Jump to content
Naimisiin.info

Sandbergin sormuksista tiedustelua


Touhu-Touko

Recommended Posts

Hei Sormusten herra,

E-520 sormuksen suositushinta koossa 17,5 on 528,- (keltakulta) / 590,- (valkokulta). Molemmat värit löytyvät varastostamme.

Kaiverruksen nopeus riippuu jälleenmyyjästämme, mutta uskoisin, että on hyvinkin mahdollista saada sormus perjantaiksi kaiverrettuna, jos tänään sen tilaat. Kannattaa varmistaa aikataulu jälleenmyyjältämme.

Samoin myyntihinta ja mahdolliset tinkimiset riippuvat jälleenmyyjästämme, emme pysty siihen vaikuttamaan. Reippaasti vaan liikkeeseen kysymään!

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei,

minulla olisi pitkä lista sormuksista, joille kaipaisin suositushintaa kokoon 16 alkaen pienimmistä timanteista, kiitos jo etukäteen!

V-33W aamukaste

t-1w allianssi

V-86-7W kallionranta

V-210W kassiopeia

E-137W kuunsilta

E-259W e-259w

T-120BW

T-64W + M-164W yhdist. merivirta

M-66W+E-140W yhdis myötätuuli

V-2W suvituuli

V-23W suvituuli

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Anna_*

Hei!

Olisin kiinnostunut Kassiopeia sormusten V-210W ja V-211W sormusten hinnoista?

Samalla mietin, että sopivatkohan nuo kyseiset sormukset nykyiseen kihlaani.. Ovatko sormusten reunat pyöristettyjä vai "terävät" kuten kotisivujen kuvat antavat ymmärtää?

Link to comment
Share on other sites

Hei taas!

Toni,

Suositushintoja:

V-33W aamukaste 1540,-

t-1w allianssi alkaen 2630,- (1,20ct)

V-86-7W kallioranta 1045,-

V-210W kassiopeia 815,-

E-137W kuunsilta 499,-

E-259W 1055,-

T-120BW alkaen 985,- (0,17ct)

T-64W + M-164W yhdist. merivirta 899,- + 659,- = 1558,-

M-66W+E-140W yhdis myötätuuli 1290,- + 557,- = 1847,-

V-2W suvituuli alkaen 2229,- (0,90ct)

V-23W suvituuli 899,-

Anna,

V-210W ja V-211W ovat molemmat flakkarunkoisia (eli muodoltaan kantikkaita), joten reunat ovat terävät. Vastaavat pyöristetyt mallit ovat saman mallisarjan sormukset M-48, M-49 ja M-57.

Tässä suositushintoja valkokultaisille:

V-210W 815,-

V-211W alkaen 1505,- (0,50ct)

M-48W 669,-

M-49W 799,-

M-57W 1160,-

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Maikki28,

Valitettavasti E-237 sormuksen valmistus on kokonaan lopetettu eikä sitä ole enää saatavilla edes tilauksesta. Voimme sellaisen toki tehdä uniikkityönä, mutta silloin hinta nousee hiukan yli 1000 euroon ja toimitusaikaa tulisi varata noin 4 viikkoa.

Kassiopeia-malliston V-212 ja V-211 sormuksissa on molemmissa saman muotoinen runko, joka on myös 3mm leveä ja 2mm korkea kuten E-237. Ehkä jompikumpi näistä tulisi kyseeseen?

tt,

Tässä hintoja.

E-63W aamurusko 815,-

E-275W kallionranta 1003,-

E-512W merivirta 885,-

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei Uuri!

Haluaisin tiedustella Sandberg sormusyhdistelmien hintoja:

K-149 + K-144, onko saatavana valkokultaisena?

V-62W + V-214 W

Onko 1-kivisiin sormuksiin mahdollista saada pienet sivutimantit, esim. 3 kpl molemmille puolille? Minkä verran nämä lisäävät sormusyhdistelmien hintaa?

Kiitos kovasti vaustauksesta jo etukäteen! :flirt:

Link to comment
Share on other sites

E&J 2010,

Kaikki mallistomme tuotteet ovat saatavissa valkokultaisina. Tässä hintoja yhdistelmille valkokultaisina:

K-149W + K-144W --> 749,- + 549,- = 1298,-

V-62W + V-214W --> 519,- + 1370,- = 1889,-

Useimpiin mallistomme 1-kivisiin sormuksiin on mahdollista saada sivutimantit. (Huom! K-144 sormuksessa on 4 pientä timanttia - se ei siis ole 1-kivinen sormus). Sivutimanttien (3+3) lisäämisen hinta riippuu kivien koosta, istutustavasta ja sormuksen mallista, joten en voi suoralta kädeltä kertoa tarkkaa hintaa sille. Sanotaan nyt vaikka 150,- - 700,-.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hei,

Minulla on kihlana E-137W. Haluaisin yksikivisen vihkin, joka on rungoltaan sama kuin kihla ja mieluiten yhtä leveä (3mm). Onko muita vaihtoehtoja kuin V236-W? Minkä hintainen kyseinen sormus on? Onko sormusta saatavana isommalla kivellä kuin 0,17ct?

Sormus joka miellyttää silmää on K-5W, onkohan samantyyppistä sormsuta saatavina puolipyöreällä rungolla, ja minkä hintainen ko. sormus olisi?

Link to comment
Share on other sites

Hei Lily of the valley,

V-236W sormuksen suositushinta 0,17ct timantilla on 939,-. Sormus on saatavissa suuremmalla timantilla 0,25ct saakka. Tätäkin suuremmat timantit voidaan V-236 runkoon istuttaa, jos istutusosa vaihdetaan suurempaan eli V-238 mallissa käytettävään osaan.

K-5W sormuksen runkoa voidaan helposti tilauksesta pyöristää puolipyöreäksi. K-5W on saatavissa 0,20 - 1,30ct kokoisella timantilla. Hinnat alkaen 1199,- (0,20ct).

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei martsu79,

E-140w kihlamme on 4mm leveä ja sen paksuus on 1,6mm, E-240w kihlan mitat ovat 4mm/2mm. Tiedustelemasi 2,5mm leveä ja 1mm paksu kihla ei siten oikein istu em. malliemme mittoihin.

Voimme toki tehdä yksittäiskappaleena kihlan toivomillasi mitoilla 14K tai 18K valkokullasta. Kaikki käyttämämme valkokulta on palladiumvalkokultaa - näin on ollut vuodesta 1995 alkaen.

Jos meilaat minulle sormuksen koon ja haluamasi kullan pitoisuuden, voin laskea hinnan kihlalle.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Guest Sandberg-sormuksen ostaja

Hei Uuri,

Ensinnä olisin utelias tietämään, miksi useita sormuksia lakataan tekemästä? Eivätkö mene kaupaksi vai mikä on syynä?

Henkilökohtaisesti hankin Sandbergin sormuksen (Myötätuuli M-76) hiljattain vihkisormukseksi, joka kylläkin tehtiin minulle tilauksesta kun on poistumassa myynnistä.

Toinen kysymys liittyy timanttien istutukseen. Luin jostain viestin, missä Sandberg- sormuksesta timantin kerrottiin tippuneen suhteellisen lyhyen ajan sisällä. Onko tämä tavallista, ja kuinka pitkä takuuaika näissä sormuksissa pitäisi olla? En muista myyjän kanssa olleen mitään puhetta aiheesta.

Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

Nimim.kauniin sormuksen haltija

Link to comment
Share on other sites

Hei Sandberg-sormuksen ostaja,

Mukavaa, että olet löytänyt mieleisen sormuksen mallistostamme. Kiitokset myös hyvistä kysymyksistä. Tässä vastauksia -toivon, että sinua askarruttavat kysymykset saavat näin selvityksen. Uskon, että muillekin on näistä tiedoista hyötyä.

Ensin mallistoomme ja sen uusiutumiseen liittyvä kysymys:

Mallistoomme tulee uusia sormuksia, korvakoruja ja riipuksia säännöllisesti joka kevät ja syksy. Pyrimme pitämään mallistomme ajankohtaisena ja tuoreena ja sen saavuttamiseksi on esim. tänä vuonna mallistoomme lisätty 22 uutta korumallia, joista 19 sormusmalleja. Korvakoru- ja riipusmallisto täydentyy pääosin näin syyspuolella ja tulossa on 10-15 uutuusmallia ennen joulukuuta.

Jotta pystyisimme tuomaan joka vuosi markkinoille uutuuksia tällaiseen tahtiin, on meidän pakko karsia mallistostamme vanhempia malleja suunnilleen samaa tahtia. Yleensä poistuvat mallit ovat niitä, joiden suosio on ollut hiipumassa tai jotka muista syistä (valmistustekniset syyt, päällekkäisyys muiden mallien kanssa, yhteensopivuus muun malliston kanssa) on katsottu aiheellisiksi siirtää pois "aktiivimallistosta".

Sinun valitsemasi M-76 sormuksen kohdalla kyseessä oli päällekkäisyys toisen mallin eli M-66 kanssa. Kyseiset kaksi sormusmallia ovat niin lähellä toisiaan, että toisesta meidän oli järkevää luopua. Koska M-66 malli on ollut hiukan M-76:a suositumpi, päätimme laittaa M-76:n "lepäämään" eli emme valmista sitä toistaiseksi varastoon vaan ainoastaan tilauksesta. Kuten olet varmasti huomannut, M-76 on tästä huolimatta edelleen esillä kotisivuillamme ja kuvastossamme ja se on tilattavissa noin 2 viikon toimitusajalla.

Mallistossamme on useita tuotteita, joita valmistamme vain tilauksesta, mutta jotka ovat silti tärkeä osa sitä kokonaisuutta, josta Sandbergin mallisto muodostuu.

Sitten tuo toinen aihe eli timanttien istutuksen kestävyys.

Voin vakuuttaa, että timanttien istutukset on tehty koruihimme huolella ja parhaalla ammattitaidolla. Valmistamme vuosittain tuhansia koruja, joihin istutetaan kymmeniätuhansia timantteja. Istuttajamme ja kultaseppämme ovat alansa huippuja, taitavia käsityöläisiä, joille omien käsien kautta kulkeneen työn korkea laatu on kunnia-asia. Kaikki tuotteemme käyvät myös läpi huolellisen tarkastuksen ennen kuin ne päätyvät myyntiin.

Koska korujemme valmistajat ja tarkastajat ovat kuitenkin ihmisiä, pääsee valitettavasti joskus -onneksi hyvin harvoin- seulamme läpi tuote, joka ei täytä sille asetettuja vaatimuksia. Tällaisissa tapauksissa korjaamme aina virheemme veloituksetta takuutyönä ja mahdollisimman nopeasti. Tälle takuulle valmistusvirheiden osalta emme ole asettaneet aikarajaa, vaan olemme korjanneet hyvinkin pitkään käytössä olleita koruja veloituksetta, mikäli on ollut ilmeistä, että kyseessä tosiaan on valmistuvirhe.

On kuitenkin syytä muistuttaa, että hyvin usein, kun timantti irtoaa sormuksesta lyhyen ajan kuluessa käyttöönotosta, syy löytyy muualta kuin valmistusprosessista.

Yksi harmillisen tavallinen syy kiven irtoamiselle sormuksesta on sormukselle huolimattomasti tehty koonmuutos. Emme valitettavasti voi mitään sille tosiasialle, että valmistamillemme sormuksille tehdään pienennyksiä ja suurennuksia muiden kuin omien seppiemme toimesta ja että osalla näitä töitä tekevistä kultasepistä ei ole tarvittavaa kokemusta, taitoa tai ammattiylpeyttä tällaisen työn kunnolliseen suorittamiseen. Toki suuri osa esim. jälleenmyyjiemme käyttämistä kultasepistä on taitavia ammattilaisia, mutta eivät kaikki. Aina kun kivisormuksen kokoa muutetaan, tulisi kultasepän tarkistaa ja tarvittaessa korjata koonmuutoksen johdosta löystyneet istutukset. Ikävä kyllä, tämä työvaihe jää joiltakin sepiltä tekemättä tai sitä ei osata tehdä kunnolla.

Myös huolimattomasti tai liian "ronskisti" tehty konekaiverrus voi toisinaan aiheuttaa sormuksen rungon muodon lievää muuttumista, mikä voi tietyissä sormusmalleissa aiheuttaa istutusten löystymistä. Siksi suosittelen lämpimästi käsinkaiverrusta kaikille kivisormuksille.

Toinen tavallinen syy timantin irtoamiselle sormuksesta on sen rikkoutuminen sormuksen käytön seurauksena. Tästä aiheesta on jossain täällä foorumilla aiemminkin kirjoitettu. Yleinen ja virheellinen käsitys on, että koska timantit ovat maailman kovinta ainetta, olisivat ne myös särkymättömiä tai ainakin äärimmäisen kestäviä. Tämä ei siis pidä paikkaansa. Esim. www.timantit.com -sivusto kirjoittaa aiheesta näin:

"On uskomatonta, kuinka sitkeässä vanha myytti, jonka mukaan timantin aitouden voi todistaa vasaralla, istuu ihmisten mielissä. Aina silloin tällöin joku onneton oppii totuuden ikävällä tavalla omakohtaisen kokemuksen kautta. Timantti saattaa lohjeta myös vahingossa, kolahtaessaan tiskipöydän tai lavuaarin reunaan. Toki monet koruissa käytetyt istutustyylit suojaavat kiveä, mutta kallista sormusta ei ole pakko pitää sormessaan ihan kaikissa tilanteissa.

Kovuudestaan huolimatta timantin pystyy rikkomaan suhteellisen helposti, jos isku sattuu osumaan oikeaan paikkaan oikeassa asennossa."

Jos sormukseen istutettu timantti em. tavalla rikkoutuu, se ei välttämättä heti hajoa palasiksi ja putoa pois, vaan istutuksen rakenne saattaa pitää lohjenneen kiven koossa ja paikallaan pitkäänkin. Tällöin kiven rikkoutumista ei välttämättä huomata rikkoutumisen hetkellä vaan vasta, kun se lopulta irtoaa. Timantista voi myös lohjeta vain huomaamaton, pieni palanen pois. Jos tämä siru on pois sopivasta paikasta, kuten istutuksen kynnen alta tai sen vierestä, voi se riittää istutuksen löystymiseen ja kiven irtoamiseen.

Tässähän sitä tulikin perjantai-illan ratoksi kirjoiteltua :) Toivottavasti tässä oli vastaukset kysymyksiisi. Vastaan mielelläni näihin aiheisiin liittyviin lisäkysymyksiin, jos sellaisia ilmaantuu.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Sandberg-sormuksen ostaja

Kiitos Uuri, pikaisesta ja todella perusteellisesta vastauksesta. Kirjoituksesi selvensi paljon.

Halusin tasaisen sormusyhdistelmän, koska tietysti tykkään niistä, mutta arvelen sen olevan myös käytännöllistä timanttien kestävyyden kannalta (eivät likaannu tai rikkoonnu helposti). Olemme ostaneet vihkisormukseni valmiiksi, mutta vasta 6kk jälkeen saan sen pysyvästi sormeeni.

Sitä innolla odotellessa :)

Link to comment
Share on other sites

Guest SammeliVieras

Hei Uuri.

Ostin allianssisormuksenne, muistaakseni mallia T-2 ja huomasin vasta kotona myöhemmin sitä tutkiessani, että kivien jako on epäonnistunut ja parin kiven väli on suurempi kuin muiden. Tämä näkyy toki selvimmin luupilla, mutta myös sormusta pyörittäessä, eli siis näkyy yhtä kaikki. Myös tämän kohdan krappanoitten viilaus on mielestäni outo (muitten krappanoitten välissä yksi viilattu lovi, tässä välissä vähän kuin puolitoista). Vaikka vika on kosmeettinen se häiritsee minua suuresti (allianssi)sormuksen symboliikan vuoksi, varsinkin kun kyseessä on tuleva vihkisormukseni.

Onko minulla myymälän kautta mahdollista pyytää heitä tilaamaan teiltä uusi vastaava sormus, vai miten? Koska huomasin asian vasta vähän aikaa sitten, saattaa tälle asialle tulla kiire- meillä on häät kolmen viikon päästä ja haluan tuon sormuksen sormeeni silloin.

Kiitos!

Link to comment
Share on other sites

Hei taas, tässä vastauksia:

Tulikukka:

Varastossamme on tällä hetkellä esim. tällainen timantti: paino 0,71ct, väri H(Wesselton), puhtaus vs2, hionta excellent. Timantilla on GIA:n luokitustodistus. V-239W sormuksen suositushinta tällä 0,71ct timantilla on 5550,-.

Sammeli,

T-2 allianssissa ei pitäisi olla kuvailemasi kaltaista ongelmaa, joten minua kiinnostaa nähdä tämä sormus. Pyydänkin sinua toimittamaan sormuksen mahdollisimman pian meille tutkittavaksi sen liikkeen kautta, josta sormus on ostettu. Jos sormuksessa on meidän jäljiltämme vikaa, teemme uuden sormuksen tilalle, 3 viikon aikataulu ei tuota ongelmaa.

Jos viitsit meilata minulle jo etukäteen tiedot sormuksesta (kullan väri, timanttien yht. paino, sormuksen koko, ostopaikka ja -aika) voin "jäljittää" sen ja perehtyä asiaan jo ennen sormuksen saapumista meille.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...