Toiset häät - mitä päälle?


Sonina

Recommended Posts

Ensimmäisellä kertaa oli kaunis, veistoksellinen ja selkeälinjainen  valkoinen morsiuspuku. Siitä on kauan.   Avioituessani toista kertaa haluan juhlavan, aikuiselle naiselle sopivan asun. Sellaisen josta itse pidän eli selkeälinjaisen.

 

Olen käynyt läpi kymmeniä kuvia, pohtinut ja ihmetellyt. Kuvien pohjalta olen löytänyt yksityiskohtia, joista pidän ja sitten taas asioita joista en pidä. Vaatekaappiani olen myös möyhinyt etsien olemassa olevista asuista "sitä juttua", miksi olen alun perin niihin tykästynyt. Tähän prosessin myötä sitten muodostui  selkeä kuva siitä mitä haluan. Tämän pohjalta teetän pukuni joulukuun aikana. Häät tammikuun alussa. Asusta tulee nilkkapituinen kokopuku.

Muokattu: , käyttäjä: Suli
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minullakin oli ensimmäisellä kerralla prinsessapuku laahuksineen ja huntuineen. Silloin en vielä ymmärtänyt, mikä on itseni näköistä ja oloista, mikä koskee oikeastaan kaikkea muutakin kuin pukeutumista. Nyt en ole vielä miettinyt tarkkaan, mutta prinsessameiningeille ei kiitos :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minäkin olen menossa naimisiin toisen kerran... ja saman miehen kanssa :D Yhdessä olemme olleet  liki 30 v. ja joutuneet eroamaan siksi että pankki ilmoitti että saisimme säästämämme ( vapaaehtoiset eläkesäästöt joista olivat hukanneet jo liki 25% ) rahat pois että toinen meistä kuolee tai on tullut ero..no, se tuli ja syksyllä aikaisintaan on uudet häät :D

OT ja vanha viesti, mutta tätä on kyllä pakko taivastella kun tällaiseen törmäsin. Siis miten tällainen tilanne voi olla olemassa? Ihan käsittämätöntä. Mikähän säästösysteemi lienee kyseessä, niin tietää sitten välttää sellaista?

 

*poistuu takavasemmalle tästä ketjusta suunnittelemaan niitä ensimmäisiä häitään*

Link to comment
Share on other sites

Joo ekalla kerralla taisin liikaa keskittyä kaikkeen hörhöilyyn ja koristeisiin yms. Nyt olen oppinut arvostamaan sitä itse asiaa, sitä, että seuraavan kerran kun sanon tahdon, tiedän todella keskittyväni siihen yhteen sanaan.

Mies, jonka kanssa nyt olen, on todellakin se kenen kanssa tahdon olla aina. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista aina, mutta yhdesähän ne karikot koetaan ja niistä opitaan. Vastapainona ne ihanat hetket yhdessä. Arjestakin löytyy niin monia pieniä ja kauniita hetkiä =)

Ajatuksia vaikea selittää sanoin, mutta jotenkin tuntuu että toinen kartani alttarilla tulee olemaan se mistä olen haaveillut. Tiedän että ei saa vertailla mennyttä ja tulevaa, mutta sen verran on pakko sanoa, että aikaisemmin ei ole näin hyvältä tuntunut kenenkään kanssa.

Oi, niin samaa mieltä! Mä oon saanut järjestää yhdet täydelliset prinsessahäät, joita suunnittelin 2 vuotta. Keskityin enemmän häihin ja ihanan sormuksen löytämiseen kuin itse mieheen. Varoitusmerkit oli ilmassa jo ennen häitä, että mies on mulle väärä, mutta ku mä halusin ne täydelliset häät. Sain häät, avioliitto itse meni *ituiksi. :rolleyes:

Nyt toisella kertaa ei ollut kosintaa, en edes odottanut sitä. Sovittiin vaan että mennään naimisiin. Häitä ei tuu, me karataan. Puvun ehkä hankin, jonku lyhyen. Sormuksesta en tiiä, pitääkö semmonen olla?

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäisellä kerralla mentiin naimisiin koska se "kuului asiaan" kun oltiin puolivahingossa saatu yhteinen lapsi. Häät oli pienet 30 hengen juhlat jotka maksoi ja suunnitteli oikeastaan meidän vanhemmat... Hääpuku musta ja polvipituinen. Kivat juhlat, pappi paikan päällä vihkimässä. Kuitenkin fiilis oli jo ennen häitä sellainen, että tiesin ettei se tule kestämään. Nuori ja tyhmä. :)

Nyt elelen nuoremman miehen kanssa jolle meidän häät tulee olemaan ensimmäiset. Kihloissa ei vielä olla mutta tiedetään kyllä että naimisiin mennään ja minä elän hääkuplassa suunnitellen..  :girl_haha: Tällä kertaa tahdon itselleni ne prinsessahäät, kun tämä mieheni on viimein kuorinut minusta sen prinsessan esille. Maistraatissa mennään naimisiin ja häät vietetään toisena päivänä tärkeimpien ystävien ja sukulaisien kanssa. Hääpuku tulee olemaan valkoinen unelmapuku (joku merenneitotyylinen) ja vieraita 50-60. Itse säästetään rahat ja tällä kertaa teen kaiken itse suunnitelleen ja juuri niin kuin haluan.  :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 4 weeks later...

Minä olen ollut aiemmin naimisissa ja minun hääpukuni oli mustaa ja liilaa samettia. Olin silloin ihan eri ihminen.

Nyt tiedän tahtovani jotain kevyttä ja ilmavaa ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani, jotain valkoista. Vaikka olenkin ollut aiemmin naimisissa. Tuntuisi ihan hullulta edes harkita muuta. Aiemmin oli maistraattihäät, nyt on papin vihkiminen luonnon helmassa... 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kyllä meinasin valkoisen puvun hankkia vaikka toiset häät ovatkin. Nyt keskityn vain siihen että vierailla ja meillä on hauskaa, ruokaa ja juomaa. Ja että juhlapaikka olisi kaunis. Mitään ylimääräistä en ala hommaamaan. Jotain nättiä koristusta. Ei mitään överiä. Juhlista tulee meidän näköiset :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...