GretaG

Rouva
 • Content count

  7528
 • Joined

 • Last visited

About GretaG

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1751 profile views
 1. Miu: Kuinka paljon teille tulee vieraita? Noin parikymmentä henkeä mahtuu esim. Villa Kaarinaan, Pirkkalaan (Kivirannan leirikeskus). Meillä oli häät siellä kesällä 2006. Paikka on todella kaunis ja tunnelmallinen sekä ruoka hyvää. Aikanaan kysyin tarjousta itsekin Villa Sofiasta enkä koskaan vastausta saanut (tosin myöhemmin kuulin, että hinta on noin 1000 euroa ja meille se oli liikaa)
 2. Osuinpa sopivasti tänne ;D Eli mun mielestä ei ollut liian makeaa, mutta makujahan on monia.. Russchian on aika karvasta (ei ehkä oikea kuvaus, mutta kuitenkin), joten se varmaankin tasoittaa Spriten makeutta. Kannattaa tehdä koeversio niin voi testata mikä sopii omaan mieltymykseen
 3. Yllä jo kerroin teettäväni hääpukuni Fragolassa ja näin tein. Puvusta tuli aivan ihana Olin todella tyytyväinen tulokseen enkä pitänyt hintaakaan pahana.
 4. Meillä oli häissä karpaloboolia ja tykkäsin kovasti. Ei ollut liian makeaa, mutta ei myöskään hapanta. Viru Valgea 0,5 l Karpalolikööri 0,5 l Sprite 1,5 l Russchian 1,5 l (+limen viipaleita) Jonkun laskurin mukaan oli 7,6 %.
 5. Sekä kihla- että vihkisormus Kalevala Korun. Kihla malli 4245 ja vihki muistaakseni 4345 (timantti 7 x 0,03 ct W/VS) Miehen sormus myös KK:n 4245. Kovin on mieleiset sormukset! Edit. Kuvat pois!
 6. Itse aion teettää hääpukuni ja paikaksi olen valinnut Ompelimo Fragolan. Vielä työtä ei ole aloitettu, mutta ompelija on vastaillut meileihini nopsaa ja jutteli pitkät pätkät kun kävin liikkeessä. Varsinaisia kokemuksia ei vielä siis ole, mutta hyvältä paikalta vaikuttaa. Nettisivut www.ompelimofragola.com