Jump to content
Naimisiin.info

Ilmapallo-leikit


Guest Morsian_-04

Recommended Posts

Guest Morsian_-04

Tervehdys!

Te, joilla on ollut häissä ohjelmanumerona se ilmapallon vapautusleikki niin onko se ollut pidetty?

Ajattelin toteuttaa sen meillä niin, että 40 lapsivierasta saisi vapauttaa pallot ja niihin liitettäisiin sitten ne postikortit "Tämä pallo on vapautettu..." Vai miten se nyt menikään?!

Ajattelin kysellä, että ostitteko postikortteihin merkit vai jäikö se mahdollisen löytäjän vastuulle?   ???

Auttakeepi!

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli tällainen leikki mielessä, mutta taidetaan jättää lopulta kuitenkin väliin. Meidän oli tarkoitus vapauttaa vain yksi pallo ja siihen oltaisiin kyllä laitettu postimerkkikin. Mikäli vapautatte 40 (?) palloa, siitä kertyy melkoiset postikulut. Toisaalta, jos postimaksu on jo valmiiksi maksettu, kortin löytäjät varmaan postittavat sen todennäköisemmin teille takaisin.

Link to comment
Share on other sites

Tämmöinen ohjelmanumero:

Hääkortteja taivaalta

Häävieraille jaetaan postikortteja, joihin on valmiiksi kirjoitettu hääparin postiosoite ja liimattu postimerkki. Kortit on valmiiksi rei'itetty ja niihin on valmiiksi kirjoitettu: Jos löydät tämän kortin, laita se postiin. Häävieraita kehotetaan kirjoittamaan korttiin onnittelut ja jokin lupaus hääparille.  

Häiden lopuksi vieraat saavat käydä solmimassa kortin kaasuilmapallon perässä roikkuvaan naruun. ilmapallot päästetään vapaaksi ja jäädään odottamaan, montako korttia hääpari sitten saa postista. Ne lupaukset, jotka postista saapuvat tulisi lopuksi toteuttaa.

Link to comment
Share on other sites

Tavalliset kumi-ilmapallot ovat suurelta osin nykyään maatuvia, joten ei tartte miettiä saastuttaako metsiä ja peltoja ilmapalloillaan..

Joku laittoi lappuun sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos pallo löytyy - säästyy postikulut. Kuulemma joku postimerkin laittanut sai kortin niinkin kaukaa kuin Tanskasta (Suomen postimerkillä..).. Aika hauskaa!   :)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Tuollasta en oo kuullu, mut mun siskon häissä oli kirjoitettu 12 lupauslappua, tyyliin "tammikuussa lupaan järjestää puolisolleni romanttisen päivällisen" ja "helmikuussa vien puolisoni laskemaan mäkeä" ja joka kuulle oma. Ne laput laitettiin ilmapallojen sisään ja pallot puhallettiin täyteen.

Kaikki pallot vietiin morsiusparin eteen lattialle, ja heille kerrottiin, että pallojen sisällä on palkintoja, ja pallot pitää rikkoa esim. istumalla päälle. Pari rikkoi pallot ja samalla keräsi lupauslaput ja päätteeksi joutuivat sitten koko hääväen edessä lupaamaan nämä lapuissa olleet asiat.

Link to comment
Share on other sites

LÖYSIN  VIHDOIN SEN NETISTÄ :-X: Hääkortteja taivaalta" on erikoinen ja jännittävä

leikki. Häävieraille jaetaan postikortteja, joihin on

jo valmiiksi kirjoitettu hääparin kotiosoite ja liimattu postimerkki. Korteissa on myös teksti: jos löydät

tämän kortin laita se postiin.

Häävieraita kehotetaan kirjoittamaan korttiin

onnittelu ja jokin lupaus hääparille. Korttien yläreunassa on valmiiksi reikä. Häiden lopuksi häävieraat saavat käydä solmimassa kortin kaasuilmapallon perässä roikkuvaan naruun.

Sitten ilmapallot päästetään lentoon ja jäädään odottamaan montako korttia hääparin

postiluukusta tipahtaa alas. Ne lupaukset, jotka postista saapuvat tulisi sitten toteuttaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Energy

Kiva idea! Mä laittaisin siihen korttiin vielä ehkä sellaisen pyynnön, että lähettäjä kirjottaisi mistä paikkakunnalta on kortin löytänyt ja lähettänyt, se kun ei välttämättä näy postileimasta.

Mutta jos laitatte lapset vapauttamaan palloja, niin kannattaa varata muutamia ekstrapalloja, koska osalta lapsista saattaa päästä poru, kun pääsee taivaalle. Saavat siis noista ekstrapalloista ns. lohdutuspalloja, jos harmittaa toisen pallon taivaalle katoaminen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...