Aroha

Kirkkonummi ja lähialueet

121 posts in this topic

Olisiko jollain kokemusta juhlapaikoista Kirkkonummella ja ympäristössä? Olemme etsimässä sellaista loppukesäksi 2004, jolloin olisi tarkoitus aloittaa loppuelämä yhdessä  :-X Kirkkonummen kirkossa. Noin puolen tunnin ajomatka kirkolta juhlapaikalle olisi mielestämme maksimi. Netistä olen katsellut, mutta kun ei niistä sieltä oikein mitään tietoa saa... Varsinkin joku kartanon tyyppinen olisi ihana. Myös vinkkejä siitä mitä kannattaa ottaa huomioon paikkaa valitessa otetaan ilolla vastaan!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on ollut vähän sama ongelma, että netin tietojen avulla on yritetty löytää kivaa hääjuhlapaikkaa Espoon suunnalta. Netissä tosiaan suurin osa paikoista on aika ylimalkaan kuvattuja.

Tai sitten kun luulee löytäneensä juuri unelmien paikan niin käy ilmi ettei tilassa voi järjestää tansseja tai tarjota alkoholia tai hinta on liian kallis.

Olemmekin sulhasen kanssa päätyneet siihen, että paras unohtaa kartanotyyppiset paikat ja keskittyä toimiviin yhtenäisiin tiloihin, vaikka koristeluun joutuukin sitten panostamaan enemmän. Tälläkin palstalla on puhuttu hajanaisten tilojen tuomista ongelmista, jollaisia kartanoissa yleensä on tarjolla. Tiloja kannattaa myös ajatella pitopalvelun kannalta eli keittiötilat on hyvä tarkistaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiertelimme itse etsimässä paikkoja tältä seudulta, mutta tuntui olevan vaikea löytää, kun vierasmäärämme nousee 150een, joten juhlimme sitten kotiseudullani.

Yksi aivan ihana paikka, joka jäi kokonsa puolesta harmittamaan oli Siuntion Lepopirtti. Sinne mahtuu hyvin noin 100 vierasta, isoon saliin kai maksimissaan 80. Se on aivan äskettäin remontoitu vanha punainen puutalo ja kauniilla paikalla mäellä puiden keskellä. Lisätietoja saa Siuntion kylpylän myyntipalvelusta, me saimme sieltä ainakin todella hyvää palvelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silloin kun me vielä mietimme juhlapaikkaa, niin harkintalistalle pääsivät Espoossa mm.

-Espoonkartano (n.120 henk., 3 salia,, hinta 1600 euroa viikonlopulta, asiakas hoitaa ruoat ja juomat.)

-järvenrannalla oleva Oittaan kartano (80+20 henk., vuokra 1500 euroa, jos hoitaa itse tarjoilut, muuten 450+ruoat)

-Villa Rullud vaikutti tosi mainiolta myös. (asiakas hoitaa ruoat ja juomat, kai 120 henk., 280 euroa/6h., lisätunti 25 euroa.

(Nämä tiedot eivät välttämättä pidä enää paikkaansa.)

Noista etäisyyksistä en osaa kylläkään oikein sanoa.  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi,

myös me katselimme juhlapaikkoja Kirkkonummelta. Netistä sivuilta www.kirkkonummi.fi löytyy joitakin juhlapaikkoja ja kartanoita. Majvikin hotelli on todella hieno paikka häille ja sinne mahtuu isokin porukka. Olen ollut siellä muutamissakin häissä (siksi en halunnutkaan omia häitä samaan paikkaan..) Jos taas on pienemmät häät, niin Majvikissä on myös se tosi tunnelmallinen ja kaunis linna.

Kirkkonummella on muutekin paljon kartanoita ja isompia tiloja, joissa vietetään paljon häitä. Kannattaa katsoa tuolta netistä. Myös Hviträsk on hieno paikka ja Hvittorp. Espoon puolen juhlapaikkoja löytyy sivulta www.espoo.fi.

Toivottavasti löydätte mieleisenne paikan Kirkkonummelta. Kirkkonummen kirkko on todella kaunis ja halusimme myös aluksi vihkimisemme sinne ja papiksi oman rippipapin. Sitten vaihdoimmekin mieltämme ja nyt häät toukokuussa Suomenlinnassa.

t: Serena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Espoon kartano on ihana paikka ;D

Olin siellä häissä ennen joulua :-X :-X

Vaikka oli talvi häät olivat onnistuneet ja paikassa oli mahtavaa tunnelmaa... :-X :-X :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) Heippa ja kiva, että joku menee täällä Kirkkonummellakin naimisiin  ;D

Täällä siis k:nummelainen minäkin ja voisin suositella ainakin Ljunghedaa, vaikka se ei mikään kartano olekaan. Siitä saa tosi kivan koristelemalla ja ei ole mitenkään hirveän kallis. Kirkosta ei ole matkaa kuin kilometrin verran.

Majvik on upea, mutta hintatasoltaan aivan toinen. Hvitträsk on myös kiva. Primulan pitokartano, eli Rauhala on mukava paikka pienemmille häille (olimme juuri soittamassa siellä helmikuussa).

Onhan näitä paikkoja täällä vaikka kuinka paljon.

Minullekin voit laittaa privaviestiäkin, jos osaan jotenkin auttaa, kun kerran paikkakuntalainen olen.

Myös musiikkiasioissa autan mielelläni, jos sellaista tarvitsette :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Espoossa, sekä kaupungin että yksityisten omistuksessa olevia juhlapaikkoja löytyy Espoon kaupungin nettisivuilta jonkinlainen lista. Käypä tutustumassa. Puhelimessa varmaan kertovat lisää, mikäli netin kuvaukset ovat lmielestäsi iian epätarkkoja.

Myös allekirjoittaneen puoleen voi luottamuksella kääntyä musiikkiasioissa.

Ja ne osoitteet ovat tässä. Toivottavasti näistä on apua.

http://www.espootravel.com/xsl_taso2.asp?p...;2371;6242;6282

http://www.espootravel.com/xsl_taso2.asp?p...;2371;6242;6284

t. tumppi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän hääjuhlamme pidetään Ljunghedassa, ja järjestelyistä sopiminen vahtimestarin kanssa on ainakin sujunut hyvin. Hintakaan ei päätä huimaa, 300 euroa (pe-iltana pääsee koristelemaan ja sunnuntaina oltava joskus puoleenpäivään mennessä siistiä). Valtavan suuria juhlia Ljunghedaan ei kuitenkaan mahdu, maksimissaan 120-130 vierasta.

Matka Kirkkonummen kirkosta olisi ihanan lyhyt, mutta me sitten kuitenkin päädyimme valitsemaan oman kotikirkkoomme vihkipaikaksi.

Käykää katsomassa! Meille ainakin järjestyi esittelyaikaa helposti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siuntiossa on keskiaikainen Suitian kartanolinna, upea paikka, kannattaa käydä katsomassa. Lisätietoja puhelin 019-383 771

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisäämpä listaa Oittaan kartanon Nuuksiossa järven rannalla. Juuri remontoidaan ja tulee varmasti hieno. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvitträsk on vasta remontoitu, joten varmasti upea. Kaisankoti on ainakin hintansa puolesta paljon halvempi kuin esim.espoonkartano. aikanani itkin kun en saanut tuota espoonkartanoa, mutta oikeesti, jos hintaa noin paljon pyydetään ja vielä pelkästä vuokrasta...... :o

mut sehän onkin suosittu. Kaisankodin vuokra oli 600 euroa koko päivältä, ja paikka hoitaa ruoat ja juomat (lisähintaan tietenkin) eli ei tarvii pitopalveluita.

espoossa on sitten vielä sinerbrychoffin kartano (tosin länsiväylä vieressä :P)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Espoon Kartano on aivan loistava vaihtoehto ravintolahäille. Turha sitä hintaa on heti kauhistella. Ravintolassa sama määrä uppoaa ravintolahintaiseen ruokaan ja juomaan. Tässä suhteessa ei lähtökohtaisesti tule kalliimmaksi juhlia kyseisessä kartanossa. Toisaalta, jos vaihtoehtosi pyörivät vain sellaisten vuokrattavien tilojen ympärillä, joihin saa tuoda omat sapuskat ja juomat, Espoon kartano on tosiaankin sieltä kalliimmasta päästä! Mikään ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että paikkahan on kaunis kuin koru! Itse emme valitettavasti saaneet varattua haluamaamme päivää Espoon kartanosta, joten päädyimme ravintolaratkaisuun.  Onnea metsästykeen  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Tsekatkaa venekerhot, esim. Espoon Soukan venekerho on ihanalla paikalla, muitakin löytyy. Eivät kylläkään ole linnatyyppisiä mutta usein ihan toimivia tiloja. t. Ruiskaunokki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon kiitoksia kaikille vinkeistä :D !!! Ensi viikonloppuna ollaan menossa katsomaan potentiaalisia juhlapaikkoja. Vielä jää kyllä paljon käymättäkin, mutta onhan tässä aikaa... Venekerhoja en ollut tullut ajatelleeksikaan, täytyypä ottaa selvää. Lisäehdotukset ja kaikki mahdolliset tiedot ovat edelleen erittäin tervetulleita ;D !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katselin juuri juhlapaikkoja, ja alla olevassa linkissä näytti olevan kivoja juhlapaikkoja listattuna Espoon suunnalla. Esimerkiksi Villa Rullud vaikutti idylliseltä. Listalla muitakin hyvältä vaikuttavia kohteita.

Onnea etsintään!

http://wooster.hut.fi/geta/karonkka.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

olisiko kellään vielä kommentteja Kirkkonummen juhlapaikoista talviaikaan tai ylipäätään muulloin kuin kesällä? Lähinnä ajattelen täällä esiteltyjä paikkoja:

http://www.kirkkonummi.fi/vierailijat/matk...juhlatilat.html

Onko joku löytänyt netistä vaikka jotain lisäkuvia jostain näistä paikoista? Itse en kovin montaa muuta kuvaa ole löytänyt, paitsi siis nuo Kirkkonummen kunnan sivuilla olevat. Esim. Ljunghedaa tässä säikeessä aiemmin joku kehui. Muistakin paikoista saa mielellään kirjoitella lisää kommentteja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Furuhedissa juhlitaan vuoden päästä  :-X !! Huomattavasti tyylikkäämpi kuin muut katsastamamme nuorisoseuraintalot, varsinkin sisältä ihana. Sisusta on remontoitu äskettäin ja värit ovat vaaleat. Erityishuomion ansaitsevat hienot valosysteemit. Katosta roikkuvissa "palloissa" on himmennin, joten tunnelmavalaistus onnistuu hienosti. Lisäksi löytyy diskopallo ja projektori, mikäli haluaa pistää pystyyn kunnon diskon  ;D . Kynttilöitäkin saa polttaa.

Viivu, noista Kirkkonummen juhlapaikoista löytyy netistä aika huonosti kuvia. Minkäkokoisia häitä olette järjestämässä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo Furuhedhän kuulostaa hyvältä, jos on peräti vastaremontoitu sisustus ja valaistuskin kohdallaan! Mitä muita nuorisoseuraintaloja Kirkkonummella kävitte katsomassa? Tuo sisätilojen viihtyisyys on erityisen tärkeää, mikäli järjestää häät ajankohtana, jolloin luonto ei ole kukkeimmillaan eikä ulkona vietetä aikaa, kun sisätilat ovat silloin ainoa mitä oikeastaan katsellaan.

Itse olen nähnyt livenä vain Bygdebon ja Ljunghedan, joista jälkimmäisen vain ulkoapäin.

Hääsuunnitelmat ovat niin aluillaan, että ei ole vielä oikein tietoa juhlan koosta, mutta luultavasti tulee olemaan jotain 100 vieraan luokkaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin katsomassa oikeastaan kaikkia muitakin juhlatiloja  ;D jotka soveltuvat vähän yli sadalle hengelle. Ljungheda oli ehkä toiseksi paras, siellä on ihanan isot ikkunat. Lisäksi matka keskustan kirkolta on lyhyt. Sisätila ei kuitenkaan ollut mielestämme ihan yhtä siisti ja kätevä kuin Furuhedissa, mutta kyllä sielläkin varmasti saa viihtyisät häät aikaan. Bygdebo on ahdas sadalle ja tilat eivät muutenkaan oikein miellyttäneet. Runhälla oli jumppasalin oloinen, mutta mukavasti meren läheisyydessä. Näköalaa ei kuitenkaan oikein ollut. Övidsborg oli jees, varsinkin jos pitää ruskeasta. Parkkitilaa riitti, etupihan näkymät olivat avarat ja emäntä mukava. Bergåsa on hiukan liian kaukana Porkkalan tien varrella. Lisäksi esimerkiksi seinälamppujen johdot olivat muistaakseni ikävästi näkyvillä.

Oletteko ajatelleet esimerkiksi Hvitträskiä tai Hvittorpia? Hvitträsk on kylläkin ravintola ja Hvittorpissa puolestaan ei saa tanssia kuin häävalssin ja juoda viiniä ruuan kanssa (ei siis boolia, bändiä tms.), mutta tilat ovat hienot. Myös Rauhala näytti upealta, sen vuokra on vain korkeampi kuin nuorisoseuraintalojen ja pois pitää lähteä puoliltaöin.

Meille Furuhed oli lopulta aivan loistava valinta muutenkin kuin tilojen puolesta, sillä varasimme Haapajärven kirkon joka on vain noin kilometrin päässä juhlapaikalta. Aluksi ajattelin Kirkkonummen keskustan kirkkoa, mutta lopulta Haapajärven tunnelmallinen puukirkko  :-X vei portaineen voiton. Vaa'assa painoi paljon myös kirkon sijainti kauniissa maalaismaisemassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä Majvikissa Jugendlinnassa ensi kesänä!! *Kiva paikka "pienille" häille (80hklöä)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rauhalan pitokartano on kyllä kaunis ja emäntä siellä on tosi mukava ja ruokakin on ollut hyvää ja maisema on hieno vallankin kesällä.

Ainoa miinus näin orkesterin puolelta on se, että siellä on aika pienet tilat bändille.

Ljunghedaa aina kehun juuri sen vuoksi, että se on lähellä kirkkoa, siinä on hyvä tila ruokapöydille, ihan hyvän kokoinen keittiö, bändille kunnon lava, jonne pääsee ulkokautta häiritsemättä juhlijoita ja siitä saa tosi kauniin koristelemalla.

Eteisessä siellä on vähän "ruma" ilmoitustaulu, mutta monta kertaa olen nähnyt, että se on peitetty esim. jollain värikkäällä kankaalla ja siihen sitten kiinnitetty vaikkapa valokuvia hääparista. Siinä alapuolella on sitten ollut lahjapöytä.

Muuten Ljungheda on kaunis sisältä, kun siellä on puolipaneelit seinissä ja se on hirsitalo.

Lattia on hyvä tanssimiseen. Paikan saa jo perjantaina illalla vuokralle ja siivoukset on hoidettava sunnuntaina (jos ei osta heiltä siivousta)

Olen ollut siellä niin monet kerrat sekä laulamassa, että itse juhlimassa, että sen vuoksi tiedän niin hyvin tuon paikan. Ja onhan se niinkin, että kotoa alle kilometrin matkan päässä se on myös kiva keikkamatka  ;D

Meillä on muuten siellä juuri 30.8. tuon levymme julkaisutanssit alkaen klo 18.30, eli tervetuloa silloin katsomaan paikkaa.

Juhlat on yhteiset K:nummen pelimannien kanssa, eli älkää sekoittako meitä heihin  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oletko Laulaja ollut koskaan Furuhedissa keikalla? Jos, niin millainen se mielestäsi oli? Siellähän pääsee myös ulkokautta lavalle ja pois. Mietin tässä voimmeko jotenkin järjestelyillä helpottaa bändin elämää siellä.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now