Jump to content
Naimisiin.info

niiskunen

Rouva
 • Posts

  11373
 • Joined

 • Last visited

About niiskunen

 • Birthday 04/07/1989

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1911 profile views

niiskunen's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Mulla oli hääkimppu vaaleanpunaisista ruusuista,seassa oli myös helmikoristelu. Kimppu oli ns. pallokimppu, oli oikein kaunis ja sopi hyvin luumunpunaiseen häämekkooni
 2. Varmaan jos sitten joskus maaliskuussa soittelee vihkiaikaa.. en usko, että tuo 25.5 on mitenkään erityisen suosittu naimisiin meno päivä joten varmaan saa ajan vaikka jättääki sen varaamisen vähän myöhemmäksi
 3. niiskunen

  Praha

  Praha on vanha ja todella kaunis kaupunki! Nähtävää on paljon ja vaikka olimme viikon, jäi paljon vielä näkemättä. Prahassa on minun mielestä edullista, vaikka tietenki koruna tuntuu isolta rahalta kun esimerksiksi kahvilla käydessä summaksi tulee n. 200-500 korunaa Olimme reissussa matkatoimiston kautta, hotellia en voi suositella.. yövyimme Olga hotellissa, joka oli vanha ja palvelua ei pahemmin ollut. Huone siivottiin kyllä joka päivä, mutta aamiainen ei ollut kovin maittava. Hintaansa nähden kuitenki ihan ok jos etsii edullista hotellia! Englannilla pärjäsi ihan hyvin. Taksikuskit eivät kovin hyvin puhuneet englantia, mutta ravintoloissa/kahviloissa/nähtävyyksissä pärjäsi enkulla. Siinä nyt jtn. Kysy jos tahot tietää jtn lisää!
 4. niiskunen

  Praha

  Me oltiin Prahassa häämatkalla ja voin suositella paikkaa!
 5. Tässä mun ihana kimppuni Helmikuisista häistämme (Kuva tosin otettu häiden jälkeisenä päivänä, siks vähän rupsahtaneen näköinen tuossa jo)
 6. Tässä mun kimppuni helmikuisista häistämme. (Kuva otettu kimpusta häistä seuraavana päivänä, siks jo vähän rupsahtanut). Hyvin kuitenki kesti kimppu, vaikka pakkasta oliki. Suojasin papereilla kukat kun ulkona piti sitä kantaa.
 7. Uutta: Pukuni Vanhaa: Kengät Lainattua: Rannekoru Sinistä: Sitä ei ollut mulla!
 8. Mä ostin H&M:ltä meidän häiden aikaan 8kk ikäiselle pojallemme juhlavaatteet. Valkoisen bodyn, jossa oli kaulassa rusetti, sit semmosen liivin ja suorat housut, oli aivan valloittavan suloinen meidän poitsu niissä vaatteissa!
 9. Vihkimistila on ilmeisesti sitten muuttanut uusiin tiloihin, koska nykyään vihkitila on ensimmäisessä kerroksessa.
 10. En olisi vaihtanut. Pukuni oli ihana. Olin myös kampaukseeni ja meikkiini enemmän kuin tyytyväinen
 11. niiskunen

  Praha

  Muaki alkoi kiinnostamaan Praha ku oon tässä meille kuumeisesti etsinyt häämatkakohdetta. Lennot + hotelli olis aika kohtuuhintaisia. Millanen hintataso Prahassa on? Ja mites toi kieli, että pärjääkö siellä englannilla?
 12. Olisko jollain tuoreempia kokemuksia Roomasta ja sen hotelleista? Pärjääkö Italiassa englannilla?
 13. Kiitokset onnitteluista molemmille! Vihkitilaan siis mennään Linnakadun puoli päästä, samasta ovesta josta mennään Salonki nimiseen kampaamoon. Siinä parturia vastapäätä on heti se vihkimistilan ovi, joka oli lukossa ku me mentiin, mut se sit käytiin avaamassa. Siitä ovesta tullaan sellaseen odotustilaan jossa voi sit odotella vihkimisen alkua, sieltä löytyy vessa myös. Ensin se vihkijä pyytää parin hetkeksi siihen ja tarkistaa henkkarit sekä kirjoittaa ylös kahden todistajan nimet. Sen jälkeen vieraat päästetään sinne myös ja vihkiminen alkaa heti kun ollaan valmiita. Niin ja vihkijä kysyy myös että tuleeko sormuksia. Sitten vihkimisen jälkeen voi jäädä sinne valokuvaamaan jos sinne ei ole tulossa heti seuraavaa vihkiparia Itse vihkitila on melko ahdas. Tuoleja siellä oli muutama, mut meillä ainaki todistajat seisoi sen 2 minuuttia mitä se vihkiminen kesti. Tila on kuitenki ihan viihtyisä Kysykää jos tulee jtn mieleen vielä mitä haluatte tietää Ai niin ja minusta vihkimisaikoja saa melko hyvin, siis ainakin jos vihkiminen tapahtuu arkipäivänä!
 14. Olen enemmän kuin tyytyväinen vihkisormukseeni
 15. Se kun mies puhuttelee mua vaimokseen ja tottakai noi timantit sormessa Mut kyllä se fiilis, että kun nyt ollaan naimisissa niin tuo vielä lisää sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja nyt meidän koko perheelle on yhteinen sukunimi
×
×
 • Create New...