Jump to content
Naimisiin.info

SUKLAASYDÄMET!


ilona.

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oulussa oli häämessuilla joku esittelijä, nimeltään Pekan Eurohinnat. Oulussa toimii nouto, mutta onnistuu myös postitse toimitus, jolloin postikulut lähetyksen päälle. Messuilla oli esittelyssä hyviä kokosuklaisia suklaasydämiä (siis maitosuklaata, ei mitään täytettä) joissa oli muistaakseni punaiset foliopaperit. Ison suklaasydämen hinta oli 28 e/laatikko (70 kpl) ja pienien 30e/laatikko (150 kpl). En nyt sitten vaan millään muista että olivatko ne perus n. 5 cm halkasijaltaan olevat noita isoja. Muitakin sydänkarkkeja listalta löytyy paljon. Olivat siis hyvän makuisia suklaasydämiä, siksi laitoin esitteen&tilausohjeet talteen mahdollisen tarpeen varalta... :P

Lisäys: Netissä on firmalla jonkinlaiset tukkusivut, mut sieltä ei löydy noita tuotteita.

Link to comment
Share on other sites

Kävin juuri katsomassa sinellin nettisivuja ja minusta ne suklaasydämet näyttävät aivan samoilta kuin nuo jotka ostin now and foreverin nettikaupasta, kokoa on toki vaikea mennä sanomaan noin kuvasta. Kannattaiskos soittaa sinelliin suoraan ja kysyä sitä kokoa?

Link to comment
Share on other sites

Tänään ajelin urjalan makeistukun ohi ja törmäsin siellä suklaa sydämiin, joissa kirkkaan punainen folio päällä.. koko tais olla n. 3cm leveä. Siellä oli myös sydän tikkareita, tosin niissä oli ruma muovi päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meille tulee Dammenbergin Sydämelliset-suklaita (tumma suklaa: pähkinätön, gluteeniton, maidoton). Niitä myydään 10kpl pakkauksina ilman yksittäisiä kääreitä, mut suunnittelin pakkaavani ne tavalliseen folioon. Laadukasta suklaata suoraan Tampereelta! ;D Ja pakkaukset ovat tän kuun loppuun tarjouksessa Sokoksella S-etukortilla 2,39e/rs (ainakin Tampereen Sokoksella näytti olevan).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ostimme punaisia foliopäällisiä suklaasydämiä tuolta aiemmin jo mainitusta Pekan Eurohinnat- firmasta. Tosi hyvän makuista suklaata. Kilon pussissa oli 145 kpl (noin 150 kpl ilmoitettu määrä) ja kooltaan noin 30X30 mm, ehkä hieman pienempiä.

Link to comment
Share on other sites

Ostettiin suklaasydämet Urjalan makeistukusta ja musta Sinelli myy niitä samoja, mut puolet kalliimmalla. Makeistukussa 1 kg 9,90 €. On tosiaan ihan tavallista suklaata ja suklaakalenteri mullakin tuli mieleen. Kuitenkin hyvän makusia.

Link to comment
Share on other sites

Guest Tahdon-07

Meille tulee belgialaista suklaata olevia suklaasydämiä. Ostin ne jo joskus talvella, kun näin niitä Sokoksella ja Stockkallakin näytti olevan. Foliot ovat eri värisiä mm. vaalea lila ja vaaleanpunainen, siis sellaisia pastellisävyjä. Sopii paremmin meidän teemaväreihin kuin noi kultaiset ja punaiset kääreet. Ja suklaa on mielestäni todella hyvää, paketissa oli muutamaa eri makua. Talvella niitä ainakin myytiin sellaisissa koreissa, joissa oli ehkä noin 30 kpl ja hinta oli jotain 6-7 egee.

Link to comment
Share on other sites

Näitä pitäisi saada ihan normaaleista kaupoista (ruokakaupat), ainakin täällä meidän käpykylässä saa niin olettaisin että muuallakin.

Eli kyseesä on siis pieni sininen suklaarasia jonka nimi on "thinking of you", jonka sisällä on sellaisia 3cmx3cm suklaasydämmiä, määrää en muista mutta paketissa on 140g niitä että silleen, paketti maksaa korkeintaan 2€, ja suklaat ovat TODELLA HYVIÄ!!!

Kannattaa käydä kokeeksi ostamassa yksi rasia ja maistaa. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest minniina

Pysyyköhän noi suklaasydämet kiinteinä kesällä vai sulaako ne mössöksi.. Meillekin sopisi noi kivasti, kun hääkarkkien askartelu ei oikein innosta, mutta onkohan noista helteellä mitään jäljellä..?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×
×
  • Create New...