Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

Sellasta haluaisin kysellä, kun meillä olis häät tulossa tämän vuoden Marraskuun tai Joulukuun vaihteeseen. Onko tietoa Tampereella olevista pitopalveluista, joissa olisi siis seisova pöytä ruokailu, mahdollisimman monipuolinen tarjonta, lupa tuoda omat juomat, mieluiten myös saisi heidän kautta astiaston, pöytäliinat ja tarjoilijat. Ja kaikki tämä mahdollisimman halvalla!? Ja tietenkin olisi kiva jos laittaisitte nettisivujen kera ehdotuksia tai kokemuksia :)

Edited by Jensku92
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 years later...

Voisiko joku minua opastaa missä tällainen viestiketju on? 2 kertaa selasin tämän listan ja löysin vain tämän ketjun.
Joten kysympä nyt tässä.

Eletään vuotta 2016.
Minkälaisia tarjouksia jengi on saanut Tampereen alueella. Itse olen saanut vasta 2 tarjousta ja ne kummatkin sijoittuvat 45-50e/henkilö. Onko tämä mahdollisesti ihan ok hinta? Mitä tällaisen hinnan kuuluisi pitää sisällään?

4Cateringia on porukka kehunut ja itse olen käynyt myös kauppahallissa herkuttelemassa heidän ruokiaan.

Mitä muita hyviä catering paikkoja kannattaisi tiedustella?

Edited by JustinBieber90
Link to comment
Share on other sites

Mä kysyin meidän häihin pitopalvelu Kristallia, mutta se oli jo varattu meidän päivänä (17.6.17). Sen vuoksi en kysellyt tarkempaa tarjousta, mutta ainakin nettisivujen mukaan juhlamenun hinta olisi 36-37 euroa. Kannattaa kysäistä sieltä, koska mun mielestä 45-50 euroa on aika tyyris hinta... Vertailun vuoksi meidän pitopalvelu (Kangasalta, koska juhlapaikka on myös siellä) maksaa 35-37 €/nenä, lapset puoleen hintaan, ja tuohon hintaa sisältyvät tarjoilijat, astiat ja pöytäliinat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Saisikohan tätä keskustelua jotenkin elvytettyä...:rolleyes: Me ollaan etsimässä pitopalveluyritystä meidän häihin ja tarvitsisin hieman vinkkejä. Yritin lueskella aikaisempia ketjuja mutta en oikein löytänyt mitään...

Ajattelin laittaa viestiä ainakin tuonne 4Catering paikkaan mutta minne muualle? Onko kellään kokemuksia esim.Kokkipojasta (www.kokkipoika.net)? Sitä tiesi joku minulle kehua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Meillä Kristalli. Järkkäsivät maisteluillan ja oli hyvää ruokaa, yrittäjä on rempseä ja menun muokkaus onnistuu. Saimme vielä tarjouksen niin, että vedetään 2015 hinnoilla, koska olimme niin ajoissa. Toistaiseksi voin suositella, sillä on suht hyvänhintainen laskien mitä kaikkea siihen kuuluu (juomat, leivät, tarjoilu, ruoat, kakut, astiat..).

 

Kokemukseni häiden jälkeen 5/5! Kaikki sujui todella malliikkaasti, palvelu oli upeaa ja tekivät paljon ns. ekstraa, mikä ei edes kuulunut heille mutteivät silti ota ylimääräistä maksua. 

Edited by jennna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...