marabello89

Rouva
 • Content count

  3109
 • Joined

 • Last visited

About marabello89

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 09/27/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Satakunta

Recent Profile Visitors

1129 profile views
 1. Nyt kokeilin, mutta ei mulla tuu siihen kuvaan mitään sellaista pientä ruksia eikä aukea mitään valikoita. Mistä sinne albumiin pitäisi mennä, että tällaisen näkymän saa?
 2. Kiitos pampam!
 3. Miten tuolta omasta galleriasta saa uudistuksen jälkeen poistettua kuvia? En ole onnistunut löytämään.
 4. Miten tänne saa nykyään lisättyä tikkerin? Mun aiemmin käyttämä tapa ei enää toimi, oon yrittänyt vaikka mitä, mutta ei vaan onnistu...
 5. Nyt alkais olla suurin osa rahoista käytetty. Enemmän saatiin ku oltais osattu kuvitella, että aika paljoon niistä riittikin. -Häämatkaan meni suurin siivu, vaikka ei kovin kallista matkaa tehtykään -Molemmille ostettiin laadukkaat aurinkolasit -Muuton yhteydessä joihinkin uusiin kodintavaroihin -Nikkaroitiin uusi sänky, niin sen tarvikkeisiin ja patjaan -Satunnaiseen arjen luksukseen, kuten ravintolassa tai teatterissa käymiseen
 6. Mulla on nyt vuosi häistä varmaan aika samanmittaiset hiukset kun ennen häitä, voi olla pari senttiä lyhyemmät kun syksyllä leikkautin reilummin huonoja latvoja pois. Mutta mitään radikaalia muutosta ei ole tapahtunut, ja tuskin tulee ainakaan lähiaikoina tapahtumaankaan. Musta tuntuu, että en osais laittaa lyhyitä hiuksia, kun aina ollut pitkät.
 7. Otan sormukset pois yöksi, suihkussa ja tehdessäni jotain sellaista, jossa sormukset likaantuvat tai ovat tiellä, esim. maalaus tai leipominen. Siivotessa en kyllä välttämättä ota, kun en käytä mitään ytyjä aineita yleensä, enkä myöskään tiskatessa. Parin-kolmen viikon välein yleensä puhdistan sormukset astianpesuaineella ja hammasharjalla.
 8. No mitä olen itse päässäni laskeskellut, mun polttareihin ei varmaan mennyt ainakaan yli 20e, ehkä lähempänä 10e per naama. Maksajia tais olla n. 15. Ensin läheisimmät ystävät tuli meille kotiin aamiaisen kera (skumppaa, patonkia, hedelmiä) ja siitä lähdettiin sitten pelaamaan paintballia, jonne tuli lisää porukkaa. Tuo paintball siis maksoi osallistujille vielä erikseen, mutta siihen ei tarvinnut osallistua jos ei halunnut. Sen jälkeen mentiin yhden kaverin kotiin jossa oli kaikille ruokaa, naposteltavaa ja boolia, saunottiin ja oleskeltiin. Kaason kosmetologi-äiti tuli meikkaamaan mut (en tiedä mitä siitä maksettiin mutta tuskimpa täyttä hintaa). Illalla lähdettiin baarikierrokselle, jota varten mulla oli hauska rooliasu. Muutakin pikkuohjelmaa oli, mutta ei sellaista mikä olisi varsinaisesti maksanut. Päivä oli tosi hauska ja ikimuistoinen, ja mun mielestä siihen sisältyi tosi paljon kaikkea, ja yhteisistä kustannuksista saatiin mun kulujen lisäksi kaikille ruokaa ja boolia. Ja polttarit olisi olleet musta lähes yhtä hauskat ilman sitä paintballiakin, ja silloin ei olisi osallistujille ollut kauheasti omiakaan kuluja, joten kyllä aivan hyvät polttarit voi järjestää edullisesti. Jos polttaribudjetin haluaa pitää aisoissa, kannattaa järjestää juttuja suhteilla ja hyödyntää olemassaolevia tiloja ja mahdollisuuksia. Miksi esim. vuokrata saunatila, jos jollakin porukasta on sopivat tilat olemassa. Ja mun mielestä ainakin polttareissa on oleellisempaa porukka kuin se, että olisi hirveästi jotain spesiaaliohjelmaa. Tärkeintä on, ettei kukaan ainakaan rahan takia joudu olemaan osallistumatta. Ja monenmoista ohjelmaa voi järjestää ilmaiseksi tai pikkurahalla, kun pistää vähän kekseliäisyyttä peliin.
 9. -kaikki onnittelukortit -vieraskirja -hääkakunkoristeen, joka on itse tekemäni -yhden kappaleen pöytäohjelmaa ja paikkakorttia -yhden kappaleen kutsukorttia -sanomalehdestä leikatun hääkuvan Hmm, oliskohan siinä ollut kaikki. Suurin osa koristeista ja asustesta sekä puku on jo myyty. Tällä hetkellä häämuistolaatikko on niinkin romanttinen kuin häitä varten ostettujen karjalanpiirakoiden laatikko, ehkä sen vois joskus vaihtaa tai vaikka päällystää nätimmäksi.
 10. Olen ollut tosi tyytyväinen. Vihki ja kihla sopivat yhteen tosi hyvin, ovat oman tyylisiäni, mukavia käytössä ja niitä on ilo katsella. Ja jos joskus haluaa lisää säihkettä vaikkapa juhlakäyttöön, niin tähän istuisi vielä aika hyvin kapea rivisormus.
 11. No meillä jo budjetin takia karsiutui paljon paikkoja korkean hinnan takia, samoin jos paikassa oli A-oikeudet tai oli pakko ottaa tietty pitopalvelu. Talvi karsi tietysti sellaiset paikat joissa ei ollut lämmitystä, emmekä halunneet että juhlapaikka ja kirkko ovat kovin kaukana toisistaan. Tilalta toivoimme ennen kaikkea toimivuutta ja siisteyttä. Sitä pidimme pitkänä miinuksena, jos koristelut olisi päässyt laittamaan vasta juhlapäivänä tai ne olisi tarvinnut siivota vielä samana päivänä, vaikka hätätapauksessa olisimme voineet tällaisenkin tilan ottaa. Löysimme kuitenkin omiin kriteereihimme sopivan paikan, joka oli hyvä valinta.
 12. Meillä oli sama paikka, ja voin kyllä suositella. Kaikki sujui hyvin, paikka oli hyvä ja vuokraaja tosiaan mukava. Ainoo että ei sinne tosiaan 120 henkeä mahdu jos ei halua olla ihan sillit suolassa. Meillä oli n. 95 henkeä ja se on aika maksimimäärä kyseiseen paikkaan.
 13. Mulla oli Kalevalakorun Lumihiutale-sarjan korvikset ja kaulakoru. Olin tosi tyytyväinen, ja koruja kehuttiinkin paljon. Ne on muutenkin tosi monikäyttöiset kun niistä saa roikkuvat osat pois jos haluaa.
 14. Mä kävin kerran liikkeessä, ja sovitin muistaakseni 5-6 pukua. Alunperin mulle tosin oli jo selvää, etten liikkeestä tule pukua todennäköisesti ostamaan mutta halusin kokeilla eri malleja. Sit täältä naikkarikirppikseltä sovitin kahta pukua. Se ensimmäinen niistä oli se THE puku, mutta halusin sovittaa toistakin vielä varmuuden vuoksi ennen kun tein päätöksen. Olin pukuuni todella tyytyväinen.
 15. Tässä meillä tammikuussa ollut hääauto, joka on miehen isoisän auto.