Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juu siis kyllä sinne alas se 50 varmaan menee ja 60:täkin, toi 35 vaan oli sillon katettu kun käytiin sitä katsomassa. Ja siloin tilat oli ns.väljät. Mutta uskallan silti väittää että 60 ihmistä alakertaan+bändi+tanssitila niin aikas ahdasta on.

Ja sieltä  parvelta ei todellakaan näe alas, ellei istu kaiteen vieressä. Mikä tarkoittaa n. 12 ihmistä? Ja mua häiritsi vähän siellä myös se, että paikalla on 1vessa/sukupuoli  :o Järkyttävää, jos vieraita oikeesti ois se 150, niin huhu. Mutta se on tosi tunnelmallinen ja  nätti paikka ja mikäli meillä ois ollu 60 vierasta, olisin sitä varmasti vakavammin harkinnut.

Mä en muuten käsitä miksi siitä on tehty niin pieni, kun se on juhlatilaksi rakennettu vain vähän aikaa sitten. Muuten se on ihan täydellinen, mutta luulis että ois kannattanu tehdä siitä pikkusen isompi alunpitäen  ::)

Mutta joo, tä on jokasen niin henk.kohtanen asia. Ja kannattaa aina käydä paikan päällä katsomassa, miten itselleen se sopisi. Mikä toisen mielestä on liian pientä, voi  toisen mielestä olla just sopivan intiimiä jne.  :)

No niin, nyt on häät vietetty Hirvilammella  :-X Vieraita oli 60 + bändi 5 henkeä. Vieraat istuivat kaikki alakerrassa ja bändi ruokaili parvella. Tilaa oli riittävästi vieraille, bändille sekä tanssimiselle  :-X

Ruoka oli todella hyvää ja kaikki toimi muutenkin loistavasti, joten voin suositella muillekin  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska
Huh helpottipa tämä oloa kummasti! Tosiaan ollaan menossa syyskuussa, toivon ettei se olis niin suosittu sillon niin onnistuis vielä todennäkösemmin.

Vitsi kun on niin täydellinen se Martinkirkko ja sit toi Manilla kaikinpuolin, jää harmittamaan jos ei saada niitä.

Toivotaan!

Luulisin onnistuvan! Ja sitten teet kirkkoa varatessasi niin, että olet aamulla 8 aikaan valmiina puhelin kourassa, seurakuntasihteerin numero valmiiksi valittuna, ja painat vain soita-nappulaa. Todennäköisesti olet silloin eka soittaja, ja saat paitsi haluamasi päivän, myös juuri sen kellon ajan minkä haluat. Syyskuu ei onneksi ole enää niin vilkasta hääaikaa. Ai niin, kannattaa tosin toi aika, jolloin voi soittaa kuitenkin tarkistaa seurakuntayhtymän sivuilta, en ole ihan varma siitä.

Link to comment
Share on other sites

Tulee ihan mieleen epätoivoinen terveyskeskukseen soittaminen jota harrastin tällä viikolla  ;D Soitin kasilta ja sit oli varattu seuraavat 39 minuuttia enkä päässyt edes jonoon! Tää on kyllä noin n+1 kertaa enemmän hermojaraastavaa, että niin.

Mietin äsken, että ehkä hätätapauksessa voi sitten tinkiä kirkosta, kun siellä ollaan kuitenkin vaan vihkimisen ajan + jännittää eniten siinä vaiheessa niin ei siinä ehdi ympärilleen katsella. Ja on Turussa muitakin ihan semikivoja kirkkoja, tohon Martinkirkkoon vaan ihastuin nanosekunnissa ja kun mieheni sitä vielä ehdotti (se ei niin paljon kirkosta välitä, muut seikat tärkeämpiä) niin se tuntu heti siltä oikeelta.

Onneks on aikaa miettiä!

Mailasin Manillaan eilen ja kyselin että miten paljon siellä on varauksia syyskuulle, vastaisivatpa pian..

Onko siellä muuten mitään etukäteismaksua, varausmaksua tms.? Onko se ees kovin yleistä mitä juhlapaikkoihin tulee?

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska

Tosta kirkon varaamisesta. Älä turhaan sitä hermoile, mä ainakin pääsin heti läpi, kun soitin. Tosin ekalla kerralla puhelimeen ei vastattu ja se oli kyllä aika hermoja raastavaa...

Link to comment
Share on other sites

Meille ei ainakaan mistään varausmaksuista Manillan yhteydessä puhuttu. Tosin varaus on alustava siihen asti että häihin on puoli vuotta, koska tila toimii pääsääntöisesti kulttuuritapahtumissa ja jos jotain pitkäiaiksempaa tiloihin olisi tulossa vaikuttaa se toki varauksiin ja järjestelyihin.

Link to comment
Share on other sites

All right.

Meillä tuo Manilla on nyt päätetty, jep. Mietin vaan, että kannattaako varata varalta toinen paikka jos se meneekin alta? Tossa Manillassa vaan on tosiaan se että sinne saa viedä omat ruuat (ainakin ennen saanut, luin tuolta). Mies on suurtalouskokki niin ei paljon kannata koko tarjoilua mistään tilata. Muissa paikoissa tällasta mahdollisuutta on tosi vähän.

Just meille voi käydä niin huono säkä :D

Link to comment
Share on other sites

omerrta: Mun käsittääkseni Martin kirkko ei kuulu suosituimpiin hääkirkkoihin, joten uskoisin, että saatte sen. Ainakin, jos varaat sen heti klo 8 aamulla. Varasin itse juuri Kakskerran kirkon (joka taas kuuluu niihin suosituimpiin), kello oli jotain 8.15 ja sain just sen ajan kun haluttiinkin.

Link to comment
Share on other sites

omerrta, jos haluat pelata varman päälle, niin kannattaa mennä itse paikan päälle seurakuntatoimiston oven taakse jonottamaan. Itse jonotimme viime heinäkuussa aikaa tuomiokirkkoon ja saatiin juuri se mikä haluttiin, kun oltiin jo varhain aamulla jonottamassa. Kuulemamme mukaan siellä on kaksi virkailijaa, joista toinen vastaa puheluihin ja toinen ottaa vastaan henkilökohtaisesti. Jotkut yrittivät jonosta soitella, mutta ei puheluihin ei ainakaan heti kahdeksan jälkeen vastattu. Meillä kirkko oli jo varattuna paria minuuttia yli kahdeksan :)

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska

Minä ainakin soitin oman seurakunnan seurakuntasihteerille, niinkuin nettisivuilla neuvottiin. Eli käsittääkseni jokainen seurakuntasihteeri ottaa vastaan noita varauksia. Se tosin on totta, ettei puhelimeen välttämättä tasan kahdeksalta vastata.

Link to comment
Share on other sites

Ne puhelut ohjautuu kaikki samaan numeroon. Siellä  Eerikinkadulla on tosiaan kaksi virkailijaa ja joka kirkolle on oma varauskirja. Ainakaan vuonna 2005 helmikuussa tämä varausysteemi ei ollut sähköinen eli tosiaan näihin kirjoihin kirjoittivat varaukset eli puhelut on pakko ohjata samaan numeroon, muutenhan pitäisi olla useampi varauskirjakin ja sitten tulisi jo päällekkäisiä aikoja/varauksia!!! Se toinen virkailija otti vastaan puhelut ja toinen paikalla olevat, sisälle pääsi tasan kahdeksalta. Tulihan sitä yritettyä soittaakin siitä jonosta (olin kolmantena jonossa), mutta soittajia oli niin paljon, että linjat oli jumissa. Sain kuitenkin haluamamme ajan. Hassu sattuma oli, että jonossa ensimmäisenä oli äiti, joka jonotti tyttärelleen aikaa ja tämä tytär pääsi ensimmäisenä läpi puhelimella, tehokasta toimintaa:)

Tosiaan, Martinkirkko ei ole suosittujen vihkikirkkojen joukossa ja syyskuu on muutenkin jo hiljaisempi häärintamalla, joten suurella todennäköisyydellä saat juuri sen ajan kuin haluat.

Link to comment
Share on other sites

Huippua kun oli tullut näin monta vastausta, thanks mates!

En tosiaan ite ole edes Turusta ja mies ei ole kovin kiinnostunu kirkoista joten ei osannut sanoa onko Martinkirkko suosittu, sitä me lähinnä mietittiin. Vaikka sen kyllä oon huomannut, että syyskuu ei oo kovin suosittua aikaa mennä naimisiin, hehe.

Mutta joo, ihan mahtava homma ettei oo suosittu. Ja sitten pistän miehen jonotteleen ja ite soitan kotoa käsin.

Tää kuullostaa tosi hyvältä nyt. Manillakin saatiin varattua alustavasti tänään.

8-) Paras fiilis nyt !

Link to comment
Share on other sites

Mulla on nyt menny ohi vaan se, että kuinka paljon sinne oikeastaan mahtuu ihmisiä mihinkin osaan (ylös, Dana-sali )? Siinä sitten pulma että mihin laittaa kenetkin.

Nyt mies pääsee sitten tekemään osansa eli suunnittelemaan ruokia. Se on ihan hulluna ruuanlaittoon ja muuhun, joten varmasti innoissaan :) Tosin meillä on olennaisin eli vieraslista tekemättä, oon lykänny sitä kun siitä tulee eniten kiistaa kuitenkin. Ollaan vaan sovittu että 100 on raja, 90 olis ehkä hyvä tai 80.

Meillä on tää kaukosuhde ja nähään puolentoista tunnin päästä, jee!

Link to comment
Share on other sites

Manillan kanssa samaan rakennukseen avataan ravintola, mutta meille ainakin sanottiin ettei ravintola vaikuta anniskeluoikeuksiin tai pitopalvelun valintaan.

Soitin juuri äsken tuonne Manillaan ja mulle sanottiin, että sinne on tosiaan valmistumassa ravintola ja, että tällä hetkellä on juuri meneillään neuvottelut siitä, pitääkö viinatehtaalla juhlijoiden ottaa ruoka tuosta ravintolasta. Eli mulle jäi sellainen käsitys, että omaa pitopalvelua ehkä saakaan tuoda :-?

Meillä on tällä hetkellä alustava varaus Vanhalle Raatihuoneelle, mutta tuo viinatehdas olisi todella paljon enemmän meidän näköinen paikka ja olisin varannut sen tältä istumalta, mutta tuo pitopalvelujuttu arveluttaa. Varsinkin, kun meillä on nyt varattuna edullinen ja hyväksi todettu pitopalvelu, niin ei huvittais alkaa maksamaan ruoasta ihan älyttömiä. Usein nimittäin juhlapaikoissa toimivat pitopalvelut on aika kalliita.

Link to comment
Share on other sites

:-X :-X :-XOlin laiska ja en jaksanut lukea kaikkia sivuja läpi kun on niin paljon.

Meillä on juhlapaikkana tänäkesänä RUISSALON AURINKORAVINTOLA.

Tahtoisin tietää onko jollain kokemuksia sieltä omista tai jonkun toisen häistä?

Mitä mieltä olivat tiloista ja palvelusta?

Lähinnä olen kiinnostunut paikan koristelusta ja jos kuvia löytyy laittakaa ihmeessä! :)

Häiritsikö "yleinen liikenne" paikan läheisyydessä ja rannalla? :-?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...