Jump to content
Naimisiin.info

Penkit juhlapaikalla


a-n-n-u

Recommended Posts

Juhlapaikalla jonka luultavasti valitsemme, onkin penkit! Onko aivan mahdoton ajatus? Voin oikein kuvitella kuinka hankalaa vierailla on kun yksi haluaa penkin keskeltä nousta ylös niin koko penkiltä täytyy kaikkien nousta ja kuinka hankalaa se on niillä joilla on hameet ja mekot... Mielipiteitä??  :-/

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikalla on myös penkit. Aluksi vähän tämän takia epäröin, mutta sitten muistin muutaman vuoden takaiset häät, joissa myös oli penkit. Eipä ne ainakaan sillon mitenkään häirinneet, vaikka olivat tosi pitkät (6 mahtui yhdelle penkille). Paljon enemmän häiritsi toisen ystävän häissä ollut liian tiivis pöytien sijoittelu, koko ajan sai pomppia ylös ja siirtyillä että takana ja vieressä istuvat pääsivät kulkemaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei, meidänkin juhlapaikalla on penkit. Olin siellä pari vuotta sitten juhlimassa häitä ja penkeillä istuminen hameen kanssa oli hieman työlästä, tai siistä nouseminen ja siihen asettuminen, mutta eipä se juhlaa pilannut. Toivottavasti penkeille jää tarpeeksi tilaa, että pääsee liikkumaan pois ja takaisin paikoilleen, kun häihin on kuitenkin kutsuttu 215 ihmistä... ;D

Link to comment
Share on other sites

Meidankin juhlapaikalla on pitkat poydat ja penkit. Itse paatimme loihtia hieman ylimaaraista tilaa silla, etta kaytamme periaatteessa 10 hengen poytia, mutta laitamme jokaiseen vain 8 vierasta - on sitten hieman enemman tilaa nousta siita poydasta hameenkin kanssa. Isovanhemmille laitamme silti tuolit (ja niihin poytiin lyhyemmat penkit muille poydassa istuville).

Penkit eivat siis haittaa ainakaan meita!

Link to comment
Share on other sites

Tottakai tuolit on mukavammat, mutta jos on penkin niin sitten on penkit. Kyllä niissäkin pystyy hääjuhlan istumaan. a-n-n-u:lla ongelma taisikin jo ratketa, mutta yksi juttu tuli mieleen ketjua lukaistessa. Eli vieraana arvostasin, jos juhlissa, joissa on penkit, olisi hieman vapaampi istumajärjestys (vaikka vaan määrätty pöytä). Tällöin ne, joille penkin yli pomppiminen on vaikeampaa (heikot jalat, hame..) voivat jäädä lähemmäs penkin päätyä. Toki reipas vieras osaa vaihtaa paikkaa itsekin, mutta eivät kaikki viitsi vaikka miten olisi hankalaa kulkeminen..  

Link to comment
Share on other sites

^tai vaihtoehtoisesti nuo kysymykset voi huomioida istumajärjestystä tehdessä.  ;) Meillä on myös penkit ja ainakin seuraavat asiat täytynee huomioida:

- ei montaa "isoa ihmistä" samalle penkille

- ne, joilla liikkuminen on vaikeaa, penkkien päähän istumaan

- jos juhliin tulee lapsia, lapsiperheet penkkien päähä (että vanhemmat pääsevät lasten kanssa liikkumaan)

Link to comment
Share on other sites

^tai vaihtoehtoisesti nuo kysymykset voi huomioida istumajärjestystä tehdessä.  ;)

Joo, kaiken muun voi huomioida, muttei välttämättä naisvieraiden hameen pituutta ja leveyttä (ellei sitten tätäkin kysele etukäteen..) Mutta joo, jos päätypaikkoja on rajallisesti (kuten yleensä on), niin eiköhän vanhemmilla vierailla ole enemmän tarvetta kuin hameen kanssa tuskailevilla..

Kumpi istumajärjestystapa on parempi, riippuu varmaan aika paljon siitä, millaisia vieraita on tulossa, onko juuri paljon huonojalkaisia ja lapsiperheitä vai hyväjalkaisia aikuisia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...