Jump to content
Naimisiin.info

marabello89

Rouva
 • Posts

  3191
 • Joined

 • Last visited

About marabello89

 • Birthday 09/27/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Satakunta

Recent Profile Visitors

1575 profile views

marabello89's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Miten tänne saa nykyään lisättyä tikkerin? Mun aiemmin käyttämä tapa ei enää toimi, oon yrittänyt vaikka mitä, mutta ei vaan onnistu...
 2. Nyt alkais olla suurin osa rahoista käytetty. Enemmän saatiin ku oltais osattu kuvitella, että aika paljoon niistä riittikin. -Häämatkaan meni suurin siivu, vaikka ei kovin kallista matkaa tehtykään -Molemmille ostettiin laadukkaat aurinkolasit -Muuton yhteydessä joihinkin uusiin kodintavaroihin -Nikkaroitiin uusi sänky, niin sen tarvikkeisiin ja patjaan -Satunnaiseen arjen luksukseen, kuten ravintolassa tai teatterissa käymiseen
 3. Mulla on nyt vuosi häistä varmaan aika samanmittaiset hiukset kun ennen häitä, voi olla pari senttiä lyhyemmät kun syksyllä leikkautin reilummin huonoja latvoja pois. Mutta mitään radikaalia muutosta ei ole tapahtunut, ja tuskin tulee ainakaan lähiaikoina tapahtumaankaan. Musta tuntuu, että en osais laittaa lyhyitä hiuksia, kun aina ollut pitkät.
 4. Otan sormukset pois yöksi, suihkussa ja tehdessäni jotain sellaista, jossa sormukset likaantuvat tai ovat tiellä, esim. maalaus tai leipominen. Siivotessa en kyllä välttämättä ota, kun en käytä mitään ytyjä aineita yleensä, enkä myöskään tiskatessa. Parin-kolmen viikon välein yleensä puhdistan sormukset astianpesuaineella ja hammasharjalla.
 5. No mitä olen itse päässäni laskeskellut, mun polttareihin ei varmaan mennyt ainakaan yli 20e, ehkä lähempänä 10e per naama. Maksajia tais olla n. 15. Ensin läheisimmät ystävät tuli meille kotiin aamiaisen kera (skumppaa, patonkia, hedelmiä) ja siitä lähdettiin sitten pelaamaan paintballia, jonne tuli lisää porukkaa. Tuo paintball siis maksoi osallistujille vielä erikseen, mutta siihen ei tarvinnut osallistua jos ei halunnut. Sen jälkeen mentiin yhden kaverin kotiin jossa oli kaikille ruokaa, naposteltavaa ja boolia, saunottiin ja oleskeltiin. Kaason kosmetologi-äiti tuli meikkaamaan mut (en tiedä mitä siitä maksettiin mutta tuskimpa täyttä hintaa). Illalla lähdettiin baarikierrokselle, jota varten mulla oli hauska rooliasu. Muutakin pikkuohjelmaa oli, mutta ei sellaista mikä olisi varsinaisesti maksanut. Päivä oli tosi hauska ja ikimuistoinen, ja mun mielestä siihen sisältyi tosi paljon kaikkea, ja yhteisistä kustannuksista saatiin mun kulujen lisäksi kaikille ruokaa ja boolia. Ja polttarit olisi olleet musta lähes yhtä hauskat ilman sitä paintballiakin, ja silloin ei olisi osallistujille ollut kauheasti omiakaan kuluja, joten kyllä aivan hyvät polttarit voi järjestää edullisesti. Jos polttaribudjetin haluaa pitää aisoissa, kannattaa järjestää juttuja suhteilla ja hyödyntää olemassaolevia tiloja ja mahdollisuuksia. Miksi esim. vuokrata saunatila, jos jollakin porukasta on sopivat tilat olemassa. Ja mun mielestä ainakin polttareissa on oleellisempaa porukka kuin se, että olisi hirveästi jotain spesiaaliohjelmaa. Tärkeintä on, ettei kukaan ainakaan rahan takia joudu olemaan osallistumatta. Ja monenmoista ohjelmaa voi järjestää ilmaiseksi tai pikkurahalla, kun pistää vähän kekseliäisyyttä peliin.
 6. -kaikki onnittelukortit -vieraskirja -hääkakunkoristeen, joka on itse tekemäni -yhden kappaleen pöytäohjelmaa ja paikkakorttia -yhden kappaleen kutsukorttia -sanomalehdestä leikatun hääkuvan Hmm, oliskohan siinä ollut kaikki. Suurin osa koristeista ja asustesta sekä puku on jo myyty. Tällä hetkellä häämuistolaatikko on niinkin romanttinen kuin häitä varten ostettujen karjalanpiirakoiden laatikko, ehkä sen vois joskus vaihtaa tai vaikka päällystää nätimmäksi.
 7. Olen ollut tosi tyytyväinen. Vihki ja kihla sopivat yhteen tosi hyvin, ovat oman tyylisiäni, mukavia käytössä ja niitä on ilo katsella. Ja jos joskus haluaa lisää säihkettä vaikkapa juhlakäyttöön, niin tähän istuisi vielä aika hyvin kapea rivisormus.
 8. No meillä jo budjetin takia karsiutui paljon paikkoja korkean hinnan takia, samoin jos paikassa oli A-oikeudet tai oli pakko ottaa tietty pitopalvelu. Talvi karsi tietysti sellaiset paikat joissa ei ollut lämmitystä, emmekä halunneet että juhlapaikka ja kirkko ovat kovin kaukana toisistaan. Tilalta toivoimme ennen kaikkea toimivuutta ja siisteyttä. Sitä pidimme pitkänä miinuksena, jos koristelut olisi päässyt laittamaan vasta juhlapäivänä tai ne olisi tarvinnut siivota vielä samana päivänä, vaikka hätätapauksessa olisimme voineet tällaisenkin tilan ottaa. Löysimme kuitenkin omiin kriteereihimme sopivan paikan, joka oli hyvä valinta.
 9. Meillä oli sama paikka, ja voin kyllä suositella. Kaikki sujui hyvin, paikka oli hyvä ja vuokraaja tosiaan mukava. Ainoo että ei sinne tosiaan 120 henkeä mahdu jos ei halua olla ihan sillit suolassa. Meillä oli n. 95 henkeä ja se on aika maksimimäärä kyseiseen paikkaan.
 10. Mulla oli Kalevalakorun Lumihiutale-sarjan korvikset ja kaulakoru. Olin tosi tyytyväinen, ja koruja kehuttiinkin paljon. Ne on muutenkin tosi monikäyttöiset kun niistä saa roikkuvat osat pois jos haluaa.
 11. Mä kävin kerran liikkeessä, ja sovitin muistaakseni 5-6 pukua. Alunperin mulle tosin oli jo selvää, etten liikkeestä tule pukua todennäköisesti ostamaan mutta halusin kokeilla eri malleja. Sit täältä naikkarikirppikseltä sovitin kahta pukua. Se ensimmäinen niistä oli se THE puku, mutta halusin sovittaa toistakin vielä varmuuden vuoksi ennen kun tein päätöksen. Olin pukuuni todella tyytyväinen.
 12. Tässä meillä tammikuussa ollut hääauto, joka on miehen isoisän auto.
 13. Danielina, musta siinä ei ole mitään kummallista/epäsopivaa, jos isillä on erilaiset asut kuin sulholla ja bestmanilla. Ja musta on ihan ymmärrettävää etteivät isät halua laittaa muuta kuin tumman puvun, he kun ovat monesti sitä sukupolvea etteivät ole tottuneet vaatteilla "koreilemaan" ja olisihan se puvun vuokraus aika turhaa rahanmenoa jos hyvä puku jo kotoa löytyy. Meidän häissä ei ollut mitään sovittua yhtenäistä pukeutumista kaasoille, bestmaneille tai vanhemmille, ainoastaan miehille yhtenäiset rintakukat eikä se meistä ainakaan mikään puute ollut. Miehen isällä taisi olla liituraitapuku ja bestmaneilla tummat puvut. Toki jos on kovin viralliset häät, silloin jonkinmoinen yhteinen teema ydinporukan kesken voi olla ihan jees, mutta ei sekään musta vaadi että kaikilla olisi samanlaiset puvut. Joku kravatti tai paita voi ihan yhtä hyvin olla se yhdistävä tekijä. Tässä sulhon vaatetusta meidän häissä. Miehellä oli siis malliltaan aika kapea tumma puku (oma), liivi mustasta himmeän kuviollisesta kankaasta (minun ompelemani), valkoinen paita ja hopeanharmaa kravatti.
 14. Mulla oli tällainen helmillä koristeltu niskanuttura, johon olin kyllä todella tyytyväinen. Ei tosin hokattu ottaa vartavasten kampauksesta kuvia, niin osa kuvista on jo myöhemmästä vaiheesta juhlaa, kun kampaus ei ole enää ihan freeseimmillään.
 15. Me suunnataan häämatkalle Ylläkselle 5 päiväksi. Mennään huhtikuun lopussa, just kun halvempi hintakausi alkaa. Lunta kuitenkin pitäisi vielä olla ja jos ei ole riittävästi, niin eiköhän sitä muutakin tekemistä keksi kuin hiihtämistä. Majoittuminen maksaa yhteensä n. 350e ja opiskelijahintaiset junamatkat n. 100e per naama. Harkittiin myös jotain halvempia Euroopan kaupunkilomia jotka eivät olisi olleet paljon kalliimpia, mutta haluttiin sit ennemmin Lappiin. Opiskelijabudjetilla ei kauheasti ole varaa kalliisiin matkoihin, mutta ollaan oikein tyytyväisiä valintaamme.
×
×
 • Create New...