Jump to content
Naimisiin.info

Ruusuja suodatinpusseista


jansq

Recommended Posts

Mä en ollu ollenkaan tyytyväinen mun suodatinpussiruusutekeleisiin, ja sitten keksin kokeilla tehdä ruusun kakkupaperista, kun niitä nyt on tullut ostettua, käytettiin niitä kutsuihin. Leikkasin suurinpiirteen samanlaisia paloja kun suodatinpusseistakin. Ja tuli kyllä tosi nättejä! Tekeminen oli vaan vielä hitaampaa, ja kun kakkupaperi repeää helpommin kun siinä onmuutenkin reikiä.

Tossa linkki kun en nyt löytänyt ohjetta miten kuva lisättiin.

http://aijaa.com/a/LYNz5Z

Muokattu: , käyttäjä: hekku
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Oho, onpas teillä kauniita ruusuja! Mun oli tarkoitus väkerrellä meidän juhliin kymmenestä pienestä ruususta koostuvia kimppuja 2kpl per pöytä. Kaks kimppua sain tehtyä ja sitten loppui kärsivällisyys :D Alkuun tuli ihan hienoja, mutta kokoajan laatu huononi, vaikka kuinka yritin tehdä samalla tavalla. Hattua nostan niille, jotka on jaksanut satoja noita tehdä! :)

post-41137-0-51678000-1417298110_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ajattelin testata näiden tekoa jahka löytyy aikaa, tämä kesä kun tuntuu olevan hurjan täyteenbuukattu itsellä ja koko ajan pitäisi olla menossa...

Suunnittelin, että jos onnistuvat ja jaksamus riittää, tekisin näitä kolme ruusua per pöytä - yksi valkoinen, yksi oranssi ja yksi keltainen. Mitähän se tekisi yhteensä, ehkä n. 60 ruusua. Toisaalta mietin myös, että mitä jos tekisikin ruusuista "paikkakortit"? Yksi ruusu per istumapaikka nätisti makoilemaan aterimien viereen, ja varteen kiinni nimilappu? Saisivat ottaa sitten matkaansa jos tahtovat niin ei jää itselle nurkkiin pyörimään kasaa paperiruusuja. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Meillä on suunnitelmissa myös tehdä näitä ruusuja. Värjäsin elintarvikeväreillä ekan erän, äiti värjäsi pari erää vesiväreillä. Kokoamisvaiheessa mun tekniikka oli ainakin ihan surkea ja sain suttua vaan aikaiseksi. Ainakin toinen kaasoista on lupautunut hajoilemaan ruusujen kanssa mun seurana. Äiti teki myös muutamia koevedoksia, jotka ei näyttäneet ruusuilta yhtään, mutta sen verran kivoilta kuitenkin, että häihin asti nekin päätyy. Ja äidin tekniikka oli niin paljon helpompi, että saattaa kaikki kukat sitten näyttää niiltä sen tekemiltä. Mitähän ne eniten muistuttaisi? Ehkä neilikoita.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Me ollaan askarreltu ystävän häihin (kaaso olen) suodatinpusseista kukkia, kai ne sitten neilikkaa muistuttavat eniten. Hyvin kätevää ja nopeaa. Kahdeksan suodatinpussia käteen, niitti keskelle, leikkaa ympyrä, ryttää yksi kerros yhteen kerrallaan, aukaise lehtiä kun kaikki kerrokset rytätty, valmis.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mä oon ajatellut että meidän häissä kaikki kukkakoristeet tulee oleen suodatinpussiruusuja. Mun mielestä on paljon huolettomampaa kun kaikki kukkaväkerrykset voi laittaa juhlapaikalle jo edellisenä iltana ja kenenkään ei tarvitse hääpäivänä huolehtia siitä, kuka hakee kukat! :) Nää on musta niiiiiiiin ihania! 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...