MadameMaria

Rouva
 • Content count

  19612
 • Joined

 • Last visited

About MadameMaria

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

6118 profile views
 1. Tässä viimeisen kuuden vuoden aikana on tullut juhlittua ainakin kymmenet häät eli kyllä saldo joka tapauksessa on jo yli kahdenkymmenen.
 2. Täsä mää ole

 3. Kiva jos täältä löytyy jotain niin jännittävää, että täytyy joka päivä tsekata. ;)

 4. Toisaalta ymmärrän sua hyvin, koska en minäkään varmaan olisi kauheasti tykännyt, jos omissa häissä joku olisi varastanut show'n kosimalla nais-/miesystäväänsä kaiken kansan edessä. Kyllä se juhlatilaisuus ja huomio pitäisi varata hääparille. Kuten sanoit, yksityisemmin tehtynä siinä ei olisi ollut oikeastaan mitään, mikä voisi jäädä kaivelemaan. Mutta mitä tulee tuohon päivämäärän varastamiseen niin älä siitä huoli. 18.8.2012 on teidän päivänne ja te saatte sitä muistella niin paljon kuin haluatte. Ei päivämäärää voi omistaa, eikä ole teiltä pois jos ystävänne on mennyt samana päivänä kihloihin. Yleensä hääpäivästä kuitenkin tulee se merkittävämpi juhlapäivä. Ja tuskinpa kuitenkaan juhlitte hääpäiväänne enää jatkossa yhdessä ystävienne kanssa.
 5. Tuo MIss Pettigrew on ihana, soitettiin sitä siskon häissä lauantaina ruokailun taustamusiikkina ja sopi tosi hyvin.
 6. odottaa kesää kuin omia häitään.

 7. on koko ikänsä ollut ns. prinsessa

 8. Mun sormuksessa on ihan nätti perusfontti (ja itse asiassa kirjaimet isolla, koska sormukseen kaiverrettiin tutkinnon lyhenne eikä miehen nimeä... se oli siis valmistumislahja eikä kihla tai vihki ). Mun sormus ostettiin Tillanderin liikkeessä eikä ne edes suostuneet tekemään kaiverrusta ennen kuin kävin itse valitsemassa fontin noin parinkymmenen fontin joukosta. Eli käytännöt taitaa vaihdella aika paljon.
 9. ^Riippuu täysin siitä, montako ja minkä kokoista timattia sormukseen tulee. Mulle ostettiin viime syksynä Tillanderin rivisormus, jossa on yhdeksän 0,03 karaatin timanttia ja hinnaksi tuli 1 000 euroa (samaan hintaan sain myös kihla- ja vihkisormuksieni puhdistukset ja rodinoinnit sekä uuteen sormukseen kaiverruksen). Toivottavasti tämä vähän antaa osviittaa? En muista tarkemmin mitä olisi maksanut ostaa vähemmän/enemmän/pienempiä/isoja timantteja, mutta niiden mukaan se hinta sit lasketaan. Mun sormus ostettiin ihan Tillanderin liikkeestä ja hieman edullisemmaksi se tuli kuin jos olisi ostanut jostain jälleenmyyjältä. Rohkeasti vaan kyselemään liikkeestä.
 10. ^Ihana! Sofi Oksasen sormus on todellakin käyttäjälleen sopivan näköinen. Kim K:n sormukset taas.. No, niin kuin Tuma sanoi, kai se sitten on kantajansa mukaan et bigger is better?