Jump to content
Naimisiin.info

Hvittorpin linna (Espoo)


Enna

Recommended Posts

Käytiin juuri tutustumassa paikkaan. Meille ei ainakaan painotettu alkotonta linjaa ja tanssiakin sai.. Mitään sikailu-juhlia tuollaiseen paikkaan tuskin halutaan ja puitteet huomioon ottaen se on erittäin ymmärrettävää. Ainoa asia mita EI saanut tehdä, oli polttaa kynttilöitä.

Meille se oli enenmmän kuin täydellinen paikka joten meidän häitä tullaan sitten siellä viettämään:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Jukka Huttunen(Guest)

Hvittorpin säännöt alkoholin ja tanssin suhteen ovat muuttumattomat: onnittelumalja sallittu, muuten alkoholitarjoilu on kielletty. Tanssihäitä ei Hvittorpissa voi järjestää.

Kaikki sellaiset tiedot/kuvat, jossa esim. alkoholitarjoilu olisi sallittu, eivät perustu sääntöihin.

Parhaiten Hvittorpista saa edelleenkin tietoa Espoon seurakuntayhtymän leirikeskusvaraamosta 805 02331 tai [email protected].

Jukka Huttunen

Link to comment
Share on other sites

Kommentoin vielä...

Jotenkin tilan huomioon ottaen on vaikeaa kuvitella tanssihäitä Hvittorppiin... tarkoitan, että tila on aika pieni siihen hommaan..

Me ollaan niin anti-tansseja että se oli siksi meille ihan täydellinen valinta. Meille on luvassa hyvää ohjelmaa joten uskon että sillä pidetään vieraat virkeinä ja illan tunnelma on täydellinen loppuun asti:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olin vieraana Hvittorpissa järjestetyissä häissä tänä kesänä. Juhlissa oli käsittääkseni 80 vierasta. Syöminen oli järjestetty alakerrassa, jossa kieltämättä vierailla oli todella ahdasta. Miesvieraiden teki todella tiukkaa kammetta itsensä pöydän ja tuolin väliin, kun tuolia ei mahtunut siirtämään kauemmaksi pöydästä..:) Paikkanahan linna on kuitenkin upea ja myös ulkotiloja käytimme, joten ainoastaan tuo syöminen oli hankalaa. Häissä viini virtasi loppuun asti ja illemmalla bändi soitti yläkerrassa olevassa huoneessa. En tiedä oliko sitten luvan kanssa vai ilman..

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Me olimme soittamassa Hvittorpin linnan vanhassa kappelissa vihkimisessä tammikuussa. Todella kaunis paikka, muutaman kymmenen häävieraan joukko mahtui kappeliin hyvin. Vihkiminen oli keskellä päivää, mutta tammikuinen luonnonvalo katosi yllättävän nopeasti: juuri ennen vihkimistä aurinko paistoi täydeltä terältä miltei suoraan kappeliin, vihkimisen loppupuolella tuskin enää näimme nuotteja kunnolla. Hyvinhän siitäkin sitten selvittiin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Meillä on varattuna Hvittorp 1.10.2011. Juhlat ovat noin 50 hengelle, ja ruokailu järjestetään alakerrassa. 50 on aika lähellä maksimimäärää joka alakertaan saa mahtumaan. Ruoat tulevat Hvittorpin omasta keittiöstä, tekevät leivät ym. itse paikan päällä, ja muutenkin olen kuullut kehuja. Yläkerrassa ei saa tanssia lattian takia, ja muutenkaan paikka ei ole ihanteellinen tanssihäille.

Kynttilöiden poltto on kielletty. Ajattelimme ratkaista asian ledituikuilla ja tuikkukipoilla jotka ovat tarpeeksi korkeita ja esim. värillistä lasia, että tuikkujen feikkiys ei näy niin selvästi. Alkoholin nauttimisesta parilla sanalla keskusteltiin, he toivoisivat että juominen olisi alkumalja ja ehkä ruoan kanssa viiniä. Ilmoitin kuitenkin että olutta tulee olemaan tarjolla, ja mainitsin samalla että tilaisuus tulee kuitenkin olemaan rauhallinen aikuisten juhla. Ei tullut vastalauseita, joten katson asian olevan selvä.

Asiat ovat ilmeisesti hieman muuttuneet siitä, kun tähän ketjuun on viimeksi kirjoitettu, sillä paikkaa myydään ihan ulos juhlatilana (mm pikkujoulut), ja hienot nettisivut löytyy ym, missä on useita menuvaihtoehtoja, pohjapiirrokset ym. Jos ollaan tuolla formaatilla liikkeellä, niin ei voi kyllä lähteä puuttumaan maksavien asiakkaiden juomisiin. Alkoholijuomat saimme luvan tuoda paikalle, ainoa rajoitus on, että hintaan kuuluva henkilökunta ei sitä saa tarjoilla, koska heillä ei ole anniskeluoikeuksia.

Onko kenelläkään ollut häitä/ kukaan ollut häissä Hvittorpissa kesinä 2009 tai 2010? Kokemuksia tästä "uudesta" formaatsta kaipaisin..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Varasin juuri alustavasti Hvittorpin meille 5.2.2011 ja ensi viikolla olisi tarkoitus mennä paikan päälle katsastamaan tilat. Porukkaa on tulossa n. 35 eli melko pienet juhlat on meillä tiedossa. Ainakin kuvien perusteella paikka näyttää ihanalta, joten luultavasti tähän myös päädytään :)

Tilavuokra on kallistunut näköjään tuntuvasti, kun se oli meidän tarjouspyynnössämme hulppeat 1200 euroa. Toisaalta kun alkoholit saa tuoda itse niin siitä tulee säästöä verrattuna muihin ehdolla oleviin juhlapaikkoihimme. Majoitusta ei kuulemma enää Hvittorpissa ole ja tiloissa saa olla enintään klo 24 asti. Niin ja tilavuokraan kuuluu siis tarjoilu (paitsi alkoholijuomien), astiat, pöytäliinat ja servietit sekä siivous. Koristeluiksi laitamme ehkä vain jotkin hyvin yksinkertaiset kukat pöytiin jos kynttilöitä ei kerran saa polttaa. Mukavaa kun järjestelyissä pääsee näin helpolla!

Äänentoistosta pitää vielä kysyä, että onko tuolla cd-soitinta. Mitään bändiä meille ei tule, vain pianisti ja tuttu laulamaan. Mutta tanssia kyllä haluan, kengillä tai ilman :D Juu ja vihkiminen tapahtuu myös paikan päällä, sisätiloissa kun kerran on talvi ja mikäli linnan kappeli ei ole "liian" uskonnollinen (kumpikaan ei kirkkoon kuulu) niin seremonia hoituu varmaan mukavasti siellä.

Kertoilen lisää kunhan ensin käydään tuolla ja tehdään vähän laskelmia budjetista. Todella pikaisella aikataululla ollaan häitä järkkäilemässä (3kk varoitusajalla), mutta tähän asti kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...