Jump to content
Naimisiin.info

Teemana violetti/liila


pippileena

Recommended Posts

Guest pampulakorva
:girl_haha: Meillä myös tulevissa talvihäissämme 20.2.2010 LILA, HOPEA, VALKOINEN... Paljon kynttilöitä ja ulkotulia, toivottavasti myös jäälyhtyjä. Jätkänkynttilöitä sain ostettua juuri ennen joulua 6e/ kpl, eli eivät ole hinnan kiroissa. Niin ja kukkia tulee hyvin vähän, vain morsiuskimppu, sulhon ja isän sekä appiukon vieheet sekä morsiustytölle kimppu. Muuten yks kiva ja halpa idea jotta Pirkka 1,59e/ kpl ja Duni 0,99e/ kpl myyvät upean värisiä liloja Venetsialyhtyjä, kannattaa tsekata, on myös muita värejä... Palavat n. 60h... :girl_wink:
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...

Mä olen kyllä ihan käsi kaikkine värijuttujen kanssa ja vähän arveluttaakin että osaanko suunnitella ollenkaan hyvän näköstä somistusta, mutta lilasta olen ajatellut alottaa. Haluisin yhdistää Tummempaa lilaa ja sit fuksiaa/tummaa aniliinia ehkä ripaus kultaa joukkoon. Mitään muuta en ole vielä päättänyt, mutta noita värejä ajattelin ehdottaa sulhaselle. Häät on siis syyskuussa 2012.

Ihan hirmusti en ajatellut edes koristeisiin panostaa, juhlatila on itsessään ihan hieno. Jos nyt pöytiin sais noista väreistä servetit ja ohjelmat/menut ja sit kukissa noi värit sais myös näkyä. Täällä on kyllä ollu hienoja kuvia ja niistä sit varmaan pitäs jotain ideoita ammentaa. Voi kun sitä oliskin jotenkin visuaalisesti luova ja keksis kaikkea kivaa... :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 2 months later...

Taisin laittaa tämän ensin ihan väärälle foorumialueelle :girl_impossible: Nyt tarvittaisiin apua. Järjestemme siskolleni häitä jotka ovat n. puolen vuoden päästä. Teemaväritys on violetti/hopea/valkoinen. Olemme selanneet netistä eri vinkkejä mutta olemme jo niin pyörryksissä kun emme osaa päättää tai keksiä jotain yksinkertaista ja eleganttia. Olisko vinkkejä hääpaikan koristeluun? Kaikki apu on kultaa kalliimpaa. :tender:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on häät helmikuussa, ja häävärit ovat musta, valkoinen, hopea ja liila. Liiloja kukkia esimerkiksi löytyy vaikka minkälaisia. Lisäksi aiomme käyttää tuikkuja ja liiloja "pöytätimantteja". Kaitaliinoiksi tulee hopeanharmaata organzaa. Netistähän löytyy vaikka mitä, kokeilepa vaikka näitä linkkejä:

http://www.my-dream-wedding-ideas.com/purple-wedding-decorations.html

http://www.weddingbycolor.com/weddings/color/purple

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...