Jump to content
Naimisiin.info

Helsingin kukkakaupat


Guest nr

Recommended Posts

Kaikki rouviintuneet ja muutkin kertokaa mitä helsinkiläistä kukkakauppaa olette käyttäneet/käytätte morsiuskimppujenne hankintaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Susie

Kuokkasen kukkakaupasta Hgin Kalliosta olen ostanut useat ihanat kukat, esim. äitienpäiväksi ja jouluksi. Minä haen morsiuskukkani sieltä!

Link to comment
Share on other sites

Minä haen kaikki kukat Kukka- ja lahjakauppa Agavesta!!!!

Omistaja on jo vuosia tehnyt suurimman osan YLE:n ja Maikkarin ohjelmissakin näkyvistä kukka-asetelmista. Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua. Siellä käydessäni ja kertoessani ajatuksistani kukaan ei tyrmännyt niitä, mutta antoi rehellisen mielipiteen. Samalla sain vaihtoehdon, jonka omistaja oli juuri keksinyt nähdessään minut ja kuullessaan millainen pukuni tulee olemaan. Tuohon vaihtoehtoon sitten päädyttiin ja olen sitä mieltä, että minulle on tulossa juuri itseni näköinen kimppu.

Tuo paikka sijaitsee Länsi-Pasilassa aivan YLE:ä vastapäätä. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!!!

Link to comment
Share on other sites

Minun kimppuni tulee sen muotoiseksi, että sitä ei osaa kaikki floristit tehdä (näin kerrottiin kun kyselin), siksipä sainkin vinkkiä siitä, mistä löytyy Suomen parhaita sitojia... Runebergin kukasta ja (muistaakseni) Karhulantien kukasta.

Minä päädyin kuitenkin kukkakauppa Livingroomiin, koska sieltä löytyi osaaja, ja hintakin oli vähiten kallein (ei kai edullisuudesta voi puhua). :)

Link to comment
Share on other sites

Minä myös hankin kimppuni (ja sulhasen vieheen) Eerikinkadun kukasta. Suosittelen lämpimästi ko. paikkaa! Olin tosi tyytyväinen kimppuuni ja henkilökunta oli ihan tosi mukavaa. Aion käyttää paikkaa jatkossakin kukkaostoksiini.

Se on liike, jossa asioinnista jää hyvä mieli!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Satunnainen vieras

Me käytimme Karhulantien kukkaa sekä hääkimpun ja vieheen tekemiseen että juhlatilan koristeluun. Kaupan omistaja on käsittääkseni kukkien sidonnan Suomen mestari ja osasi kyllä asiansa. Ystävällistä ja taidokasta palvelua. Hintakaan ei mielestäni ollut mitenkään erityisen kallis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Käytin Living Roomia heinäkuussa.. Olin tosi tyytyväinen "koko pakettiin", eli palvelu oli erinomaista, kimpusta ja muista kukista tuli täydelliset! Eikä hintakaan ollut ihan kamala.. Olin varautunut maksamaan enemmänkin..

Varasin kukkakaupan keväällä, kun heillä oli kampanja, että kun silloin varasi ajan, niin saa hääkimpusta -10 %:a alennusta..

Lisäksi heillä pystyy kuivattamaan kimpun häiden jälkeen ja teettämään kimpputaulun!

http://www.livingroom.fi/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Voi hitsiläinen, mäkin olisin Living Roomista halunnut kukat, mutta pitävät kesälomaa juuri silloin kun meillä on H-hetki. Nyt vaan etsimään muita kukkakauppoja pika pikaa...

Onko kellään kokemuksia Kulosaaren Kukasta tai Karhulantien Kukasta tai Syväsen Kukasta?

Link to comment
Share on other sites

Me hankitaan kukat Helsingin Vartioharjusta, siellä sijaitsee pieni kukkaliike jonka omistaja on voittanut useita eri kansainvälisiä palkintoja sidonnasta. Palvelu on aina ollut mahtavaa.

Sieltä ollaan hankittu aina kaikki "arvokkaammat" kimppumme hautajaisiin ja syntymäpäiville ym. Suosittelen lämpimästi!

Tajusin juuri että se on tuo Jompun mainitsema Karhulantien kukka!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Elovena_

Voin lämpimästi suositella Kalliossa Porthaninkadulla sijaitsevaa Lumikelloa. Tilasin sieltä morsiuskimppuni, johon tuli oransseja ruusuja ja valkoisia liljoja, hinta oli 70 euroa. Ja kimpusta tuli todella kaunis. :) Kukkakauppa oli meille jo entuudestaan tuttu, sieltä on tilattu kukkia eri tilaisuuksiin ja aina ne ovat olleet onnistuneita.

Link to comment
Share on other sites

Kukat on tilattu Kontulasta, Pienestä kukkakaupasta, jonne purjehdin netistä tulostetun kuvan kanssa. Lupasivat kohtuu edullisen hinnan, joka loppuviimeksi ratkaisi kukkakaupan valinnan. En missään tapauksessa maksa 200 euroa, jos saan saman setin (morsiuskimppu, heittokimppu ja vieheet sulhaselle ja saattajalle) jostain 100:lla eurolla... Ei ne kukat NIIN tärkeitä minulle ole.

Link to comment
Share on other sites

Guest huulipuna

Heippa!

Itse hankin hääkimppuni ja mieheni vieheet (todellakin, 2 kpl!) kauppakeskus Arabian kukkakaupasta. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Ihmetyksekseni myös monet miesvieraat  :o kehuivat päivän mittaan kimppuani.

Kannatti ilmeisesti käydä näyttämässä valokuvaa hääpuvusta tilausta tehdessä!

Pöytäkoristeet meinasin vääntää talkoilla, kunnes luovuin -onneksi, kyseisestä ajatuksesta. Häämme olivat Käpylän työväentalolla, jonka vieressä on vanhahkon rouvan pitämä (monen kymmenen vuoden kokemuksella!) kukkakauppa.

Aivan todella upeat pöytäkoristeet ja hinnaltaan TODELLA edullisia. Hän kertoi, että hääparit (kuten myös muut juhlijat) myös kauempaa käyttävät hänen palveluitaan. En yhtään ihmettele!

Suosittelen todella lämpimästi näitä kahta paikkaa!

Link to comment
Share on other sites

Karhulantien kukkaan nyt sitten päädyimme eli sieltä tulee mun kimppu ja kaikki muutkin kukat, juhlapaikan koristelut mukaan lukien. Tähän saakka ainakin palvelu on ollut tosi hyvää ja kohtahan pääsen kertoilemaan kokemuksia oikein syvällä rintaäänellä. :D

Niin ja tosiaan uusi osoite on Rauhankatu jotain Krunikassa ja nimikin on muuttunut eli on nykyään Zamia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...