Leea

Oulun kultasepät

183 posts in this topic

kuka on ravannut oulun kultasepillä ;D eli onko niiden hinnoissa suuria eroja entä palvelussa? eilen kävin kulta-albertissa ja siellä ainakin tuntui olevan hyvä palvelu...mutta pitäiskö käydä kysymässä vielä muistakin tarjoukset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olemme ostaneet sekä kihlat että vihkisormuksen Keisulta ja erittäin tyytyväisiä olemme olleet.4mm valkokultakihla ja 4.5mm vihkisormus valkokultaa on,ensimmäinen maksoi jotain 160e ja vihkisormuksen hintaa en tiedäkään  ;)

Olen ostanut itsellenikin pari korua sieltä,ja hyväksi havainnut.Oulun Korussakin olen asioinut,siellä taas hyvät valikoimat ja tinkaamisen varaa.Muista aina tingata kun olet koruostoksilla!

Turun Kultaseppältä en ole koskaan löytänyt mitään,ja Kultajousi-ketjun laatu on kyseenalaista (olen lukenut jostain).Kannattaa käydä tutustumassa vaan rohkeasti ja katsella.sehän on puoli hupia! ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun vihkisormus ostettiin Kultajousesta. Sain todella hyvää palvelua ja hintataso on kyllä kohdallaan. Todistuksen mukaan kyllä sormuksen laatu on ihan priimaa eikä mitään sekundaa. Samanlainen sormus (no eri valmistajan, mut samannäköinen) oli Oulun korussa yli tuplasti kalliimpi!  :o Meillä kaveripiirissä yleensä puhutaankin Oulun koru-lisästä, koska aina ollut kallein vaihtoehto vrt. esim. Keisu. Kihlat on Oulun korusta, mutta niitäpä en ollutkaan minä ostamassa... ;)

Jos on teettämässä, niin kannattaa myös E.A.Lahdesta käydä kysymässä (pakkahuoneenkatu, Arinaa vastapäätä). Siellä oli hienoja valmiita sormuksia ja myyjä selitti kovasti miten teettäminen onnistuu, jos siihen päädytään. Hyvä palvelu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilasin oman sormukseni Tuovisen Petriltä Kultaisesta Kuusta (postiaukiolla). Sieltä löysin itseäni eniten miellyttävät ideat. Palvelu oli erinomaista ja virkistävän rehellistä. Pidin myös Kulta-Albeltin palvelusta. Minua vain jäi arveluttamaan se, että halusin aluksi upottaa sulhon sormuksen sisään sinisafiirin piiloon ja sain Albertista siitä tarjouksen. Tuovinen kuitenkin heti huomautti, kun esitin ideani hänelle, että kun kivelle ei tehdä läpireikää ja se upotetaan sisäpuolelle, se ennemmin tai myöhemmin plopsahtaa lian kertymisen takia irti. Luovuin siis ideasta. Tuovinen on tutkinut paljon eri jalokiviä (tietää paljon värillisistä kivistä) ja sain kattavan esitelmän eri kivilajeille tunnusomaisista piirteistä, kiderakenteista ym. ym.  :D

Ferdinantissa on nuori ja idearikas kultaseppä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ihan ehdottomasti kannattaa käydä Jukka Räsäsen pajassa (kauheaa muistinkohan nimen oikein :o)!! Se sijaitsee Turun kultasepän takana, käynti sisäpihalta suoraan työpajaan. Hyvä tyyppi, hienoja, omalaatuisia töitä ja ideoita. On kylläkin lomalla vappuun asti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannattaa kilpailluttaa monia liikkeitä.Oulussa on myös monia hyviä pikkuliikkeitä.Parhaimman palvelun olen saanut Kulta jousesta entinen Keisu. He myös voivat tulla hinnoissa vähän vastaan..Itselläni valintoihin vaikuttaa asiakaspalvelu...Toivottavasti löydät sopivan liikkeen itsellesi...  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me tilattiin just Kulta Albertista mulle vihkisormus tänne Vantaalle asti, joten olis parempi olla hyvä. Puhelimessa kuulosti ainakin tosi asiantuntevalta. Mulle tulee kuten sormus 7, mutta sinisellä safiirilla (kuten sormus 9), kiven istutus valkokullalla, ja niin että sormus on 4mm (kuvassa 5mm) niin kuin mun kihlasormus. Safiiri tulee 3,3 mm.

http://kotisivu.mtv3.fi/Kulta-albert/jalokivikehys.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon käynyt melkein kaikissa Oulun kultasepänliikkeissä. Keisun Korussa ja Kultajousessa on hyvää palvelua ja kohtuulliset hinnat, osittain sama valikoimakin. Laatuun olen todella tyytyväinen. Ihmettelen kovasti lukemaani kommenttia, ettei laatuun ole luottamista? Onko jollakin huonoja kokemuksia? Jos on, kertokaa ihmeessä!

Oulun Korussa on asiantunteva palvelu, hyvät valikoimat ja ystävälliset myyjät, mutta hintataso tuntuu hiukan liian korkealta. ??

Isollakadulla (Katariinan vieressä) sijaitseva Ikäheimonen on melko pieni kultaseppä, joka osaa ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. Ystävällistä palvelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oulun Korusta saa kaameaa palvelua...en mene enää ikinä. Rotuaarin Kultajousi on tosi hyvä liike, pelastivat meidänkin kihlasormukset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me taas ollaan ostettu kaikki korut Rotuaarin Kulta-aika -nimisestä liikkeestä (Rotuaarin palloa vastapäätä Katri Antellin vieressä). Hinnat ovat todella edulliset ja palvelu aivan erinomaista (myös meille "köyhille nuorille")!

Isojen ketjujen liikkeisiin en enää rahojani vie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jopas kummallista...

Menimme tänään kihlattuni kanssa ensi kertaa yhdessä vihkisormusasioille. Olin käynyt melko monessa liikkeessä yksin, joten tiesin, millaista on missäkin. Kylläpä asetelmat muuttuvat miehen ollessa mukana! Palvelu on asiantuntevampaa, ystävällisempää ja arvostavampaa.

Ehkäpä minua yksin asioilla käydessäni on pidetty tytöntypykkänä, joka ei ymmärrä timanteista mitään, ja on kauppaan lähtiessään tökännyt nimettömäänsä jonkun rinkulan, että pääsee katselemaan OIKEITA TIMANTTISORMUKSIA.  ???

Ja sitten vasta ollaan vakavissaan, kun on mies mukana  :-/

Rotuaarin Kultajousessa on kyllä oikeinkin hyvä palvelu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kulta-Alberttiin olen minäkin päätymässä. Todella asiantunteva palvelu ja olen aikaisemminkin teettänyt sormuksen ko. liikkeessä.

Vihkisormus"messuilla" on tullu kierrettyä ja jotenkin valmistajien valmiit sormukset ei miellytä, joten paras kai teetättää haluamansa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heips oululaiset!

Onko teillä tietoa, onko kultasepänliikkeissä alennusmyyntejä enää myöhemmin tänä keväänä, vai onko nyt meneillään oleva uudenvuodenale hyödynnettävä kiiruusti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyödynnä nyt oleva ale. Saattaa tulla keväälläkin joitain aleja, mutta parhaimmat ovat nyt meneillään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Gnista vihjeestä!

Pakko tuulettaa: löysimme sormuksemme tänään!  :-X Rotuaarin Kultajousessa saimme asiantuntevaa ja pirteää palvelua, ja löysimme opiskelijakukkarollemme sopivat sormukset (myös sulho halusi vihkisormuksen). Kävimme myös muissa liikkeissä, mutta emme löytäneet mieleistämme.

Myös King's Jewelleryssä  (Hallituskadulla) saimme hyvää palvelua. Liikkeessä on loppuunmyynti, joten hinnatkin on alhaisia. Rotuaarin Kulta-Ajasta ostettiin aikanaan kihlat, saatiin sieltä pieni hopeinen lusikka onnitteluna kaupanpäälle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me kävimme sulhon kanssa Turun kultasepässä ja siellä oli semmoinen vaalea nainen, joka palveli erinomaisesesti. Muutaman kerran olen myöhemminkin käynyt siellä, mutta valitettavasti tämä sama nainen ei enää ole ollut paikalla. Muut työntekijät eivät ole niin ystävällisiä, varsinkaan vanhemmat työntekijät...

Häät ovat syyskuussa ja mietin, pitäisikö vaihtaa liikettä. Monet ovat kehuneet Kulta-Albertia...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kommentoinpa minäkin. Ostettiin viime kesänä kihlat Oulun Kultajousesta ja mielestämme palvelu oli todella hyvää. Myyjä jaksoi esitellä sormuksia, vaikka meikäläinen muutti mieltään kuin tuuliviiri. Hän otti myös huomioon opiskelijabudjettimme eli ei alkanut "tyrkyttää" mitään kukkarollemme sopimattomia malleja. Tyytyväisiä ollaan sormuksiin oltu.

Pari kuukautta sitten kävin samaisessa liikkeessä katselemassa vihkisormuksia. Myyjä oli sama kuin kihlojen ostossa ja leikkisästi huomautinkin siitä hänelle. (Että kun niin hyvät kihlat myit, niin nyt tarvittais se toinen sormus...)  Hän ilmiselvästi ilahtui huomiostani ja esitteli taas valtavan määrän erilaisia sormuksia. Ihastuin yhteen samantien ja olisin saanut hyvinkin edullisesti, mutta kun ei ollut sulhanen mukana, niin en sitten uskaltanut sitä ottaa.... Eli tällaisiä kokemuksia meillä/minulla....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ferdinands (vai miten se nyt kirjotetaan) on kyllä tosi hyvä liike. Siellä oli hyvä palvelu, samoin Rotuaarin Kulta Ajassa. Muissa liikkeissä on ollut tosi huonot valikoimat ja myyjien mielenkiinto jossain ihan muualla. Ja "huonoissa" liikkeissä myyjien mielestä jokainen sovittamani sormus on ollut ihan nätti. Kun taas näissä paremmissa liikkeissä myyjä on oikeasti osannut sanoa, mikä esim. mun timantti-kihlaan sopii. Ja mikä tärkeintä - Ferdinandsissa kehotettiin peilaamaan sormusta!!! Koska näin näet sormuksen sormessasi kuten muut näkevät sen, ja se näyttää siten ihan erilaiselta.  8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja siellä Ferdinansissa sai mennä ihailemaan sormusta ulos luonnonvaloon :) Näytti siellä ihan erilaiselta.. Mutta edelleen täydelliseltä!!  :-X

(siis emme ole vielä kuitenkaan ostaneet sormusta, mutta sieltä kai ne todennäköisesti ostetaan)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä täällä ollaan kalleellaan sinne Kultaiseen Kuuhun. Siellä oli minusta todella tyylikkäitä koruja ja vähän erilaisia. Monissa oli upeita "ideoita".

Ilman kultasepillä käyntiä en olisi tiennyt, että sormusket "syövät" toisiaan, joten kaikin puolin fiksua mielestäni käydä juttelemassa kultasepän kanssa vaikka olisikin päätymässä johonkin valmiiseen sormukseen. Monta mielenkiintoista juttua on kuultu  :D

Lisäksi haluamme nimenomaan, että sormus tehdään tuomastamme kullasta, joten sen pitäisi tuolla onnistua?! Toivottavasti! Ihan yleinen käytäntö tuntuisi olevan, että se kulta,minkä asiaks vie, otetaan sinen vian romukultana ja varsinainen koru tehdään sitten ihan jostain muusta kullasta  :(

Jeps, mutta saapa nähdä millaisella mallilla sormus jutut ovat jouluun neljäntenä  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä teetätin Kulta Albertissa, voin lämpimästi suositella :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei voi mitään, mutta Oulun Korusta saatiin parasta palvelua ja valkokultasista sormuksista oli laajin valikoimakin. Sieltäpä siis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy nyt vielä jälkikäteen lisätä, että oulun korusta loppupeleissä ostettiim kihla, mutta kulta albert oli kans ihanan ystävällinen paikka. Ehkä vihki sieltä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now