MIH

Rouva
 • Content count

  8761
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MIH

 • Rank
  VIP
 • Birthday January 12

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  hukka

Recent Profile Visitors

1825 profile views
 1. Me saimme kiitoskortit valokuvaamosta n. 1,5 kk häiden jälkeen ja saamme ne lähetettyä vasta vajaa 3 kk häiden jälkeen. Eikä edes hävetä kiireitä kun on!
 2. Sain klassisen kauniin helmikauluakorun jollaista olen ollut vailla. Olin oikein tyytyväinen lahjaan.
 3. Minuakaan eivät työkaverit muistaneet vaikka yleensä täällä muistetaan merkkipäivinä tms. Tarjosin kyllä jäätelöt, jolloin suurin osa muisti onnitella. Meillä on yleensä työpari se joka on hoitanut sen "muistamisen koordinoinnin" että luulen että työparini vaan yksinkertaisesti unohti järkätä jotain. Olisi se ihan kivaa ollut. Miehen työpaikalla muistivat ostamalla Iittalan tarjoiluastian.
 4. Ensimmäinen posti uudella sukunimellä tuli Avoimesta yliopistosta. Nimi oli oikein ja osoitteemme Espoossa, mutta alimmalla osoiterivillä luki Denmark ?!? En tiedä miksi.
 5. Jos jotain tekisin toisin niin tekisin valokuvaajalle kartan että mitä pöytiä erityisesti kuvata. Nyt kävi niin, että esim. siskostani joka istui hieman syrjemmässä ja jolla on eri sukunimi ei tullut juuri ollenkaan kuvia. Lisäksi olisi kiva jos olisi tullut otettua ryhmäkuvia perheen kanssa, nyt se jäi.
 6. Me kävimme kuuntelemassa ja sattumalta messun piti meidän tuleva vihkipappimme! Oli kiva kuulla ja nähdä etukäteen minkälainen heppu on kyseessä. Olimme ainoita jotka kuulutettiin ja nimiemme perään pappi sanoi että "rakentakaa yhdessä koti jossa vallitsee usko, toivo ja rakkaus". Sattui sopivasti sillä tässä on kodin rakennus meneillään remontin muodossa.
 7. Kiitos hanna vastauksestasi. Mikä määrä kultaa on rahallisesti merkittävä?
 8. Hei! Minulla on valkokultainen vihkisormus jota pienennetään ja jonka rungosta tehdään sirompi. Kun sormuksesta poistetaan massaa niin mihin se päätyy? Pitääkö kultaseppä sen automaattisesi vai voinko pyytää sen takaisin? Pitäisikö ylimääräisen kullan vaikuttaa pienennyksen hintaan?
 9. Meillä on viimeinen ilmoittautumispäivä häihin tällä viikolla ja kovin moni on jättänyt ilmoittamatta. Yksi vanhempi pariskunta sanoi suoraan isälleni etteivät uskalla ilmottautua vielä kun voi olla että jos ihmiset ovat kovin sairaita silloin niin eivät uskalla tulla. Toki on ymmärrettävää kun kyse on melko huonokuntoisesta vanhasta pariskunnasta että ottavat tuollaisia huomioon ja on toisaalta kiva että sanovat suoraan, eikä mitään valkoisia valheita.
 10. Mitkä olisi hyvät stay-upit? Siis sellaiset silikoninauhalliset joihin voi luottaa että pysyvät ylhäällä koko päivän? Joskus minulla on ollut sellaset joita sai olla koko ajan nyppimässä ylös ja tietenkään hääpäivänä sellasita en haluaisi..
 11. Meillä sulho ollut mukana vähän kaikessa ja kaikkeen on sanonut mielipiteensä, mutta nyt yksi kuukausi ennen häitä alkaa minua vaivaamaan se, että vaikka kaikki hoidetaan yhdessä niin viime kädessä järjestelyvastuussa olen minä Tämä näkyy parhaiten siinä että tulevat anopit ja kaikki tutut kääntyvät minun puoleeni hääasioissa ja varmistavat minulta onko se, se ja se hoidettu. Kaikki siis pitävät minua päävastuussa ja enemmän kuin varsinaiset järjestelyt minua stressaakin tämä asia. Eli vaikka sulho osallistuu järjestelyihin, niin minä olen vastuussa kaikesta meni syteen tai sateen. Ja siis stressitaso on ollut nousussa tässä asiassa.
 12. Me pyydettiin lahjaksi kaikenlaista tarpeellista kuten astioita puuttuvaan sarjaan, lamppua tms. sekä laitoimme vihjeen että halutessa voi antaa myös rahaa uuden kodin sisustamiseen. Nyt on kuulemma eräät sukulaiset "pöyristyneitä" kun ei haluta mitään kunnollista (kunnollisia lahjoja ovat kuulemma mm. kahviastiasto joita meillä on jo neljä) ja rahaa ei ainakaan anna. Se ajatuskin loukkaa. Että hohhoijjaa... kiva että muut tietävät paremmin mitä me tarvitsemme. Minun puolestani ei tarvitse antaa mitään, lahjojen keksiminen lahjalistalle oli jo pelkkää tuskaa kun kaikkea kotona jo löytyy.
 13. Eikai kaasoa oikeasti tarvita hääpäivän lisäksi kuin max. aivan parina päivänä? Mietipä tarkkaan että mihin kaasoa ajattelit tarvitsevasi ennen kuin alat vaihtamaan toiseen. Jos kaasolle kaavailit isompaa taakkaa, niin ehkä kannattaa sitten palkata hääsuunnittelija tai muu avustaja.
 14. Viimeviikkoisen kokemukseni mukaan kannattaa käydä useammassa paikassa ennen kuin tekee päätöksen. Kävin neljässä paikassa Turun keskustassa ja hinta-arviot samasta kimpusta vaihtelivat n. 70 ja 180 euron välillä. Regina edullisin hinta ja hyvä palvelu. Ehkä olisin kaivannut hiukan aktiivisempaa ideointia myyjän puolelta. Pasadena kallein hinta, mutta myyjän innostuneisuus vakuutti. Kauppa oli todella kaunis ja myyjällä hyvä ote, hieman piti kyllä vääntää rautalangasta että en halua murattia. Joku heikkotahtoisempi morsian olisi voinut tulla jyrätyksi. Fiori Stokkan alakerrassa. Myyjä vaikutti hermostuneelta eikä pystynyt vastaamaan kovin hyvin kysymyksiin. Flora kävelykadulla. Ilmeisesti uusi yrittäjä. Myyjä oli aivan pihalla, kylmäkaapissa puolikuolleita auringonkukkia. Ja näiden kokemusten perusteella taidan siis valita Reginan.
 15. Miten te olette parhaalla tavalla jakaneet hääpäivän tehtävät eri auttajille? Tiedän että heikkouteni on delegoinnin puute ja tietenkin apua tarvitaan, mutta miten jakaa tehtävät järkevällä tavalla? Monet sukulaiset tahtovat olla eri tavoin järjestelyissä, ja kiitos siitä, mutta miten jakaa tehtäviä niin että kokonaisuus pysyy kasassa? Monet myös haluavat ottaa roolin itselleen juhlassa, ja mielelläni esim. pienille sukulaistytöille jakaisin jonkinlaista nakkia että he kokevat auttaneensa juhlassa. Huhhuh. Onko jollain jonkinlaista organisaatiokaaviota tähän tilanteeseen??