Guest Bomburee

Maailman parhaat polttarit-KERRO TÄÄLLÄ!

168 posts in this topic

Mun kaasot ja ystävät järkkäsivät mulle viime viikonloppuna aivan mahtavan ihanat polttarit, ja olen vieläkin ihan tippa linssissä - liikuttunut, otettu ja onnellinen. Ajattelin jakaa tämän kanssanne, jotta ne, jotka järkkäävät polttareita, kuulisivat, mikä ainakin teki mut NIIIIN onnelliseksi, että oksat pois... Vinkkejä siis muillekin.  ;)

Mulle oli sanottu, että sulhaseni äidillä on perjantaina joku synttäri-ylläri meille molemmille (kun vietimme tosiaan molemmat sulhasen kanssa viikon sisään synttäreitä). Piti mennä tasan kello 16 miehen vanhemmille sitä varten.

No, perjantaina sitten mieheni soitti mulle töihin, että treffataan tuossa mun työpaikan edessä ja mennään yhtä matkaa. Mutta kun menin ulos, siellä olikin toinen kaasoistani. Tiesin heti, että se on menoa nyt. :D

Toinen kaasoni odotti autossa, ja kun pääsimme kyytiin, lähdimme ajamaan kohti Haikon kartanoa. Mua jännitti, en tiennyt mihin ollaan menossa. Perillä odotti sitten samppanja ja mansikat. :-X

Kirjoittauduttiin sisään hotelliin, juotiin lasilliset ja lähdettiin hoitoihin. Mulle oli varattu tunnin merilevä-selluliittihoito  ;D, ja se oli aivan mahtavaa. Hoitojemme jälkeen suuntasimme porealtaille ja saunomaan, sitten taas takaisin huoneeseen juomaan samppanjaa ja syömään mansikoita. Nam.

Illalliselle menimme kartanoravintolaan, joissa söimme ihanaa ruokaa ja joimme vähän viiniä. Illallisen jälkeen siirryimme klubille, jossa jorasimme täysillä kolmistaan yhteen asti yöllä. Sitten kaasot ilmoittivat, että on aika mennä nukkumaan. Yöllisten hihittelyjen ja juttelujen jälkeen painuimme aamulla ahtamaan itsemme täyteen ihanassa aamiaispöydässä. Mua oltiin muka viemässä kotiin, mutta arvasin kaasojen katseista ym, että tämä ei ole vielä ohi.

Ajoimme sitten takaisin Helsinkiin, ja stadikalle. Siellä huomasin heti, että verkkaripukuisia ystäviäni saapui paikalle joka suunnasta. ;) Vuorossa oli tanssitunti salsaa kuubalaisen opettajan johdolla tanssikoulu Baila Bailassa! Se oli aivan superhauskaa. Kaikki ystäväni olivat paikalla, ja tanssimme täysillä nauraen. Kaikki pyörittivät ahtereitaan minkä jaksoivat. Aivan mahtava fiilis!  :D

Tunnin jälkeen suuntasimme keilahalliin, jossa pelasimme pienen turnauksen. Sekin oli todella hauskaa. Olin aivan onnessani kaikesta. Olin surkea keilaaja, mutta sekin vain nauratti. :D

Sitten vuorossa oli ihana lounas ja siideriä ystäväni luona keskustassa. Söimme, joimme ja pelasimme pullonpyöritystä hihitellen menneille ja tulevillekin. ;)

Jonkin aikaa levättyämme oli taas lähtö edessä. Nyt mut vietiin kuvausstudiolle, jossa oli vuorossa "päivä huippumallina" -leikki.  ::) Maskeeraaja-ystäväni laittoi mut kauniiksi, muotialalla työskentelevä ystäväni stailasi mulle eri asukokonaisuuksia ja valokuvaaja-ystävä kuvasi valkokangasta vasten tuulikone apunaan. ;) Onneksi olin saanut siiderin ennen tätä, niin uskalsin antaa mennä vaan. Asut olivat sellaisia, joissa mua ei ole totuttu näkemään: kansallispuku-elovena, 50-luvun kotirouva ja 2000-luvun punkkaribööna. heh. Vitsi oli hauskaa leikkiä!

Kuvaus-sessioiden jälkeen suuntasimme (jonkun suhteiden kautta vuokrattuihin) upeisiin saunatiloihin ydinkeskustaan. Siellä oli sitten vuorossa perinteistä morsiustaikaa mustikanvarpuineen ja jauho-suola-hunaja-hieromisineen, vihdottiin exät ulos ja niin edelleen.  8-)Saunan jälkeen oli illallinen, jonka ystäväni olivat valmistaneet itse. Sitten syötiin, juotiin, laulettiin ja leikittiin yksi juoma-piirustus-leikki. Sen jälkeen lähdettiin yökerhoon, jossa hauskanpito jatkui pikkutunneille asti.

Aamuyöstä suunnattiin vielä falafel-ateriat kainossa toiselle kaasolle yöksi, ja sunnuntaina pääsin sitten kotiin.

Olo oli väsynyt, mutta onnellinen.

Olin odottanut yhdessäoloa ystävieni kanssa, ei mitään ihmeellistä ohjelmaa, ehkä sauna ja syömistä. Nämä polttarit olivat todella niin ikimuistoiset ja juuri mulle sopivat, että en voinut kuin hokea kiitoksia kaikille ja erityisesti kaasoilleni näistä juhlista.

En olisi voinut ikinä villeimmissä kuvitelmissanikaan toivoa mitään näin ihanaa, ja olen edelleen todella otettu...

(sori, menee jo hokemiseksi ;))

Onko muille käynyt näin? Siis että omat polttarit ovat olleet niin ihanat, että ei voi kuin olla ikuisesti kiitollinen...?

Tähän voisi kerätä sellaisia kokemuksia, joista olisi apua vastaavia juhlia suunnitteleville.

Toivon ihania polttareita kaikille teille morsiamille!  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olet oikeassa Bomburee: sulla oli aivan uskomattoman hienot polttarit  :-X.

Omia vasta odottelen, mutta jos noista odotuksista lähtee liikkeelle, niin pettymys on varma  :(.

Ihanat kaasot ja ihania ystäviä sulla  :D!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Polttarisi ovat todellaolleet sen kuuloiset, että minullekin kelpaisi! Tosi mukavaa yhdessä oloa!

Hienot kaasot/kaverit sulla  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Polttarisi kuulostaa ihan mahtavilta!  :) :)

Satutko muistamaan saunatilojen nimeä`?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parasta on olla vaan odottamatta mitään ihmeellistä ja suhtautumalla avoimin mielin kaikkeen, mitä tuleman pitää. Mä olin päättänyt, että se on ohjenuorani... halusin näyttää kaasoille, että tapahtuipa mitä tahansa, olen onnellinen, että mua ylipäätänsä muistetaan juhlamenoin!

Sen unohdin mainita, että pelkäsin, että nämä juhlat olivat tulleet koviin kalliiksi kaikille, mutta ystäväni vakuuttelivat, että oli sen verran saatu aleja että varsin kohtuullisesti maksoivat. Esim. studio oli ilmainen jne. Mutta kaasoni olivat varmaan maksaneet itsensä kipeiksi Haikosta...

Ajattelin ostaa jotkut pienet muistolahjat kaikille mukana olleille. En vaan vielä ole keksinyt, mikä olisi kiva lahja...

Ymmärsin, että saunatilat olivat yhden ystäväni työpaikan (ministeriö) kautta hoidettu, eikä lainkaan julkisessa vuokrauksessa. Muutenkin olivat tytöt käyttäneet työsuhteita kaikessa missä mahdollista, ja mun mielestä se oli tosi fiksua!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haiko kuulostaa todella ihanalle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bomburee, sinä et varmaan tiedä polttareiden kustannuksista / napa? Se kiinnostaisi kovasti...

Nimimerkillä, utelias   ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi että! Kelpais mullekkin!

Todella hyvältä kuulosti. Itse yritän olla kovasti odottelematta liikoja polttareiltani, mistäs sitä tietää mitä kaaso ja kaverit järkkää.

Vähän pelottaa kun kaaso tossa yks päivä kysäisi että "Mites tota onks sulla kuinka hyvä toi uimataito?"

Omat polttarini ovat huomenna ( ! )

Tuskin saan yötäni nukuttua.

Sulho on juuri tällä hetkellä polttareissaan. Hohhoijaa että jänskättää huominen....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kivalta kuulosti polttarisi, mutta eikö tämän viestin kuuluisi olla polttarikertomukset- osiossa?!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muokkasin otsikkoa, joten tehdään tästä ketjusta sellainen johon jokainen saa tulla polttareistaan kertomaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JENNI K:n POLTTARIT TOISESTA KETJUSTA.

Yhä edelleen haikena muistelen viime viikonloppua...sain kokea elämäni jännittävimmän päivän  ! Seuraava päivä, joka tulee menemään polttareitten ohi, on häät  . Kerron teille nyt upeasta viikonlopustani.

Perjantaina kävin nukkumaan vatsa kihelmöiden, sillä tiesin että polttareitani vietetään lauantaina 3.6. Ohjelmasta en tiennyt muuta, kuin että siskoni ( = kaasoni ) mies kuskaa meitä paikasta toiseen ja että me mennään jollekin laivalle...otaksuin että sisävesilaivaristeilylle. Sain kokea elämäni yllätyksen, kun ovikello soi lauantaiaamuna puoli kuudelta! Olin aivan shokissa, että onko joku kääntänyt aikaa puhelimestani, vai onko kello OIKEASTI puoli kuusi aamulla. No kyllä se oli! Oven takana oli siskoni naapurimies, maanviljelijä. Mieheni sitten kiikutti minulle kirjeen ( hän avasi oven kun minä olin sängyssä puulla päähän lyötynä ). Kirjeessä kerrottiin sitten miten pitää toimia: 10 minuuttia aikaa tehdä aamutoimet, ei meikata, ei syödä, laitetaan verkkarit ja t-paita sekä naapurinmiehen tuomat haalarit, lantsut ja lippis. Kirjeessä myös viitattiin että pääsen töihin, maalaishommiin...no siinä sitten kädet täristen luin kirjettä ja pesin hampaat, puin päälle...olinpa hieno näky asussani  ! No sitten ei muuta kuin menoksi. Kassin olin pakannut aiemmin valmiiksi, onneksi, ettei silloin tarvinnut ruveta siihen hommaan. Mieheni toi sen sitten myöhemmin.

No sitten ulos, ja yllätys yllätys, kerrostalon etupihalla odotti traktori  ! En ollut koskaan ollut sellaisen kyydissä, niin sainpahan senkin kokea. Siinä me sitten köröteltiin maalle päin, minä samalla miettien, minkälaisiin hommiin pääsen. Yllätys oli iloinen, kun kurvasimme erään maatilan pihaan, jossa odotteli osa polttariporukastani. Ja samalla selvisi missä ollaan; lehmälässä ( kuten paikan itse nimesin   ). Pääsin siis navettahommiin! Siinä sitten tunnin verran siivosin heinäkasoja, korjasin lantakasoja ja vein ruokaa säiliöön. Hiki virtasi niin lujaa etten muista koska viimeksi! Olin aivan punainen ja aivan hiestä märkä, mutta kyllä oli hauskaa  ! Tunnin uurastuksen jälkeen lähdimme siskolleni aamiaiselle. Siinä oli kivasti aikaa rentoutua, kun ei ollut kiire minnekään. Yksi uusi polttarikaveri liittyi siinä vaiheessa joukkoon iloiseen.

No sitten taas jännitettiin, mihin seuraavaksi...määränpäänä oli Vierumäki, jonne menimme islanninhevosratsastukselle  ! Olen siitäkin monesti sanonut, että olisi hauska kokeilla. Olen vanha heppatyttö, mutta todellakin vanha, sillä säännöllisestä ratsastuksesta on yli 15 vuotta aikaa, eli en todellakaan ole enää mikään pro. Sainkin erittäin kiltin ihanan hepan ( terkkuja Lokille! ) joka kuljetti minua varsin hienosti. Siinä sitten tunnin verran köpöteltiin kävelle, ravaten, laukaten tai töltäten metsäpolkuja ja teitä, ja sitten taas auton kyytiin.

Seuraavakin paikka jälleen jännitti...mutta yllätys oli jälleen kerran upea, kun saavuimme Kalkkisiin Pihamaa-viinitilalle, viinimaistiaisiin! Paikka oli aivan ihana, viinit jumalaisen hyviä...sain pari pulloa kotiinkin  . Meillä oli todella mukavaa sielläkin!

No sitten matka jatkui taas, poikkesimme matkalla yksille lasillisille paikalliseen Mani-Baariin, josta sain t-paidankin muistoksi  . Sitten ajoimme takaisin siskolleni.

Vielä oli jännitystä tiedossa: pakkasimme etukäteen tehdyt ihanat herkut koreihin ja kasseihin ja suuntasimme naapuriin, johon oli järjestetty piknik heinälatoon, oli ruutuliinat, kaikenmaailman herkut, kuohuviiniä ja ihanat polttarikaverit  . Kyllä oli nautinnollista!

Sitten ruvettiin taas tekemään lähtöä, ja tällä kertaa pakattiinkin kaikki kassit autoon. Toiseksi viimeinen polttarikaveri oli tullut tässä vaiheessa mukaan, viimeinen tuli sitten vähän myöhemmin. Olin tosiaan siitä laivasta kuullut vihjeitä useaan otteeseen, mutta yllätys oli valtava kun tajusin, että me lähdetään Tallinnan laivalle  ! Kaiken sen upean jälkeen, mitä olin saanut jo kokea sinä päivänä, me lähdettiin vielä risteilylle, olin aivan    ! Suuntasimme siis upouudelle Galaxy-laivalle, jossa sitten tietenkin söimme ja joimme ja pidimme hauskaa. Aikainen herätys tosin verotti hiukan porukkaa, vuorotellen haukottelimme pitkin iltaa. Silti oli mukavaa, ja jaksoimmekin valvoa sinne puoli kolmeen, kunnes viimeisetkin juhlijat painuivat pehkuihin. Seuraavana päivänä kävimme Tallinnassa, ja ihana, upea, mahtava ja ikimuistoinen reissumme päättyi siinä seitsemältä illalla kun saavuin kotiin.

En voi sanoin kuvailla, miten upeat polttarit minulla oli. Halusinkin kiittää kaikkia mukana olleita, enkä päässyt kovinkaan pitkälle puheessani, kun rupesi jo itkettämään. Eikä tilannetta auttanut yhtään se, että siskonikin pillitti  . Olin / olen niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen, iloinen ja onnellinen siitä, kuinka mahtavat polttarit minulle järjestettiin. Olen suunnattoman kiitollinen ihanalle rakkaalle siskolleni, joka kaiken sen organisoi ja järjesti, sekä kaikille polttareihini osallistujille. Teitte päivästäni todella ikimuistoisen, jota aina jaksan muistalle lämmöllä ja hymyssä suin!    

Nyt sitten odotan innolla, että pääsen selaamaan polttarikansiotani. Kuvia on otettu todella paljon, varmaan satoja...vitsailimmekin että minulle tulee sellainen kymmenen kansion polttarikuva-albumisarja, jonka katsomiseen meneekin koko ilta  

Eli, vielä kerran: sydämeni pohjasta asti KIITOS rakkaalle siskolleni ja muulle polttariporukalle uskomattoman upeista polttareista!!    

Share this post


Link to post
Share on other sites

hei vaan kaikki. halusin tulla tänne kertomaan eilisistä aivan mielettömän onnistuneista polttareistani. ehkä polttari-ideoita pähkäilevät kaasot saavat tästä jotain vinkkiä myös.

minulla piti olla eilen töitä klo 13-18. menin töihin ja sieltä minut yllätettiin työpisteeni takaa. kaikki kyykkivät siellä piilossa ja odottelivat minua. olin niin yllättynyt että kesti monta minuuttia tajuta mitä tapahtuu. sain päähän cowboy hatun ja keppihevosen. siitä menimme työpaikkani pukuhuoneeseen ja minut puettiin cowgirliksi. sain myös ottaa vessapaperirullasta sen mittaisen palan kuin mitä luulin tarvitsevani sen päivän aikana. matkamme jatkuin läheiseen puistoon jossa söimme kevyen shamppanja piknikin. piknikillä minun sitten piti repiä vessapaperistani aina yksi pala kerrallaan ja sanoa jotain hyvää tulevasta aviomiehestäni. mitäs menin ahnehtimaan paperia..

yhtäkkiä minut kaappasi piknikiltä kypäräpäinen mies ja kuljetti minut moottoripyörällä hevostallille. siellä laitoin hevosen kuntoon ja ratsastelin sillä. oli ihanaa päästä ratsastamaan monen monen vuoden tauon jälkeen. seuraavaksi mentiin koko porukka vatsatanssitunnille. tarkoituksenamme on esitellä vähän tanssitaitojamme hääjuhlassa.

tanssitunnilta saunomaan, jossa myös sain jalkahoidon ja selkähierontaa. syömään menimme yhden polttariporukassa olevan kaverin luokse. siellä sain käteeni ravintola-amarillon listan (vähän suppeampi valikoima tosin), josta sain tilata ruokaa ja juomaa. kaverini oli siis valmistanut amarillon listalta löytyviä ruokia. herkullista. syötiin koko porukka vatsamme täyteen ja sitten tulikin ovesta sisään seksileluesittelijä. hieman mietin ensin että mitäköhän tästäkin nyt tulee, mutta esittelijä oli todella rento ja "normaali". ei siis mikään raakkel liekki tyylinen. siinä pyörittelimme sormiemme välissä erilaisia voiteita ja haistelimme ja maistelimme niitä. kaikki oli pienessä huppelissa ja huumoria riitti. myös minä pääsin esittelemään kaksi härveliä, joiden tarkoitusta en kyllä aivan tiennyt. mutta hauskaa oli kun yritin kertoa miten niitä voisi käyttää.

sieltä lähdimme kaupungille. ensin karaokebaariin laulamaan porukalla ja sitten oikein bailupaikkaan. myös baariin minut puettiin cowgirliksi. lyhyt mokkanahka heme ja musta korsetti. lakki päässä ja pyssy vyöllä. bailattiin ja kaikilla oli super hauskaa.

aivan mielettömät polttarit oli. niistä jäi kyllä ihana muisto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanat polttarit...Ei mitään nolailuja...Oi kun olis miullakin ´jotkut tommoset.. Mutta jään edelleen odottelemaan, että millon ne ovat.. *unettomia öitä* :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi että! Tooosi ihanat polttarit!!! Minä en tiedä YHTÄÄN mitä odottaa, jännittää...!! Nyt jännittää vielä enemmän kun mies lähti just viettää omia polttareita!! Oltiin kyl epäilty vähän, et ne vois olla tänä viikonloppuna, mut pääsivät silti yllättää, kun näin perjantai aamuna hakivat äijän töistä pois..! Miusta aika hauska juttu :) Voi hurjaa..! Mutta se kyllä täytyy sanoo, et en tosiaan tiedä mitä on kaverit oman pään menoks suunnitellut, mutta en odota mitään ja olen henkisesti ainakin YRITTÄNYT varautua kaikkeen...Jos odottaa jotain tiettyä, niin tulee melko varmasti pettymään. Sillä yritänkin vain ajatella, että tapahtuipa mitä vaan, niin olen rakkaiden ystävien kanssa, ja tarkotus ois pitää hauskaa, vaikka kaverit sitten minun kustannuksella nauraisivatkin... ;D Mutta sen verran hyviä kavereita olen kaasolta polttareilleni "tilannut", että aika kova luotto kyllä on! Mutta ei auta kuin odotella omia, ja toivoa että sulho tulee takaisin omistaan yhtenä kappaleena  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisaan tanne nyt omista mahtavista polttareistani tietoa jos vaikka joku saisi tasta ideoita.

Perjantaina - yllatyslahto toista, mokille jossa odotti iso porukka kavereita. rauhallinen illanvietto saunomisen ja muutaman siiderin kera.

Lauantaina aikainen heratys ja pukeutuminen maalaisemannan mekkoon, saappaisiin ja hiukset letille + huivi paahan. Siirtyminen Kirkkonummelle Rehndahlin kotielaintilalle. Siella oli mulle suunniteltu hauska ohjelma jossa harjasin lehmia/sonneja, ruokin ja silittelin mikrohevosia, rasvasin sian, lypsin vuohta (kehnoin tuloksin), ruokin lintuja ja pupuja seka lopuksi ratsastin ponilla. nootiksi tahan etta olen totaalikaupunkilainen joka ei ole ikina maatilalla aikaa viettanyt joten jo pelkastaan lehmakarsinaan sisaan meno oli jannittavaa ja sianrasvaus varsinkin aika mieleenjaava kokemus!!!

Tilalta kavimme haukkaamassa lounasta Lohjalla ja vaihdoin paalleni opiskeluajan haalarit. Ajoimme tytyrin kaivokselle jossa parkkipaikalla nain etta koko muu polttariporukka oli myos pukenut haalarit ylleen. Seurasi agenttikoulutustehtava kaivoksessa. Saimme kyparat paahan ja laskeuduimme junavaunulla 80m syvyyteen, jossa kahdessa joukkueessa suoritimme agenttitehtavia: kaivostikkaiden kiipeaminen, tarkkuuspuhallus, 6m korkeudelta hyppaaminen (valjaiden kanssa) ja pari muuta tehtavaa. Ihan sairaan hauskaa tamakin.

Taman jalkeen siirryimme takaisin mokille, laitoimme saunan paalle ja popin soimaan ja joimme drinkseja. Morsiussaunaan kuului ruisleivat kainalossa saunominen, joukolla vihtominen (ja taustahuuto "ala tule paha mies, tule hyva miesi, ala tule paha vaimo tule hyva vaimo), selkaan jaaneiden koivunlehtien laskeminen, karjalainen itkuvirsi ja pesuhuoneen puolella pestiin vanhat suolat, jauhoilla taattiin jotain onnea, pestiin kananmunalla hiukset. lopuksi laitoin lenkkarit jalkaan ja juoksin saunan ympari huudelleen vanhojen heilojen nimia metsaan.

Saunan jalkeen minut puettiin bilevaatteisiin, laitettiin tukka ja meikki iltakuntoon. Sen jalkeen nautittiin juhlaillallinen. alkuun rapuja ja snapsia juomalaulujen saestyksella. Illallisen aikana sain eteeni jokaiselta polttarivieraalta pienen esineen/viestin tms. joka liittyi johonkin yhteiseen muistoon ja minun piti naista arvata mika oli keneltakin ja kertoa kaikille siihen liittyva tarina.

Sitten kun oli juotu ja syoty ja alkoi tanssijalka vipattamaan niin siirryimme baariin, missa tanssimme ja lauloimme tappiin asti. Aamuyosta mokille palatessa laitoimme viela poppia soimaan, soimme illallisen tahteita ja tanssimme poydilla.

Sunnuntaina oli krapulabrunssia ja lepailya kunnes lahdettiin kotia kohden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

POLTTARIKERTOMUS

Päivä alkoi 11.12 kun ovikello soi, Laika meni avaamaan ja tuli heti ovelta takaisin sanoen että vedä lakana tms päällesi ja mene ovelle. Menen sinne ihan unenpöpperössä ja lakanaan kääriyteenä ja siellä on polttariporukka miuta vastassa kuvia räpsien ja videota filmaten  Sitten vaan vaatetta niskaan ja ulos talosta, mukaan sain vain lääkkeet ja vesipullon ja käsilaukun.  

Talon edessä peittivät mun silmät siteellä ja kaasoni lähtivät miuta kävellyttämään jonnekin, pyörittiin hetkinen ja erilaisilla alustoilla kunnes tunnistin äänestä että paikalle oli tulleet myös Suski ja Rea. Johdattivat miut heikkalaatikolle jossa poistivat siteen silmiltä ja kertoivat päivän ensimmäisen tehtävän olevan sen että kaivan heikkalaatikosta sinne kaivetut vihjeet päivän kulusta. Minähän haaveilen arkeologian opinnoista ja sitä nyt sitten sain harjoitella, lusikalla ja pullasudilla  Hiekasta tuli esiin uikkarit, pullolaiva, banaani ja eväslaatikko. Tein kartan löydöistäni ja arvuuttelin mitä ne mahtaa tarkoittaa.  

Sitten taas silmät sidottiin ja taluttivat miut autolle. Kamala säätäminen että mahduttiin kaikki autoon  Ajatettiin Caribiaan, parkkipaikalla päivän ensimmäinen haaveri kun kaason kanssa kävellessä kaaduttiin molemmat pitkin pituuttamme parkkipaikalle  Olimme varmaan aika näky  No, silmät sidottuina miut johdatettiin sisään kylpylään ja silmät sidottuina kävin myös vessassa, totesivat ettenköhän mä omat paikkani niin hyvin tunne että pärjään  Istuttivat odottamaan ja ottivat siteen pois silmiltä.  

Miuta tuli hakemaan naisihminen joka kysyi tiedänkö mitä on tiedossa, mihin vastasin etten tiedä. Oli vuorossa aromaterapeuttinen hieronta joka oli taivaallista! Sieltä miut vietiin allasosastolle jossa pulikoitiin kolmatta tuntia lapsenmielen innolla. Yllättävän hauskaa oli vesiliukumäessä  Vaimoke oli pakannut selviytymispakkauksen joka sisälsi luomiväriä, ripsiväriä, deodoranttia, hiustenhoitoainetta ja kahdeksan huulikiiltoa  

Caribian pihalla taas silmät sidottiin ja pakkauduttiin autoon. Väittivät että mennään meille kotiin syömään, että Laika tekee ruokaa. Jossain vaiheessa aloin ihmetellä että miten voi kestää automatka Caribiasta meille näin kauan kunnes hoksasin etteivät viekään miuta kotiin syömään. Päädyttiin Ruissaloon piknikille. Kukin polttarivieras oli tuonut jotain itsetehtyä evästä ja nautimme kuohuvan parissa ihanan piknikin.  

Kaasoni Yyti oli tehnyt miulle biisin joka sai kyyneleet silmiin. Että mä rakastan niitä ihmisiä, ne on miulle kaikkein tärkeimmät ystävät ja on ihanaa että he ovat tukena ja lähellä. Päivä oli aivan ihana, aivan ihana. Parempaa en olisi voinut toivoa. Nyt väsyttää mutta hyvällä tavalla. Mieli on hyvä. Ihanaa.  

Oli aivan valtavan ihanat polttarit, en voisi parempia toivoa :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin kerron viime viikonlopun polttareista:

Lauantaiaamu sai yllättävän käänteen kun minulle tuotiin kotiovelle paketti, jossa oli lista tavaroista joita tulisin tarvitsemaan, valokuva paikasta johon minun tuli saapua 45 minuutin sisällä ja munakello jossa aika jo juoksi. Kädet täristen etsin tarvikkeita, joita oli aikamoinen lista. Matka jatkui läheiseen kaupunginosaan jossa minulle selvisi mitä minun tuli ensimmäisenä tehdä. Polttarit oli suunniteltu siten, että sain suorittaa "vaimopassin" jossa oli erilaisia osioita, kuten "rikkaan miehen vaimo, kotiäiti jne."

Ensimmäisenä tehtävänä suunnistin paikallisessa supermarketissa ja selvitin salakoodin, joka johti seuraavaan paikkaan. Siellä sain käteeni vaatekassin josta valitsin päälleni jotkut rytkyt :) Sen jälkeen ystäväni olivat loihtineet ihanan piknikin ja samalla kun söin, minulle tehtiin manikyyri ja sain nautiskella kuohuviinistä. Sieltä lähdettiin ajamaan kohti Sipoota, jossa oli maatila. Siellä ratsastin (en ollut ikinä aikaisemmin sitä tehnyt), pesin emakon, paimensin vuohia ja keräsin kananmunat kanojen kopeista. Oli aikamoinen shokki tällaiselle kaupunkitytölle huomata miten pelottavaa oli maatilalla ja millaista se elämä kaikkine maatöineen onkaan. Sieltä matka jatkui helsingin puolelle, jossa sain suorittaa seuraavan rastin: "actionvaimon". Minun tuli vieriä ihmispallossa eli zorbissa täytemäkeä alas! :D Hui se oli pelottavaa, mutta hauskaa.

Seuraavaksi lähdimme kohti ravintolaa, jossa söin vatsani täyteen ja nautiskelin ihanasta ympäristöstä ja ystävistä. Ravintolasta lähdettiin ajamaan ystäväni mökille, mutta matkalla minun piti pukea päälle miehen opiskelijahaalari, opiskella tietokoneaiheinen lehtiartikkeli ja listata viisi asiaa miksi haluan naimisiin miehen kanssa :) Tietokoneet eivät varsinaisesti ole alaani joten artikkelin handlaaminen oli hiukka vaikeaa :) Ennen kuin päästiin mökille, pelasin futista tyttöjen kanssa ja join protskua sheikkeristä. HYI :P Ilta jatkui mukavissa merkeissä mökillä ja pääsimpä minä tekemään miehelle huomenlahjan ja yöllä vielä morsiussaunaankin. Seuraavana päivänä leikittiin pihalla tyttöjen leikkejä kuten korkokengän heittoa, suklaansyömistä ja kaulinviestiä :) Ihanaa!

Luulin jo että päivä oli ohi, mutta vielä oli yksi ässä hihassa. Espoonlahden rannassa minua odotti vesiskootteri, jolla kiisin huimaa vauhtia kohti kotia. Päivä ei olisi voinut olla mukavampi! Täytyy nostaa hattua kaikille tytöille ja siskolle että olivat jaksaneet värkätä minulle ikimuistoiset ja tapahtumarikkaat polttarit. En varmaan muistanut kaikkea tähän kirjoittakkaan, sillä osan ajasta olin vain niin shokissa kaikesta hyvällä tavalla :) Toivottavasti tämä myös antoi vinkkiä polttareita suunnitteleville :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

22.7. Lauantai

Minulla ei ollut mitään tietoa polttareista, enkä kyllä edes aavistellut mitään. Kaverit olivat suunnitelleet näitä jo monta monta viikkoa, avo ja minun äiti oli mukana huijaamisessa (myös isä ja isoveli olivat tietoisia asiasta, ja huijasivat minua tarpeen tullen).

Eli olin lauantaina lähdössä tekemän äitini luokse remonttia (tämä siis oli se huijaus, meni ihan täysillä kun tiesin että isoveljeni tekee tänä kesänä siellä remppaa). Odottelin avoa töistä. Olin juuri puhelimessa kun avo tuli ja sitten huomasin kaverit. Sain puhelimeen änkytettyä että mulla taitaa olla nyt polttarit, pitää lopettaa. Itkukurkussa halasin kaikkia kavereita. Olin niin onnellinen. Kaikki parhaat kaverit olivat paikalla, kukaan ei jättänyt tulematta. Sain 15 minuuttia aikaa ottaa mukaan mitä luulin illan aina tarvitsevani. Vikkejä kuitenkin sain, eli pyyhettä, shampoota, rasvaa, vaihtovaatteet, ratsastuskypärä. Kavereiden pukeutumisesta myös jotain päättelin, cowboy –hengellä mentiin.

Auton luona mun silmät sitten sidottiin, ja lähdettiin matkaan. Perillä mut talutettiin, ja siinä vaiheessa älysin että ollaan rannalla. Laiturilla side otettiin silmiltä pois ja mä näin pienen purjevenen. Sellainen pieni jolla. Sain pikaopastuksen miten purjeen kanssa toimitaan, mistä ohjataan, mitä pitää tehdä kun käännyn jne. Pääsin siis avioliittupurjehduskouluun. Minun piti purjehtia poijun ympäri ja palata. Sain upean todistuksen siitä, että olen suorittanut avioliittopurjehduksen ensimmäisen osan hyväksytysti, mihin tuli sitten polttarikomitean allekirjoitukset!

Seuraavaksi mentiin vaihtamaan mulle vaateet (tässä vaiheessa taas silmät sidottiin). Sen verran asukokonaisuudesta tässä vaiheessa tiesin, että siihen kuului häntä! (ja ajattelin että mitä ihmettä ne on keksineet ) Jatkettiin matkaa taas autolla. Tämän paikan arvasin reitistä sekä siitä että piti ottaa ratsastuskypärä mukaan. Eli siis ratsastamaan. Täällä paikan päällä sain taas siis siteen pois silmiltä, ja näin myös asun. Se oli aivan mahtava. Valkoiset, mustapilkkuiset, polvipituiset housut, valkoinen paita mustila pilkuilla ja valkoinen pipo, jossa kovat (valkoiset mustilla pilkuila), ja valkoinen häntä missä myös mustat pilkut. Eli mä olin dallu  (meillä on siis dallu). Puku oli kyllä aivan upea, eikä ollut yhtään (tai enintään ihan vähän) häpeä sitä pitää.  No mulle oli suunniteltu erilaisia tehtäviä sitten suoritettavaksi.  Ratsastin siis ilman satulaa (ja olin myös tyytyväinen siihen miten hyvin selässä pysyin). Puvun lisäksi mun kyprään oli kiinnitetty huntu ja kädessä piti olla kokoajan kukkakimppu, jos se tipahti, piti käydä noutamassa. Tehtäviä oli mm. estehyppyukä, sormuksen pujottamista, hääkakun syömistä. Tästä sain myös sitten todistuksen!

Silmät sidottiin ja taas menoksi. Perillä taluteltiin taas silmät sidottuina. Lopulta ne avattiin ja oltiin rauhalahden leirintäalueella. Siellä sitten alkuun syötiin vähän välipalaa. Tässä vaiheessa mä sain kassin, mihin kaikki oli kasanneet tavaroita minulle. Sokeria ja hunajaa morisanta sulostuttamaan, tulitikkuja, laastareita, suklaata, essu ja kaikkea muuta pientä ja ihanaa, renkaiden vaihto-opas ja puolison muutoskortteja (sisältäen esim. naku-kokki kortin yms. kivaa!)

Ja sitten seuraavaksi olikin tulevan vaimon tottelevaisuuskoe  . Tunnarinoutoa, kauko-ohjausta jne (Harrastan omien koirien (juuri sen dallun kanssa) toko, joten tästä idea tähän). Tästä sain myös hienon todistuksen!

Tämän jälkeen vähän pelailtiin ja juotiin nurtsilta. Saatiin viereiseltä porukalta mölkky lainaan (voitin  ). Kyseisess porukassa sattui olemaan yksi tuttu ihminen, ja suurin osa porukkaa sattuikin sitten olemaan samalta suunnalta, missä tuli oma teini-ikä vietettyä ja mistä muutama polttariporukan kaverit kotoisin. Välissä oi vielä agilityrata silmät sidottuina (avioliiton niitä ylä- ja alamäkiä ja niistä selviämisiä). Tämän jälkeen vielä hetki nurtsilla, saatiin pelikortit ja pelailtiin juomapeliä. Oli hauskaa!

Sitten taas silmät sidottiin ja kävelytettiin, ja heitettiin järveen  (tai no ihan rannalle mutta kastuin kuitenkin). Ja sitten saunomaan. Olivat varanneet saunan rauhalahdesta. Mulle oli suunniteltu morsiussauna, oli itse tehty hieno tyyny, jossa sisällä risuja, kiviä, styroksia tms. Jossa oli tekstiä ja kaikkien kavereiden nimet. Saunassa oli kynttilöitä ja kolme eri vastaa. Yksi missä kukkia lisänä, yksi missä kuusenoksia (auts ) ja yksi tavalinen vasta. Tämän jälkeen käytin naku-uinnilla, ihan kaikki ei tähän tainnut osallistua. Sitä ennen piti vielä heittaa vasta saunan katolle tuomaan avio-onnea (toisella yrityksellä vasta sain sinne heitettyä). Sitten vielä ruokailtiin. (Ja mölkkyporukka lainasi sitten meidän saunaa). Olivat tehneet todella hyvää ruokaa, salaattia, kanaa, lihapullia, kastikkeita...

Mölkkyporukka vielä lauloi sitten minulle sua yli kaiken mä rakastan. Tämän jälkeen sitten vaatteet päälle ja kaupungille. Ja taas siihen cowboy -henkeen. (olis kyllä dallupuku muuten menny päälle mutta oli tässä vaiheessa hieman märkä ja likainen ) Mutta mä sain sitten farkkushortsien päälle chapsit, mulla oli ruutupaita, huivi kaulaan, kahdelle ponnarille hiukset ja hieno käärmevyö. Ja sitten Kuopion yöhö ja mielettömän hauskaa oli!

Suuri kiitos mahtaville ystäville! En olisi ikinä voinut kuvitella että näin upeat polttarit. Tekee kokoajan mieli ylistää ja kehua. Olen onnellinen ihminen kun on aivan mielettömän upeita kavereita ja aivan mahtava kaaso! Rakkaita ovat mulle kaikki!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime viikonloppu meni polttaroidessa... Tässäpä tärkeimmät!

Perjantaina töiden jälkeen olin mieheni kanssa ruokakaupassa, jossa vartija tuli keskeyttämään ostosreissumme ja sanoi, että minun pitäisi lähteä hänen mukaansa. Ajattelin, että nyt on kyllä joku väärinkäsitys sattunut, mutta pakko kait se on mukaan lähteä. Annoin miehelleni ostoslistan ja lähdin matkaan. Vartija vei minut takahuoneeseen, jossa oli selli ja laittoi minut sinne istumaan. Kävi ilmi, että olin "anastanut" kaksi kappaletta kosmetiikka ja että nyt tulisi sitten palauttaa nämä tuotteet, tai joudutaan soittamaan poliisi paikalle. Siinä ihmeissäni koitin vakuutella, että en minä kyllä ole mitään anastanut, että soitetaan sitten poliisit jos et muuten usko. Vartija koitti vielä jonkin verran kovistella, mutta kun en siinä millekkään ruvennut, niin soitti vartija poliisit. Poliiseja odotellessa vartija koitti vielä minua kovistella, tosin huonoin tuloksin. Vähän aikaa poliiseja odoteltuamme vartija soitti heille uudelleen ja kysyi, että kauankohan vielä menee. Matkalla kuulemma olivat. Pian sitten soi summeri ja vartija meni aukaisemaan oven. Tietenkin sieltä tuli sitten osa polttarisakkia ja otettiin kuvia minusta sellisssä ja kyseltiin vartijalta, että miten olin käyttäytynyt. Kuulemma ei väkivaltaisesti, mutta muuten olin yhteistyökyvytön! Sain mukaani vartijan tekemän anastusilmoituksen ja koko tapahtuma on videoitu kaupan turvakameroille - ilmeisesti kyseistä nauhaa näytetään häissä, kait...

Tämän jälkeen lähdimme hakemaan kotoamme minulle vähän vaatteita ja tavaraa mukaan ja lähdimme liikenteeseen. Suuntana oli Kalajoki, minne saavuimme noin yhdeksän aikaan illalla. Vuokratulla mökillä odotti muu polttariporukka ja minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Asettauduimme aloilemme ja tytöt olivat tehneet hieman purtavaa - patonkia, salaatteja, lihapullia... Tämän jälkeen istuskelimme mökkimme terassilla, kun huomasimme, että viereisessä mökissä asustelee miehiä, joilla on moottoripyörät mukana. Kalajoella oli SM kiihdytysajot. Siskoni kävi sitten naapureilta kysymässä, josko joku haluaisi antaa minulle vähän kyytiä. Joukosta löytyi vielä yksi selvinpäin oleva, ja ei muuta kuin minulle kypärä päähän ja liikenteeseen. Kysessä kun oli SM kiihdytysajoihin tullut pyörä, niin uskotte varmaan, että aika lujaa mentiin. Nopeutta oli parhaimmillaan lähes 250 km/h!!!! :o Ei kuulemma ollut ennalta sovittua. Pitää vielä mainita, että kuski oli todella mukava ja älyttömän hyvän näköinen :D

Tämän jälkeen menimme takaisin mökkiin, jossa minua odotti lahjaläjä. Jokainen polttarivieras oli ostanut/tehnyt minulle lahjan, joka jotenkin liittyi yhteiseen muistoon tai hetkeen. Minun tuli sitten arvata, että mikä lahja oli keneltäkin. Jos arvaus meni väärin, jouduin ottamaan tömpsyä. Lahjaksi sain vaikka mitä ja arvasin jopa osan oikein. Loppu ilta meni sitten juttellessa ja iltaa istuskellessa.

Lauantai alkoi aamupalan merkeissä - oli tuoreita sämpylöitä ja kaikkea muuta hyvää. Tämän jälkeen vetäytyi polttarivieraat hetkeksi yläkertaan vaihtamaan vaatteita. Alas tullessaan heillä oli Vintiöt tyyppiset yks, kaks, koli, neli jumppavaatteet päällä ja minut puettiin myös saman teeman mukaan. Sain päälleni tiukan, keltaisen koko vartalalo trikoon, siniset pyöräilysortsit ja aivan ihanan vaaleanpunaisen topin 80-luvulta. Lisäksi sain lantiolleni vyölaukun, jossa oli pullo teline. Lisäksi minulle ojennettiin vihko ja ohjeistettiin, että minun tulisi päivän aikana kerätä miespuolisilta henkilöiltä kommentteja kyseiseen vihkoon. Miesten tuli vastata kysymykseen: "Miehet kertova, miten olla hyvä vaimo." Uskotte varmaan, että kommentteja tuli laidasta laitaan! Tästä lähdimme sitten päivän ensimmäiselle rastille, joka paljastui carting ajoksi. Ajoimme cartinkia kahdessa eri erässä ja allit kyllä sai kyytiä! Tämän jälkeen jatkoimme matkaa biitsille, missä meillä oli pienet kesäkisat. Jakauduimme kahteen joukkueeseen, ja lajeja oli jos vaikka minkälaista. Tilan puutteen vuoksi en tähän tarkemmin erittele, jos joku haluaa infoa, laittakoon privaa. Kesäkisojen jälkeen menimme veden tuntumaan ja minulle laitettiin side silmille. Hiekkaan oli kuulemma haudattu muutama yllätys ja minun täytyi etsiä ne silmät sidottuina konttaamalla. Polttarisakki antoi vihjeitä mihin päin mennä. Hiekasta löytyi mm. leikkinen limanuljaska sammakko...

Tämän pienen silmät kiinni suunnistussession jälkeen jatkoimme matkaa satamaan, missä minulla piti olla vesihiihtoa. Valitettavasti tuuli ja aallokko olivat niin voimakkaat, että vesihiihto ei onnistunut. Vaihtoehtoisesti minulle oli varattu banaanivene, jonka kyytiin minun tuli mennä. Tämäkään ei valitettavasti onnistunut normaalisti istumalla (aallokon takia), joten jouduin makaamaan veneen kyydissä. Kun olin saanut itseni veneen kyytiin, lähdettiin satama-altaasta avoinaisemmille vesille. Vesiskootterilla venettä vedettiin ja oli kyllä aivan hauskaa olla kyydissä! Kyllähän siinä kastui ja muutaman kerran tipuin kyydistä, mutta mukavaa oli. :)

Merkit loppuu... Jatkuu seuraavassa viestissä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatkuu...

Sitten jatkoimme matkaa mökille vaihtamaan kuivaa vaatetta päälle. Kun oltiin saatu lämmintä vaatetta päälle, niin menimme ravintolaan syömään. Ruokailun lomassa minulta esitettiin kysymyksi polltarisakista. Minun tuli arvata, että ketä kyseinen kysymys koskee. Kysymyksiä oli laidasta laitaan, mm. Kenen anopilla on synttärit 31.8.? Kuka on suorittanut uimakandidaatin tutkinnon kahdesti? Kuka on vahingossa laittanut purkan silmäänsä ja saanut silmäluomen rullalle?... Suurimman osan arvasin oikein.

Ruokailun jälkeen menimme takaisin mökille, missä luvassa oli morsiussauna. Perinteisesti minut istutettiin kanervien ja männyn oksien ja käpyjen päälle. Selkääni hierottiin suolaa ja hunajaa ja muutkin perinteiset morsiussaunan elementit olivat mukana. Kuten se, että morsiamen tulisi juosta alasti saunan ympäri niin monta kertaa kuin on vanhoja sulhasia. No... Meillä sauna oli mökin yhteydessä ja mökki oli aika iso. Lisäksi kaikissa viereisissä mökeissä oli humaltunutta mies sakkia, joten teimme kompromissin, että juoksen mökin ympäri alasti kaksi kertaa. Tämä aiheutti viereisissä mökeissä huuto vimman ja sain paljon katsojia paikalle. :D Lisää olisi kuulemma haluttu. Morsiussaunan jälkeen laitoimme itsemme valmiiksi ja lähdimme loppuillan viettoon baariin.

Ilta ja koko viikonloppu oli oikein onnistunut, mukava ja hauska. Mitä nyt välillä morsiamen kurkkukipu ja äänen lähteminen vaivasi, mutta muuten oli oikein onnistuneet polttarit. Kiitokset kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waude, mulla oli todella mukavat polttarit tuossa la-su :)! Ensin koko 11-henkinen porukka tuli meille aamulla klo 10 tekemään aamiaista ja meikkaamaan ja valmistelemaan mua. Juotiin siinä kuoharia ja musta meikattiin Krisse Salminen (kuulemma teema päätetty jo 3 vuotta sitten kun muistutan niin paljon Krisseä sekä ulkonäöltä että ilmeiltäni, joskus myös jutuiltani ;D). Sitten mut vietiin keskustaa (Hki) myymään karkkeja ja lausumaan runoja. Siinä nautittiin virvokkeita ja pidettiin hauskaa; kielitaitoakin pääsi käyttämään kun myi karkkia ruotsalaisille, ranskalaisille, meksikolaiselle ja venäläisille :). Rahaa tuli todella mukavasti.

Seuraava etappi olikin Stockan alakerta, jossa pääsin levyttämään Gloria Gaynorin biisin I will survive oikein musiikkivideon kera..  ;D Ja video oli tietty näytillä Stockalla kerran  ::)

Sitten käytiin Mäkkärin kautta ja suunnattiin Kamppiin, josta bussilla Korpilammelle. Meille oli vuokrattu huvila sieltä ja paikalle tuli myös naurujoogaohjaaja. Naurujoogassa naurettiin itsemme tärviölle ja sitten lähdettiinkin Serenaan uimaan  :-X. Uinnin jälkeen palailtiin mökille, missä saunottiin oikein kunnolla ja musta pestiin muut miehet pois. Yksi exä oli niin tiukassa, että hänet piti minusta oikein ruoskia  ;D!

Loppuilta grillailtiin ja juotiin virvokkeita erittäin hauskassa ja hyvässä seurassa  :-X. Juttu luisti ja vaikka osa ei tuntenut muita kuin minut niin kaikki olivat kuin vanhoja kavereita keskenään. Nukkumaan mentiin omaan tahtiin ja aamulla heitettiin hyvästit kunnes taas kahden viikon kuluttua tavataan häiden merkeissä  :-X.

Oli ihan sanoinkuvaamattoman ihanaa ja hauskaa. Näistä polttareista jäi mitä parhaimmat muistot ja on todella mieltälämmittävää tietää, että on siunattu näin hyvillä ystävillä ja rakkailla ihmisillä  :)!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa  :-* Miekin odotan tuollaisia hemmottelupolttareita, joissa ei olla ihan nakit silmillä kokoajan  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa aivan ihanalta!  *halitus*  :-X :-X

Ystäväsi ovat vallattoman ihastuttavia! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mimoniandra: meillä on näköjään sama hääpäivä  :-X, sulla lienee polttarit ensi viikonloppuna..?

Niin juu, eräs kavereistani oli hoitanut Virallisen Osuuden mun Krisse-päivästä hankkimalla aidon Krissen kirjoittaman lupalapun, jossa toivotettiin "tosi noloi polttareita, ihanaa hääyötä ja ihanii häälahjoja" :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mimoniandra: meillä on näköjään sama hääpäivä  :-X, sulla lienee polttarit ensi viikonloppuna..?

Polttarit 26.8 ja häät 2.9.  :-X  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now