Jump to content
Naimisiin.info

Häämatkan varaus kesälle 2012


hapsu<3

Recommended Posts

Heippa!

En löytänyt mistään vastaavaa aihetta joten aloitin uuden aiheen.

Olen tässä jo innokkaasti suunnitellut häitämme, ja haluaisin ehdottomasti hyvissä ajoin varata myös häämatkan. Kuitenkin kun nyt koitan katsella hintoja ja lähtöjä, niin vielä eivät kesän 2012 matkat näy. :girl_mad:

Onko joku muukin yrittänyt jo katsella aikatauluja ja hintoja ensi kesälle?

Onko kenelläkään kokemusta missä vaiheessa alkaa seuraavan kesän myynti?

Ja vielä yksi kysymys, onko kenelläkään tietoa miten minkäkin matkatoimiston/kohteen lähdöt menevät? Meillä on aika ehdoton juttu että lähtö sunnuntaina tai maanantaina, heti häiden jälkeen :gpari:

Haluaisin jo nyt saada varattua kaiken.. huoh. Kirkko on varattu, juhlapaikka varattu, kuvaaja melkein päätetty ja varataan heti kun saan vielä sulhasen varmistuksen :girl_wink: . Hääyönkin haluaisin jo varata.. mutta ensin varmaan se matka, koska haluamme lentokentän läheisyydestä hotellin, jotta sitten on helppo matka kentälle.

Olen vähän perfektionisti suunnitteluasioissa.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Muakin kiinnostaisi, että milloin kannattaisi alkaa varaamaan... Mulla ois jostain sellanen käsitys, että matkatoimistojen järjestämät seuraavan kesän matkat varattaisiin yleensä tammi-helmikuussa? Tää on kyl ihan mutu-tietoa, eli ei välttämättä pidä paikkaansa.

Link to comment
Share on other sites

Vastaan nyt itse, otin yhteyttä muutamaan matkatoimistoon asian tiimoilta.

Finnmatkat kertoivat myynnin alkavan 8.8.

Tjäreborg sanoi myyntinsä alkavan asteittain marraskuussa.

Joten vähän vaihtelee yhtiöiden välillä, pääsääntöisesti varmaan elo-marraskuussa.

Nyt onkin paljon aikaa valita kohde :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Äkkilähdöthän ovat "hyvä" vaihtoehto. Riskinsähän siinä on, mutta hyvällä säkällä voi päästä kauas ja edullisesti. Me harkittiin, että varattais matka vasta viikkoa paria ennen hääpäivää. Tarkoituksena olis lähteä heti häitä seuraavana maanantaina. Erilaisista syistä johtuen se kuitenkin lykkääntyi seuraavaan viikkoon. Olihan siellä Indonesiassa ihanaa <3<3

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Samaa pähkäilen minäkin..milloin tulisi varata matka vai uskaltaisiko ottaa riskin ja odottaa äkkilähtöihin asti. Toisaalta kun häät ovat kesällä, niin ei tarvitse välttämättä ilmaston vuoksi matkustaa kovin kauas. Yksi vaihtoehto on myös, että menisimme häiden jälkeen johonkin Euroopan maahan ja sitten talvella etelän lämpöön jonnekin kauemmaksi. Mitä kohteita suosittelisitte ?

Link to comment
Share on other sites

Me menemme naimisiin kesäkuussa 2012 ja häämatkalle kuukauden päästä heinäkuussa. Norjan vuonoristeily varattiin viime viikolla (!), koska heinäkuussa oli vain yksi lähtö ja halusimme ehdottomasti päästä sille.

Voipi olla, että häiden jälkeiseksi viikoksi eristäydymme anopin mökille tms. kotimaassa, mutta sen varaaminen on neuvoteltavissa:)

Yllättävän ajoissa täytyy näköjään kuitenkin olla liikkeellä, jos mielii johonkin tiettyyn paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ollaan nyt alettu pyytää häämatkatarjouksia ensi elokuulle eli kyselyt lähti Kaleva Travelille, Mr. Travelille ja Helin matkoille (kohteena Mauritius). Kahdesta ensimmäisestä ovat tarjoukset jo tulleet, eli matkan varaus onnistuisi jo nyt. Itse asiassa Kaleva Travelilla oli joissain lennoissa jo aika täyttäkin. :girl_impossible: Eli ajoissa kannattaa olla ja itsekin haluan matkan kyllä jo pian varata!

Link to comment
Share on other sites

Guest Matka-asiantuntija

Mr. Travelin matka-asiantuntija vastaa:

Lentomatkat voidaan jakaa 2 eri luokaan. Chartermatkoihin (Finnmatkat, Aurinkomatkat, Tjäreborg ja Detur esim.) sekä räätälöityihin matkoihin jotka lennetään normaaleilla reittilennoilla. Chartermatkat ovat tilauslentopohjaisia ja jokainen matkanjärjestäjä valitsee itse myynnin aloituksen. Räätälöidyt matkat jotka perustuvat reittilentohin pystytään varamaan noin 11 kk ennen lähtöä. Tällöin lennoilla on vielä yleensä hyvin tilaa ja sita "parasta" hintaa ja yhteyttä on hyvin tarjolla. Mitä lähemmäksi matkaa varaaminen siirtyy, sitä vähemmän paikkoja on tarjolla ja sitä korkeammaksi lennon osuus matkasta nousee. Chartermatkoissa hinnat eivät muutu varausperodin aikana (halpenevat lähellä lähtöä = "äkkilähtö") mutta räätälöidyissä matkoissa yleensä lähdetään liikenteeseen edullisista hinnoista ja lähempänä lähtöä hinnat nousevat.

Summa summarum: Jos olet lähdössä häämatkalle kannaattaa varaukset tehdä heti kun matkat tulevat myyntiin! On turha jäädä odottamaan "äkkilähtö" hintoja koska pahimmassa tapauksessa jää matka tekemättä haluamaasi kohteeseen kun paikat loppuvat kesken. Räätälöidyissä matkoissa pystyy varauksen tekemään jo 11 kk ennen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me varataan matka kunhan sopiva osuu kohdalle. Matkustetaan kuitenkin omatoimisesti, koska halutaan kaukokohteeseen jonne yleensä pakettimatkat on lähes tuplat kalliimpia kuin itse varaten ja järjestäen. :) Meillä siis ei varsinaista kohdetta ole päätettynä, mutta mietinnässä esim Havaiji, Karibia tai Aasiasta Vietnam/Malesia.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Me valitsimme häämatkamme kohteeksi kotimaan: vietämme ihanan hemmotteluviikon Raigon kartanossa. Vihkiminen tapahtuu gregoriaanisessa kirkossa (Gregor Jange- aikakaudelta). Olemme vuokranneet matkan ajaksi Kuikul Range- maastoauton, ja ajattelimme käydä myös mönkijäsafarilla. Oppaaksi safarille olemme värvänneet aidon Kuikul "the Texas" Rangen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...