Jump to content
Naimisiin.info

Arby

Rouva
 • Posts

  2215
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1816 profile views

Arby's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Arby

  Mauritius

  Me oltiin Mauritiuksella juurikin helmikuun puolivälistä alkaen kaksi viikkoa, ja säät olivat mitä parhaimmat. Yhtenä päivänä satoi noin 15min ajan, mutta siinä helteessä se oli vain virkistävää. Muuten oli aurinkoista ja lämmintä. Arpapeliähän se aina on tietty noiden myrskyjen kanssa.
 2. Missä hintaluokassa liikkuu seuraava sormus: Mallisto: Toivomuslähde I Mallinumero: V-770w Timantit: 0,40-0,52ct cushion + 0,42ct, yht. 0,82-0,94ct Kullan pitoisuus: 750 (18K)
 3. Arby

  Mauritius

  Me maksettiin AI:sta noin 20eur per nenä päivässä, ja jo pelkkä veden juominen olisi maksanut helposti tuon. Vesipullo (0,5l) 2-3 eur, coktailit näyttivät maksavan jotain 8-12 eur/kappale Käytännössä lisäksi kun oltiin AI-asiakkaita, niin tekivät meille listan ulkopuolelta mitä vaan drinkkejä ilmaiseksi, aperatiivejä, toivat viiniä pullossa jne. Ja esim. Victorian AI:hin kuului laaja valikoima ulkomaalaisia laadukkaita tuontibrändejä. Enemmän siis saatiin kuin mitä AI:sta maksettiin. Puhumattakaan siitä rentoudesta, kun ei tarvinnut ajatella vaan tilasi mitä halusi milloin halusi, eikä tarvinnut niitä vesipullojakaan raahata. Hintataso on vuodelta 2011, tilannehan on voinut muuttua. Mutta joo, Mauritius on ainut kohde missä ollaan ikinä otettu AI. Se ei vaan oikein monissa kohteissa/maissa mun mielestä toimi, esim. Tansaniassa ei olisi toiminut, mutta Mauritius on kohteena vähän erilainen.
 4. Arby

  Mauritius

  Meillä ei tuolla kurssilla ollut niin väliä, kun oli AI, eikä oltu menossa shoppailemaan. Syvänmeren kalastus maksettiin luottokortilla, samoin leijonakävely. Käteistä meni koko matkan aikana todella vähän. Helpointa meistä oli hoitaa asia kuntoon ennen matkaa.
 5. Arby

  Mauritius

  Me vaihdettiin rahat ihan Suomessa Forexin kautta.
 6. Arby

  Mauritius

  ^Voi olla, en ole perillä mikä tän hetken tilanne on. Edit. Nyt kun tsekkasin hotellien sivuilta, niin ei näköjään enää saa morsian -50% alennusta majoituksestakaan. Ovat heikentäneet noita alennuksia.
 7. Arby

  Mauritius

  Meidän taksikuski yritti myös saada meitä noihin tehtaanmyymälöihin. Oltiin luettu etukäteen paljon varoituksia asiasta. Tehtiin heti selväksi, että ei haluta shoppailla ja ei mennä mihinkään edes katsomaan. Ei muutenkaan matkoilla käytetä aikaa shoppailuun.
 8. Arby

  Mauritius

  Mua kyllä myös hämmästyttää, että miten jollekin Uniquetour voi olla tunnetumpi toimisto kuin esim. Helin Matkat, Mr. Travel ja Kaleva. Mä en ollut vielä vuosi sitten edes kuullut koko Uniquetourista, kunnes siitä joku kaveri mulle mainitsi kun pohdittiin Karibian risteilyä. Sen sijaan, 2010 kun alettiin varailla meidän Mauritiuksen matkaa, niin heti tuli ekana googlesta esiin nuo yllä mainitut toimistot. Mitä nyt googlettelin mielenkiinnosta, niin eipä tuosta Uniquetourista ole mitään juuri mitään kokemuksia kenelläkään. Jokainen toki pyytää tarjouksia mistä haluaa. Me ollaan asuttu Japanissa, Englannissa ja USA:ssa, 99% matkoista matkustettu omatoimisesti Euroopassa ja Aasiassa (mm. Kiina, Japani, Singapore), ja nähty maailmaa, mm. Kilimanjaro, Ngorongoro, Zanzibar, mutta häämatkalle haluttiin matkatoimisto väliin.
 9. Arby

  Mauritius

  ^Money talks, eli rahalla saa mitä vaan, vaikka puolihoidon vaihdettua AI:ksi matkan aikana. Naimisiin menneillä AI on yleensä vielä puoleen hintaan, eli ei kovin kallis investointi.
 10. Arby

  Mauritius

  Mr. Travelilta kannattaa kysyä tarjousta, Daria Lahti on asiallinen virkailija.
 11. Arby

  Mauritius

  Eiköhän se ole jokaisen oma henk. koht. matkavakuutus, mikä tarvittaessa liftaa kuolleen kotiin.
 12. Arby

  Mauritius

  Victoriassa muuten ärsyttävintä kaikista oli se, että joka ikinen syöminen ja juominen piti kuitata allekirjoituksella, eli toivat nollalaskun. Kerran juoksivat oikein meidän perässä kun unohdettiin pyytää "lasku". Ärsyttävää. Piti sitä "laskua" välillä odotellakin. Canonnierissa meillä oli ranneke, jolla osoitettiin että meillä oli AI, eikä tarvinnut mitään nimiä kirjoitella. Taitaa kaikissa Beachcomber-ketjun hotelleissa olla paljon lapsiperheitä. Jos on AI, niin miniclub kuuluu hintaan 3-12 -vuotiaille lapsille. Iltaisinkin tuossa miniclubissa on ohjattua ohjelmaa (rapujen etsintää rannalta taskulamppujen kanssa jne) ainakin klo 21/22 asti, joten aikuiset ehtivät syödä sillä välin mikäli on tuon ikäisiä lapsia. Yksityinen lapsenhoitaja on sitten erikseen maksullinen. Ja joo, kaikilla Shandranin asukeilla on tuo Serenity Plus -all inclusive. Beachcomberin hotellien sivuilta näkee, mitä kunkin hotellin AI sisältää, esim. Shandrani ja Victoria. Ei tarvinnut syödä buffassa koko aikaa, vaan lounaan ja/tai illallisenkin saattoi syödä a la cartessa. Ja AI asiakkaille tekivät listan ulkopuolelta drinksuja ihan oma-aloitteisesti. Ja tarjosivat meillekin, että olisimme voineet vielä illallisen jälkeen ottaa viinipullon ilmaiseksi huoneeseen mukaan (vaikka sääntöjen mukaan ei saisi).
 13. Arby

  Mauritius

  Mä kyllä aina ihmettelen, että miksi sitä Victoriaa myydään kaikille suomalaisille, kun ei se mitenkään erikoinen ole ja siinä on huono ranta. Meillekin sitä joka ikinen matkatoimisto suositteli, ja heikolla hetkellä valittiin se sitten toiseksi hotelliksi. Me kyllä onnistuttiin koskemaan Victorian rannallakin kaloihin, kun tulivat siihen ihan viereen pyörimään.
 14. Arby

  Mauritius

  Meillä oli kalliimpi deluxe-huone, ja parvekkeella oli löhöilypenkit ja terassikalusto. Ei nimenomaan tuossa hotellissa haluttu maantasalla olevaa huonetta, siksi maksettiin enemmän tuosta 3. kerroksen huoneesta. Eipä tuo lomaa pilannut, mutta tykättiin enemmän siitä Canonnierin huoneesta, kun se oli niin lähellä merta ja esteetön näköala. Mutta joo, teillä varmaan oli tosiaan junior sviitti.
×
×
 • Create New...