Yypee

Rouva
 • Content count

  6449
 • Joined

 • Last visited

About Yypee

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1925 profile views
 1. mäkin rohkenin äänestää vaikkei mitään vihkiä vielä olekaan kuukauden päästä tapaaminen kultasepän kanssa, ja alustavan kyselyn mukaan kultaseppä arvioi että hinnaksi tulisi 400-500. teetän siis sormuksen.
 2. kiitti J.P., sait mut tyrskäyttämään vedet suusta tietokoneelle
 3. meillä se oli yllätys. toki oltiin käyty nää perinteiset hömpötykset jutustellen yhteisestä tulevaisuudesta etc. mutta hämmennyin itsekin kun päätin laittaa romanttisen tunnelman ja polvistua miehen eteen. Miehelle se oli totaaliyllätys, vaikka olin tsoukilla heittänytkin kosimisen mahdollisuudesta karkauspäivänä. tottapuhuen se oli itellekin melko puskista tuleva juttu, koska päätin sen siinä iltapalaa kattaessani miehellä tais mennä pari päivää ennenkuin oikeesti tajusi mitä tuli luvattua
 4. Mulle kihlauspäivä on kosintapäivä, eli se päivä jolloin polvistuin ja kysyin puolisoksi. häävuosi sovittiin silloin (ei nyt ehkä samana iltana ku oli niin liikkistä, mutta lähipäivinä). Itse hääpäivä päätettiin vasta tänä vuonna.
 5. komppaan. miksi sulhanen ei saisi juoda alkoholia jos sitä kuitenkin on tarjolla? musta tossa ei oo mitään hauskaa, enemmän tulee semmoinen olo että "voi sulhasraukkaa kun on tommosen pirttihirmun saanut, ei saa edes omissa häissään ottaa drinksuja"
 6. ^ jeps, lueskelinkin ketjun jo aiemmin läpi, mutta just sen takia kyselin kun oli niin vaihtelevia aikoja niin ajattelin jos joku tietää jonkun "virallisen" ajan kuinka paljon aiemmin saa varailla
 7. kuinka aikaisin olette saaneet Helsingissä vihkijän varattua (lauantai, vihkiminen juhlapaikalla) ?
 8. noh, ei kenelläkään ole vähäpätöisiä mielipiteitä, joten ei noin saa sanoa
 9. mitä toi IMHO tarkoittaa? kysyy tietämätön
 10. Kiitos Isolde mielipiteestä saatettiin olla jopa samaan aikaan Ruutikellarissa, me käytiin myös katsomassa sitä Avoimissa ovissa. Tila oli mun mielestä täydellinen, eikä se ikkunattomuus tosiaan haitannut siellä yhtään. Leikiteltiin valoilla ja huomattiin että niillä saa tosi tehokkaasti muutettua tunnelmaa. Se on kyllä koruttoman kaunis paikka. Mä en kokenut käytäviä sokkeloisina, lähinnä ihastuttavan erilaisena juhlapaikkaratkaisuna. Sinne käytävän seinustoihin kun laittaa tuikkuja niin ja valot pois niin on varmasti upea. ja ajattelinkin, että "ekan kerran" vieraat saa/joutuu menee sen käytävän kautta, mutta sitten laitetaan se päätyovi rakoselleen niin siitä pääsee suoraan luikahtamaan vessaan/ulos (rakoselleen sen takia ettei turisteilla ole suora näkyvyys meidän häihin). Keittiö oli kieltämättä jotenkin outo, mutta tuumattiin että sehän ei ole meidän ongelma, eihän me siellä kokkailla meidän pitopalvelu on ollu siellä monet kerrat niin on kuulemma toimiva paikka, vaikka näin ulkopuolisen silmissä näyttikin vähän "epäilyttävältä". vessathan siellä on kyllä, mutta ne on siellä eri rakennuksessa. Huonojalkaisille/pyörätuolilaisille se olisi varmaan ongelma, mutta meille ei varmaan tuu ketään joka ei sinne omin jaloin pääsisi. ja jos joku loukkaa itsensä ennen juhlia niin avustetaan sitten kulkemisessa. Toki koko juhlapaikka on niin "kaukana" lauttarannasta että huonojalkainen ei sinne pääse ollenkaan. mitään jättijuhliahan siellä ei pysty järjestämään, mutta meille se max- 60 ihmistä on just sopiva. muttamutta, jos jollakulla on omakohtaisia kokemuksia juhlien järjestämisestä tai vieraana olosta Ruutikellarissa niin ajatuksia otetaan vastaan ilolla.
 11. Sulhasen kotipaikkakunnalla, joka on meidän asuinpaikkakunta. mä en koe mitään siteitä mun kotipaikkakuntaan enkä keksi yhtään järkevää syytä miksi lähteä sinne juhlimaan.
 12. Viidakkorumpu on pärissyt ainakin mun korvaani kiitos sulle vastauksesta!
 13. meillekään ei tule häävalssia eikä mitään muutakaan tanssia, tämä sujuva yhteispäätös (tai no, minä ilmoitin asian napakasti, sulho kysyi eikö tule vai? ja huokaisi helpotuksesta ). musiikki sen sijaan soi taustalla (luultavasti cd:ltä), ja sen tahdissa saa mennä tanssimaan ken haluaa. morsmaikku epäilemättä löytyy tanssilattialta jammailemasta jossain vaiheessa iltaa, mutta sulhoa sinne ei saa kirveelläkään. (ei olla koskaan tanssittu mitään yhdessä, ei edes notkuttu baarissa hitaita).