Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^ Ettekö voisi teettää samanlaista sormusta johon ihastuit?

Joo teettämistä _yritettiin_, mutta löysimme ainoastaan kaksi seppää, jotka olivat ylipäätään kiinnostuneita sormuksen tekemisestä! Valitsimme edullisemman, mutta nyt onkin käynyt ilmi että halpa hinta ei korreloinut laadun kanssa. :( Projektiin meni puoli vuotta, eikä meillä ole tietoakaan sormuksista. Kyseistä liikettä on täällä naikkareissakin kehuttu, joten ei tullut mieleenkään, ettei hän pystyisi yksinkertaista sormusta suunnittelemaan. Hinta olisi ollut noin 50% siitä mitä vastaava paketti (minun+miehen kihla) maksaisi Helsingin merkkiliikkeessä. Arvatkaa harmittaako...

Link to comment
Share on other sites

Me ostettiin kihlat jumbosta (uudenmaan kultakello) tai itseasiassa taitaa olla flamingon puolelta.. :) Valikoimaa oli paljon ja palvelu oli erittäin hyvää! Itselleni löytyi erikoinen/yksilöllinen valkokultainen sormus ja miehelle leveä, kiiltävä valkokultainen sormus. Hintaa yhteensä 1500, minun sormus oli huomattavasti halvempi (n. 300 e) kuin mieheni.

Jenny, jos olet pk-seudulta kannattaa käydä katsastamassa kyseinen liike!

Link to comment
Share on other sites

Mun kihlasormus on Turun Koruliitolasta: Hel-korun kotimainen ja käsintehty, 18 karaatin valkokultaa, pinnalla 11 upotettua timanttia rivissä, paino yht. 0.20, puhtaus VS, väri Wesselton ja hionta Briljantti. :-X Maksoi 690€, mutta saatiin tingattua 580€ :girl_smile:

Miehen kihla on 4,5 mm leveä, puolipyöreä valkokultainen. Maksoi 260€ ja opiskelija-alennuksen -20% jälkeen joku n. 207€.

Molemmat ollaan hyvin tyytyväisiä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä odotellaan sormukseni saapumista tänne kotikaupunkiin. Kyseessä keltakultainen timanttisormus 0,23 ct, venemallinen istutus. Hinta pyörii 600-700 e välillä.

Miehelle ruotsalaista kädenjälkeä oleva perus puolipyöreä kihla, sisäpuolta myös pyöristetty (mieleistä jouduttiin etsimään monesta paikkaa). Hintaa tällä n. 550 e.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moi

Musta on parasta että jokainen ottaa sellaiset sormukset jotka sopii omaan kukkaroon. Ei voi antaa hintaa että tällainen ja tällainen on oltava.

Meillä mies otti platinaiset 7millin sormuksen.

Mä tilasin Gemexiltä eli suomalaisen kultasepän 18Kvalkokivisen rivisormuksen, hinta jotain 2500e. Mulle oli tärkeetä että koru on suomessa tehty, suomalaista kultasepän käsityötä (ettei rappanat yhtäkkiä mee rikki ja kivi tipu...)johon voi luottaa ja sai sellaiset kivet, puhtaudet ja värit kuin halusi.

Vihki tilattiin suomalaiselta sandbergilta, aamukaste, 0,71K, VS1-laatu, brillianttihionta, 18K-valkokultaa ja täysin väritön. Hinta oli iso, mut ajattelin että tämä saa olla kallein koru mitä koko elämäni aikana omistan ja halusin siihen satsata. Pidimmekin sit pienehköt häät ja jätimme mieluummin serkut ja tätit kutsumatta :)

Mut tärkeintä on että jokainen tavallaan, kunhan on nätti sormus omassa kädessä.

7793768.t.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Muistaakseni kihlasormukseni maksoi aikoinaan 70€-80€, samoin mieheni, eli hinta oli 140€-160€. Olimme silloin opiskelijoita ja rahat säästettiin pikkuhiluista, joita kukkaron pohjalle silloin tällön jäi.

Sormukset olivat kohinoorin mallistosta, jota ei enää valmisteta. Samanlaiset keltakultaiset, joissa oli kaunis kuvio koko sormuksen ympäri. Miehen sormus sitten sileni vuosien mittaan melkein täysin ja naimisiin mennessä hänkin sai vihkisormuksen ja häiden jälkeen minun kihlani päivitettiin. Vanhat kihlat ovat silti rakkaita ja silloin tällöin käytössä. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlat maksoivat a' 55€, molemmilla on hopeiset Kalevala sormukset, tosin erilaiset keskenään. Olisin ollut kyllä valmis maksamaan kihloista enemmänkin, mutta halvimmasta päästä löytyi mieluisimmat. Kihlat korvataan sit kokonaan vihkisormuksilla. Kaverini kehui, että olemme "ekat ihmiset joilla on ihan oikeasti hienot kihlasormukset" :D Makuasioita, mutta kyllä lämmitti mieltä <3

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Allekirjoittanut sai eilen sormeensa Tillanderin 494-sormuksen 7 timantilla á 0,10 ct joka on aivan :-X ja rakkaus oli valinnut itselleen Aurian päältä neliskanttisen, harjattua 14 karaatin valkokultaa olevan sormuksen. Joten onhan näihin uponnut sievoinen summa mutta eipä sitä muita näin arvokkaita ostetakaan kuin sitten vihki joskus aikanaan.

Muokattu: , käyttäjä: Heipsi79
Link to comment
Share on other sites

Oma sormukseni löytyi poistorivistä jolloin hinta jäi alle kolmen sadan. Kyseessä kapea keltakultainen sormus, jossa 12 pienen pientä timattia kanavaupotuksella (oikea nimi tälle, niin en tiedä). Ihastuin ensin saman tyyppiseen sormukseen viereisessä liikkeessä, mutta yli kaksi sataa kalliimpana ja epäpuhtamamilla kivillä. Ei tarvinnut kauaa miettiä kun tämän löysi :girl_sigh: Miehellä maksoi n. 250 ihan perinteinen puolipyöreä keltakultainen kihlasormus, mutta koko sen verran suurempi, että hinta nousi noin reippaasti. Molemmilla sellaiset kuin haluttiin (vaikka oma mielipiteeni muotoituikin lopullisesti vasta liikkeessä).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä hopeiset sormukset, miehen makso n. 20e, kun oli vaan puolipyöree perusrinkula ja oma n. 35e vähän erikoisempi, mut silti yksinkertanen. Panostetaan sitten vihkiin enemmän, kun löyty halvalla hienot. Vihkisormus korvaa aikanaan kihlan, ellen löydä tähän sopivaa vihkiä.

Muokattu: , käyttäjä: riiT
Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlat maksoivat yhteensä n.200€. Meillä on samanmoiset, lähes samankokoisetki (miehellä puolikkaan nron isompi), joten keskenään hintaeroa niissä ei ollut.

Mulle sitten tulee vihki erikseen, miehelle ei tule uutta sormusta. Mutta mun vihki tulee kyllä maksamaan enemmän, ku kihla! :)

Link to comment
Share on other sites

me hommattiin tosi halvat kihlat miehen 10e (terästä) ja mun 17e tarkotus käyttää vuosi ja sitten kummallekkin tulee toisiin kuuluva arvokkaammat vihkit joiden kanssa ei sovi toista sormusta.

Sanoin äidilleni että menttiin kihloihin mutta kun ei ollut sormusta niin ei otettu tosissaan sitten kun

sormus tuli niin kaikki alkoi onnitella :girl_haha:

perus sormusta en halunnut ja minä tykkään tästä ja olisin halunnut tämän muutenkin niin hommattiin kihlaksi sitten :)post-33453-1311100311,4162_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Huraira
Link to comment
Share on other sites

Meillä hopeiset sormukset, miehen makso n. 20e, kun oli vaan puolipyöree perusrinkula ja oma n. 35e vähän erikoisempi, mut silti yksinkertanen. Panostetaan sitten vihkiin enemmän, kun löyty halvalla hienot. Vihkisormus korvaa aikanaan kihlan, ellen löydä tähän sopivaa vihkiä.

Joo, meillä oli aika sama kanssa. Molemmilla on samanlaiset hopeiset sormukset n. 30 € kappale. Itse aion pitää tämän kihlasormuksen aina. Mutta me olemmekin menossa ortodoksisen tavan mukaan naimisiin ja aion hankkia sitten oikeaan käteeni sekä vihki- että kihlasormukseksi (kuten ort. on tapana) jonkun hienomman, valkokultaisen yksilön.

Nykyinen kihlasormus siis jää vasempaan nimettömään jopa häiden jälkeen ja toivon mukaan saa myös kaverin. Ja sitten tietysti se oikean käden vihkisormus.

Link to comment
Share on other sites

Mun ensimmainen kihlasormus oli vaaleanpunainen muovihelmista tehty levea sormus jossa oli iso pinkki kukka. Tykkasin kovasti, mut hommattiin sitten ns. oikeakin sen jalkeen kun oli vahan epakaytannollinen tuo ensimmainen :girl_blum: Oikean hopeisen sormuksen hinta tais olla 24.90, mutta myyja rahasti vaarin joten saatiin hintaan 9.90 (ei kyselty oliko tarkoituksellinen ale vai vahinko - tasta on jaanyt vahan huono omatunto). Sulhon sormus maksoi sen 24.90.

Vihkisormuksia ei osteta nyt ollenkaan, pujotellaan nama kihlat sormiin sitten haapaivana. Upgradetaan sitten joskus myohemmin, vaikka ensimmaisena haapaivana tai jotain!

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlasormukset (terästä) ostettiin myyntikojusta american car showsta ja hintaa tuli yhteensä 20e :girl_smile: korujen kohdalla mulla ei oo ikinä ollu hinta tärkee ja mitäpä sitä vähistä rahoistaan kallista ostamaan kun syödäkkin pitää.

Isäntä sano että vihkisormukset ostetaan sitten vähän kalliimmat,ei oo kyllä hintaluokasta puhuttu :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...