Jump to content
Naimisiin.info

Thaimaa Pattaya


fiancee_07

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Noh, mitenköhän sen kauniisti sanois....Jos ette oo vie maksaneet matkaanne niin vaihtakaa se nopeesti johonkin toiseen. Thaimaassa on paljon ihania kohteita, mutta Pattaya ei valitettavasti ole yksi niistä. Paikka on täynnä elähtäneitä turisteja (just niitä vanhoja äijiä) ja maksullisia naisia. Keskustassa ei ole oikein mitään nähtävää/tehtävää ja rannatkin on aika surkeita, tosi kapeita ja täynnä ihmisiä. Tosin kesällä voi olla vähemmän turisteja. Paikalliselämää ei Pattayalla ainakaan vahingossa kohtaa. Jos vaan on mitenkään mahdollista niin Pattayalta kannattaa reissata johonkin muualla, etenkin jos ootte vähän pidempään. Ite oltiin Pattayalla 9 päivää ja Bangkokissa 5 päivää, olisin mieluusti kääntänyt nuo määrät toisin päin. Bangkokiin kestää muistaakseni reilun 4 tuntia bussilla ja sinne kannattaa ehdottomasti suunnata pariksi päiväksi, jos vain aikaa on.

Niin ja tämä nyt on vain yksi mielipide, jolla en tahdo masentaa. Toivottavasti teille tulee ikimuistoinen häämatka!!!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Kesällähän tehdään Thaimaahan pakettimatkoja ainakin Cha Amin ja Hua Hinin suuntaankin. Toki sielläkään ei varsinaisia paratiisirantoja kohtaa, mutta ainakin Hua Hinissä kuulemma mukavasti paikallista elämää ja siellä ei nuo "lieveilmiöt" (vrt Pattya) ole esillä. Ystäväpariskunta oli Hua Hinin Hilton hotellissa lomalla ja kehuivat kovasti :).

Link to comment
Share on other sites

Ite oltiin kihlatun kanssa Pattayalla viime toukokuussa. Meillekään se ei ehkä olis ollut ykkösvaihtoehto, mutta koska päätimme lähteä Thaimaahaan vain pari kuukautta aiemmin, valinnanvaraa ei juurikaan ollut. Olin kuullut Pattayasta vain negatiivisia kommentteja, mutta päätimme kuitenkin lähteä matkaan avoimin mielin.

Meillä oli tosi onnistunut matka. Tekemistä ja näkemistä riitti mukavasti (mm. shoppailijan unelmapaikka, elefanttiratsastusta, vierailtiin Nong Noochin puutarhassa, joka oli mielestämme aivan MAHTAVA, Koh Larnin paratiisisaari).

Mutta kuten muutkin ovat kirjoittaneet, munkin on se todettava, että Pattaya on aika kaukana sellaisista matkaesitteissä esitellyistä paratiisipaikoista. (Tällaista maisemaa löysimme kuitenkin läheiseltä saarelta)

Meille Pattaya tarjosi kuitenkin mahtavan loman! Toivottavasti teillekin "fiancee-07"!  :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kovasti kaikille vastanneille. Olen kanssa kuullut ja lukenut kaikenlaista Pattayasta ::). Emme varmastikkaan vietä koko lomaamme Pattayalla koska suunitelmissa on ollut reissata ja katsella paikkoja. Vähän ehkä hirvittää nämä lukemani/kuulemani jutut  ::), mutta lähdetään matkaan avoimin mielin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Pamsi(Guest)

Pattayalla on paljon kaikenlaista tekemistä. Aktiivilomailijalle. Siellä ei aika käy pitkäksi kun voi harrastaa vaikka mitä. Seksiturismiin törmää Thaimaassa ihan joka puolella, niin se vaan on. Pienen pienissäkin paikoissa miehet kulkevat Thainaisten tai -setien kanssa. Pitää vaan osata sulkea silmänsä siltä.. Jonkin verran Thaimaassa matkustelleena en pidä ollenkaan huonona lähteä Pattikselle uudestaan. Toki esim. Phuketissa vesi on huomattavasti kirkkaampaa ja luonto kauniimpaa.

Vähän kun Pattikselta etelämpään lähtee niin löytyy jo kirkkaampaa vettä ja hienoja hiekkarantoja. Lähtekää ainakin yhdeksi yöksi johonkin saarelle bungalowiin. Paikallisista matkatoimistoista saa halvalla hyviä paketteja. (Parempia rantoja on myös puolen tunnin laivamatkan päässä Pattiksesta.)

Parasta Pattayassa on se, että se on halpa paikka (lavataksillakin kulkeminen halpaa) ja ostettavaa löytyy paljon. Varsinkin paikallisten markkinoilta(niillä ei tarvitse edes tinkiä). Ei tarvitse lähteä Bangkokiin ostoksille.

Taulujen ja vaatteiden teettäminen myös halpaa.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Jos mielenne tekee kierrellä niin miksi ihmeessä ette osta vain lentoja Bangkokiin ja reissaa siitä mihin itse haluaa. Olen tänä vuonna ollut 2 kertaan reissaamassa Thaimaassa ja en itse henk.koht. halua pakettimatkoille. Majoituksen löytyminen on helppoa mistä vaan, aina löytyi ensimmäisellä yrityksellä yöpaikka, niin halvoista bambumajoista rannalta tai luksushotelleistakin.

Hyvä tietoa tarjoava nettisivusto on www.thaiklupi.fi, sieltä saa hyviä neuvoja ja vinkkejä. Suosittelen lukea myös Markus Lehtipuun Thaimaa kirjan mikä on mukavasti ja kiinnostavasti kirjoitettu opas thaimaasta.

Thaimaata kohteena suosittelen suurella lämmöllä. Uutta matkakassaa jo keräilemässä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen käynyt Thaimaassa neljässä eri kohteessa, joista Pattaya on yksi. En sanoisi Pattayaa unelmien häämatkakohteeksi, mutta siellä voi varmasti viettää mukavan loman. Pattayan rannat ovat likaisempia kuin Thaimaan rannat yleensä, mutta n. tunnin laivamatkat päässä on Koh Larnin saari, jossa on upeita puuterihiekkaisia rantoja. Mielestäni Pattayalla on hyvät shoppailumahdollisuudet eikä hinnat ole niin kalliit kuin muissa Thaimaan turistikohteissa. Tekemistä kyllä varmasti riittä koko loman ajaksi. Ihanin kokemus oli Pattayan elefanttipuisto, jossa olimme tunnin elefanttiajelulla. Ilta/yöelämä Pattayalla on aika villiä, kannatta välttää tyttöbaarikatuja. Helpoiten Pattayalla liikkuu lavatakseilla, jotka ovat melkein ilmaisia. Kyllä mulle jäi Pattayasta hyvät muistot!  :)

Link to comment
Share on other sites

Pattayasta kuulemani kokemukset eivät kyllä vastaa käsitystäni unelmien häämatkakohteesta, mutta mikäli matkaan ottaa mukaan avoimen mielen ja kärsivällisyyttä niin eiköhän se loma ole ihan mukava. Itseäni oksettaa prostituutio niin paljon, etten sinne sen vuoksi uskaltaisi lähteä, menisi mahdollisesti oma loma pilalle. Mutta kuten joku juuri sanoi, varmaan saattaa aktiivilomailijalle sopia ja varmaan sopii teille, mikäli aiotte paljon retkeillä.

Link to comment
Share on other sites

Tosiaan onhan se niinkin että mitä lomaltaan tahtoo, toiset haluavat rauhaa ja hiljaisuutta ja toiset menoa ja meininkiä. Avoimin mielin matkaan lähdetään ja pyritään käymään kaikki mahdollise retket läpi. Katsotaan nyt että miten hurjaa elämää siellä vietetään :) ::).

Niin ja kiitos jälleen vastanneille :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Itse en ole Pattayalla käynyt, mutta ne kokemukset joita olen paikasta kuullut ovat kyllä todella negatiivisia  :-/. Eli nimenomaan prostituutio kukoistaa kaikissa muodoissaan ja myös näkyy todella selvästi. Rannat huonot yms...

Niinpä. Mua ei sais kyllä elävänä tuonne.

Muutama päivä sitten joku ampui kaksi venäläistä turistinaista rantatuoleihinsa Jomtien-rannalla aamuyöllä. Joka päivä kuulee miten ihmiset tekee itsemurhia siellä, tai muuten paikalliset mafiat ottaa yhteen. Suomessa näistä puhutaan aika vähän, mutta Pattayalla on useampi netissä toimiva lehti joista voi mennä lukemaan ja katsomaan kuvia.  :-/

En nyt tarkoita että muutkaan kohteet välttämättä mitään lintukotoja ole, mutta miksi mennä tuonne jos samassa maassakin on paljon parempia kohteita, jo maisemallisestikin kauniimpia?

Link to comment
Share on other sites

Niinpä. Mua ei sais kyllä elävänä tuonne.

Muutama päivä sitten joku ampui kaksi venäläistä turistinaista rantatuoleihinsa Jomtien-rannalla aamuyöllä. Joka päivä kuulee miten ihmiset tekee itsemurhia siellä, tai muuten paikalliset mafiat ottaa yhteen. Suomessa näistä puhutaan aika vähän, mutta Pattayalla on useampi netissä toimiva lehti joista voi mennä lukemaan ja katsomaan kuvia.  :-/

En nyt tarkoita että muutkaan kohteet välttämättä mitään lintukotoja ole, mutta miksi mennä tuonne jos samassa maassakin on paljon parempia kohteita, jo maisemallisestikin kauniimpia?

Hmm... no ei nyt ehkä kannata ihan kamalasti liioitella. Me oltiin marraskuussa koko perheen voimin (mukana lapset 3 vuotta ja 5 kk) Pattayalla. Mentiin tuonne, koska miehen (suomalaisia) ystäviä asuu siellä. Meillä oli kyllä oikein onnistunut loma. Tokihan siellä näkee vanhoja saksalaisukkoja nuorten thaityttöjen kanssa, mutta niin varmaan muissakin Thaimaan kohteissa. Hienompia rantoja löytyy muualta (myös lyhyen laivamatkan päästä). Kun ei yöelämässä tullut liikuttua, jäi mafiat ym. kyllä näkemättä.

Pattayalla on kuitenkin paljon hyviä puolia, norsupuisto on lyhyen matkan päässä, ostosmahdollisuudet on hyvät (jos ei halua Bangkokiin joka on likainen suurkaupunki), ja hintataso on tosi edullinen. Meidän hotelli oli Nakluassa, jossa asuu enimmäksen saksalaisia. Rauhallinen alue ja hotellissa mahtava uima-allas. Hotellin lähellä oli tasokas kauneushoitola, jossa sai vaikka mitä hoitoja ja hierontoja edullisesti. Vaatteita teetettiin hyvällä menestyksellä, räätäleitä on joka nurkalla. Ruokapaikoissa on valtavasti valinnan varaa, löytyy vaikka mitä. Me löydettiin esim. loistava intialainen ravintola. Minä voisin mennä uudestaankin Pattayalle, ja varmaan menenkin. Neiti 3 vee kysyy harva se päivä että voitaisko mennä taas sinne Pattayalle uimaan ja syömään niitä mangoja...  :)

Mukavaa matkaa teille!

Link to comment
Share on other sites

Katsotaan miten meidän käy tuolla Pattayalla.. Aika "hurjia" nuo teidän kuulemat/lukemat jutut :o ::), mikä näistäkin sitten pitää paikkaansa. Sulhon isoveli teki matkan Phukettiin ja totesi meille että mielummin olisi mennyt Pattayalle (on käynyt ennenkin Pattayalla). Ja huomioon pitää ottaa sekin että ihmiset haluavat lomiltaan/matkoiltaan erillaisia asioita. Ei kaikki välttämättä halua päästä paratiisiin, vaan haluavat juhlia ja bailata läpi yön. Ja toiset taas nimenomaan haluavat sinne paratiisiin, missä voivat vain rentoutua ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta :). Itse odotan matkaa todella paljon ja kuten tuolla aikaisemmin kirjoitinkin niin matkaan lähdetään avoimin mielin. Niin ja jos meidät joku ampuu sinne, niin se on sitten tarkoitettu näin..

Judette: Oli mukavaa kuulla positiivisiakin kommentteja Pattayasta :D.

Link to comment
Share on other sites

fiancee_07, mikä hotelli teillä on? Olen katsonut kaikki aurinkomatkojen hotellit läpi mutta mulla on niin vaikea päättää että mikä on "meidän" hotelli..  ;) Koska te lähdette häämatkalle? Meillä on häät 20.07-07 ja lähdemme Pattayaan syyskuun alussa..

Tiedäktö jos Finnairin lentokone tekee välilaskun jossain ennen Thaimaa..?

Link to comment
Share on other sites

Olimme Pattayalla kaksi vuotta sitten ja oikein mukava loma oli. Pattayan rannat ei ole kummoisia (ovat kuitenkin puhtaat, toisinkun muutama vuosi sitten), mutta lyhyen laivamatkan päästä löytyy saaria, joissa  upeita rantoja esim. Koh Larn ja Koh Samet. Suosittelen ehdottomasti käyntiä ko. saarilla.

Tekemistä löytyy paljon (lähellä on mm.tiikeripuisto), erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja  ostosmahdollisuudet on hyvät ja edulliset.  Olimme viime vuonna Hua Hinissa ja siellä meinasi jo loppuajasta aika käydä pitkäksi, vaikka ihana loma muuten olikin:),  ei illalla jaksanut samoja katuja kävellä edestakaisin. Pattayalla ei ollut tätä ongelmaa. Myös Pattayan lähisaarten rannat oli mielestäni paremmat kun Hua Hinin.

Mihinkään rikollisuuteen emme törmänneet. Myöskään prostituutio ei ollut mitenkään häiritsevää, kun pysyy tietyiltä kaduilta poissa. Toki siellä näkee paljon vanhempia miehiä, joilla on nuori thaimaalainen nainen(=tyttö) kainalossa, mutta niitä nyt on muuallakin thaimaassa.

Eli ehdottamasti käymisen arvoinen paikka (ellei sitten etsi juuri sellaista rauhallista paratiisisaarta)

Itselläkin oli ennakkoluuloja ja epäilytti koko matka (mekin varattiin matka niin myöhään, että ei ollut vaihtoehtoja) sen perusteella mitä oli lukenut ihmisten kirjoituksia. Mutta yllätyimme positiivisesti:)

Link to comment
Share on other sites

Jii83: Ehkä ilmaisin itseäni vähän huonosti :-/, siis varmasti sattuu ja tapahtuu tuolla Pattayalla, mutta niin sattuu ja tapahtuu muuallakin :-/. Lähinnä tarkoitin sitä että kuinka moni juttu pitää paikkaansa näissä kuulopuheissa  ::). Esim. Tuo että Thaimaassa (Pattayalla) törmää paljon näihin nuoriin tyttöihin/poikiin vanhojen miesten käsipuolessa (jotka kuulemma kohtelevat näitä nuoria kuin orjia :o) törmää (kuulemma) ihan joka paikassa Thaimaassa, ehkei siihen niin kiinnitä huomiota muualla, mutta Pattayalla sitten taas kiinitetään kaikkeen todella tarkasti koska Pattayalla on tämä maineensa  ::). Meille on kerrottu että jos pysyy poissa noilta tietyiltä kaduilta niin Pattaya on mukava paikka (rannoista olen itse kanssa kuulut huonoa).

Toivon että kesä tulisi pian ja päästäisiin lähtemään tuonne Thaimaahan Pattayalle niin saisin sitten itse nähdä miten hurjaa elämää tuolla vietetään, voi olla että matkasta tulee pettymys tai voi olla että tämä matka on elämäni paras. Meille kuitenkin pääasia on nauttia toistemme seurasta  :-X ja kokea uusia asioita :).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...