Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi ja lähialueet


Recommended Posts

Hei!

Häät ensi kesänä ja juhlapaikkaa tässä etsiskelemme. Vieraita on noin 150 ja jokin mukava paikka olisi haussa. Rovaniemeltä tai sen lähistöltä. Onko kenelläkään hyviä ehdotuksia? Onko muuten kokemuksia Lapin Pohtimosta?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 322
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest hannam

Hei Katja!  X/Z

En ole asunut pohjoisessa vielä kovinkaan kauaa, mutta usein olen kuullut, että Ounasvaaran majalla on vietetty upeita häitä! En ole varma onko se varmasti tuolla nimellä, mutta se sijaitsee Rovaniemen Sky Hotellin alapuolella, semmoinen hieno hirsitalo.

Lapin Pohtimosta ei ole kokemuksia, mutta se on ehdottomasti kyllä yksi upeimmista paikoista, minkä olen nähnyt ja siellä saisi järjestettyä varmasti komeat häät.

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Sinne Ounasvaaran Majalle ei vain mahdu noin suuri vierasjoukko. Paikkanahan sekin on kiva ja tiedän että Pohtimo on aivan mahtava paikkana mutta haluaisin kommentteja niiltä jotka mahdollisesti ovat siellä häissä olleet. Miten tarjoilut ja muut järjestelyt onnistuivat ja niin edelleen? Oliko ruoka hyvää?

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Moi Katja !

Olin pohtimo lammella häissä tänä kesänä ja häät olivat mattavat!

Siellä oli ylä ja alakerta. Alhaalla olivat sukulaiset ja ylhäällä kavarit, joita oli 70 henkeä. Vieraita yhteensä oli noin 200.

Ruoka oli hyvää ja osan niistä oli tehnyt sulhanen itse. Kaikki toimi mielestäni hyvin. Se on todella kaunis paikka!   X/Z

Link to comment
Share on other sites

Hei Katja!

Olin pari vuotta sitten järjestämässä häitä Rovaniemellä, juhlapaikkana oli Ounasjoen poropirtti. Sijaitsee Rovaniemeltä Meltaukseen (?) päin, AIVAN_IHANA_PAIKKA, varsinkin kesällä. Melko suuri se juhla"sali" oli, oikea pirtti, pihalla uudehko ja ISO kota, joen rantaan vain muutama kymmenen metriä, iso laituri jne... Järjestävät juhlia niin, että ruuat on otettava sieltä niin tilavuokraa ei ole ollenkaan, omat juomat sallittu! (Henkilökunta jopa lantraa haluanne boolin tuomistanne aineksista ja tarjoilee).. Tosi tyytyväisiä oltiin, kantsii ainakin soittaa sinne ja kysyä!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
Guest Marzie

Tehdään tästä ketjusta virallinen Rovaniemen seudun juhlapaikat -ketju. Eli lukitsen muut ketjut tästä aiheesta ja linkitän ne tähän ketjuun. Käykää siis keskustelut Rovaniemen seudun juhlapaikoista tässä ketjussa.

Lisää Rovaniemen alueen juhlapaikoista:

Juhlapaikkoja, rovaniemen alueella

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056106085

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Me ollaan menossa naimisiin ensi tammikuussa Rovaniemellä ja juhlapaikaksi on varattu Ounasvaaran maja.

Paikka vaikuttaa aivan ihanalta talvihäitä ajatellen, mutta saattaa kyllä käydä vähän ahtaaksi, kun vieraita kutsutaan 155...  :o

En tosin usko että läheskään kaikki pääsee tulemaan, kun tulevat kauempaa. Epäilisin lopulliseksi vierasluvuksi noin 120-130 henkeä.

Tiivis tunnelma joka tapauksessa...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
Guest johanna_r.

Hei Murmur!

Samaa olen minäkin joutunut pohdiskelemaan, riittääkö majan kapasiteetti n. 150 hengelle. Tosin meillä häät ovat vasta syyskuussa 2004, joten olen pohtinut myös pihalle pystytettävää katosta ratkaisuksi tilanpuutteeseen... myös mahdollisen bändin paikka majan sisällä on vielä vähän auki... otitko muuten ruokatarjoilun majan Mäkinaisten kautta? Itse en ole vielä päättänyt sitä. Suunnitteluintoa!!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä nettisivuilla sanotaan, että tilat sopii 120-130 hlölle...Siis Ounasvaaran majalla. ounaspirteillä on sellanen kartanorakennus napapiirin lähettyvillä, johon mun muistaakseni sopii enemmänkin ihmisiä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Pipari80

Heips!

Meillä on häät Sky Hotellilla. Ihana ravintola, josta huikeat näkymät alas Ounasvaaran rinnettä! Ja ruoka pitäisi olla myös hyvää. Positiivista on myös se, että paikkavuokraan (joka oli muistaakseni puolet halvempi kuin Ounasvaaran majalla) kuuluu kattaus (tietenkin), koristelu, kukat, lastennurkkaus... eikä tarvitse siivota/pesettää pöytäliinoja jälkikäteen!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Olen kuullut positiivisia kokemuksia Sky hotellista hääjuhlien järjestäjänä.  :-* Meillä sulhon suku vain tulee paikalle varsinais-Suomesta ja yhdessä ajattelimme että majassa voisi olla enemmän Lappi-henkistä tunnelmaa! Vielähän tässä on aikaa mietiskellä kutsuvieraslistaa ja hilata lukua lähemmäs sataa...  ::)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Tosi ongelmallista tuo juhlapaikan saanti. Pohtimolammella ja OH:n majalla vaihtuu omistajasuhteet eikä kumpaakaan saa. Muut paikat on tosi kalliita ja varsinkaan sellaista paikkaa mihin voisi ite tehdä tarjoilut ei oo olemassakaan. Ilmeisesti me nyt sitten päädytään sky- hotelliin, ku se on jo varattu, mutta aika tyyriiltä tuntuu.

Link to comment
Share on other sites

Guest Moomin

Keskustassa on se joku Ruokasen talo. En osaa sanoa mitä kautta sen saa vuokrattua..Siinä...poliisilaitoksen lähellä? en kyllä enää edes muista, missä se tarkalleen on... :-/

Laurin pirtti riittää pienemmälle porukalle.

Link to comment
Share on other sites

Oon kerran ollu häissä Ruokasen talolla. Ei kyllä sovi kovin suurelle porukalle. Häissä oli yli sata vierasta ja ruokailu jouduttiin järjestämään porrastetusti ja osa vieraista söi ulkona. Ei se varmaan ketään häirinny, mutta pahempi juttu jos on huono ilma.

Yritin löytää tietoa noista muista paikoista, mutta ilmeisesti niitä ei netissä mainosteta. Eikö kukaan tosiaan tiedä?!

Link to comment
Share on other sites

Siis kun me haluttais tila noin 110 vieraalle missä vois ite järjestää tarjoilun. Tuntuu että tarjoiluista saa maksaa ihan hirveen hinnan valmiina ja me haluttais ite vaikuttaa niihin. Todennäköisesti tehtäis niin että osa itse ja osa pitopalvelunkautta. Vihkiminen on meillä klo 15 pääkirkossa, joten aika läheltä keskustaa paikka pitäs löytyä. Asialla vaan alkaa olla aika kiire, kun ens kuussa pitäs jo lähettää kutsut (osa vieraista tulee ulkomailta). Kuitenkin kuten jo aiemmin sanoin, niin olemme jo aiemmin alustavasti varanneet sky- hotellin ja alkaa tuntua siltä että päädymme siihen. Vaikuttaa siltä, että sieltä on monilla hyviä kokemuksia. Itselläni vanhojentanssiruokailu siellä ja se ainakin oli todella upea, niin että tuskin heihin petyn. Hinta vaan hieman hirvittää.

Link to comment
Share on other sites

Guest Moomin

Ounasvaaran maja oli varattuna jo aikoja sitten kun kyselin sitä...voihan se olla että se on peruttu.

jostakin olen lukenu jostain "porofarmista". Sitten on hei se ounasvaaran pirttien metäskartano napapiirillä, pitopalvelu piti käsittääkseni ottaa sieltä.

Mie ainakin olen kuullu vain hyvää tuosta sky hotellista häiden järjestäjänä

Link to comment
Share on other sites

Siis onko joku saanut varata OH:n majan?!!! Meille sanottiin etteivät vuokraa tänä kesänä ollenkaan kun niillä on menossa muutos omistussuhteissa, eikä paikalla ole  alkoholintarjontaoikeuksia ollenkaan. Lisäksi Maja oli kaikkein kallein vaihtoehto mitä kysyttiin. 600 euro pelkkä vuokra ja 5 euro per pöytäliina astioista lisää ja siis me oltais saatu alennuksella kun kuulun OH:seen. No me sitten vahvistettiin Sky-Hotelllin varaus ja mennään sinne. Isällä on hyviä kokemuksia sieltä, joten eiköhän se ole hintansa väärti.

Link to comment
Share on other sites

Guest Moomin

Majalla hääviikonloppu 600€, "tavallinen vkl oli halvempi. Sana "hää" nostaa hintaa n.200-300€...

jossain vaiheessa tiedustelin majaa, kun mietittiin isompia juhlia, ja silloin otin yhteyttä sinne, ja mulle kerrottiin, että "kaikki heinäkuun lauantait on varattuja". Tämä oli loka-marraskuussa.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin soittelin jolulun aikaan Oanasvaaran Majalle, ja 600 € ne ilmoittivat hinnaksi. Alaruokasen talo on hyvä paikka jos vieraita tulee reilusti alle sata, n. 50 hengelle se on sopiva. Lapin Pohtimo on kyllä ihan mukava paikka olin siellä viime kesänä häissä ja ruoka oli hyvää. Tarjoilu vaan vähän tökki... Nykyään sen omistaa Arctic Safaris ja ne taitaa käyttää sitä vain turisti käyttöön. Eli sitä tuskin saa. Kävin katselemassa metsästysseuran majoja kun hain itselleni sopivaa hääpaikkaa, mutta niissä on aika paljon kuolleita eläimiä sienillä, siis täytettyjä kettuja yms. Päädyin kuitenkin Metsäkartanoon, se on tosi kaunis ja tilava paikka.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest huntutyttö

Hei!

Meillä on häät Ounasvaaran majalla. Ollaan varattu jo viime kesänä. Koska otimme pitopalvelun Majalta, eli Mäkinaiset, saimme tilavuokrasta -20 %. Pitopalvelu maksaa 20 per nenä ja meillä on tosi iso ruokailu. Hintaan kuuluu onnittelumaljat, alku- ja pääruoat ja iltapala, sekä kahvitteluherkut. Kaku tulee muualta. Lisäksi hintaan kuuluu tarjoilu, ruunavalmistus, siivous, kattaminen ,koristlu, liinat jne. Laskettiin, että sadan vieraan häätarjoilu tilavuokrineen tulee olemaan noin 2500 euroa. Miinus tuosta lapset, joita on paljon. Eli hinnaksi muodostuu loppujen lopuksi noin 1700. Olemme olleet tosi tyytyväisiä valmintaamme.   ::) Ehkä Majalla on systeemit muuttuneet sitten viime kesän.  :-/

Olisimme aluksi haluneet Metsäkartanon, mutta s eoli julmetun kallis. Pelkkä tarjoilu olisi tullut maksamaan noin 6000 euroa ja siihen vielä lisätunti taksat 250 euroa/tunti.

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Tsiisus, huntutyttö, olipa vain metsäkartano kallis!  :o :o

Siis onko se se Napapiirin lähellä oleva kaunis keltainen? Ounasvaaran majalla olen jo ollut monissa häissä, se ei kiinnosta yhtään. Sky voisi olla parempi vaihtoehto.

Meillä on häät 2006 kesällä.

Toisaalta joku lähitunturi ja kaunis pieni kelokappelikin voisi olla aika jees... Siellä varmasti voisi olla juhlapaikkojakin. Onko joku Rovaniemeläinen pitänyt häitään tunturissa?

Rovaniemen pääkirkko on ainakin jotenkin kolkko ja kivinen, en haluaisi sinne. Korkalovaaran kappelissa olen päässyt ripille, mutta se taas on liian moderni  :(

Aika heikko tilanne noin kaikkineen taitaa olla Rovaniemellä. Pitää ehkä ajella ympäri Suomea ja vain valita joku kaunis paikka.

Link to comment
Share on other sites

Pipari80:lle kysymyksiä tuosta Skysta. Saatteko te sen ihan yksityiskäyttöön? Varmaan joku kabinetti, tai ravintolan puoli ym? Sehän on kuiten hotelli, ja hotellivieraat haluavat syödä jossain?  ::)

En ollut ajatellutkaan koko Skyta paikkaa miettiessä, ei tullut mieleen. Hyvä vinkki. ´

Työpaikan pikkujouluissa olen siellä ollut, ja silloin ruoka oli ainakin oikein hyvää.   ;)

Link to comment
Share on other sites

Minä hieman lisäilen näitä juhlapaikkoja:

Laurin Talo (uimahallin vieressä) - mahtuu n. 80 ihmistä, ei yhtenäistä tilaa (erillisiä huoneita) Vuokraus tapahtuu paikanpäällä

Alaruokasen Talo (Keskustassa) - mahtuu n. 70 ihmistä, samantyyppinen kuin edellinen, vuokraus Rovaniemen kaupunki

Ounaspaviljonki www.ounasvaaranpirtit.fi(maalaiskunnan puolella, lähellä Citymarkettia) - muistaakseni maksimissaan 100 henkeä, pitopalvelupakko

Metsäkartano www.ounasvaaranpirtit.fi - ISO, vuokraaja sama kuin edellisessä

Aurora www.ounasvaaranpirtit.fi - Napapiirillä

Lapin Pohtimo www.arcticsafaris.fi

Sky-Hotelli Ounasvaara

Hotelli Rudolf (lähellä keskustaa) - vuokraus Hotelli Santa Clausin kautta, mahtuu n. 80 henkeä

Ravintola Valdemar (Jätkänkynttilän kupeessa) - pitopalvelupakko ja klo 22.00 jälkeen voi tulla ulkopuolisia asiakkaita

Ounasvaaran maja www.ounasvaara.net - ei kyllä mahdu noin paljoa porukkaa, jos aikoo järjestää mm. tanssia

Lappia-talo - voi vuokrata Amican kautta

Karhunpesä www.lapinsafarit.fi - 30 km Rovaniemeltä, luonnonkauniilla paikalla, aika pieni

Poropirtti www.lapinsafarit.fi - pitopalvelupakko? 14 km Rovaniemeltä, mahtuu isompikin joukko

Vaattunkiköngäs - en tiedä vuokraajasta

Onnellisten saari - en tiedä vuokraajasta

Tässä nyt jonkin verran näitä, lähes kaikista löytyy jotain tietoa netistä :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Noora_R

Meillä vihkimispaikkana on todennäköisesti Sinetän kappeli, se on oikein mukava paikka, ja sopivan lähellä kaupunkia. Juhlapaikka vaan on ongelma, Pohtimoa ei saa ku pitopalvelulla, ja Ala-Ounasjoen erästäjien mökille en halua, koska siskoni häät juhlittin siellä viime maaliskuussa - tuntuisi omituiselta. Olisiko lähistöllä jotain muuta? Millainen on Seitaranta?

Ja sitten vielä sellainen juttu... Äitini on joskus ollut vieraana häissä, joissa vihkiminen tapahtui Tavivaarassa (tai jossain lähistöllä). Mutta eikös Tavivaarassa ole vain joku pieni siunauskappeli?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
Guest Greta_G

Jopas on kulunut aikaa tässä Rovaniemen ketjussa...

Tietääkö kukaan tuon Pohtimon hintoja?

Tai muutenkin seikkaileeko tällä palstalla Rovaseudun morsioita?

Me ei olla vielä varmoja, järjestetäänkö hään Oulun vai Rovaniemen seudulla, mutta jotenki näyttää että Oulun seudulla on paljon paremmin näitä paikkoja... edullisempiakin vähän kauempana keskustasta... ::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...