Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kysäisen vielä täälläkin, kun en ole vastauksia saanut tuolla juhlatilakohtaisissa ketjuissa...

eli onko kokemuksia juhlista Hatanpään soutupaviljongilla? Kaikki kuvat ja kokemukset paikasta ovat tervetulleita (muistakin juhlista kuin häistä).

Lähinnä kaipaisin kuvia tilasta "juhla-asussa" ja kokemuksia tarjoiluista (jos käytitte heidän yhteistyökumppaniaan). Kaikki muutkin kommentit tervetulleita :)

Link to comment
Share on other sites

Kysäisen vielä täälläkin, kun en ole vastauksia saanut tuolla juhlatilakohtaisissa ketjuissa...

eli onko kokemuksia juhlista Hatanpään soutupaviljongilla? Kaikki kuvat ja kokemukset paikasta ovat tervetulleita (muistakin juhlista kuin häistä).

Olin syksyllä Hatanpään soutupaviljongissa harrasteseuran vuosijuhlissa, ja vaikutti kyllä ihan viihtyisältä paikalta ja oli saatu koristeltua syksyisen juhlavaksi. Paikkahan ei ole suunnattoman fiini, mutta rennompiin häihin varmasti mukava ja maisemat näyttivät illalla tosi komeilta. Tiettyä veneilyhenkeähän tuolla on, en tiedä, saisiko sen halutessaan "kerättyä pois" näkyvistä. Olisin voinut kuvitella järjestäväni hääni siellä, jos juhlapaikkaa ei olisi jo varattu (ja vierasmäärä olisi ollut vähän pienempi, tila ei ole mitenkään kauhean iso).

Link to comment
Share on other sites

Haluan kehua RUSTHOLLIA. Meillä oli siellä syksyllä 90 hengen häät ja kaikki toimi loistavasti. Ruoka oli hyvää (vaikka alunperin pelkäsin hirveesti...), saatiin paikka tosi nätiksi yksinkertaisesti ja yksi huone pyhitettiin lapsille/pleikkarille, niin lapset viihtyivät tosi hyvin. Ainoa miinus tuli siitä, että seuraavana aamuna tavaroita hakiessa kohtelu oli tosi huonoa, mutta onneksi heidän myyntihenkilönsä kanssa kaikki oli tosi helppoa koko ajan. Suosittelen!!!

Link to comment
Share on other sites

Nyt on tietoa MUTALAN seurantalosta..

Juuri soittelin sinne ja sain seuraavaa tietoa:

- pitopalvelu ja omat juomat pitää tuoda

- alkuviikosta saa jo avaimet ja maanataiaamuna viimeistään palautus

- hinta tällä hetkellä 260 e, EI paha

- astiat pitää vuokrata erikseen 67 e

Mielenkiinnolla menen kyllä katsomaan tätä paikkaa. Olisiko kenelläkään vielä kokemuksia tästä paikasta?

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_morsian 2011_*

Mutalan seurantalosta..

Itse olen lapsuuteni asunut Mutalassa ja käynyt ko paikassa useasti. Muistot hämärtyneet, mutta olen kerran viime kesänä käynyt katsomassa paikkaa.

Vielä ehkä ens viikolla menen uudelleen, kun haluan ne vessat katsastaa.. Kuinka tyhmältä tämä kuulostaakin, mutta tärkeä asia.

Koska vessat ovat erillisessä rakennuksessa.

Paikka ihan viehättävä, vanha seurantalo. Kunnon koristelulla saa varmasti aikaan kivat maalaishäät.

Missä kirkossa olette ajatelleen vihkimistä?

pientä miinusta omaan silmään otti tuolit..

Ensi kertaa odotellessa, jos sais sitten vaikka varattua paikan. :-X

Link to comment
Share on other sites

Ai vessat eri paikassa? outoa...no se selviää ensi viikolla meillekin sitten kun ollaan menossa katsomaan. Kirkosta ei ole vielä mitää hajua, ajateltiin ensin hankkia paikka ja sitten pähkäillä kirkon kanssa..

Alkaa tulla kyllä stressi paikan kanssa kun pitäisi jo varmaan varailla että 2011 kesällä saisi sen. Kun haluaisi sellaisen missä olisi joko majoitustilaa lähellä tai sitten järkevän (taksi)matkan päässä Tampereelta. Ei ole kauhean kiva laittaa vieraita 30 kilometrin takaa taksilla kulkemaan.. :girl_impossible:

Jos jollakin on vielä jotain hyviä ehdotuksia Kontuloiden ja muiden moneen kertaan mainittujen lisäksi, jossa saisi olla kuin haluaa eikä olisi pitopalvleua tai a-oikeuksia, niin ehdotuksia otetaan vastaan! :girl_smile:

Niin ja onko lempäälän työväentalosta kokemuksia? Mahtuuko edellisten kriteereiden lisäksi 140 juhijaa?

Muokattu: , käyttäjä: morsian 2011
Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_morsian 2011_*

Heippa..

Mutalassa on niin vanha seurantalo, että vessat rakennettu vissiin sen vuoksi jälkeenpäin.

Muistaakseni lapsuudessani oli viellä huussit. Rakennus siis ihan vieressä.

Laitahan viestiä mitä pidit paikasta.

Mutta eihän Mutalassa ole majoitusmahdollisuutta, ja matkaa tampereelta kumminkin yli 25 km..

Mutta eihän kimppataksit nyt niin maltaita maksa. :)

Itse käyn myös katsoon tällä viikolla, varmaan pitää sitten varata aika.Kunhan sais päivän päätettyä. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_morsian 2011_*

Hyvä, että tykkäsit paikasta.

En muista oliko aikasemmin puhetta, mutta astiavuokra oli 60E sen vuokran 260E päälle..

Ei paha.

Varattiin ko paikka heinäkuulle 2011. Kirkkokin saatiin varattua Ylöjärveltä jo. :-X:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ajattelin tulla kertomaan meidän hääjuhlapaikastamme eli Pälkäneen Nuijantalosta, itse en siitä juuri täältä mainintoja löytänyt. Vietimme siis häitämme Nuijalla 6.3.10 enkä voi juuri muuta kuin kehua paikkaa:

+ Vuokrausta hoitavan ihmisen kanssa kaikki sujui tosi hienosti, pääsimme katsomaan paikkaa niin monta kertaa kuin halusimme/tarvitsimme (kävimme vissiin 5 kertaa ennen häitä mm. DJ:n kanssa katsomassa musiikkilaitteistoa) ja hän vastaili ystävällisesti kaikkiin tiedusteluihimme yms.

+ Juhlaviikonloppuna saimme avaimet jo torstaina ja pääsimme myös silloin laittamaan salia kuntoon. Olla sai lauantaina niin myöhään kuin halusi, eikä sunnuntainakaan ollut kiirettä siivouksen kanssa, riitti, kun tila oli tyhjillään sunnuntai-iltaan mennessä

+ Tilat on kauniisti ja hillitysti remontoitu ja sali on todella tilava (meidän n. 100 henkeä mahtui sinne todella hulppeasti, saimme todella paljon liikkumatilaa pöytien väliin, tanssilattian käytännössä siirtämättä pöytiä ja sekä lasten puuhanurkkauksen että aikuisten oleskelunurkkauksen mahtumaan saliin ilman minkäänlaisia ongelmia; uskoisin, että saliin saisi n. 150 vierasta vielä varsin tilavasti sijoitettua).

+ Muutkin tilat ovat varsin toimivat.

+ Salissa olisi ollut mahdollisuus käyttää talon äänentoistolaitteita, utukonetta ja videotykkiä.

+ Vuokra viikonlopulta oli mielestäni varsin kohtuullinen 650 e.

Jos jotain negatiivista täytyy mainita, niin

- Parkkitilaa talon välittömässä läheisyydessä ei ole ihan hillittömästi (kaikki meidän vieraamme saivat kuitenkin autonsa mahtumaan, vaikka yksi parkkialue olikin ilmeisesti kunnan hoidosta niin luminen, ettei siihen päässyt ajamaan)

- Vessat eivät olleet yhtä tyylikkäät kuin muut tilat, mutta siistit ja toimivat.

- Kadun toisella puolella on keskeneräinen kerrostalotyömaa, joka kesällä saattaa pistää jonkun silmiin. Nyt talvella sitä ei lumen alta huomannut ollenkaan.

Lisäksi haluan kehua Kangasalan Lepokotia. Meillä oli siellä vihkitilaisuus sekä sen jälkeen vihkikahvit lähisuvulle ennen avioliiton siunaamista ja juhlia isommalla porukalla, ja viehättävämpää paikkaa emme olisi voineet löytää. Jos tykkää vanhoista rakennuksista ja vanhoista tavaroista ja on järjestämässä 30-40 hengen juhlia, niin paikka kannattaa ehdottomasti pistää harkintaa. Ja myös täällä kaikki järjestelyt sujuivat aivan mainiosti ja ihmiset olivat todella avuliaita ja ihania.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_vieras_*
Olisko kenelläkään tietoa Frenckellin alakerran ravintolasta/juhlatilasta? Parissa keskustelussa olen nähnyt maininnan, mutta googlettamalla ei tunnu löytyvän mitään infoa...

Kiitos jo etukäteen! :)

Kyselin itsekin suoraan kaupungilta/Frenckeliltä tästä tilasta, mutta eivät ainakaan tällä hetkellä vuokraa kyseistä tilaa esim. hääjuhlaa varten.

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tietoa Pirkkalassa sijaitsevasta Toivon talosta? En ainakaan löytänyt mitää tietoa ja se vaikuttaisi sijainniltaan aika hyvältä :girl_smile:

Oltiin pari vuotta sitten ystäviemme häissä Toivon talolla. Häät oli rempseät, 30-v synttärijuhlista kehkeytyneet yllärihäät ja vieraita 80-90. Paikan vuokra oli kuulemma todella edullinen, muistaakseni joku 15oe. Enemmän vierasmäärän kanssa ahdasta olisi ollut. Paikka on samantyylinen kuin esim. joku nuorisoseuran talo. Eteisessä "narikka", salissa on lava ja hyvän kokoinen tanssilattia. Keittiön yhteydessä oli tila jossa oli seisova pöytä.

Talohan on siellä taka-pirkkalassa metsän keskellä, muutamia ok-taloja heti naapurissa. Kirkolta ainakaan ei pitkä matka ole :) Ja pirkkalan vanha kirkkohan on muutenkin aivan ihana, tosin hyvin pieni.

Omia häitäni en osaisi kuvitella ko. paikkaan, mutta varmasti paikasta saa viihtyisän koristelulla. Paikalta poistumiseen ei ollut kiirettä, enkä muista että kukaan olisi sanonutkaan että tiettyyn kellon aikaan mennessä pitäisi lähteä... mutta uskoisin että joku aika siihen on just sen takia että naapurit lähellä. En tosin mene vannomaan :)

En osaa nyt muuta sanoa, kannattaa käydä ajelemassa siellä päin ja kysästä jos siellä voisi mennä käymään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt kaipaisin hieman vinkkejä Pirkanmaalla häitään viettäneiltä tai muuten vaan bailanneilta. :girl_sad:

Olen etsinyt Oulun seudulta häänviettopaikkaa jossa mahtuisi olemaan ~80 vierasta.

Kriteereinä: RANTAsauna, yösijat noin 40 vieraalle, smaggaran paisto notski ja voi viedä mukanaan ovat viinakset ja pitopalvelun.

Mieheni ei tosin ole aivan vielä lämmennyt ajatukselle, että lähtisimme minun kotiseudulle häitä viettämään jotenka haluan ottaa mussukankin huomioon.

:gpari: Häitä olisi ihana viettää Messukylän vanhassakirkossa tai Messukylän uudemmassa kirkossa, mutta vielä ei oo laitettu mitään lukkoon. Joten hääjuhlapaikan olisi hyvä olla messukylän läheisyydessä..

Tai sitten vailtaan kirkko hääpaikan mukaan..

Häät voi myös pitää häidenjuhlapaikassa, sekään ei ole pois suljettumahdollisuus.

Saa kirjotella myös halvoista bändivaihtoedtoista. Saa olla nuorekasta ja vanhaa musaa, sekä että soittava bändi.

Link to comment
Share on other sites

Moikka :)

Laitan vielä tännekin,että peruimme oman varauksemme,joten Irjalan Makasiini on vapaa 24.07.2010 Koko talo ja koko viikonlopun,mikäli sitä ei kukaan vuorokaudessa siis ole ehtinyt jo varaamaan.Joten jos joku täällä haluaa sinne,pitäkää kiirettä!!! :)

Link to comment
Share on other sites

La 7.8. 2010 Tampereen komein ja kauneimmalla/parhaimmalla paikalla oleva hääpaikka = HATANPÄÄN KARTANO olisi vapaa, jos otat meihin suoraan yhteyttä (varausmaksu maksettu). Tilaa on isompiinkin häihin. Aikaistimme omia häitämme, joten jos joku kiinnostuu, niin laita mahd.pian viestiä osoitteeseen: [email protected] . Paikka on todella upea!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Olisko kenelläkään tietoa Frenckellin alakerran ravintolasta/juhlatilasta? Parissa keskustelussa olen nähnyt maininnan, mutta googlettamalla ei tunnu löytyvän mitään infoa...

Kiitos jo etukäteen! :)

Kyselin itsekin suoraan kaupungilta/Frenckeliltä tästä tilasta, mutta eivät ainakaan tällä hetkellä vuokraa kyseistä tilaa esim. hääjuhlaa varten.

Vaikka tilaa ei saakaan vuokrata niin kerron silti omasta kokemuksesta että tila on aika ahtaan oloinen, joten suurille häille ei oikein sovi.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Meillä oli juhlapaikkana Ylöjärvellä Koivupuisto. Loistava ruoka, mahdollisuus yöpyä, rantasauna ja saunan tiloissa mahdollisuus omiin juomiin! Voin suositella ja kaikki vieraat tykkäsivät ja ruokaa kehuttiin myös.

Link to comment
Share on other sites

Moi,

Olisiko kellään kuvia Mutalan seurantalosta sisältä? Kuinka paljon tarvitsee koristella? Löytyykö sisältä lavaa bändille, haetaanko ruoka erikseen toisesta huoneesta, vai onko se samassa salissa kuin vieraatkin? Entä vessat, jotka ovat ulkona, ovatko siistit? Jossain puhuttiin kurjan näköisistä tuoleista, mitäköhän tämä tarkoitti?

Onko täällä ketään Mutalassa häitään viettänyttä, joka osaisi kertoa paikasta enemmän? Olen käynyt paikan päällä, mutta en sisällä asti. Mietin, että kuinka hyvin puut peittävät kesällä näkyvyyden lähellä oleviin taloihin, jotka kuitenkin olivat melko lähellä?

Paljon kysymyksiä, mutta alkaa tämä juhlapaikan valinta jo vähän stressaamaan :) Häät tulossa v. 2011 ja vaikuttaa että monilla suunnittelu on jo kovassa vauhdissa!

Link to comment
Share on other sites

Olemme suunnitelleet häitä kesälle 2011 ja haluaisimme pitää ne akselilla Nokia-Tampere-Ylöjärvi, mutta emme ole täältä päin joten kaipaisin apua täältä!

Kriteereinä olisi että:

-viihtyisä ja kaunis paikka

-paikalle saisi viedä omat juomat

-piha olisi paikassa viihtyisä

-n.100 hlöä mahtuisi helposti

Jos voitte suositella paikkoja häillemme niin olisin todella kiitollinen! :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...