Paapalo

Rouva
 • Content count

  11550
 • Joined

 • Last visited

About Paapalo

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2262 profile views
 1. Mitään en ottanut ennen vihkimistä, ei tullut mieleenkään eikä aikaa skumpatteluun tosiaankaan olisi ollut
 2. Egenc, upea laahus! Marppu, hauskan omaperäinen idea tuo armykuosi nätti oli kyllä ennestäänkin! Tässä näitä mun pukukuvia, toisesta triidistä tänne vilahtamaan. Puku on siis naikkareista, ensimmäinen ja ainoa jota koskaan sovitin. Tiesin jo heti kuvan puvusta nähdessäni että tämä on minun valittuni! Puku oli siis just passeli ostohetkellä 2009 kesäkuussa, 2010 tammikuussa totesin että parempi viedä puku pienennettäväksi, olin hoikistunut jonkun verran. Korsettiosasta otettiin useampi sentti sisään. Toistaiseksi en ole ajatellut puvun myymistä eteenpäin, pukupussissa kaapissa rakkauspukuni on Edit: kuvat pois.
 3. Minultakin voisi jokunen kuva ja tarina löytyä Voinen silti osallistua vaikkei pukuani tuunattukaan mitenkään,paitsi kavennettiin kun menin laihtumaan ulos siitä.
 4. ^ Etkö käynyt koekampauksessa- ja meikissä etukäteen? Sillä olisi voitu välttää vahingot. Mahtoiko anoppisi olla tyytyväinen lopputulokseen..
 5. Heti kun se oli sallittua eli 4kk ennen häitä.
 6. Talvi! Onneksi oltiin miehen kanssa vuodenajasta samaa mieltä. Haluttiin jotain vähän erilaista (kesähäät kun yleensä suosituimpia), lunta olikin valtavasti, pakkasta sopivasti, kynttilöitä ja romantiikkaa ja aah.. Sen helmikuisen päivän voisin elää uudelleen
 7. Ennen häitä seurasin Satuhäitä paljonkin, Meidän häät ei oikein iskenyt. Minäkin otin jaksoja talteen muttei niitä tullut katsottua. Omat häät kun meni kunnialla niin ei tartte enää vinkkejä eikä muiden häät jaksa kiinnostaa
 8. 500€ oli suunniteltu yläraja, unelmien puku löytyi hintaan 250€
 9. Meillä oli pitkä menomatka ja monta kulkuvälinettä ennenkuin Meksikoon päästiin; paikallisbussi, Kuopiosta junalla Tikkurilaan, lentokenttäbussi plus lento. Valvottu oltiin laittoman kauan joten ehkä sen takia menomatka tuntui raskaammalta kuin paluumatka. Välilasku Kanadassa oli kyllä huippu, pääsi jaloittelemaan ja saatiin vähän välipalaa Paluulento menikin jo mukavammin, välilasku siinäkin ja yöllä lennettiin joten koneessa oli himmennetyt valot ja nukkua tuhisteltiin osa matkasta.
 10. Apua, olen vallan unohtanut vastata tähän! Me miehen kanssa tykättiin Meksikosta, Playa del Carmenista. En tiedä matkakohdettanne Meksikossa, mutta kertoilempa tästä Playasta. Meidän hotelli oli Mimi del Mar, joka sijaitsi kaupungin keskustassa aivan meren rannalla (käynti hotelliin oli rannan kautta). Karibianmeren rantahan oli ihan vailla vertaistaan, en ole eläessäni nähnyt niin kristallinkirkasta turkoosia vettä. Aallot olivat kyllä melkoisia, hiukan vaikeuttivat uimista mutta meillä aika menikin enempi rannalla makoiluun ja Pina coladan juomiseen (tätä juomaa suosittelen!) Meksikolainen ruoka oli hyvää, ei niinkään itse ruoka kovin tulista vaan kastikkeet joita ruokiin lisättiin. Suosittelen kokeilemaan myös erilaisista katukojuista saatavia tacoja ja sandwicheja. Playa del Carmenin keskuskatu 5th avenue on piiitkä kävelykatu täynnä jos jonkinmoista kauppaa+kauppiasta. Kadulla ja muutenkin Playssa sai kävellä ja olla rauhassa, joskin myyjät kyllä huutelivat "honeymoonerseja" sisään kauppaansa tai tavaroitaan katselemaan. Oltiin aluksi että hei mistä ne tietää että me ollaan honeymoonerseja mutta kun jokainen myyjä huusi samaa niin tajuttiin Retkellä käytiin Cozumelin saarella, joka sijaitsee maailman toiseksi suurimman valliriutan päässä ja on siis sukeltajien unelma. Itse ei siellä sukelleltu, vaan kierreltiin ja katseltiin. Ihan mukava retkipäivä oli, vaikkei itse paikka hirveästi Playasta eronnutkaan. Akumalissa kävimme snorklaamassa ja ottamassa aurinkoa, paikka oli kaunis mutta siihen vähän petyttiin että siellä oli enemmän turisteja tavaroineen kuin meidän omalla hotellirannalla. Olisi kuulema voinut nähdä merikilpikonniakin sukeltaessaan, mutta ei me. Ehkä nekin luonnoneläimet vähän perääntyneet moista turistimäärää. Kolmas paikka jossa kävimme oli Coban maya-rauniot, vaikuttava paikka! Tämä oli Tjäreborgin retki. Suosittelen kyllä kovasti, oli aktiivinen päivä joka sisälsi mm. maya-pyramidille kiipeämistä, viidakkopyöräilyä, tippukiviluolassa uimista ja vaijerilla laguunin yli laskemista sopi meille, ei ihan kahta viikkoa jaksaisi päivästä toiseen rannalla maata. Itse Meksiko oli kokemuksena todella hyvä. Halusimme häämatkalle kohteeseen josta ei juuri mitään tiedetty, monet tutut ovat käyneet Thaimaat yms, haluttiin jotain erilaista. Lentomatka 14h oli tietysti aikamoinen, mutta sen arvoinen välilasku Kanadassa mukavasti katkaisi matkaa mennentullen. Meksikolaiset olivat mukavia, kohteliaita ja erittäin aurinkoisia ihmisiä. Vähänkin jos espanjaa osasi, olivat mielissään. Ja yllättävän nopeasti sitä päivittäiset fraasit oppikin. Me tuskin mennään samaan kohteeseen uudelleen, ei sillä että siinä jotain vikaa olisi, vaan että maailmassa on miljoona muutakin paikkaa jossa käydä!
 11. Hopeisen kaulakorun häämatkaltamme Meksikosta, tykkään tykkään tykkään
 12. Muistan itkeneeni kolme tai neljä kertaa, muuten olin yhtä hymyä ja naurua koko päivän. Itkin: a ) kirkossa, kun tätini mies lauloi hengellisen laulun rakkaudesta b ) kun luin juhlassa ääneen tarinan miehelleni ja juhlaväelle c ) halatessani ja hyvästellessäni isäni veljeä ja muita vieraita d ) kun hääjuhla loppui!
 13. Muuta ei tule mieleen kuin että olisin käyttänyt kimppua enemmän kuvissa, unohtui maljakkoonsa hääparin pöydälle.
 14. Oltiin ja tykättiin voi että, tahtois takas!
 15. Meillä oli hopeiset läpikuultavat pussukat hopeisilla koristekiekuroilla, sisällään Fazermint (sopi värinsä puolesta teemaan) ja geisha-, fazerina- tai fazerin sininen suklaakonvehti.