Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Recommended Posts

La_Estrella: Laitoin tonne sähköpostia ja sain tosi nopsaan tosi ystävällisen vastauksen! Yhteystiedot löytyy nettisivulta. Vaikuttas tosi hyvältä paikalta, on vaan vähän kaukana Tampereelta kun ei oo sitä majotusvaihtoehtoa. Toisaalta eipä oo paljo sen kauempana kun esimerkiksi Kontulakaan!

Yläkerran vuokra koko viikonlopulta 650 € ja yksi päivä 440 € ja väkeä mahtuu 300!

Ootteko käyny kattoon Honkalaa?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Assa: Oli puhetta siitä Pellavan ruuasta. Kävin tänään testaamassa  :D Lounas oli aika peruskamaa, mutta ihan ok. Ihan kuin kaikissa muissakin Amican ja Juveneksen ravintoloissa.

Paikka oli ihana! Tykästyin kyllä ja harkitsemme vielä Pellavaa. En vaan ole vieläkään saanut sitä tarjousta, odottelen sekä Amican että Juveneksen tarjousta edelleen.  >:(

Link to comment
Share on other sites

Guest la_Estrella

Justiinsa laitoin spostia sinne Honkalaan, katotaan mitä ja koska vastaavat. Ei olla vielä käyty katsomassa paikkaa, odotellaan vastausta ensin. Ei halua käydä katselees paikkoja jonne ei sitten syystä tai kolmannesta pääsekään. Tulee vaan paha mieli.. :( Mutta jos siellä on vielä vapaata ja kaikki muutenkin hyvin, niin täytyy käydä ensi viikolla kääntymässä sisälläkin! ;D

Onhan siinä ilmeisesti majotuksena se Anna Laitilan koulu vieressä (n. 2km), siellä netiin mukaan yö maksaa 12€ aikuiselta, 4,50€ aamiainen.

Link to comment
Share on other sites

Onkohan kellään kokemuksia Sahalahden Kontulasta (kovasti nimittäin sitä on varailtu, mutta onko joku jo ehtinyt siellä juhlimaan)? Haittaako tie + naapurit takapihilla ym.?

Entä Lihasulan koulusta?

Tuntuu aivan mahdottomalta yhtälöltä löytää paikka 150 henkilölle, johon saisi viedä omat juomat ja ehkä omat ruuatkin. Liuttu olisi  kaunein näkemäni, mutta vieraittelen ripottelu eri huoneisiin vähän harmittaa...  Että jos vinkkejä tulee mieleen, otan erittäin kiitollisena vastaan.

Äijälässä käytiin katsomassa, ja heidän puheidensa mukaan sinne mahtuisi se 150, mutta en tiedä mitä mini-ihmisiä he sinne ovat niin paljon ängenneet, sillä tila näytti vetävän 100 henkeä. Harmi, sillä muori ja vaari olivat todella ystävällisiä ja ruokia olisi saanut mennä laittamaan sinne jo torstaina.

Onko kellään myöskään kokemusta Eräjärven Eerolasta? Entä Ylöjärven Näsinrinteestä? (muovituolit näyttää kyllä aika epäilyttäviltä...)

Kuulisin siis oikein oikein mielelläni kokemuksia paikoista, johon saa viedä omat viinakset ja koko lauma saataisiin mahtumaan! A-oikeudet "pilaa" monta paikkaa, sillä meidän suku ainakin on tottunut täyden palvelun häihin, ja sitä ei kenenkään kukkaron kestä...

Suurkiitokset avusta!

Link to comment
Share on other sites

Omakohtaista kokemusta ei  Eräjärven Eerolasta ole, mutta olen joskus kysynyt heilltä lisätietoja. Eerolassa on muistaakseni myös  A-oikeudet, mutta kannattaa vielä varmistaa. Ymmärtääkseni paikkaa pitää Pietarin Suomen-konsulin/ -lähettilään  puoliso ja menu on slaavilais-/venäläistyyppinen, vaikka siitäkin varmasti voi keskustella. Kannattaa ottaa yhteyttä, vastaavat mielellään tiedusteluihin.

http://www.eerola.net/

Link to comment
Share on other sites

taatu: Paljon tuli viime syksynä kierreltyä Tampereen seudun juhlapaikkoja kriteereinä yhtenäinen tila ja mielellään paikka, jonne voi hommata omat ruoat ja juomat. Ja vaikka meille ei suuret häät tulekaan, Kontula oli lopulta ainoa vaihtoehto. Paikassa ei oikeastaan harmita muu, kuin etäisyys Tampereelta.

Link to comment
Share on other sites

taatu : Aikaisempina kesinä juhlineet morsiamet ovat täällä kovasti Kontulaa kehuneet eikä kukaan ole noista mainitsemistasi asioista valittanut.

Kaasoni siskon häät vietettiin Kontulassa ja tietä ei kuulemma edes huomaa koska se on Todella vähän liikennöity  :)

Link to comment
Share on other sites

Eipä siinä Kontulan edessä menevällä tiellä tosiaan paljon autoja mennyt, lähinnä varmaan on semmoinen pihatie. Ja takapihaahan rajoittaa osin pelto, yksi talo taisi olla lähempänä itse Kontulaa? Ihan rauhalliselta musta vaikutti ja on muutenkin ihanan tunnelmallinen vanha rakennus :-X.

Link to comment
Share on other sites

minnijii: Kävin katsomassa hääpäiväkertomustas ja teidän kuvissa kaikki näytti tosi kauniilta. Meillä oli sukukokous Koivupuistossa viime kesänä ja jotenkin rajasin paikan sen takia pois vaikkei tarkemmin ajateltuna moni meidän vieraista ollutkaan silloin siellä. Maksoitteko takkatilasta jotain erikseen ja onko se sama kuin rantasauna? Ja mihin asti saitte juhlia? Kiitos sulle vastauksistasi!!  :)

Sorry, kun vastaan vähän viiveellä, ei tuu nykyään kovin paljoo käytyä täällä hääaiheisilla  ::)

Mutta siis, juhlimisaikaa ei ollu rajoitettu, me tosin siirryttiin sinne takkatuvalle jatkoille jo yhentoista aikoihin. Takkatupa maksoi erikseen, muistaakseni 150,- mut oli sen väärti! Ei siis ole sama rakennus kuin rantasauna, mutta siihen hintaan saa sen saunankin sitten. Eli rantasauna lämmitettynä ja takkatupa, johon mahtuu parikymmentä henkeä oli meillä "jatkoilla".

Koivupuistossa ei siis ole tilavuokraa ollenkaan, jos vieraita yli 80. Menutkin alkaen 20,-/hlö (v. 2004 ainakin), ja meillä oli se halvin ja todella hyvää oli!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
minnijii: ...Meillä oli sukukokous Koivupuistossa viime kesänä ja jotenkin rajasin paikan sen takia pois vaikkei tarkemmin ajateltuna moni meidän vieraista ollutkaan silloin siellä.

Ei kai me samoissa sukujuhlissa oltu  :o  En kyllä pahus soikoon muista tarkempaa ajankohtaa, mutta eräs karjalainen suku siellä kokoontui jonain kesäviikonloppuna... vaikka kai noita voi olla useampiakin  ::) Täsmälleen sama fiilis kyllä on tuosta paikasta juuri kiitos sen sukukokouksen... ja meidän häihin kyllä tulisi varmaan toistakymmentä ihmistä jotka olivat sielläkin... ei vaan tunnu kivalta idealta. Samasta syystä raakkaan pois melkein kaikki paikat, joista mies sanoo että joo tiiän, sen ja sen häät oli siellä  :-/ Jotenkin sitä vain PITÄÄ saada paikka, jossa kaveripiiri ei jo ole häitä tanssinut.

(Niin meillehän on varattuna Konsulintalo, mutta kartoitetaan vielä muitakin vaihtoehtoja)

Link to comment
Share on other sites

Päähän tässä hajoaa. Tuntuu ettei tästä kaupungista löydy paikkaa, jossa olis yhtenäiset tilat, ei A-oikeuksia ja ei-keskustassa  >:(

Älä luovu toivosta vielä  ;D Mulla on nyt 14 nimeä listalla jonka aion soitella huomenna läpi. Toivottavasti olen huomenna viisaampi ja paaaaaljon tyytyväisempi asioiden laitaan kuin tällä hetkellä  :P

Link to comment
Share on other sites

Päähän tässä hajoaa. Tuntuu ettei tästä kaupungista löydy paikkaa, jossa olis yhtenäiset tilat, ei A-oikeuksia ja ei-keskustassa  >:(

Ravintola Kaupinpuistossa = UKK Instituutti vietetään meidän häät ja mielestäni se sopii tuohon kuvaukseesi :)

Link to comment
Share on other sites

katselin ketjua tampereen juhlapaikoista, mutta tuntui että kaikki soveltuisivat isommalle porukalle.. meille taas vieraita olisi tulossa 30-35henkeä! mikäs olisi hyvä paikka? Finlaysonin palatsista olen jo tarjouksen pyytänyt.. mutta mistä muualta? mieluiten sellanen paikka, ettei tarvi erikseen pitopalvelua eli ton tapanen kun palatsi on.. :D kokemuksia saa laittaa mielellään ;)

Link to comment
Share on other sites

Ravintola Kaupinpuistossa = UKK Instituutti vietetään meidän häät ja mielestäni se sopii tuohon kuvaukseesi :)

Aloin nyt sit uudelleen katseleen sitä ja se vaikuttaa kyllä muuten aika kivalta. Hylkäsin sen joskus, syytä en enää muista  :o

Oiskohan ollu se värimaailma, joka siellä on?! Äh, en mä tiedä. Pitääpä käydä siellä joskus katsomassa.

Link to comment
Share on other sites

Hei, aloin nyt tosissani otta selvää tästä vaihtoehdosta  :)

Sellasta vain oisin kysynyt, kun jossain luki että tanssitilaa on aulassa??? En haluaisin mitään aulatansseja, mitä se siis käytännössä tarkoittaa?? Jos joku tietäisi?

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen Lempäälästä ravintola Villa Hakkaria. Tosi upea paikka... varsinkin kesällä ympäristö on aivan mahtava.

Niillä on omat kotisivut... www.villahakkari.fi

Tämä ei siis ole tampereella vaan sen vieressä olevassa kunnassa. Ajomatka noin 15minuuttia tampereen keskustasta.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Miten aikaisin kannattaa varata paikka jos haluaa juhlia Sahalahden Kontulassa tai Aitoon Honkalassa? Jos päiväyksen ei kuitenkaan tarvitse olla mikään tietty, kunhan on kesällä (kesä-elokuussa) ja lauantai? Jos yrittää varata vuotta ennen niin onko jo myöhäistä?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...