Jump to content
Naimisiin.info

Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Marikutza

Meillä todennäköisesti mun kotipaikkakunnalla. Samassa kirkossa on omatkin vanhemmat menny naimisiin, on pidetty ristiäisiä, hautajaisia jne, joten tunnearvoa on. Ja tuleehan se halvemmaksikin, kun suuri osa sukulaisista asuu sillä seudulla, viinakset saa helposti, muitakin alennuksia saattaa irrota, kun pieni paikkakunta on jne. Mutta häät vasta n. parin vuoden päästä (ei vielä edes päivää päätetty) joten voi muuttua vielä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Valitsin "yhteisen asuinpaikkakunnan", vaikka käytännössä kyse on myös sulhasen kotipaikkakunnasta. Helsinki on kuitenkin niin iso kaupunki, ettei sitä oikein voi ajatella tällä samalla kaavalla. Sulhasen kotipaikasta olisi mielestäni kyse, jos viettäisimme häitä siinä kaupunginosassa, jossa hän on lapsuutensa viettänyt, varsinkin, kun se on yksi Helsingin kaukaisemmista lähiöistä.

Minäkin olen kuitenkin asunut Helsingissä melkein kymmenen vuotta, joten yhteisestä kotipaikasta on meidän näkökulmastamme kyse. :)

Link to comment
Share on other sites

Meijän mietteissä meni ensiksi niin että morsiamen kotipaikkakunnalla ja sitten ajateltiinkin, että olisi kivaa mennä nykyisellä yhteisellä sekä sama paikka on sulhasen kotipaikkakunta mutta kun hintoja katselimme niin maalla on kaikki halvempaa ja helpommin saa paikan, joten palasimme alkuperäiseen suunnitelmaan, joka merkitsee minulle paljon!

Majoitamme kauempaa tulevat kaverit mökkeihin, joiden vukraamiseen jää hurjasti rahaa kun valitsimme maalaispaikkakunnan, ja siellähän ne minun sukulaiset asustelee joten senkin puolesta helppoa! :D

Anks

Link to comment
Share on other sites

Tapasimme kyllä muualla kuin kummankaan kotipaikkakunnalla. Sattumaa oli, että oltiin samasta kaupungista kotoisin (Nii, kannattaa mennä edemmäksi kalastamaan  ;D). Häät pidetään siis kotipaikkakunnallamme.

Juuripa näin, samalta pikkupaikkakunnalta ollaan mekin, mutta piti muuttaa reilusti toista sataa kilometriä, että toisemme löydettiin ja häihin sitten joskus takaisin sinne kotipaikkakunnalle.. molempien perhe ja sukua asuu siellä ja kyllä minä muutenkin mieluiten tutussa kirkossa menen naimisiin :)

Link to comment
Share on other sites

Yhteistä kotipaikkakuntaa on mietitty, kirkkoa ei ole vielä varattu. Kirkkonummelta molemmat ollaan alkujaan, nykyään asustetaan Espoossa. Katseltiin sillä silmällä Espoon kirkkoa, mutta nyt on Kirkkonummen kirkko alkanut houkutella... ja kun hääjuhlat joka tapauksessa on Kirkkonummella, niin olisi lyhyempi matkakin... Hmm...

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulhasen kotipaikkakunnalla häät, Lammilla. Tosin ehdin klikata jo vaihtoehdon, jollain muulla paikkakunnalla, kun en ollut lukenut selvennystä, että tuo kotipaikkakunta tarkoittaa lapsuuden kotipaikkaa tms. Mutta tuo hääpaikkakunta tulee todennäköisesti olemaan meidän yhteinen asuinpaikkakuntammekin jonain päivänä :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...