Jump to content
Naimisiin.info

Kuopion kuvaajat?


dasta

Recommended Posts

Kun kerran en paikkakuntaa löytänyt niin uusi ketju alulle. Häät ensi heinäkuussa eikä hajuakaan kuvaajasta  ???  Vihkiminen tapahtuu Suonenjoella joten sieltäkin voisi kuvaaja olla. Tarkoitus on ottaa studiokuvat ennen vihkimistä, mutta vaihtoehtona voisi olla miljöökuvat kirkolla (sisällä ja ulkona) kun kerran ympäristökin on kaunista.

Kuka/ketkä hoitavat ammattitaitoisesti (osaavat käsitellä myös pieniä lapsia) ja kohtuuhintaan? Kun ei hinnoista ole öbaut hajuakaan..  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 2 weeks later...

Kyselin 15.elokuuta tiettyyn aikaan tapahtuvalle kuvaamiselle tarjouksia neljältä eri kuvaajalta.

Vaihtoehto 1 oli pelkän vihkimisen ja kirkosta poistumisen kuvaus ja vaihtoehto 2 kirkko-osuuden kuvaus ja hääjuhlan alun kuvausta, yhteensä 3h.

Kuvaajat oli googlen avulla löydettyjä, Kuopion alueelta. Yksi harrastelija, loput jonkinlaisia puoliammattilaisia. Valokuvausliikkeistä en tarjouksia kysynyt (arvelin hinnan olevan niissä korkeampi).

VE1:lle tarjoukset olivat 60e-300e ja VE2:lle 135e-550e. Yksi halpa tarjous, 2 suunnilleen samanhintaista ja yksi reilusti kalliimpi.

Innostuttiin isännän kanssa tietysti tuosta halvimmasta, olihan kyseessä täällä naikkareissa kehuttu kuvaaja. Näinpä sitten vastasin tarjoukseen että haluttais hänet kuvaamaan ja miten edetään, tehdäänkö kirjallinen sopimus jne. Pari päivää kului, kunnes tyyppi vastasi ettei voi tehdä sopimusta, koska saa tuon vihmisemme ajan "oikeat työvuoronsa" tietoon vasta heinäkuun puolessa välissä... Käski palata sitten asiaan.

Noh, minä en uskalla jäädä asian kanssa noin pitkään arpomaan. Siispä otan kalliimman :girl_mad:

Muokattu: , käyttäjä: wendajola
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meillä oli Foxysta Tiina ja täysi kymppi sinne! Hääpäikystä (viimeisen sivun alussa,jos se enää pystyssä on) näkee kiitoskortin, jos jotakuta kiinnostaa nähdä esimerkkiä tuotannosta.

Ja Foxyn kaksi kuvaajaa palkittiin hääkuvista juuri äskettäin!

Muokattu: , käyttäjä: alma-kaarina
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Häistä jo pari vuotta aikaa, mutta Tiinan paikka on edelleen voimissaan! Ja Tiina huippuvedossa :) Häiden jälkeen ollaan käyty kahdesti Tiinan luona kuvissa, molemmilla kerroilla erittäin kauniit kuvat ja oli vaikea valita parhaat! Nykyään ei ole enää Studio Foxy vaan Studio Aliaksen kanssa yhdistyneenä. Eli Tiina Mickelssonia suosittelen lämpimästi edelleen :give_heart:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

^ Meillä oli nyt kesällä häissämme kuvaajana Marko Liedes.

Mielestämme oli oikein onnistunut valinta.

Asuu Kuopiossa. Tai ainakin tuolloin asui. Mainitsi, että saattaa olla muuttoa edessä... Mutta kannattanee ehkä tiedustella, jos portfolion kuvien laatu kiinnostaa.

Saimme kuvat vajaassa viikossa ja ennen vihkimistä kävimme palaverissa läpi mitä kuvataan ja missä.

Itse juhlissa liikkui todella huomaamattomasti ja otti monipuolisesti kuvia.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...

Hei kuopiolaiset morsiot, kavereiden häissä oli sellainen kuvaaja kuin Janne Ulvinen (http://www.ulvinen.net/). Kavereiden häistä otettuja kuvia en ole vielä käsiini saanut, mutta nettisivuilla olevat kuvat on ihan vakuuttavia. Myös J Suvala tekee hyvää jälkeä (http://www.jsuvala.com/haakuvaus.html). Kumpikaan ei ole varmaaan halvimmasta päästä, mutta eihän hyvät kuvaajat oikein koskaan ole :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Moikka! Kokemusta ei vielä ole, mutta me varattiin kuvakeikka.fi kuvaaja hyvän pakettitarjouksen vuoksi meidän häitä kuvaamaan :) Kyllä sai kuvaajan etsinnässä käyttää paljon työtunteja, varmaan parille kymmenelle lähti tarjouspyyntö!  Arvostan kuvaajia ja heidän ammattitaitoa, mutta sain tosi monta tarjousta joiden hinta oli 1000-1300 euroa ja niihin meillä ei ole varaa hääbudjetissa. Vaikea on löytää tässä "dokumentaarisen kuvauksen buumissa" sellaista perinteistä, hyvää kuvaajaa jolla ei hinnoittelu karkaa ihan taivaisiin. Tsemppiä muille Kuopiolaisille ketkä etsii kuvaajaa, toki jos budjetti antaa periks ei etsintä ole niin haasteellista, koska Kuopiossa näyttää olevan useampia kovia ammattiatason kuvaajia. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Itse otimme häidemme valokuvaajan eräästä nimeltä mainitsemattomasta kuopiolaisesta valokuvaamosta (hinta oli aika kova meidän budjetille) mutta laatu maksaa ja tämä on niin ikimuistoinen päivä, että sinällään sen arvoista. Onhan noita kuopiolaisia hyviä valokuvaajia vaikka kuinka paljon kun jaksaa tonkia ja kysellä tuttavilta kokemuksia valokuvaajista. Mielenkiintoinen valinta olisi kuopiolainen valokuvataiteilija Jone Pekkarinen, vaan kun hän ei kuvaa rahasta. Tekee aika hienoja teoksia ja laitettiin tarjouspyyntö, mutta ei oo sellaista kasaa "riihikuivaa" että tämän miehen saisi rahasta kuvaamaan häitä kun ei oo kuulema "kaupallinen valokuvaaja" ja pyysi ystävällisesti kyselemään muita vaihtoehtoja. No, jos ei raha kiinnosta niin ei kait siinä.. Kuopion kameraseurassa on monia hyviä valokuvaajia, esim. Niko Puumalainen joka tekee hyvää jälkeä. Alias, varma valinta kuin myös Itkonniemellä toimiva. Studio J. Suvala. Eli kannattaa kysellä niin se mieluinen valokuvaaja kyllä löytyy :gpari: tätä päivää varten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...