihtelun rajoissa mennään. Ehkä vuoden päästä häistä osaa jo sanoa, että onko naimisiin menolla ollut jotain vaikutusta painoon vai ei. Luulenpa kyllä, että paino pysynee suunnilleen näissä lukemissa, sillä se on ollut sama jo nelisen vuotta putkeen. En häitä varten mitenkään erityisesti laihduttanut.
 12. Me koettiin tämä sama! Kaiverrutuksen yhteydessä meiltä kysyttiin, että mikä päivä laitetaan, että sormukset ovat sitten valmiina "oikeana" päivänä. Me siitä hieman hämmentyneenä sanoimme, että laitetaan kahta päivää aiempi päivämäärä, sillä kosinta oli tuona päivänä tapahtunut. Ilmeisesti on nykyään yleisempää hakea sormukset yhdessä ja säilöä niitä sitten tallessa siihen päivään, kun tämä "oikea" kosinta tapahtuu. Minua eniten häiritsee nykyajan kihloissa se, että onnitellessa ei koskaan voi olla varma, että uskaltaako onnitella naimisiinmenopäätöksestä. Parikin kertaa on käynyt niin, että onnittelemani pari on räjähtänyt nauramaan, kun olen onnitellut päätöksestä mennä naimisiin. Kuitenkin he ovat mieltäneet olevansa kihloissa. Ärr.
 13. Me oltiin Thaimaassa häämatkalla syyskuussa ja kelit olivat aivan upeat! Syyskuussa on myös jonkin sortin off-season turismissa päällä, niin hinnat ovat mukavan alhaalla ja majoitustilanne on hyvä. Me vietimme lomamme aikana 1,5 viikkoa Koh Taon saarella ja voin suositella sitä kaikille! Saarta pidetään ehkä lähinnä sukeltajien paikkana, mutta kyllä tällainen ei-sukeltajakin siellä tekemistä keksi Koh Taolta lähdimmekin sitten kahdeksi viikkoa Balille, jossa ei ihan niin lämmintä ja aurinkoista ollut kuin Thaimaassa.
 14. Meille hääkukat tilattiin Lamminpään puutarhasta. Hinta oli mielestäni kohtuullinen ja tykkäsin lopputuloksesta
 15. Minulle kampauksen teki Ilona ja meikin Tiitu PS Hiusstudio Hämeenpuistosta. Suosittelen!