Jump to content
Naimisiin.info

Kreikka


Rose

Recommended Posts

Pakko oli tulla tänne fiilistelemään ja tuulettelemaan, kun varasin tässä hiljan "ensimmäisen" häämatkan Kreikan Zakinthosin saarelle! Sulhanen ei ole rantalomaihminen, mutta Kreikkaan oli eniten suostuvainen lähtemään, kun ilmoitin, että tarvitsen viikon lepoloman biitsillä heti häiden jälkeen. Toinen häämatka saa sitten olla enemmän sulhasen mieleinen (ja omatoimimatka).

 

OT:na vielä, että tästä ketjusta sain kyllä kivasti vertaistukea, että vielä löytyy (ilmeisen nuoristakin?) ihmisistä näille pakettimatkoille lähtijöitä. Ite koin tämän nykyaikaisen omatoimimatkailun vaatimuksen jotenkin rasitteena, että kyllä sen pitää kunnon reppureissu olla. Mä kyllä haluan häiden jälkeen sen lentokenttäkuljetuksen turistibussilla hotellille ja pyöriä viikon ihan vaan siinä lomakylässä ilman höntyilyä paikasta toiseen. Täys- ja puolihoidot on kans vapauttavia, kun ei tarvii nälkäsenä miettiä minne menee syömään. Ja jos ruokailuja ei sisälly pakettiin, ja löytyy joku kiva rafla, niin eihän siellä tietenkään voi aina samassa paikassa käydä syömässä, sehän on tylsää! Olkoonkin, että muut ravintolat osoittautuvat kerta toisensa jälkeen huonommiksi vaihtoehdoiksi... /end avautuminen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...

Kyllä se on pakko hihkaista (vaikka ketju aikaa uinunut), me lähdetään vihdoinkin elokuussa häämatkalle! Juu onhan siinä sitten häistä jo aikaa, mutta kun aiemmin ei pääse.. Pitkällisen pähkäilyn tuloksena päädyttiin varaan viikon reissu Kreikan Pargaan :wub:

Millään ei malttaisi odottaa! Rouvan pitäisi vaan tässä jossain vaiheessa mennä uusi passi tilaan... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Create New...