Allunga

Ouluttaret 3

310 posts in this topic

Koska kerran käsketään, niin aloitetaa siis Oulu-morsioille uusi ketju.

Miellä on tarkoitus mennä naimisiin helmikuussa Oulussa, mutta jännäämme edelleen Aleksinkulman varaustilannetta. Joten myöskään kampaajaa, valkokuvaajaa bändiä tai mitään muutakaan ei ole vielä varattu. Hauskaa oli lukea Ouluttaret 2 ketjusta, että osalla kesän 08 morsioista nämä on jo plakkarissa  ;D.

No mä luotan siihen, ettei helmikuu ole millään lailla hääsesonkia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos nyt viimein ilmoittautuisi täällä.  ;D Häät 16.8.08 Oulussa, juhlapaikkana Kruunumakasiini ja kirkkona Oulujoen kirkko. Ja Allungalle paineita lisätäkseni (no offence, darling  ;)), valokuvaus, kauneudenhoito yms. hoidossa (bändi ei, musiikkipuoli kovasti auki). Oulu kotikaupunkina vasta toista vuotta, mutta viihdyn täällä mielettömän hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heipsis,

Haat Oulussa 19.7.08, kirkko (Tuomiokirkko), juhlapaikka (Rauhala), kampaaja ja valokuvaamo jo varattu. Allunga, ei syyta huoleen, talvimorsianten ei tarvitse olla ihan yhta aikaisin liikkeella  ;) En olisi itsekaan varannut kaikkea niin aikaisin, mutta huomasin etta on nakojaan pakko olla nopea jos haluaa saada kesalauantaille mitaan varattua. Elokuussa soittaessani melkein kaikki kirkkoajat olivat jo menneet!

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

26.7.2008 vihkiminen Oulujoen kirkossa ja juhla Alakylän Toivolassa, Väänäsen pitopalvelu Kiimingistä. Kaikki muu onkin vielä iso kysymysmerkki  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjoittelin jo tonne edelliseen, mutta päivitetäänpäs tännekin! ;)

Hääpäivä koittaa 9.8.2008, vihkiminen Tyrnävän kirkossa ja juhlat Hannuksen Piilopirtillä. Näiden lisäksi varattuna on kampaus ja meikki sekä studiokuvaus. Pukuja lähdetään kaason ja pikkusiskon kanssa katsomaan lauantaina, sain mukavasti varattua sovitusajat samalle päivälle sekä Glamouriin että Katariinaan.

Menua ideoitiin viimeksi eilen sulhasen kanssa, samoin eilen taisi löytyä meille häätanssibiisikin, valssista ei oikein kumpikaan innostuttu. Pitäisi vaan vielä löytää sopiva bändi - mulla on noita kriteerejä ihan jonkin verran, lähtien aina siitä että se meidän valitsema häätanssibiisi pitäis opetella ja kaiken lisäksi vielä hieman alkuperäisestä muokattuna.  :D

Kutsuja on mietitty siskon kanssa, lupasi tehdä muutaman ehdotuksen kun tykkää niin kovasti ideoida ja on taatusti lähipiirin taiteellisin ihminen.. Hyvä fiilis kaikenkaikkiaan, ja hyvin on vielä aikaa suunnitella ja järjestellä!  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi!

Ilmoittaudutaan nyt tähänkin ketjuun.. Meillä häät 16.8.2008. Vihkiminen luultavasti Tuiran kirkossa (tai Thaimaassa ;)) ja jatkot Haukiputaalla Koivuhaassa  :-X. Varattuna on myös pitopalvelu (tutun kautta), sekä kampaaja + meikkaaja Goalasiin. Ihanaa tää suunnittelu, tuntuu tosin että olen vielä ihan vaiheissa verrattuna moneen muuhun. Mutta tärkeimmät siis varattu ja vahvistettu. Olen siis etäOulutar, asustelemme Helsingissä joten suunnittelu jossain määrin hankalampaa. 20 vuotta elämästäni olen kyllä siellä viettänyt, ja kova hinku olisi muuttaa takaisin, mutta ne työt...

Terkuin,

Emily77

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi! Ilmottaudunpa minäkin, vaikken varsinaisesti Oulussa menekään naimisiin. Mutten tiedä mihin muuallekaan ilmoittautuisin kun asutaan Kempeleessä, häät on Haukiputaan kirkossa (tavattoman kaunis kirkko!) ja jatkot Kiimingissä päin, Alakylän nuorisoseura Toivolassa  ;D

Häät on siis 19.1.2008 eli 3,5kk enää  :o aika menee tosi nopeasti. Onneksi suunnitelmat on kutakuinkin plakkarissa, pitopalvelu,bändi,lapsille nätit morsiustyttöjen asut, mies on suostuteltu sakettiin, itselle puku ostettuna ym ym.. jopa meikki ja kynnet mutta kampauspaikka on vielä auki. En ole löytänyt mistään Akseli & Elina-paikkaan puhelinnumeroa! Jos jollain olisi niin olisin kiitollinen  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä oulutar sai pukunsa ostettua tänään! Hiemanko hyvä fiilis!  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Häät on juhlittu Valolla ja kaikki meni ihanasti! Nyt on sitten puku myynnissä ja koristeitakin melko lailla.. Käykää tulevat morsiamet katsomassa myynti palstalla jos olisi jotain teille sopivaa!

;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Häät 23.2.2008 Oulujoen kirkko ja juhlat Koskelankylän Walolla  :-X Pitopalvelu, bändi, puku ja kampaaja on hoidossa.... isoimmat asiat on siis melkein ok ja viime viikot ovat menneet pikkuasioiden viilauksessa, kuten askarreltavien asioiden  suunnittelussa  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin juhlat Walolla. 23.8.2008 ois tarkoitus rouvittua. Jos vaan saadaan vihkijä paikan päälle, niin siellä siis sekin osuus. Pitopalvelu varattu myös, muuten kaikki vielä täysin vaiheessa... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa tulevat oulumorsiot!

Meidän häitä tanssittiin syyskuun alussa ja nyt haluaisinkin jakaa teille näitä kokemuksia jos vaikka niistä olisi tuleville morsioille hyötyä.  ::);):D

- Bisketin pitopalvelu HUIPPU (kannattaa ottaa)

- Katariinan palvelu hyvää, vaikka omaa pukua en sieltä ostanutkaan

- Vihertalon kukat oli huonot, minun orkideakimppuni ei KESTÄNYT eikä kestäneet kaasojen rannekukatkaan kirkkoa pidemmälle! Olivat ilmeisesti valinneet melko huonolaatuisen ORKIDEAN. Miesten ja äitien vieheet kyllä kestivät olivatkin neilikkaa;)

- Oulunsalon ns. talo on loistava juhlien viettopaikka. Aivan ihanan tunnelmallinen. Ja niin sopiva tuollaiselle 80 päiselle vierasjoukolle.

- Bändi oli mielettömän hyvä(nimeä en valitettavasti muista)

Lisää voin kertoa jos kiinnostus jostain aiheesta heräsi;)

/me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi oulutar lisää! Kesällä 2009 mennään naimisiin Oulujoen kirkossa ja juhlitaan Laitasaaren seurojentalolla.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmottaudun minäkin tänne vaikka majailenkin tällä hetkellä Joensuussa (ja haikailen edelleen takaisin Ouluun). Häät 9.8.08. Vihkiminen Oulun ort. kirkossa (virallisesti siis Pyhän kolminaisuuden katedraali mutta se nimi ei kertone kellekkään mitään) ja juhlat Maikkulan kartanon liiterissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitanpa tänne uuteen ketjuunkin tiivistetysti kokemuksemme tältä syyskuulta:

- kirkkona meillä oli Tuomiokirkko; vieraita vain 70, tuntui hieman isolta mutta kuvat sitäkin hienompia.

- juhlapaikkana Rauhala: kaikki toimi moitteettomasti ja juuri kuten toivoimmekin. Vieraat kehuivat itse suunnittelemaamme menua, koristelu sopi tilaan kauniisti ja palvelu pelasi.

- Mustikkavadelmamoussekakku meille tuli Rauhalan kautta Mazarinesta

- yövyimme häitä edeltävän ja häiden jälkeisen yön Arinan 7. kerroksen sviitissä: suosittelen kaikille joiden pukeutumista tulee valokuvaaja kuvaamaan, sviitin parvekkeella saa mahtavia kuvia!

- minun meikkini ja kampaukseni teki SalonVirholla Ilpo; olin todella tyytyväinen.

- geelikynteni teki Goalasissa Samu, kestivät hyvänä yli 4 viikkoa!

- ruiskurusketuksessa kävin Kauneushoitola Kirsikassa kaksi kertaa, jälkimmäisellä kertaa jälki oli tasaisempi ja parempi kuin 1.kerralla.

- miehen ja bestmanien puvut vuokrattiin Katariinasta, minun toinen pukuni Glamourista. Pidin enemmän Glamourin palvelusta kuin Katariinan, ei silti pahaa sanottavaa jälkimmäisestäkään.

- minun kimppuni, vieheet ja kaasojen rannekukat tilattiin kukkakauppa KauniistaKukasta ja olivat paremmat kuin uskalsin toivoa! Koristelukukiksi ostettiin useampia ämpäreitä sankoruusuja Vihertalosta, noiden itse laittamisessa/leikkaamisessa oli melkoinen homma.

- bändinä meillä oli MatthiasFlame Orchestra; nappivalinta!

- dokumentaarisena valokuvaajanamme oli koko päivän (12-22) Onni Kinnunen Studio P.S.Vltä; kuvat ovat upea muisto täydellisestä päivästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jee,

Tänään sai varata kirkon  :-X Nyt se on sitten varmaa, kyllä jännitti saadaanko haluamamme aika mutta saatiin! Toivottavasti muutkin on saaneet kirkon oikealle päivälle ja ajalle. Nyt enää bändi puuttuu, onko kenelläkään hyviä ehdotuksia? Pari on kyllä jo kyselyssä.

Mukavaa alkanutta marraskuuta! Oulussa on varmaan jo lunta? Täällä etelässä tuli vielä vettä tänä aamuna..

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Minkä kirkon on saanu varata vasta nyt?

Ei oo lunta vielä, pakkasta kylläkin. ;)

Ja Antoniinalla hyvä hääpäivävalinta!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

devivre: Kuten myös sinulla  ;D Sinulta pitikin kysyä, että milloin varasitte piilopirtin? Meinaan kun meillä kaaso yritti houkutella meitä pitämään häämme siellä..elettiin silloin heinäkuuta niin luulen, että kesä 2008 on ollut  täyteen buukattu jo siinä vaiheessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainakin Tuiran kirkko on sellainen, mitä sai varata vasta nyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Tuiran kirkon sai varata vasta marraskuun alussa. Meille ei ollut niin väliä tuolle kirkolle, mutta ajateltiin että se valitaan koska siellä minut on kastettu, olen päässyt ripille ja vanhemmat menneet aikanaan vihille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toukokuussa 2007 avioituneena muutamia kokemuksia:

:-X Kirkkona Oulujoen kirkko. Aivan ihana paikka. Vieraita 120 ja hyvin mahtui (lisääkin ois mahtunut)

:-X Pappina Kortesluoma. Loistava! Ensin tuntui hieman oudolta, mutta todella tyytyväisiä oltiin.

:-X Juhlapaikkana toimi koskelankylän walo. Paikasta saatiin koristeluilla todella näyttävä ja erityisesti juuri niitä koristeluita moni vieras siellä ihmetteli.. Jopa paikan emäntä joka kesken perjantai-illan tuli siellä vielä käymään kattomassa josko apua tarvitaan sanoi salin näyttävän erittäin hyvältä. Sunnuntaina oli se paikan emäntä ja isäntä olleet myös siivoamassa. Sanoivatkin että tulevat morsiusparin puolesta, jottei vasta naineiden tarvitse sinne tulla. Luudalla olisi kuulemma hätistänyt pois jos sinne oltais menty.

:-X Bändinä tyttö ja toivevävyt. Jummi, kun oli nappi valinta. tunnelma loistava! Vieraat tykkäsivät.

:-X Kampaus Tuccabajassa. Kampaaja onnistui lyhyempäänkin hiukseen taivuttamaan todella ihanan kampauksen johon oli erittäin tyytyväinen. Kaaso oli myös samassa paikassa ja oli iki onnellinen kun kiharat kerrankin pysyivät koko päivän, jopa seuraavankin päivän!

:-X Kukat Karjasillan puutarhalta. Kimppu todella näyttävä. Samoin buffet pöytää tulleet kukka-asetelmat. Vieheet hienot ja ämpäriruusuja  ;) Kaikki just niinkuin piti ja hintakin todella paljon alle alkuperäisen hinta-arvion.

:-X Hääpäivää edeltävä yö vietettiin sokos hotellin sviitissä kaason kanssa. Todella ihana paikka. Ja kuten Q sanoi, loistavia kuvia parvekkeella! Myös hääyö vietettiin siellä sulhon kanssa. Loistavaa toimintaa sokos hotellilta. Olivat päivän aikana roudanneet kaason kamppeet hänen omaan huoneeseensa..

:-X Astiat vuokrattiin Oulun aterialta. Hyvä palvelu!

Ihana päivä, jota kaipauksella muisteleepi

Ansku  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi lisää joukkoon ;)

Näyttää siltä että toistaiseksi ainoastaan vihkiminen on varma, meillä on Antoniinan kanssa sama kirkko :)

Juhlapaikaksi alustavasti varattuna Hannuksen Piilopirtti, mutta tulee muuttumaan todennäköisesti :)

Niin, ja häät siis 15.8.2009 ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yksi lisää joukkoon ;)

Näyttää siltä että toistaiseksi ainoastaan vihkiminen on varma, meillä on Antoniinan kanssa sama kirkko :)

Juhlapaikaksi alustavasti varattuna Hannuksen Piilopirtti, mutta tulee muuttumaan todennäköisesti :)

Niin, ja häät siis 15.8.2009 ;D

Piti ihan kysyä, että oletteko te saanet varattua kirkon jo tietylle päivälle? Minulle nauroivat kun kesällä soitin että "Meillehän saa vihkimisen vaikka seuraavalle päivälle kun ei ole tunkua -että jospa soitat sitten tammikuussa uudestaan!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antoniina, ei olla :)

Kun Kultsun sisko oli aikoinaan varannut kirkkoa vajaa vuosi ennen häitä, oli sieltä tullut samanlainen vastaus kuin teillekin joten en oo tosiaankaan vielä kehdannut soittaa, vaan luotan siihen että saadaan haluamallemme päivälle ja kellonaikaan ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now