Jump to content
Naimisiin.info

1. Hääpäivä


vaimo_2003

Recommended Posts

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on kanssa heinäkuussa 1v. hääpäivä, mutta on ihan hyvä olla ajoissa, että saa huoneet varattua.

Naantalista ensin. Me saatiin äidiltä ylppärilahjaksi miehen kanssa aikoinaan viikonlopun naantalissa, ja se oli kyllä ihanaa. Kevät oli täynnä lukemista, ensin ylppäreihin, sitten pääsykokeisiin ja yhteinen aika rentoutuen oli kyllä ihanaa. Naantali on ihana kesäkaupunki, jos lilluminen altaissa kyllästyttää, voi mennä läheiseen uimarantaan, kävellä Naantalin pienia kujia, syödä jäätelöä...En ole kauhea kylpylöiden ystävä, mutta tuosta reissusta jäi kyllä ihania muistoja

Kun meillä on 1v. hääpäivä, me mennään Kämppiin. Meidän piti mennä hääyönä sinne, mutta kun lento lähti seuraavana aamuna kuudelta, ei kovin paljon järkeä ollut mennä kalliiseen hotelliin muutamaksi tunniksi. Jo silloin päätimme, että menemme sinne.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli vähän parempi perushuone, jos näin voi sanoa  ;D. En muista suoranaisesti millainen. Ei kauhean iso, mutta tosi siisti ja tarpeeksi tilava kahdestaan...

Mitäs tässä, arkea tännekin. Häävalokuvat studiosta valmistuivat vasta perjantaina ja häävideo on vieläkin saamatta. Pian on yksien ystävien yllärihäät, ja polttareita suunnitellessa tulee omat juhlat väistämättäkin mieleen  

Link to comment
Share on other sites

Meidän oli tarkoitus viettää ensimmäistä hääpäivää samassa hotellissa (=Tampereen kylpylä), kuin missä vietimme hääyönkin. Tämä jäi kuitenkin toteutumatta, koska oltiin juuri ennen ekaa hääpäivää kahden viikon reissussa ulkomailla, eikä meillä näin ollen ollut ylimääräistä rahaa yöpyä hotellissa. Käytiin vaan hyvin syömässä hienossa (ja kalliissa  :o) paikassa ja vierailtiin kirkossa, jossa sanoimme toisillemme 'tahdon'... Ja vaan naatiskeltiin toisistamme...

Link to comment
Share on other sites

Me vietimme ensimmäistä hääpäivää käymällä Pietarissa viikonloppumatkalla. Junalla sinne ja takaisin, perillä kolme yötä hotellissa. Ravintolaillallisia, käynti Eremitaasissa taidetta ihailemassa ja Mariinskissa baletissa. Lonely Planetin Pietari-opas oli aika ehdoton survival kit kahdelle venäjää osaamattomalle.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin jo keksinyt aivan ihanan tavan viettää 1. hääpäivä. Me oltais menty (tai siis kait me edelleenkin mennään...) Bengtskärin majakka-hotelliin viikonlopuksi.

Huonoa tuuria sisänsä, mutta tässä muutama päivä sitten mies tokaisi, että miten olis jos mentäis hänen kavereiden kanssa Bengtskärin majakalle? Ja kyseessa oli siis juuri meidän hääpäivä. Mulla ei pokka pitänyt yhtään vaan menin ihan hämilleni ja pakkohan mun oli sitten tunnustaa että ei voi olla totta, se oli just mun ajatus.

En tiedä haluanko sitten kuitenkaan viettää 1. hääpäivä yhdessä miehen kavereiden kanssa, joten tämä on edelleen mietintämyssyn alla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

me käytiin yhessä kansallispuistossa 1. hääpäivänä. Sovittiin että koitetaan tehä joka hääpäivä jotain mitä toinen/kumpikaan ei ole aijemmin tehnyt ja mies ei ollut koskaan kansallispuistossa käynyt. Oli todella mukavaa ja riittävän pitkä lenkki kun oli ei tarvinnut illaksi edes suunnitella mitään tekemistä  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Hölinä

mä olisin halunnut mennä johonkin superluksus-hotellihuoneeseen (kuten Kämppiin) ihanan ravintolaillan jälkeen, mutta kun olen viimeisilläni raskaana (hääpäivään viikko) niin ei paljon tee mieli pistää hirveitä summia likoon yhden yön takia kun vauvakin tarvii kaikenlaista enkä ite voisi kuitenkaan nauttia pökkelö-olotilassani täysillä.

Niinpä vietämme hääpäivän kotona (syöden mm. hääkakkuamme pakkasesta sulatettuna) ja seuraavana päivänä lähdemme tukholmaan mikäli huomisaamuna saan varattua vapaalipuillamme risteilyn siljalle. (henkilökunnan vapaalipuilla ei voi varata kuin aikaisintaan viikkoa ennen..). Laivalle ajattelin varata meille erikoisaamiaisen johon ujutan vaikka itse mansikoita ja kuohuviiniä miehelle (pommackia mulle) jos ei manseja laivalta löydy...

Link to comment
Share on other sites

me taidetaan olla "tylsästi" kotosalla..varmaan jotain syöpöttelyä jossain ravintelissa.mies kyllä myhkäisesti puheli kun kyselin että ollaankos kotona vai muualla, että silloin ei ainakaan mihkään mennä.. no toivoa sopii.eipähän mulla niin hinkua minnekään olekaan,raskaana kun olen minäkin, jo aikas pitkällä vielä!

Link to comment
Share on other sites

Meidän eka hääpäivä on kohta käsillä ja ollaan ajateltu lähteä luontoon patikoimaan eväiden ja kaakaon kanssa  :D

Ajateltiin ensin jotain kylpylää tmv, mutta jotenkin se ei olisi ollut erikoista  :P

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ollut puhetta, että mentäisiin häähotelliimme yöksi ja syötäisiin hyvin. Se paikka kun vei sydämen. Saa nyt nähdä, onhan tässä vielä muutama kuukausi aikaa suunnitella...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on eka hääpäivä vasta tulollaan, mutta tuskin teemme erityisiä järjestelyjä niiden kunniaksi. Esikoisemme laskettu aika on nimittäin hääpäivänä ja mikäli la pitää paikkansa, pusken ja punnerran synnärillä silloin! Toisaalta, ihana tapa viettää hääpäivää, oli sitten maha pystyssä tai nyytti jo sylissä...

Link to comment
Share on other sites

Meidän suunnitelmat voi vähän muuttua. Jos mies ei saa kunnon kesätöitä, niin me lähdetään kiertämään Eurooppaa siihen aikaan kesästä, ja siis tehdään 1. häämatka. Jos se kuitenkin töitä saa (mikä on tietysti toivottavaa), niin sitten se Kämp on edelleen hyvä vaihtoehto.

Hyvin ajoitettu, Tipunen, että vauva olisi teidän häälahjanne

Link to comment
Share on other sites

Guest Hessu

Aivan kuten Marukalla ja Myyikselläkin, meilläkin on haaveissa viettää 1. hääpäivä Bengtskärin majakalla. Ainoa mikä arveluttaa, on se hinta. Yksi yö lauttamatkoineen ja ruokailuineen 308e. Mutta kaveri kävi siellä miehensä kanssa ja on kuulemma hintansa arvoinen.

Sekin vähän mietityttää, että jos siellä on ihan tuhottomasti muitakin ihmisiä  :(

Vaikka eihän siellä niitä huoneita kovin montaa ole  ??? Mutta tietty ne päiväretkellä olevat.

Pitää varmaan varata alustavasti ja miettiä vielä.

Link to comment
Share on other sites

Ei varmaan mittään erikoista, kun osuu tänä vuonna pääsiäisen päälle ja perinteiden mukaan mennään minun porukoitteni luokse syömään

Mukavaahan tuo on, että ensimmäinen hääpäivä tulee, muttei mielestäni vielä ole suurikaan "juhlan aihe"  

editmuok: notta näinpä tehtiin. Minun kotikotona syötiin pääsiäisateria, sitten mentiin kotio. Siellä söpöiltiin ilta ja avattiin kuoharipullo, vaan siihen se jäi. Katsoo sitten, kun tulee vaikka 10. vuotispäivä, jos tekisi jotain erikoisempaa

Link to comment
Share on other sites

Me päätettiin karata yhdeksi yöksi Lake Tahoelle (pohjois-Kaliforniassa) Caesars-hotelliin.  Oli mieheni idea lähteä reissuun. Aikaisin sunnuntai-aamuna pakkaamme laukut, ajamme n. 4 tuntia pohjoiseen ja sitten loppupäivän saammekin nauttia kylpylästä (ja varsinkin saunasta!! - vuoteen en ole saunassa ollutkaan), kasinoista ja hyvästä ruuasta. Seuraavana päivänä olis tarkoitus mennä lyhyelle laivaristeilylle ja nauttia ihanista luontomaisemista! Can't wait!!

Link to comment
Share on other sites

;D Meillä taitaa olla vauvan hoitoa tiedossa! ;D

Ihanaa halipupu-hääpäiväkaima! paljon paljon onnea  

meillä taitaa jäädä aika pieneksi 1. hääpäivän vietto, kun minä olen varmaan jo niin iso silloin  :D mutta etukäteenhän voisin viedä miehen yllätyksenä lomalle vaikka sinne naantaliin! pitääkin alkaa suunnittelemaan..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me emme myöskään paljon 1. hääpäivää taideta juhlistaa...mulla on laskettu aika 3.9. Sen verran tossa eräänä iltana juteltiin, että tehdään perinne ja juodaan lahjaksi saaduista nimikirjaimilla kirjailluista skumppa laseista jotain kuplivaa aina kun on vuospäivä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Paulina

Meidän häissämme oli tarkoitus olla hyvä ystävä hevosineen kärryjä vetämässä (siis hepo vetää, ystävä ohjaa) , mutta hepoparka sairastui ja saimme tyytyä lainahepoon ja myös lainakuskiin (kärryt oli oikeat).

Ystävämme on kuitenkin tästä vieläkin pahoillaan ja tahtoo nyt meidän 1. hääpäivänämme tämä korvata viemällä meidät ajelulle oikean hevosen vetämänä! Tähänhän tietysti iloiten ollaan suostuttu ja ajateltiin vetää sovelletut häävaatteetkin päälle!

Minä laitan hääpuvun (irrallisen) yläosan, valkoiset housut ja hunnun ja mies ehkä frakkitakin. Ihana viettää kertaushäät luvan kanssa!

Ostaisko sitä vielä kimpunkin... ?

Ja kakun?

Ja menis hotelliin yöksi?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...