Jump to content
Naimisiin.info

Ouluttaret 3


Allunga

Recommended Posts

  • 4 months later...

Mie ilmottaudun myös tänne, kun tuo morsian-titteli napsahti :girl_smile: Elikkäs häät on 1.2.2014. Tuomiokirkko on jo varattuna. Nyt ollaan sitten kierrelty läpi juhlapaikkoja... Uusi Seurahuone, Paloaseman ullakko, Hilikku, Lasaretti, Holiday Inn... Tsekkaamatta on vielä Rauhala. Ollaan ajateltu valita juhlapaikaksi sellainen paikka josta saa kaiken palvelun. Ei tarvitse, TOIVOTTAVASTI, hirveästi sitten stressata koristeluja yms. eikä häiden jälkeen organisoida siivousporukkaa paikalle.

Tuleeko jollekin vielä jotakin hyvää paikkaa mieleen jonka voisi käydä tsekkaamassa? Kutsulistalla on 80hlöä ja bändin/DJ:n tulisi myös mahtua tilaan.

Pitkä aika on vielä häihin, mutta hyvä olla ajoissa suunnittelemassa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Winku...Olisi kiva kuulla juhlienne jälkeen miten ne onnistuivat Oulunsuunpirtillä. Ja jos kuvia voisit tänne laittaa tai juhlapaikkakohtaiseen osastoon. Vinkkejä kaipailisin.. :girl_in_love: Lähinnä miten koristelette katon/seiniä. =) Tietenkin jos haluat paljastaa jo nyt millaisia suunnitelmia koristelun suhteen teillä.... :girl_hide:

Ei olla mietitty vielä ollenkaan katon ja seinien koristelua. Todennäköisesti ne jätetään vaan sellaisiksi ja koristeita tulee vain pöytiin. Muutenkin koristellaan aika minimaalisesti että on sitten helpompi siivota paikka :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä on juhlapalvelu wadelma. En oo ees tarkistanu onko niillä nuin pitkiä liinoja :girl_haha:  Eikä olla vielä päätetty tuleeko yksittäisiä pöytiä vai laitetaanko pari pitkää, sillonhan niitä liinoja vois laittaa useamman peräkkäin....

 

Keskuspesulalta pitäis ainakin voida vuokrata liinoja, en kyllä tiedä niidenkään pituutta tai hintoja..

Link to comment
Share on other sites

Me sovittiin pitopalvelun kanssa (Oskarin kellari), että riippuen hinnasta vuokrataan ne niiden kautta tai sit kyselen itse tuolta keskuspesulasta tai muualta. Meillä on juhlapaikkana myös Oulunsuun Pirtti ja olin kyllä ajatellut laittaa pöytään tarvittaessa 2 liinaa (oletin, että kolmimetrisiä ei välttis löydy joka paikasta). Ainakin omasta kokemuksesta toimii aivan hyvin noin.:) Missään nimessä en halua kertakäyttölärpäkkeitä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia winku ja andie vinkeistä...täytyypä kysellä eri paikoista hintoja ja miettiä miten asettelis pöydät. Tuo saattais olla hyvä idea että laittais osat pöydistä pitkittäin :girl_haha: keskuspesulasta kun tiedustelin ei löytynyt nuin pitkiä liinoja kuin 3,10m...meillä pitopalveluna heleena, heilläkin vuokrataan liinoja. Pitäis vain nyt päättää mistä vuokrais... :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täällä yksi oululainen morsian ilmottautuu! Häitä vietetään 13.7.2013 vihkiminen kastellin kirkossa ja juhla upseerikerholla. Ihan mielissäni suunnittelemassa ja miettimässä kaikkea mahdollista ja mahdotonta :gihlat:

Hyvällä mallilla jo toisaalta, sormus ostettu, kirkko ja paikka varattu, menu suunniteltu. Ajateltiin save the date- kortit lähettää tässä kuussa tai ens kuun alusta. Olisko hyviä ei niin kalliita valokuvaaja ehdotuksia kenelläkään?

Link to comment
Share on other sites

Nyt on varattu ajat hääkampaukseen ja häämeikkiin wuhuu! :girl_dance: Keväällä kuulemma ottaa yhteyttä, varataan sitten koekampaus -ja meikki... Samalla varata myös aika geelilakkaukseen, on halvempi kuin geelikynnet. :girl_smile: Varasin myös ajan palaveriin kukkaliikkeeseen joka suunnittelee meille hääkimpun ja sulhasen & bestmanin vieheet. Aika hyvin on asiat järjestyksissä. Askartelut oottaa vielä  :girl_impossible:

 

Andie...Me säästetään, meille tulee bestmanin omistama auto...hih...naisena en tietenkää merkkiä muista hih... :girl_haha: Kyselin yhdeltä yksityis henkilöltä jolla on valkoinen limusiini, niin hinta 100€/h.  :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013
Link to comment
Share on other sites

Mekin ajellaan ihan omalla autolla (jos vielä toimii silloin :girl_haha: ) tai bestmanin autolla. Ei todellakaan ruveta vuokraamaan mistään kun ei meille (minulle) se auto ole niin tärkeä. Pääasia että päästään kirkolle ja sieltä juhlapaikalle.

 

Pitäis varmaan minunkin olla jo yhteyksissä kukkaliikkeeseen.. Nyt olen sentään saanut kaitaliinat (ruskea kuitusilkki) hankittua ja lastusatiininauhaa hääauton ym. koristeluun. Pöytiin tulevat karahvitkin on tilauksessa. Hääkampaus ja meikki on varattu kuten myös studiokuvaus, ja hääjuhlassa lupautui yksi tuttu kuvaamaan... Pitäisi varmaan jo kutsuja ja vieraslistaakin ruveta miettimään ja menua ja ja ja...... Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tekemättä. Aikaa vielä/enää reilut 4 kk. Ei kyllä millään malttaisi odottaa kesäkuuta :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me emme vuokraa autoa, saamme todennäköisesti käyttöömme veljeni auton. :) Minä rupesin tänään tarjouksia kyseleen valokuvauksista, toivotaan että joku kuvaaja olisi vapaana. Valokuvaus senkin vuoksi jäänyt näin vähälle ajattelulle koska hääpäiväkin tuli varattua vasta pari viikkoa sitten. Valokuvaus olisikin enää sitten ainut asia mikä puuttuu. Sormus löytyy, puvut hankittu, juhlapaikka varattu, ruoka ajateltu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pääsiäisenä askarellaan kaasojen kanssa huiskutus viirejä, meillä kirkosta poistuessa vieraat huiskuttelee viirejä ja puhaltelee saippuakuplia. Semmoiset 30kpl ajattelin jos viirejä tulis ja lopuille saippuakuplat. Osa vieraistahan ottaa kuvia ja pitää lapsia sylissä. Meidän häihinhän kutsutaan vieraita vähän yli 100, mutta n. 90-100 varmaankin tulee. :girl_in_love:

 

Kaasot asuu vähän kauempana niin pitää käyttää hyväksi kaikki loma-ajat. :girl_sigh:

 

 

Viikonloppuna käytiin miehen kanssa zeppeliinissä hääliikkeessä kysymässä paljonko smokkipaidan vuokraus maksaa...Puku, kengät,plastron ja liivi on jo ostettu mutta smokkipaita ajatetiin vuokrata(maksaa jos ostaa 79€ :girl_impossible: ainaki zeppeliinissä)

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013
Link to comment
Share on other sites

Nyt mieki voin sanoo, että alle vuosi aikaa häihin  :girl_in_love: Ja tähän mennessä, vaikka vielä on vajaa vuosi häihin onki, niin ollaan ennätetty hoitamaan monta asiaa häiden suhteen:

  • Kirkoksi varattu Oulun tuomiokirkko ja vihkimisaika klo 15.00
  • Juhlapaikaksi varattu Uusi Seurahuone
  • Häämatka 2 viikkoa Thaimaan Khao Lakissa varattu ja varausmaksu maksettu
  • Vihkisormus löytyi häämessuilta
  • Unelmieni hääpuvun löysin Katariinasta  :girl_in_love:
  • Tarjouspyynnöt valokuvaajille lähetetty ja valinta tehdään tässä lähipäivien aikana

Eli tällasessa mallissa meidän hääsuunnitelmat. Päässä paljon asioita, jotka pitäis vain toteuttaa. Tuntuu, että aikaa on niin paljon vielä, että eihän tässä vielä mikään kiire ole :D

 

Toivottavasti kesää kohti tämäkin palsta aktivoituis ja sais lueskella muiden Ouluttarien hääsuunnitelmia :)

Link to comment
Share on other sites

Marsu78: Teillä sama kirkko ja vihkimisaika kuin meillä :wub:Meillä häät vaan aikasemmin...

 

Stuuli8: Minunkin pitää leipoa ainakin shakkiruudukoita, sydän ja S pikkuleipiä..anoppi aikoi leipoa myös jotain. ^_^Ja äiti lupautui leipomaan kahvikakkuja :girl_pinkglassesf:

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013
Link to comment
Share on other sites

Prinsessahäät2013: Onko teillä perinteiset häämarssit tuomiokirkossa? Sitä vain, että suvaitaankohan siellä muita soitettavaksi kuin perinteisiä häämarsseja? Meillä haaveena, että tulomarssina olis Twilight-elokuvasta Christina Perrin A Thousand Years, joka soitettaisiin instrumenteilla (piano, sello, saxofoni jne.)

Link to comment
Share on other sites

Kevättalven pienet häät tulossa kolmen ja puolen viikon päästä. Kengät on vielä hankkimatta ja kukkakaupan kanssa suunnittelu vielä kesken. Juomat (alkoholit) haettiin Haaparannasta, viinit ja oluet ovat siellä hieman halvenpia kuin Alkossa ja tilaamalla saa sellaistakin, mitä hyllyltä ei löytynyt. Kakkupohjat on tehty pakastimeen (kahvitarjoilu tehdään itse, lämmin ruoka tulee pitopalvelusta), muita leivonnaisia pitäisi vielä tehdä.

Hei tosta Haaparannasta pitiki kysyä, että kuinka iso hintaero oikeasti oli noilla viineillä jos vertaa Suomen ja Ruotsin hintoja (toki riippuu kurssistaki). Ja myydäänkö siellä suomalaista olutta? Tiedän, että meidän vieraat ei juo ruotsalaista olutta niin sen kanssa nyt on arvottu että mistä hankitaan. Ehkä ne pienemmät tölkit olis kivempia ku puolenlitran versiot.

Ollaan siis myös suunniteltu hakevamme Haaparannalta ainakin osan juomista. Sitten jotain myös muista maista, missä nyt tiedän että joko itse matkustetaan tai sit sukulaiset käy.

Link to comment
Share on other sites

Kutsukortteja askartelin eilen, sain valmiiksi miehen sukulaisille lähetettävät kutsut ( niitä tulikin 50kpl )... :tender: Oma hommansa kun käsin kirjoittelin osoitteet, koristelin kortit. Meidän kutsukortit painettiin englannissa, mutta erillaisilla häidemme teemaan sopivilla leimoilla ( ja väreillä ) koristelin kutsut. Jokaiseen kuoreen tuli kutsun lisäksi kartta kirkosta juhlapaikalle ja runon muodossa että keräämme rahaa unelmiemme häämatkaa varten. :wub:  Vielä pitäisi samat hommat tehdä omien sukulaisten kutsuille ( n. 27kpl ) :D Kutsu vieras lista kasvoi viime tipassa 7 henkilöllä, eli häihimme kutsutaan 110 vierasta. Saa nähä kuinka moni pääsee tulemaan :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...