Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Anabel

Pitopalvelu Limetti catering- kokemuksia??

14 posts in this topic

Kertokaa pl. jos tiedätte ko. pitopalvelusta jotain..? onko kellään kokemuksia omista/ kaverin häistä? Onko joku joka on suositellut jne..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Limetti-catering oli meidän häissä hoitamassa pitopalvelun ja voin suositella lämpimästi! Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu toimi. Varsinkin mikä sai meidät päätymään heihin oli, että pääsimme etukäteen maistamaan ruokia, joten tuli oikein hyvä mieli kun tiesi mitä tulisi saamaan  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tuoreempia kokemuksia Limetti Cateringin toiminnasta häissä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on kyseisestä pitopalvelusta ristiriitaiset kokemukset. Ruoka oli erinomaista ystäväni viime syksyisissä häissä ja kuulemma etukäteispalvelu oli hyvää, mutta itse hääjuhlassa ja sen jälkeisessä toiminnassa olisi parantamisen varaa. Ongelmia oli tullut esim jäljelle jääneiden ruokien kanssa kun ne oli pitänyt jättää juhlapaikalle (salaperäisesti katosivat...) ja lisäksi tarjoiluhenkilökunnan taidoissa oli ollut morsiamen mukaan puutteita. Reklamointia ei olla osattu ottaa vastaan ammattimaisella tavalla.

Mutta kuten sanottu, ruoka oli ainakin erinomaista ja vieraat eivät huomanneet firmassa mitään vikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaan taas aihetta. Saimme tarjouksen häihimme ja kipeästi kaivattaisiin kokemuksia heidän palveluistaan ja ruuistaan missä tahansa juhlissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerroinkin jo mielipiteeni tuolla eri aiheen piirissä, mutta tässä sama vielä uudetsaan:

Meillä oli Limetti omissa häissämme. Menua hioimme muutamaan kertaan sähköpostitse ja kävimme kerran koe maistamassa. Emme mielestäni saaneet ihan sitä mitä odotimme, vaikka mitään eritysitä ongelmaakaan ei ollut. Olemme ruoanlaitosta kiinnostuneita harrastelijota, joten ehkä omat odotuksemme olivat liian korkealla.

Jouduin antamaan johonkin ruokaan oman reseptini, koska se oli koemaistossa tehty ihan väärin, itse häissä se oli minun reseptillä, mutta niin pielessä, ettei kukaan vieraista edes tunnistanut omaa bravuriani., heh. Hääkakun otimme muualta, tämä sopi heille hyvin. Lautasliinojen taittelumallista oli sovittu Limetin kanssa, mutta kun tulimme juhlapaikalle, niin ne oli laitettu ihan tavallisiksi kolmioiksi lautasen päälle. En ymmärää miksi henkilökunta edes kyseli sitä, jos kerran laittavat kuitenkin niinkuin heitä huvittaa. Jälkikäteen laskua ei kuulunut moneen kuukauteen, sitten yht'äkkiä tupsahti maksumuistutus.  

Hyvinä puolina sanottakoon, että tarjoilijat olivat tosi ystävällisiä ja ammattilaisia, ja osasivat toimia tilanteen mukaan (olivat esim. tehneet viininjäähdyttimen isoon kulhoon, kun olimme toivoneet että kuumana päivänä pitää punkkukin saada viilennetttyä juomakelpoiseksi).  

Ja lisäksi näistä pikkuköömähdyksistä huolimatta vieraat ovat kyllä kehuneet jälkikäteen ruokia. Paitsi sitä pilattua Tabouleh-salattia...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huonoa kokemusta.

Ylihintainen. Sitkeää lihaa.

Yksi tarjoilija kaatoi punaviiniä vieraan syliin. :'(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyykö keneltäkään kokemuksia tältä kesältä? Ollaan tehty alustava varaus ensi kesälle ja olisi kiva tietää muiden mielipiteitä ennenkuin maksamme ennakkomaksun...?

Kitios paljon jos viitsitte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tuoreempia kokemuksia pitopalvelu Limetistä!!!???

Käyn parhaillani keskusteluja heidän kanssaan, mutta täällä lukemani kommnetit jotenkin pilasivat fiilikseni...

ONKO KENELLÄKÄÄN ESIM. VIIME KESÄLTÄ KOKEMUKISA LIMETISTÄ?

Kiitos jos jaksatte vastata:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Limetti onnistui lähestulkoon tuhoamaan yhdet häät; ruoka oli osaksi pohjaanpalatta (haisi saliin saakka mutta laitettiin silti tarjolle), ja osaksi muutenvain ala-arvoista -tilattu hirvipaisti oli leikkelettä, siis sellaista jota lähinnä laittaisi leivän päälle. Henkilökuntaa ei oltu informoitu lainkaan tarjoilun suhteen tehdyistä suunnitelmista, eikä minkäänlaista anteeksipyyntöä kuulunut cateringin puolesta. Tilaisuudesta vastaava henkilö piilotteli keittiössä koko illan. Onneksi vieraat ja muut onnistuneet järjestelyt kumosivat kaiken tämän kaameuden näissä häissä mutta kehoittaisin välttämään Limetin kaukaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tuoreampia kokemuksia Limetti Cateringista? Ovatko oikeasti niin huonoja kuin mitä netti antaa ymmärtää männävuosilta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voin suositella Limetti Cateringia. He hoitivat cateringin häihini elokuussa. Ensimmäisen positiivisen fiiliksen heistä sain tarjouspyyntövaiheessa. Lähetin useille kymmenille catering yrityksille tarjouspyynnön, jossa annoin suuntaviivat millaista menuta haluaisimme häihin. Meillä toiveena oli istuva illallinen 30-50 hengelle, joka olisi juhlava ja ei niin perinteinen, annoin ehdotuksia pääruuan lihasta esim. ankkaa tai peuraa. Noin kolmasosa catering yrityksistä jätti vastaamatta kyselyyni, suurin osa antoi oman valmiin perinteisen buffeensa vastauksena (vaikka nimenomaan pyysin pöytääntarjoilun), mutta Limetti Catering oli ainut joka teki tarjouksen juuri noihin raameihin joihin olin pyytänyt, lisäten vielä hyviä ehdotuksia alkuruuaksi ja lisukkeiksi. Lisäksi saimme vielä käydä maistamassa menun etukäteen (Grillattuja kampasimpukoita&Mustajuuri risottoa, Peuranpaistia&tummaa punaviinikastiketta&Paahdettuja juureksia&Parmesan perunapyrettä ja Hääleivos). Koko toiminnassa tuntui olevan "kyllä hoituu" meininki, esimerkiksi kun tajusimme edellisenä iltana että juhlapaikalla ei ole tarpeeksi pakastintilaa drinkkeihin tarvittavia jäitä varten, he järkkäsivät paikalle jääpalakoneen, eikä meidän tarvinnut huolehtia tästäkään. Ruoka sai paljon kehuja. Mikäli haluaa konditoriotasoista hääkakkua/leivosta, niin silloin kannattanee ottaa ne suoraan konditoriosta, mutta alkuruoka ja pääruoka olivat täydelliset!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0