Birkingirl

Morsian
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

About Birkingirl

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1117 profile views
 1. Polttarit ei todellakaan ole must, itse en sellaisia halua enkä toivo. Ajattelin viettää aikaa ystävättärien seurassa, ehkä mennään syömään ulos tai sitten fiilistellään kotona ja muistellaan miten kaikki oikein avokin kanssa alkoi j.ne Juodaan hyvää kuplivaa ja nauretaan paljon. Se sopii minulle parhaiten ja kutsun ystävättäret itse eventtiin eli ei mitään yllärijuhlia.
 2. Riippuu tietenkin ohjelmasta ja siitä syödäänkö kunnolla ravintolassa vai jatketaanko ruokailun merkeissä yksityisasunnossa. Periaatteessa hyvän ravintolaillallisen kanssa 80-100e/hkö olisi mielestäni ok mutta vähemmälläkin pärjää jos ilta huipentuu omaan kotiin jossa valmiiksi katettu pöytä ja noutoruoka
 3. Oma suosikki korusuunnittelijani Annette Tillander Tehtaankadulla. Hänen kultaseppänsä tekevät töitä Unioninkadulla mutta tapaaminen ja suunnittelutyö tehdään Tehtaankadulla. Annette kuuntelee aina asiakkaan toivomuksia, tekee luonnoksen ja jaksaa kuunnella asiakasta ja varmistaa että pienimmätkin yksityiskohdat menevät oikein. Hän tekee myös koruja asiakkaan omista kivistä. Muitakin taitavia korusuunnittelijoita/kultaseppiä löytyy Helsingistä esim. Kulmala tekee mielenkiintoista jälkeä, mutta itse päädyn aina Annetten koruihin koska ne ovat niin kauniita ja suosikki koruni ovat hänen käsialaansa..
 4. Mun ystävätär kosi miestään lukion jälkeen ja menivät naimisiin. Liitosta syntyi yksi lapsi. Ero tuli about 3v jälkeen. Nainen kosi ja nainen myös päätti erota. Tällainen ote elävästä elämästä...
 5. Laatu eli hyvät kivet, käsityö (teetetty, 2 vaihtoehtoista kultaseppää Hgissä). Toinen sormuksista todennäköisesti perintökoru jolla tunnearvoa ja siksi tärkeä. Voi myös olla että sulhaseni antaa sen minulle huomenlahjaksi.
 6. Meidän häihin ei myöskään tule lapsia koska vietämme häitä tasokkaassa ravintolassa ja liian pienet lapset eivät helposti viihdy "kiltisti" pöydän ääressä sen jälkeen kun masu on täynnä...Kyllä vieraat mukautuvat hääparin toiveisiin ja järjestävät asiansa niin että voivat osallistua juhliin ja lapset ovat hoidossa. Kutsut lähetetään 2kk ennen ja jos esim joku lapsi yhtäkkiä sairastuu ja vanhemmat haluavat jäädä pois juhlista tästä syystä niin se on tietenkin luonnollinen asia. Meidän tuttavapiirissä ei ole ketään perheellistä joka ei osaa juhlia ilman lapsia. Ei teatteriinkaan sylilapsia viedä...Painetuissa kutsuissa on etunimellä mainittu kutsutut ja lapsien nimiä siinä ei lue joten mitään lisämerkintöjä tyyliin "jättäkää lapset kotiin" ei tarvitse. Lisäksi juhlapaikka ja juhlapukeutuminen antavat selkeän kuvan juhlan tyylistä.
 7. Laatu, eli kivien koko ja laadukkuus, klassinen malli joko valkokultaisena tai mielummin platina. Suosin timantteja. Mielummin teetetty kihla/vihki. Jos merkkipäiväsormus niin sitten mieluiten joku maailmalla tunnettu valmistaja. Mahdollisuus yhdistää muihin koruihin.
 8. Elokuun alkupuoli, aurinko ja valoa päivällä, illat ihanan lämpimiä ja tummia. Elokuussa voi jo polttaa takkaa ja kynttilöitä, rapukausi on meneillään ja hyttyskausi kutakuinkin ohi
 9. Kaverini, johon olin tutustunut muutamia vuosia sitten kun käytiin samalla kuntosalilla jumpassa ja myöhemmin hän opiskeli opinahjossani, pyysi minua kaasokseen vuosi sitten. Ilahduin ja innostuin kovasti tästä kunniatehtävästa. En ollut koskaan vieraillut hänen kotonaan, en tavannut vanhempia (en vieläkään ole heitä tavannut) ja sulhasen olen tavannut pikaisesti ehkä 10 kertaa, joten olimme aiemmin enemmän tuttuja kuin kavereita. Emme aiemmin edes viettäneet vapaa-aikaa yhdessä, pikemminkin vaihdettiin vaan lyhyesti kuulumisia. Nykyisin tämän kaasotehtävän johdosta olemme varsin läheisiä ja sanoisin suhdettamme ystävyydeksi. Rohkaisen jokaista morsianta lähestymään näitä "tuttavia" jos omasta lähipiiristä ei löydy sopivaa kaasoehdokasta. Uskokaa minua, se että saan kerran elämässäni olla kaaso on minulle ja varmasti monelle muullekin elämys! Ihana auttaa tällaisessa tehtävässä ja kun poikaystäväni näki miten innolla tämän tehtävän olen ottanut vastaan, niin hän kosi minua omalla tyylillään ja näin ollen olen itsekin menossa naimisiin parin vuoden kuluttua!!!
 10. Täydentäisin vielä edellistä vastaustani, ilonkyyneliä häissä, surukyyneliä hautajaisissa...jotenkin tuo edellinen kirjoitukseni jäi siltä osin ontumaan kun kirjoitin ainoastaan surukyynelistä!
 11. Oma vinkkini sain tädiltäni (sairaanhoitaja) vuosia sitten ja viimeksi noudatin sitä isoäitini hautajaisissa viime lauantaina: paina peukalon kärkeä etusormen kynnelläsi niin kovaa että tuntuu lievää kipua. Se auttaa hillitsemään itkuasi, heti kun se "fiilis" tulee, ja ainakin minulla toimii. Ilmeisesti osuu johonkin hermoon...Sen voi tehdä aika hillitysti eikä kukaan huomaa.
 12. Halkesin onnesta
 13. Yhdyn edelliseen, eli ei juhlia...ehkä myöhemmin!
 14. Meillä ei ole sormuksia (en halunnut) joten en tiedä olemmeko kihlautuneita mutta avioliittolupaus on tehty joten ilmeisesti ollaan...ja molemmille ensimmäinen kerta.