Galaxy

Rouva
 • Content count

  7289
 • Joined

 • Last visited

About Galaxy

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2217 profile views
 1. Mun toisella kaasollani oli haaleanvaaleanpunainen pitkä juhlapuku, joka näytti monissa kuvissa valkoiselta. Olisi ihan hyvin voinut olla simppeli hääpuku. Tosin mun hääpuku oli ihan eri tyylinen ja kyllä kaikki tiesivät, kuka on morsian. En oikein tykännyt valinnasta, enkä vieläkään tykkää, mutta kun en kaasojen pukuja ostanut/mitään erityisehtoja sanellut, ei mulla musta ollut nokan koputtamista asiasta. Muistelee lähes kaksi vuotta sitten rouviintunut.
 2. Tenaljissa on muuten sama aikaraja kuin Poliisien kesäkodissa (muistaakseni musiikki loppuu klo 24 ja tilat tyhjäksi klo 1). Suomenlinnan logistiikka aiheuttaa kyllä hieman enemmän pohdintaa kuin mantereella toimiminen, muttei tuossa oikeastaan mitään muuta ongelmaa ole bändin suhteen kuin lauttojen varaus (varataan tietty lauttavuoro ja maksetaan etukäteen), bändin tarvitsee ajaa viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron lähtöä lautalle (ja maksaa HKL:n taksan mukaiset matkaliput) ja vaikka vasta seuraavana päivänä hakea bändikamat ja ajaa auto takaisin. Lauttavuoroa ei ole pakko varata, mutta kannattaa, jos haluaa sopivaan aikaan päästä saarelle. Paluulippu kuuluu samaan hintaan. Tenaljissa on lukollinen varasto, johon saa jättää kamat - ja jos seuraavalle päivälle ei ole varausta, voi olla mahdollista jättää tavarat ihan Tenaljiin sisälle. Pitopalvelut ovat kyllä tottuneet Suomenlinnassa toimimaan.
 3. No jopas ovat nettisivut sitten pepusta, kyllä musta tuon tiedon voisivat ihan laittaa nettisivustolleen. Ei sitten tarvitsisi vastailla turhaan kyselyihin. Anteeksi taas puolestani väärästä tiedosta.
 4. ^Ei taida pitää paikkaansa, tässä lainaus Ritarihuoneen nettisivuilta: "Juhlatilojen vuokraus Ritarihuoneen juhlavat tilat ovat vuokrattavissa luonteeltaan erilaisiin tilaisuuksiin, joissa tavoitellaan ainutlaatuisen ympäristön tarjoamia erikoispuitteita. Ritarihuonesaliin mahtuu 250 illallisvierasta ja 400 cocktailvierasta. Pienempää vierasmäärää ja erityisesti juhlavia lounaita varten on vuokrattavissa johtokunnan huone, jossa on tilaa 30 vieraalle. Sali soveltuu mainiosti myös erityyppisiin yritysten edustustilaisuuksiin, konsertteihin, ja seminaareihin."
 5. Tenalji von Fersenissä ja Pirunkirkossa ei saa periaatteessa juhlia yli puolenyön (musiikin tulee loppua klo 24 ja tilan oltava tyhjä klo 01), eli siltä osin ei täytä Viiliksen kriteerejä.
 6. elisa_h: Pöytien ei tarvitse olla kasassa juhlien jälkeen. Jos haluatte pöytien olevan teille valmiiksi järjestetyt, tämä maksaa teille ekstraa (180 euroa). Meillä homma ratkaistiin siten, että isäni ja kaason mies, jotka toivat tavarat tuonne, hoitivat samalla pöytäjärjestelyt. Juuri vähän aikaa sitten yksi ystäväni, joka oli myös häävieraanamme, sanoi, että paikka oli niin kaunis, että henki salpaantui, kun tulivat sisään. Musta tuo oli aivan ihana kommentti. Nimim. Tenaljiin erittäin tyytyväinen rouvashenkilö
 7. ljubov: Tenaljissa hääjuhlien jatkoja viettänyt vastaa... Kyllä siellä periaatteessa pystyy vihkimisen järjestämään. Meillä ainakin tosin olisi vaatinut lisäjärjestelyitä (ts. pöytien ja ainakin tuolien siirtelyä). Toisena vaihtoehtona (tosin lisää kuluja) ehdotan samassa rakennuksessa sijaitsevaa Myllysalia. elisa_h: Meillä oli siinä pihalla ensiksi mehu- ja sitten skumppatarjoilu. Mehut tarjottiin meidän valokuvauksen aikana ja mehu oli todellinen hitti vierailijoiden parissa (lämpötila taisi olla uli 30'C meidän hääpäivänämme). Vieraat olivat pih-alueella muutenkin paljon hääjuhliemme aikana.
 8. Meillä kesti sulhon viehe hyvin.
 9. Eufrosyne, minun nuppuinen pionikimppuni kesti kyllä hyvin koko häiden ajan ja oli seuraavana aamunakin vielä freesin näköinen.
 10. Mitäs tähän listaisi: - Sukkanauha unohtui hotellihuoneeseen, mutta kaason mies juoksi sukkanauhan hotellihuoneesta (noin kilometrin lenkki kesän kuumimpana päivänä. - Unohdettiin sanoa, että olemme menossa kuvaukseen ennen juhlapaikalle saapumista, joten osa vieraista oli kuulemma kiiruhtanut heti juhlapaikalle. Siellä oli kuitenkin tarjoilua, joten ei sentään kärsiä joutunut, tosin matkan varrella olisi varmasti ollut kivoja terasseja. - Unohdin laittaa lahjaksi saamani hevosenkengän kiinni pukuuni ja valehtelin lahjanantajalle, että kyllä on hevosenkenkä kiinni puvussa - Pitopalvelu lähti ennen juhlien päättymista ja olimme unohtaneet ottaa korkkiruuvin mukaan. Loppuilta, siis noin viimeinen tunti - avattujen viinipullojen loputtua - meni boolin voimalla. Mikään ei ole jäänyt harmittamaan, tekevälle kun sattuu.
 11. Balloongirl, meillä oli hieman vajaa 100 vierasta ja mahduimme kyllä istumaan kokonaan toiseen puoliskoon tilaa. Toisessa osassa oli lahjapöytä, buffetpöytä, lava bändille ja tietty tanssilattia. Tila oli siltikin siis kokonaan käytössä. Ehkä tuon voisi kuitenkin jotenkin järkätä tuollakin tavalla ja hoitokunnasta mainitsivat, että moni on tosiaan vihitty paikan päällä. Kannattaa muuten soittaa hoitokuntaan, ovat oikein avuliaita ja varmasti kertovat mielellään, miten paikan päällä vihkimiset on aiemmin hoidettu. Tenaljin kanssa samassa rakennuksessa on myös tila nimeltään Myllysali ja sielläkin voisi vihkimisen järjestää. Hinnasta ei ole hajua, mutta sitäkin voi samalla kysyä hoitokunnalta.
 12. Jos haluaa teettää sormuksen, suosittelen lämpimästi Ateljee R. Niemistä Korkeavuorenkadun ja Tarkk'ampujankadun kulmassa. Sain lämminhenkistä, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä lopputuloksena mielestäni upean sormuksen. Sormuksen piirustukset (erilaisilla timantinistutusvaihtoehdoilla) valmistuivat nopeasti, teetettävän sormuksen leveys esitettiin toisten sormusten avulla sekä saimme selkeät kustannusarviot kohtuullisen nopealla aikataululla.
 13. Mä en sit tosiaankaan ole early bird... 1 kk ja vajaa 3 vkoa häihin ja eilen laitoin sormuksen tilaukseen (teetetään). Aikaisin alkoi haaveilu vaan suht myöhäiseksi meni toteutus. : ;D Kyllä tässä ajassa ehtii sormuksen kuitenkin väsätä.
 14. Tuskin meillekään tulee mitään leikkejä häihimme. En kuitenkaan ole mikään "ehdoton ei kaikille leikeille" -tyyppi, vaan minulla on ollut ihan hauskaa häissä, joissa on ollut joitain leikkejä. Kauhuskenaario olisi kuitenkin, jos itselle tulisi jokin rahankeruuleikki. Itse järjestin viime kesänä kaasona ollessani pienimuotoisen tietovisan hääparista ja se olikin mielestäni hauska - itsekin kuuli joitain asioita hääparista, mitä ei ollut aiemmin tiennyt. Muita vastaavia ohjelmanumeroita ei häissä ollut. Videotykillä esitetyt kuvat voisivat olla ihan ok, samoin kuin jonkinlainen esittäytymisleikki. Ongelmana kaikissa ohjelmanumeroissa (ei pelkästään leikkien suhteen) on, että monia häitä kiertäneenä alkavat ideat kulumaan. :-/
 15. Lyhyesti: Ei ole kivaa tapaa kerätä rahaa morsiamenryöstössä. Mun mielestäni rahan keruu häissä ei kuulu hyviin tapoihin ja kuten aiemminkin on sanottu, vieraat taatusti ovat panostaneet jo ihan tarpeeksi hääjuhlaan. Jos mulle tulisi vastaan vieraana tuollainen tilanne, kyllä mua harmittaisi ja voi olla, että kenkä tai ihan mikä tahansa muu keruuväline jäisi ilman minun kontribuutiotani. :