Jump to content
Naimisiin.info

Finlaysonin palatsi (Tampere)


Sini Vuokko

Recommended Posts

Onko kukaan pitänyt pienimuotoisia häitä Finlaysonin palatsilla yläkerrassa, samaan aikaan kun alakerrassa on ollut joku muu tilaisuus esim. kongressi-illallinen? Olisin halunnut varata ruokasalin hääillallista varten, mutta koko alakerta on jo varattu ja meille ehdotettiin yläkerrasta vihreää salonkia tilalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Meillä varattuna 14.4.2007 :-X Koko alakerta on silloin meille varattu. Onko teillä NiinajaTimo alakerta varattuna vai yläkerran joku huoneista? Kävimme palatsilla n. viikko siiten vähän tsekkailemassa paikkoja ja kyselemässä. Saatiin pöytäkartta mukaan. Syömässä tällä kertaa ei käyty. Kerroppa ruuasta kun olet käynyt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest shithappens(Guest)

Vietimme häitämme pari viikkoa sitten ja meidän kokemuksemme Finlaysonin palatsista eivät ole kovinkaan mairittelevia. Palvelu luokatonta ja hintalaatu-suhde kateissa. En voi suositella :'(

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät maaliskuussa Finlaysonin palatsin ruokasalissa.

Harmi, jos ei edellisellä kirjoittajalla ollut hyviä kokemuksia :( Viitsisitkö hieman eritellä tarkemmin, mikä teillä meni pieleen niin me muut voimme yrittää esim. etukäteen neuvotella samoista asioista ja muuten varmistaa, ettei käy samoin.

Link to comment
Share on other sites

No höh  :-? ... Meitäkin kiinnostaisi tietää mikä meni pieleen?!

Itse käytiin paikanpäällä viikko sitten ja olimme oikein tyytyväisiä: ruoka oli maukasta, palvelu tehokasta ja ravintolapäällikkökin vaikutti oikein mukavalta.

Samaan aikaan tosin sattui Talvipuutarhassa olemaan joku "isojen kihojen kokous", joka tosin häiritsi muuten rauhallista tunnelmaa ja me osittain varmaan häiritsimme illan ainoina asiakkaina heidän pirskeitään. Ihmettelenkin, että voiko häiden aikaan olla vastaava tilanne (varatessa kyllä ymmärsin, että koko alakerta kuuluu mukaan) ?? Tietääkö kukaan?!

Link to comment
Share on other sites

Meillä ainakin on varattu tuo koko alakerta ja kun siellä viimeksi kävimme oli alakerrassa Talvipuutarha katettu, kun siellä oli myöhemmin illalla häät ja se ruokailutila oli tyhjä, että käsittääkseni heille oli varattu koko alakerta. Meille sanottiin että yläkerrassa voi olla jotain muita juhlia, mutta en usko sen häiritsevän..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest morsian0507

Varasimme ensi toukokuuksi Finlaysonin Palatsin juhlapaikaksemme. Vieraita on tulossa alle 40 ja saimmekin vihreän salongin käyttöömme.

Hieman kummastelin, kun monet kokivat menuhinnan (n.30e) kalliiksi. Sisältäähän hinta kuitenkin tilan vuokran, ruuan ja tarjoilun. Me teimme vertailua ja saimme tarjouksia useista paikoista ja meille FP on edullisin vaihtoehto. Suunnilleen saman hintaisia löytyi kyllä useita, mutta niiden miljöö oli jokin tavallinen kahvila tms. FP on kuitenkin paljon arvokkaampi ja juhlavampi paikka viettää häät.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Eikö kellään häitä täällä? :-/

Meillä on, mutta vasta vuoden kuluttua.   ;D

Varausmaksu maksettiin kuitenkin jo, koska haluamme juuri tietyn päivän. Kunhan sitten syksyllä saisi varattu maistraattiin vihkiajan samalle päivälle.  :P

Miten aikaisessa vaiheessa muuten olette käyneet palatsilla sopimassa tarjoiluista ym. järjestelyistä? Entä voiko sähköpostitse sovittuun varaukseen luottaa, vai pitäisikö meidän vielä kipaista sinne kirjoittamaan alustavat sopimukset? Tuntuisi jotenkin hölmöltä ryntäillä ihmettelemään paikkaa vuosi ennen hääjuhlaa, kun siellä sisätiloissakaan ei ole juuri mitään sellaista, mitä ei olisi aiemmin tullut nähtyä...

Link to comment
Share on other sites

Meillä on Finlaysonin palatsi varattuna 30.6.2007! :D Varattiin paikka jo noin vuosi sitten koska jo silloin oli kaikki heinäkuun ja elokuun viikonloput varattuina.

Meny vielä hakusessa. Tournedos kuulostaa hyvältä...Ollaan menossa tulevien appivanhempien kera maistelemaan alkupaloja ja testaamaan paikan toimivuutta joskus maaliskuussa. Meidän häät on paisumassa alkuperäisestä n.70-80 noin sataan....eli saa nähdä miten ja missä istutaan. Talvipuutarhaan mahtuu ilmeisesti hyvin n.70 henkilöä.

Peppi Pikätossu riittää varmaan, että soittaa ja pyytää sähköpostitse vahvistuksen, että maksu on tullut perille ja varaus on kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

Hei Shirley, kiitos vinkistä, sähköpostihan kulkee helposti ja nopeasti.

Meillä oikeastaan koko päätös häistä syntyi viime viikonloppuna, kun sain avomieheltä "luvan" kysyä, onko palatsi vapaana karkauspäivänä. :D Olemme käyneet kerran eräissä kesäjuhlissa siellä, ja ihastuimme sekä paikkaan että tarjoiluihin. Vieraita kutsumme reilut sata eli molempien lähisuvut sekä parhaimmat ystävät ja kaverit. Päivllä maistraattiin vihkimistä todistamaan tulevat kuitenkin vain perheemme.

En tiedä, olenko ollut liian aikaisin liikenteessä näiden kaikkien varausten kanssa, mutta jotenkin tuntui siltä, että joku toinenkin saattaa keksiä tuon saman päivämäärän, vaikka kyseessä onkin perjantai. Tarjoiluja mietimme aikaisintaan ensi syksynä - todennäköisesti kuitenkin suosimme kauden raaka-aineita, mitä ne sitten ikinä ovatkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei Peppi Pitkätossu ja muut!

Täällä toinen aikaisin liikkeellä oleva, olemme nimittäin varaamassa Palatsia kesälle 2009. Ottavat jo onneksi varauksia vastaan. Sellainen kysymys heräsi että onko kellään ollut bändiä soittamassa siellä? Meille tulisi koko alakerta käyttoon mutta mihin ihmeessä sen bändin sijoittaisi? Tilat tuntuvat kovin ahtailta.

Link to comment
Share on other sites

Hei Kazan!

Kyselimme varausta tehdessämme tanssimahdollisuudesta ja tuolloin ravintolapäällikkö kertoi aulan soveltuvan parhaiten tanssitilaksi. Myös alustavasti varaamamme bändi kertoi, että ovat aiemminkin tanssittaneet juhlaväkeä palatsin aulassa. Tarkoituksenamme on siis syödä ensin illallista ja tanssia sen jälkeen puolilleöin.

Link to comment
Share on other sites

Ahaa, no hyvä. Saanko udella ja kysyä että mikä bändi teille tulee?

Me ei olla vielä maksettu varausmaksua mutta käsittääkseni paikka on meille varattu meidän valitsemaksi päiväksi vappuun saakka ilman maksua ja sitten viimeistään pitäisi maksaa. Ollaan aika aikasin liikkeellä mutta mä nyt oon tällänen suunnittelija luonteeltani.

Sellanen tuli mieleen että saako tuota varausmaksua takaisin jos tulee bänksit?  ;D Ja tietääko kukaan maksaako lapset (tai siis me lapsista) buffetista saman hinnan kuin aikuiset?

Voisin tietty kysyä sähkopostilla paikan päältä mutkun täällä on niin kiva rupatella...

Minkälaista menyyta muuten suunnittelet, Peppi Pitkätossu?

Mua houkuttaisi se tournados josta joku tuolla aiemmin puhui mutta kattoo nyt sit...

Link to comment
Share on other sites

Soittorinki-niminen bändi on vasta alustavasti varattu, toivottavasti päättävät syksyllä jatkaa näitä hääkeikkoja... Heidän soittolistansa vaikutti monipuoliselta ja lupaavat jopa soittaa Paranoidin, jos joku vieraista sitä pyytää.  ;D

Varausmaksuja ei käsittääkseni palauteta, mutta tuo Finlaysonin palatsin 200 euroahan on todella vähän verrattuna muutamien muiden paikkojen varausmaksuihin. Esimerkiksi Cumulus Pinjan Olympiasalista olisi pitänyt maksaa 1.000 euron varausmaksu! :o Aivan älytöntä.

Palatsin sivuillakin muuten kerrotaan, että 4 - 12-vuotiaat saavat buffet-tarjoilun puoleen hintaan, alle 4-vuotiaista ei veloiteta mitään. Tuossa 12 vuodessa se raja yleensäkin kaikilla ravintoloilla ja pitopalveluilla on.

Emme ole vielä suunnitelleet tarjoiluja, asia on ajankohtainen joskus syksyllä. Jotain talvista, kauteen sopivaa kuitenkin. Tournedos ei kuitenkaan tule kyseeseen, sulhanen kun inhoaa rasvaista sianlihaa yli kaiken enkä minäkään ole koskaan erityisemmin pitänyt pekonista. :D Yritämme saada ruoat 30 eurolla/henkilö (15 eurolla/alle 12-vuotias). Tarjoamme vieraille myös alkumaljat ja viiniä ruoan kanssa, muut juomat saa itse kukin hakea omakustannehintaan baarista. Lisäksi maksamme sen pienen lisähinnan alkoholittomista ruokajuomista.

Link to comment
Share on other sites

Meiltä pyydettiin 500 euron varausmaksua!!! :-? :o

Ja se perusbuffetmenu kanalla oli jo sinällään €36 euroa. Ehkä ne meinaa korottaa hintoja vuoteen 2009 mennessä, sen ymmärrän mutta että tuo varausmaksukin.

Mites en ollut tuota lapsimenun hintaan huomannut, sori. Varmaan niin innoissani vaan kuolannut valokuvien peraan... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Paukkumaissi
Meillä oli pienet häät; 30 vierasta, joista seitsemän oli lapsia. Meidän kokoiselle porukalle Palatsin ruokasali oli täydellisenkokoinen tila. Alkoholijuomista emme saaneet listahintaa alhaisempaa tarjousta, mutta itse menusta tuli joidenkin eurojen alennus ja lasten hinta erikseen.

Minäkin haluaisin pitää juhlamme Ruokasalissa. Vierasmäärä tulee olemaan 20-30. Palatsilta vain tyrkyttävät vihreää salonkia.  "Ruokasali on tilana sinänsä ok,

mutta alakertaan tulee varnmasti muitakin ryhmiä ja tätä kautta emme

pysty takaamaan ihan omaa rauhaa. Ruokaslin max kapasiteetti on 55

henkeä joten se on aika iso huone." Muita ryhmiä?!? Eikä minusta 55 hengen tila ole liian suuri 30, jos siellä jättäisi tilan pienimuotoiselle tanssimiselle. Onko Ruokasali sitten jotenkin yhtenäinen muiden kanssa? Eikö siellä saa esimerkiksi suljettua ovia? Minen ole edes käynyt paikan päällä ikinä. Tarkoitus olisi kyllä käydä lähiaikoina. Kyselin heiltä ja nyt teiltä ( :) )vain etukäteen tietoja.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin haluaisin pitää juhlamme Ruokasalissa. Vierasmäärä tulee olemaan 20-30. Palatsilta vain tyrkyttävät vihreää salonkia.  "Ruokasali on tilana sinänsä ok,

mutta alakertaan tulee varnmasti muitakin ryhmiä ja tätä kautta emme

pysty takaamaan ihan omaa rauhaa. Ruokaslin max kapasiteetti on 55

henkeä joten se on aika iso huone." Muita ryhmiä?!?

Jospa yrittävät vain saada teidät yläkertaan johonkin pienemmistä huoneista, jotta voivat myydä samaksi päiväksi/illaksi alakerran kokonaisena jollekin suuremmalle hääseurueelle?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...