möö

Rouva
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

About möö

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. ^ On pienempi kappeli, mutta sinne mahtuu käsittääkseni maks. 70 vierasta.
 2. Siellä mennään tosiaan ulkokautta takaisin sakastiin. Tosin useat parit tekevät niin, että poistuvat itse alttarilta siitä käytävän päässä olevasta ovesta, mutta vieraat ohjeistetaan poistuvan sivuovesta. Tällöinhän voisi ehkä jäädä sinne käytävän perälle eteiseen (jos joku laittaa oven kiinni perässä). Toivottavasti ei kuitenkaan sada!
 3. Mua kiinnostaisi sama toisinpäin. Paitsi että ei ihan flakaksi asti, vaan puolipyöreästä vähän vähemmän pyöreäksi.
 4. Itse en meikkaa arkena koskaan, joskus juhliin saatan laittaa hieman puuteria ja ripsiväriä. Hääpäivänä minulla oli kevyt meikki ja sulhaselle tehtiin myös pohjustus. Meikkauksen jälkeen otetut kuvat näyttävät huomattavasti paremmilta kuin loppuillasta otetut kuvat. Olisi pitänyt lisätä puuteria päivän mittaan, mutta koska en sitä tehnyt, loppuillan kuvissa naama kiiltelee kovin ikävästi.
 5. 130 euroa koemeikkeineen ja koekampauksineen Turussa. Kumpaankin olin hyvin tyytyväinen.
 6. ^ Menettekö ihan Turussa naimisiin? Meille ainakin sanottiin että vasta kuukautta aiemmin voi saada tietoon papin ja kanttorin.
 7. Kävin kysymässä tuolta liivipuodista olkaimettomia liivejä (70F), koska aiemmin olen saanut sieltä hyvää palvelua. Nyt heillä ei ollut tarjota minulle yksiäkään sopivia liivejä, ja palvelu oli töykeää. Onneksi FunkyLadysta löysin tukevat olkaimettomat liivit. Ainoa ongelma on se, että ne eivät ole valkoiset, vaan beiget. Haluaisin puvun alle myös sukkanauhaliivit, mutta onko niitä olemassa beigen värisenä?
 8. Ketju on aika hiljainen, mutta olisi mukavaa jos joku D.E.M.O:ssa häämeikissä & -kampauksessa käynyt kertoisi kokemuksistaan. On hieman halvempi kuin ydinkeskustan paikat.
 9. Ostin juuri ekan kerran Absolut Torria. Kuinka usein te muut sitä laitatte? Kun siinä ohjeessa lukee ettei saa käyttää kahteen päivään kainalokarvojen poiston jälkeen, niin ei kai siinä ole mitään rajoitusta koska sen jälkeen poistaa karvat? Eli voi illalla laittaa Torria ja aamulla ajella karvat?
 10. Joillekin ilmeisesti riittää. Itse hikoilen niin paljon, ettei Triple Dry riitä minulle. Se on silti paras antiperspirantti jota olen kokeillut, mutta joudun lisäämään sitä joka päivä (eikä silti aina toimi). Pitäisi varmaan testata Absolut Torria, jos se olisi Triple Drytä tehokkaampi.
 11. Kysynpä nyt tälläkin puolella, että onko kellään kokemusta Raision Krookilan JuhlaMummolasta häidenviettopaikkana? Maistuiko ruoka ja miten järjestelyt ja yhteistyö onnistuivat?
 12. Kävimme tosiaan katsomassa Katariinan kirkkoa sisältä, ja vasemman puoleisten penkkien päihin mahtuu noin 2-3 hlöä niin että näkee vielä alttarille.
 13. Voisiko joku ystävällinen Katariinan kirkossa vihitty/vieraana ollut kertoa miten morsiamen suku saadaan istutettua penkkeihin niin, että jotain sieltä näkisivätkin? Meille tulee aika pienet häät, mutta ei kaikkia viitsisi sulhasen puolellekaan istuttaa...
 14. Kannattaa lukea tämä juttu: http://www.kirkkoon.fi/portal/kirkkoon/haa...olehti/?id=1796