Jump to content
Naimisiin.info

Nina Dodd (valokuvaaja)


Recommended Posts

 • 6 years later...
 • 6 months later...
 • 4 months later...

Nina kuvasi alkukesän häämme ja en voi muuta kuin hehkuttaa häntä! Kuvat ovat todella kauniita ja tunnelmallisia, ne tavoittivat hääpäivämme pienimmätkin yksityiskohdat upeasti. Koemme, että kuvista välittyy hääpäivämme juuri sellaisena, kuin se olikin. Kuvaajana Nina oli todella ammattimainen, kuvasi aktiivisesti kaiken oleellisen, tuli reippaasti tilanteisiin mukaan kuvia saadakseen, mutta tilanteen vaatiessa oli tarpeeksi huomaamaton. Hän piti huolta aikataulusta, kuvakulmista ja asujemme yksityiskohdista. Rento tyyli hurmasi myös vieraamme ja moni luulikin häntä kaveriksemme. Nina jaksoi koko päivän aurinkoisesti keskustella vieraiden kanssa, antoipa jopa vinkkejä valokuvausta harrastavalle häävieraalle sekä tarjosi linsejään lainaan. Hän oli myös todella joustava; aikataulun pienesta venähtämisestä johtuen häätanssimme siirtyi hieman, mutta Nina suostui jäämään ylimääräiseksi tunniksi kuvaamaan, kunhan vain sai Coca Colaa :).

Olemme siis todella, todella tyytyväisiä hääkuviimme ja niiden arvo vain kasvaa ajan kuluessa :-X .

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 months later...

Ninalla huomenlahjakuvauksissa olleet: Missä olette ottaneet kuvanne? Ninan studion ympäristössä saa kuulemma upeita taustoja kuville, onko joku ottanut kuvansa tuolla? :girl_smile:

Kävin juuri tänään Ninalla huomenlahjakuvauksessa. Kuvat otettiin tuolla hänen studiollaan Kirkkonummella, Porkkalassa. Kuvattiin studion sisällä, oli sen verran vähän hepeniä yllä .. ;) en malta odottaa että saisin kuvat käsiini, kivaa oli :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Komppaan edellistä. Minäkin otatin huomanlahjakuvat Ninalla.

Nina oli rento tyyppi, joka sai jännityksen karisemaan. Kuvattavana oleminen oli yllättävän luontevaa. Kuvia tuli kaikkineen n. 50, mihin mahtuu jo tosi paljon erinomaisia otoksia (kaikki kuvat eivät omasta mielestäni ole ihan onnistuneita, mutta se on makuasia).

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Plussaa siitä, että kuvia on tosiaan noin paljon ja niillä on vapaa teettämisoikeus.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Lämpimästi suosittelen kyllä Ninaa! Meillä oli lokakuun alussa hääpotrettikuvaus hänen studiollaan ja aivan loistavia kuvia saatiin! Nina ehdotti myös erikoisempia meille täydellisesti sopivia kuvia, sulhasenkin hän sai rentoutumaan, vaikka hän vihaa kuvattavana olemista :D

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 3 weeks later...

Huomenlahjakuvat tulivat tänään :) Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen! Tuli kauniita ja sensuelleja kuvia. Ja yllättävän rennosti sitä pystyi olemaan, ja Nina oli oikein mukava ja ohjasi hyvin miten olla :)

Kaikki kokeilemaan!

Samaa mieltä kaikesta! :girl_smile: Kuvauksissa oli tosi hauskaa, eikä tarvinnut jännittää mitään. Kuvat myös tulivat tosi nopeasti kotiin. :give_rose:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 4 weeks later...
 • 3 months later...

Sori, on vaan kokemusta huomenlahjakuvauksesta, joka oli erittäin kiva kokemus! Nina on rautainen ammattilainen; topakka ja mukava nainen. Olen varma, että päivän kuvauksetkin onnistuvat Ninan kanssa hienosti :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Kävin tällä viikolla Ninalla huomenlahjakuvauksissa. Kuvat otettiin studiossa, ja jännitti aika paljon sinne meneminen, sillä mulle ei oikein ole luontevaa olla kameran edessä ja vieläpä vähissä asusteissa :ph34r:

Upeasti sujuivat itse kuvaukset, ja siinä pystyi kokonaan unohtamaan itseensä keskittymisen "miltä mä nyt näytän" ja niihin "epäkohtiin" omassa kropassa. Luonnollisuus tilanteeseen lähti ihan täysin kuvaajasta, jonka 'armoille' heittäydyin. Poistuessa studiolta tuli itselle mieletön voittaja-fiilis, kun rohkeni heittäytyä tilanteeseen :girl_dance:

Nina näytti kuvasten päätteeksi otettuja kuvia kamerastaan ja hyviltä näytti... :girl_in_love:

Kuvat tuli postissa kotiin parissa päivässä, ja nyt jännittää miltä ne näyttää. Vielä en ole päässyt siis lopputulosta katsomaan, sillä kotona olevassa miniläppärissä ei ole cd-asemaa :girl_mad: Vähän kyllä sormet syyhyää päästä kuvia tarkastelemaan... :girl_hide:

Tässä vaiheeessa kuitenkin jo lämpimät kiitokset Ninalle ammattitaidostaan valokuvaajana ja studio oli miellyttävä paikka käydä kuvissa. KIITOS :give_rose:

Edited by Nanna79
Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Tervehdys morsiammet! Kävin heinäkuun alussa Ninalla Boudoir-kuvauksissa. Ja kokemus oli aivan mieletön. Jännitin aluksi menoa ihan hirveästi, mutta Nina sai tilanteesta niin luonnollisen ettei tarvinnut jännittää laisinkaan. Kuvat myös tulivat postitse kotiin reilu 2 viikossa. Kuvaukset olivat Ninan studiolla Tehtaankadulla. Nina on sydämmellinen ja ammattilainen. Voin suositella sydämmellisesti häntä.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...