Sign in to follow this  
Followers 0
Missa

Hard ´n heavy

12 posts in this topic

Päätettiin miehen kanssa järjestää täysin näköisemme häät. Me olemme yli kolmikymppisiä motoristeja ja rakastamme heavy-musiikkia ja meksikolaista ruokaa.. Tuota ruokapuolta peräänkuulutin jo aiemmin toisella osastolla.

Somistusta rupesin jo nyt pähkäilemään. Löysin tuolta moottoripyör-teema-keskustelusta iki-ihania kakun koristeita, mutta koristeluvinkkejä vastaanotetaan! Olen itse ajatellut pöytiin sellaisia viinipulloja, joihin on sulatettu steariinia. Lisäksi värimaailma olisi tummahko, mutta maustettuna erittäin kirkkailla oranssilla ja punaisella. Omaan pukuuni aion myös sisällyttää samansuuntaisia aatoksia.

Eli, lyhyestä virsi kaunis... Ei mitään vaaleanpunaista tai hörhelöistä. Musiikista vastaa oma bändi, joka soittaa bluesia ja rokkia. Ajankohta olisi vasta elokuussa 2008, joten aikaa on  ;D Ideoista kiitellen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kivaa että joku haluaa "repäistä"  ;D Jos prätkät on lähellä sydäntä, niin ajattelin että vanhoista renkaista (prätkän) leikkaa paksuhkoja suikaleita, joihin viiltää matto veitsellä viillon ja nimilaput siihen väliin, rengaskuosia tulee mukaan pöytään.

Pöytäliinoiksi esim. mustia, tummanharmaita pöytäliinoja, jotka levitetään maahan ensin, jos sopii ja haluatte, niin prätkän renkaat maalataan esim. teidän tapauksessa oranssilla kangasvärillä ja huristetaan liinojen päältä, jolloin kangasväri tarttuu liinoihin, oranssit renkaan jäljet tulee silloin liinoihin. Sitten vain se silitys ja pesu. niin on ihan omanlaiset ja TEIDÄN prätkienne renkaan jäljet liinoissa.

Hääkakun voisi sijoittaa renkaan päälle, eli rangas kallelleen pöydälle, siihen joku pleksi alusta ja hääkakku sen päälle. tulee illuusio että kakku on renkaassa.

Rankempaa somistusta löytyy esim. Alchemy Gothicilta, ruumisarkun muotoinen viinipullon teline, pääkallon muotoinen rasia jonne vaikka keksejä, Garden of Eden lasit on hienot, kaksi toisiinsa kietoutunutta käärmettä kannattelee laseja. Sopii hääparille oikein hyvin.  ;)

Kannattaa tsekata myös Hellsinki.shop:n sivut. Siellä on "rankempaa" kamaa, mitä voisi kuvitella myös erilaiseksi somistukseksi. Monissa on aika paljon gootti teemaa, että en tiedä pitäisikö teillä olla ihan puhtaasti prätkä teemaa vai sopiiko myös ottaa vaikutteita gootti teemalta tms.... Toivottavasti tuli idean jyviä  ;D

Itse haluaisin käärmeeni olevan tulevissa häissäni "sormuksen kantaja" joten ei minullekaan kokonaan ihan perinteistä linjaa tule olemaan.

Häissänne voitte sitten tarjoillakin meksikolaista ruokaa.... Teidän häät on siihen vuoden aikaan että huristaisitte prätkällä hääjuhlapaikalle perinteisen auton sijaan????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijai miten herkullinen aihe!!

Tähän ideaan itse rakastuin käydessäni paikan päällä Harley Davidson cafeessa: Parks3HR_104.jpgEi se jenkkilän lippu, vaan se pohja mille se on maalattu: ketjuille jotka on kiinnitetty kattoon vierekkäin. Tuo toteutuu.. jossain meillä.  ;D

Aivoriihi pyörimään, tulen myöhemmin ideoimaan lisää. Onneksi teillä on aikaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mieheni ehdottoli kromin värisiä, kuusikulmaisia vaaseja (mistä niitäkin saisi?)  ;D

Minusta taas olisi hauskaa, jos jotkut jutut aukeaisivat vasta toisella silmäyksellä. Esim. kukkalaitteet noissa hehkuvissa väreissä olisi joidenkin mutterien tms. joukossa (mitä niissä pyörissäkin nyton  ;D), kaitaliina olisi koristeltu noilla JiSeilin mainitsemilla renkaan jäljillä, vieraskirja olisi mustakantinen ja sivuinen ja kantta koristaisi joku oikein henkinen kuva jne. Vieraat olis ensin harhaluulossa, että koristelu on "normaalia", mutta kokisivat sitten hoksaamisen riemun :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

tulin pitkästä aikaa tänne hääpuolelle kurkkimaan ja oli löysinkin heti mielenkiintoisen ketjun... Meijän häissä tuli kanssa sit loppujen lopuksi väreinä mustaa ja punaista. Ja varsinaiseen rock-teemaan piti vaan kertoa, et meillä oli  tuon miehen toivomuksesta erillinen "Heavyhuone", jossa nimensä mukaisesti soitettiin heviä ja juotiin Jack Danielsia.  8-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vieläkö löytyy muita tämän henkisiä morsiamia tai sulhoja? Meillä ei kyllä juuri tuota moottoripyöräteemaa ole tulossa, mutta sulhanen on hevimies ja itse olen myös raskaamman musiikin ystävä, mutta nykyään enemmän rakastunut 40-50-lukuun, pin up -tyttösiin ja rock´n´rolliin :) Näistä yritetään sitten yhdistää jonkinlaista teemaa häihin, väreiksi on tulossa musta ja (tumman)punainen, jotka näkyvät sekä koristelussa että puvuissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee jossain määrin tätä teemaa, kun ollaan muusikonretkuja ja tykätään kovasti raskaammasta musiikista. Yläkerrassamme asuu Ozzy-käärme. :girl_smile:

Edited by Rhonda_Tyger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täältä löytyy myös yksi ko tyyliä edustava pariskunta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan vähän suunniteltu metalli-/(kauhu)leffateemaa häihin (jos nyt saadaan häät aikaiseksi..).Tarkemmin en ole vielä miettinyt miten toteuttaa mitäkin, kun niin lyhyen aikaa ollaan vasta tiedetty naimisiin menosta :). Yksi suunnitelma olis ainakin joko vesipullot pöytiin ja pulloihin tekisi etiketit joissa erinäisiä biisien sanoituksia. Vaihtoehtoisesti kynttilänjaloiksi viinipulloja joihin tuo etikettijuttu. Vihiltäpoistumismusiikiksi valikoitui miehen päätöksestä (minun hyväksynnällä) Peltoniemen Hintriikan surumarssi sähkökitaralla soitettuna. Siinä nyt jotain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0