Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Pori


star

Recommended Posts

Yhden liikkeen ikkunassa olen nähnyt mainoksen suihkurusketuksesta. Se on keskustassa yhden morsiuspukuliikkeen vieressä (olen tosi tarkka joo... :D ) Tämä taisi olla yksi kortteli Eurokankaalta keskustaan päin.. Löydätkö olleenkaan.. :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: Bigsister
Link to comment
Share on other sites

4-Ever Sun

Antinkatu 23

28100 PORI

Yläkerta avoinna

joka päivä 06-22

Alakerran Sun Shop auki

ma-pe 13-17

la 10-14

050 440 8277

www.4eversun.net

Spray-rusketus on uusi tapa saada kaunis rusketus vain

muutamassa minuutissa. Spray-rusketuksessa ihollesi suihkutetaan erittäin hienojakoista ruskettavaa nestettä. Neste kuivuu välittömästi iholle ja lopputuloksena kaunis ja tasainen rusketus. Spray-rusketus kestää 6-12 päivää ja se kuluu tasaisesti pois eikä se tahraa vaatteita.

Valikoimissa 4 eri sävyä: Nordic, European, Spanish, Brazil. Sekä Mistairin sävyt Dark tan ja Extra dark tan.

Varaa heti oma aikasi!

Ennen sprayrusketusta olisi myös hyvä tehdä vartalonkuorinta. Vartalonkuorintavoiteiden ja -geelien tehtävä on poistaa iholta kuivaa, kuollutta ihosolukkoa ja tehdä iho pehmeäksi ja vastaanottavaksi rusketusuutteelle. Kuorintavoiteet sekä puhdistavat ihoa että kuorivat sen pintakerrosta, mikä lisää rusketuksen kestoa iholla.

Spray-rusketus

Koko vartalo 26 €

Toppi/shortsirusketus 15 €

Décoltee 8 €

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Onko kenelläkään kokemusta Hairsplitters- kampaamosta? Vaikutti nettisivujen perusteella kivalta paikalta, ja siellä sais sekä meikin että hiukset kuosiin kertaheitolla.

Mun luottokampaaja otti ja muutti Tampereelle. Olenkin nyt aikeissa kiertää vähän noita kampaamoita läpi. Glaze oli ihan hyvä, mutta mieli tekee vielä vähän laajentaa kokemuspohjaa, ennen kuin tekee minkään sortin päätöksiä.

Sitä piti vielä sanomani, että päätin alkaa hiustenkasvatus-projektin. Ongelma on vaan se, että omat hiukset on melko ohuet. Pitää varmaan ottaa vähän tuuhennusta pidennysten avulla...

Muokattu: , käyttäjä: Leviathan
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minä olen ajatellut varata ajan luottokampaajalleni hääpäiväksi, mutta tuo meikkaus- ja kynsienlaittopaikka on vielä ihan auki. Olen aika pihalla noista Porin vaihtoehdoista. Kynnet varmaan laitatan jo muutamia päiviä ennen häitä, mutta meikkaus askarruttaa. Tuleekohan kiire, jos juoksee paikasta toiseen? Kumpi kannattaa hoitaa ensin, meikki vai kampaus? :girl_impossible: Hankalaa! Olisi kiva, jos ne voisi hoitaa molemmat samalla rysäyksellä, mutta tiedä sitten onko se mahdollista ensinkään...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Hiushuone Royal / Mari Viljanen

Kävin Marilla koekampauksessa ja meikissä ja onnistuivat mielestäni mainiosti. Mari panosti koekampaukseen ja meikkiin 2,5 tunnin verran, joten ei tullut sellainen olo, että olisi kiire.

Omat hiukset on niskasta hieman yli olkapään ja hapsuiset, pään päällä hius on lyhyttä 3-5 cm. Pelkäsin, että niistä ei saa mitään kampausta, mutta hyvin onnistui ja kaunis koekampaus tuli! Toivottavasti vajaan viikon päästä onnistuu yhtä hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Glazesta en valitettavasti ehtinyt saamaan aikaa, olin vähän liian myöhään liikkeellä. Päädyttiin koko porukka (minä+5 henk) Fanlettiin. Vielä en ole koekampauksessa käynyt, mutta täytynee raportoida sen jälkeen miltä vaikutti, tai ainakin sitten häiden jälkeen. Positiiviselta vaikuttaa se, että päästään koko porukka samaan aikaan käsittelyyn, eikä esim. 2 kerrallaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen, että vaihdoin meikkaajaa kaksi päivää ennen hääpäivää. Milla kävi meikkaamassa minut aamulla kotona ja tekemässä perjantaina koemeikinkin lyhyellä varoitusajalla.

Ei olisi ollut kiva stressata aamulla sitä kuseeko aikataulu meikkaajan vuoksi.

Alunperin minulta oli varattu aika Kauneuskeskus Kolibrista. Koemeikin piti olla ennen äitienpäivää lauantaina, mutta ensin aikaa siirrettiin ja sitten peruttiin. Aikataulu ongelmia.

En asu Porissa enkä menossa edes paikalle kuin vasta häitä edeltävänä torstaina. koemeikki siirrettiin siihen. Torstaina soitettiin, että aikaa pitää lykätä 45min, koska aikataulu oli taas kussut.

Luultavasti molemmille helpotus, että peruin. Kosmetologi kun ei ollut mitenkään innoissaan siitä, että minun olisi pitänyt päästä meikkiin 8:15.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Mä kävin itse Parturi-kampaamo Jakosella, kampaajanani oli Katri Keidas. Otin tuolta sekä meikin että kampauksen ja yhteishinta oli hieman runsaat pari sataa euroa. Hinta sisälsi koemeikin ja kampauksen.

Kampaamo sijaitsee Karjanrannan suunnalla ja ulkoapäin se on ehkä hieman mummomainen, mutta sen ei saa antaa häiritä. Katri ja Henna Kallio ovat molemmat todella taitavia kampaajia. Suosittelen heitä lämpimästi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...