Jump to content
Naimisiin.info

jamppa

Herra
  • Viestit

    2224
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tal.photo
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Tampere
  • Interests
    Hey ladies!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2104 profiilin katselua

jamppa's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. jamppa

    Vietnam

    Nyt on mun viime syksyisen Vietnam & Singapore -reissun matkarapsa linjoilla. Löytyy uudesta osoitteesta http://papaija.comoj.com Vietnamissa olin pohjoisessa, eli Hanoissa, Sapassa ja Cat Ba -saarella.
  2. jamppa

    Malesia

    ^ Ainakin AirAsia lentää Kuala Lumpurista Sabahiin. Muutamia omatoimireissuja Aasiaan tehneenä en voi muuta, kuin suositella itse varaamaan lennot ja hotellit. En osaa sanoa, kuinka paljon halvemmaksi reissu tulee itse järkättynä (varmasti tulee edullisemmaksi), mutta lisäksi saat itse päättää koska menet, mihin hotelliin, kuinka kauan olet missäkin jne. Ja netin kautta on niin helppo varata lennot ja hotellit.
  3. jamppa

    Bali

    Tuosta mun täytyy olla eri mieltä. En huomannut, että kaikki olisivat yrittäneet vedättää, eikä joka paikassa ollut kallista ruokaa ja juomaa.
  4. jamppa

    Bali

    No niin, vihdosta viimein sain Bali & Singapore -matkarapsan nettiin ja se löytyy osoitteesta http://www.papaija.net
  5. jamppa

    Bali

    Haha, olen ollut kyllä varsinainen puusilmä
  6. jamppa

    Bali

    No niin, viime perjantaina palattiin reissusta. Ubud oli kivoin paikka, viihtyisimmät ravintolat ja parhaimmat ruoat oli siellä, samoin ystävällisimmät ihmiset. Kysykää jos on jotain kysyttävää, mä oon vielä vähän sekaisin reissusta, en tiedä mitä kirjoittaisin
  7. jamppa

    Bali

    Häh, ei ole vai? : (joku ravintola Sanurista)
  8. jamppa

    Bali

    Me lähdetään Balille viiden viikon päästä (ei tosin häämatkalle), ollaan siellä 3 viikkoa ja Singaporessa vielä muutama päivä. Balilla mennään Ubudiin, Sanuriin ja Balanganiin.
  9. Kaksi kertaa ollaan oltu kesäkuussa Thaimaassa (Koh Phangan, Koh Samui, Koh Mak, Koh Samet) ja ihan miellyttävät on kelit olleet: aurinkoista, pilvistä, jonkin verran sadetta / kuuroja. Lähtisin kesällä uudestaankin! Ja mikä parasta, silloin on low season, eli ihmisiä vähemmän ja hotellien hinnat halvempia.
  10. Itse ehkä jättäisin vain Bangkokin väliin, muuten kyllä lähtisin muualle Thaimaahan.
  11. -> http://www.papaija.net Krabilla oltiin 2006 ja Koh Phanganilla 2007.
  12. Bangkokista Pathumwan Princess Hotel MBK:n vierestä, Phanganilta Salad Hut. Mun nettisivuilla (papaija.net) on kuvia ja juttua noista molemmista - PPrincessistä vuoden 2008 reissurapsassa ja Saladista 2007. edit: No nyt näyttäis siltä, että kuvat eivät tällä hetkellä näy, kun Photobucketissa on jotain huolto/päivitysjuttuja... Mutta kyllä ne myöhemmin jossain vaiheessa näkyy.
  13. Krabia suosittelen. Todella kaunista luontoa, hienoja rantoja ja saaria, snorklailua, kalliokiipeilyä, sisämaassakin paljon nähtävää ja tehtävää yms. Samuista emme kauheasti tykänneet. Mun nettisivuilla on Krabista (2006) ja Samuista (2007) kuvia, videoklippejä ja juttua http://www.papaija.net
  14. Perintöä odotellessa...
×
×
  • Create New...