Madicken

Vieraiden kuljetus bussilla

187 posts in this topic

Meillä on juhlapaikka noin 30 km kirkolta ja olemme miettineet pitäisiköhän vieraille järjestää bussikuljetus sinne ja takaisin. Onkohan joku muu järjestämässä vastaavaa, jos niin niin paljon olette maksaneet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helei

Meille tulee bussi kuljetus. Kirkolta juhlapaikalle on n.25 km ja ajateltiin että taksit tulee vieraille vähän turhan kalliiksi. hintaa ei vielä tiedetä koska saadaan varmaan suhteilla bussi. Kannattaa soittaa kaupungin bussi linjoille koska olen kuullut ttä ainakin 'HKL vuokraa busseja joissain tapauksissa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät on Tampereen lähellä ja just eilen tilattiin kaks bussia. (yhteen olis mahtunu vaan n. 60). Koska en itse tilannut, niin en tarkalleen hintoja tiedä, mutta eroja oli paljon. Olisko täällä mistä otettiin ollut jotain sata euroa ja kalleimmassa paikassa oli parisataa euroa. matkaa meidän juhlapaikalle on jotain 25-30km

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillekin tulee bussikuljetus halukkaille. Eli ensin Lahdesta Kärkölään, jossa meidät vihitään ja sitten sieltä juhlapaikalle. Sekin on Kärkölässä n.15km kirkolta. Paikka vain on sellainen, ettei sieltä ole julkisia kyytejä eikä hotelleja lähellä. Yöllä bussi tulee sitten hakemaan halukkaat Lahteen. Tällainen järjestely maksaa meille 250 euroa. Ollaan ajateltu pyytää kyytiä tarvitsevilta pientä matkakorvausta. Ei ole vieraat ollenkaan sellaisesta pahastuneet. Pääseväthän helpolla... kenenkään ei tarvitse olla kuskina... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähetin sähköpostitse tarjouspyyntöjä ja päädyimme Töysän Linjaan, 125 euroa 50 hengen bussi. Kalleimmat oli hinnaltaan 250 euroa.

Kyse on noin 25 minuutin matkasta Helsingissä.

Töysän Linja oli myös erittäin ystävällinen palvelussa  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule bussikuljetusta, vaikka matkaa on 35 km. Juhlapaikalle on mahdollisuus jäädä yöksi ja moni on käyttämässä sitä vaihtoehtoa tai sitten pitkän matkan ihmiset lähtevät kuitenkin aikanaan ajelemaan kotiin ja jonkun on oltava selvänä. Oikeastaan kukaan (no korkeintaan pari henkilöä) ei varmaan tarvitsisi kyytiä, mutta näin meillä.  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kirkolta juhlapaikalle matkaa noin 35km ja ajattelimme selvitä ilman bussia. Olemme pyytäneet vieraita ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan, jos tulevat autolla ja jos kyytiin mahtuu mukaan. Lopuille tilaamme tilataksit ja veikkaamme, että kahdella tilataksilla pärjätään. Ja me maksamme tietysti tuon kuljetuksen, en usko että tulee maksamaan maltaita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka aihe on "vanha", ajattelin vastailla....

Meille tulee tod näk bussikuljetus, sillä itse sellaista ammatikseni ajelen.... :)

Etelä-Suomessa on paljon bussiyrityksiä, ja kaikki tekevät melko varmasti myös tilausajoja -vaikkei niitä aina mainostetakaan erikseen. Kannattaa aina etsiä itseä lähinnä oleva yritys, esim. Espoossa jos haluaa kuljetuksia, vaihtoehtoina mm Connex, Pohjolan turistiauto, M.V. Wikström jne.... Kannattaa hieman kilpailuttaa niitäkin!!! ;)

Vaikka hinta lienee ihan kohtalainen, helpottaa bussikuljetus vieraitten mietintää siitä, nauttiako nyt vai ei....  8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi

Meidän hääjuhlapaikalla on omat kotisivut. Sivuilla on bussiyrittäjien yhteystietoja ja tarjouksia. Minusta hinnat vaikuttivat melko edullisilta. Ei olla vielä tilattu kyytiä joten käytännön kokemusta ei ole. Jos juhlaa järjestämässä / hääpaikkaa vuokraamassa on joku matkailualalla ehkä laajemminkin toimiva taho, kannattaa ehkä kysäistä, onko heillä tällaista yhteistyötä bussifirmojen kanssa... Oman hääjuhlapaikkamme kautta on saatu muitakin kontakteja palveluihin.

-bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kirkolta juhlapaikalle n. 25 km. Nyt jo jotkut sukulaisista sanoivat, että on kyllä pitkä matka. Harkitsemme siis bussi kuljetusta. Ilm. yhteydessä varmaankin kysellään bussille tarvetta, ettei turhaan tilata ja sitten vain muutama käyttäsi. Niissä häissä joissa olemme itse olleet vieraina, ei ole ollut bussikuljetusta. Pitkiäkin matkoja olemme kimppakyydeillä kulkeneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee bussikuljetus ja sen ajaa yksi kaverini.

Kirkolta juhlapaikalle on matkaa noin 35 kilometriä.

Bussin vuokra on 100 euroa.

Kun lähetimme kutsut ja siinä ohessa oli ajo-ohjeet kirkolle ja juhlapaikalle A4:lle taitettuna, niin kirjoitimme

samaiselle paperille että kuljetusta tarvitseville on järjestetty linja-autokuljetus ja paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Lisäksi siinä oli että auto lähtee vihkimisen jälkeen kirkon edestä ja juhlinnan hiljennettyä paluukuljetus lähtee takaisin keskustaan.

Meillä ilmoittautumisaika meni jo. Eli 130 kutsutusta 115 ilmoittautui ja bussiin ilmoittautui reilu 40 ihmistä, joten ainakin 40 ihmistä on loppuun asti juhlimassa ;)

Meillä on hääautona 2-paikkainen avomersu eli toisen meistä olisi oltava ajokunnossa.

Eli voi olla että joudumme turvautumaan bussikyytiin  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee bussikuljetus hotellista kirkolle,  kirkosta juhlapaikalle (25 km) ja yöllä kaksi kuljetusta (n. klo 00 ja toinen 3-4 välillä) takaisin hotellille. Bussi on suhteilla ja maksaa 200 euroa kuskeineen kaikkineen. Bussi on iso 50 hlön bussi ja reilusta 150 ilmoittautuneesta yli 60 oli kyytiä vailla. Eli sitten loppuja on sumplittu autoihin. Kannattaa ottaa siis huomioon se, että kuljetuksesta saattaa tulla hyvinkin suosittu.  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on ens kesänä häät  ja olen miettinyt bussikuljetusta kirkolta juhlapaikalle.. Te joilla on ollut ko kuljetus tai jotka olette sellaiseen osallituneet niin onko se ollut hyvä idea? Onko yleensä osallistujia paljon? Onko kaksi paluukuljetusta (siis eriaikaan) sopiva määrä?

Meillä on paljon pitkän matkalaisia, jotka tulevat kirkolle autolla, käyttävätköhän he tälläistä kuljetusta? Mitäköhän hintaluokkaa bussit ottavat? Juhlapaikka on n 30min ajomatkan päässä kirkosta. Kiitokset vastaajille, hyvää uutta vuotta   :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan pohdittu samaa asiaa. Mietitty sitä et jos vieraat tulevat autolla kirkolle ja palaavat sitten bussilla takaisin juhlapaikalta, niin mitäs sitten? Tilaavatko he siihen kirkolle sitten taksin vai jatkavatko matkaansa (pitkälle) autollaan? Sekavaa mutta toivottavasti saa jotain selville.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

me mietittiin aikoinaan samaa. Meidän kirkko oli n. 30 kilsaa meidän kotikylästä ja sitten vielä juhlapaikalle oli n. 30 kilsaa kirkolta.

Eka oltiin siis bussin kannalla. Mutta tultiin siihen tulkseen että jotenkinha vieraat tulee kirkollekin, joten eiköhän kyyti onnistu jokaiselta itse. Oltiin varattu muutama auto pelkällä kuskilla, että jos olis ollut kyydittömiä.

Hyvin sujui näin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vastasinpa tonne toiseenki ketjuun ja vastaan tähänki. eli meillä kuljetus tulee kaupungin keskustasta viereisen kunnan kirkolle, kirkolta juhlapaikalle ja yöllä sitten takaisin keskustaan, saattaapa kierrellä paikasta toiseen ja puotella porukkaa tarpeen mukaan matkan varrelle. järkättiin kyyti sen takia kun pitkämatkalaisia on paljon ja häitä vietetään kumminkin kaukana sivistyksestä ;) huolettominta näin, meidän mielestä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen vieraana ollut häissä jossa järjestettiin bussikuljetus kirkosta (kaupungin keskustassa) juhlapaikalle ja juhlapaikalta takaisin kirkolle ensin illalla ja toisen kerran yömyöhällä. Ja bussi oli aivan täynnä, eli muidenkin mieleen taisi olla. Pitkänmatkalaisetkin pääsi sillä helposti hotelleille. Osa tietenkin liikkui omilla autoilla. Idea oli mun mielestä tosi hyvä kun autoa ei ollut itsellä käytössä. Sai huokaista helpotuksesta kun ei tarvinnut taas epätoivoisena etsiä kyytiä tuntemattomilta kavereiden sukulaisilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle (matka kestää n.20min) ja se maksaa 100e, eli ei kovin paha hinta. Juhlapaikasta pitää lähteä 01.00 niin sinne sillon tilataan tilatakseja, joilla vieraat pääsee keskustaan jatkoille (sen vieraat maksaa itse). Kannattaa kuitenkin tehdä jonkinlainen kysely, että kuinka moni tarvitsisi kyydin kirkolta juhlapaikalle ni ei tule turhaa rahanmenoa. Meillä esim. kaverit oli tosi kiitollisia tästä järjestelystä.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä bussi lähti meidän omasta pihasta, eli vieraat tulivat meille omin kyydein, sieltä kirkolle ja kirkolta juhlapaikalle ja sitten yöllä kaikki vietiin kotiovelle ( melkein ainakin ) ja pitkämatkalaiset hotelille. seuraavana päivänä sitte hakivat autonsa pois pihasta. Kuulun perusteella vieraat tykkäsivät, ei tarvinnut olla pakosta selvinpäin kenenkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on bussikyyti tarjolla vieraille. Häät pidetään 30 km päässä kotikaupungistamme ja lähes kaikki vieraat tulevat toiselta paikkakunnalta. Kuitenkin 140 hlöstä vain 40 halusi bussikyydin. Omilla autoilla porukka liikkuu sittenkin mieluiten. Serkkuni häissä oli aikoinaan bussikyyti, ja mun mielestä se oli vieraita kohtaan hyvinkin ystävällistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä vihkiminen ja juhlat ovat samassa paikassa, melko syrjäisellä sijainnilla (Turusta n.40km). Meille tulee bussikuljetus hääpaikalle sekä takaisin kaupunkiin, mutta paluu on vasta 02 tai 03 yöllä eli sitä ennen kotiin haluavat tulevat omalla autolla tai joutuvat ottamaan taksin. Hintaa edestakaiselle kyydille tullee n.250€, tarkemmin en vielä tiedä kun on "tarjouskilpa" kesken  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lähetin sähköpostitse tarjouspyyntöjä ja päädyimme Töysän Linjaan, 125 euroa 50 hengen bussi. Kalleimmat oli hinnaltaan 250 euroa.

Kyse on noin 25 minuutin matkasta Helsingissä.

Töysän Linja oli myös erittäin ystävällinen palvelussa  ;D

Suosittelen Töysän Linjaa! Me käytetään pelkästään sitä duunissa ja aina on palvelu ollut niin konttorilla kuin kuskeillakin todella hyvä!

Hinnallisesti myös erittäin kilpailukykyinen. Mä en vielä tiedä miten itse hoidetaan kuljetus (vesibussilla vai bussilla)  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kuljetus P. Tyllilä Linja Oy:ltä ja voin lämpimästi suositella.

Vieraat kuljetettiin 70-paikkaisella "haitari"-bussilla (vai nivel-bussiko se oikea nimitys on?)  :P Helsingin Tuomiokirkosta Vihtiin. Paluu kuljetus oli kahdesa erässä...kiireisimmät pääsivät poistumaan jo häävalssin jälkeen  ;)  Meidän eli hääparin kuljetus oli hoidettu myös heidän kauttaan. Valittavana oli joko Rolls Royce tai mersun 600-bullman ja näistä kahdesta vanhasta päädyttiin sitten mersuun ...oli isommat tilat takapenkkiläisillä. ;D

Olivat järjestäneet yllätyksenkin.....  Tovin ihmettelimme miksi kuljettaja pysähtyy ja alkaa kaivella apukuskin jalkatilaa mutta siellä olikin kylmälaukku josta putkahti esiin skumppa ja lasit  :o Olimme toki varanneet omatkin mutta ajattelimme että juomme ne vasta juhlapaikalla ennen vieraiden saapumista. Mielestämme se oli mieletön juttu ja sai kaiken tuntumaan vieläkin ihanammelta.  :-X

Suosittelen!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koska emme löytäneet viime helmikuussa viettyihin häihimme mieluisaa, tarpeeksi isoa ja kohtuu hintaista juhlapaikkaa Espoosta/Kirkkonummelta päädyimme viettämään juhlat Vihdissä. Koska juhlapaikka siirtyi näin kauas ja suurin osa vieraista asuu kuitenkin Helsinki-Espoo-sektorilla ja jatkoille vieraat haluaisivat kuitenkin suurella todennäköisyydellä Helsinkiin, katsoimme että on osittain meidän "velvollisuutemme" avittaa vieraita kuljetuksessa joten....

Kutsuttuja oli 120, joista 70 ilmoittautui kuljetukseen. Vieraat kuljetettiin 70-paikkaisella "haitari"-bussilla (vai nivel-bussiko se oikea nimitys on?) Helsingin Tuomiokirkosta Vihtiin. Paluu kuljetus oli kahdesa erässä...kiireisimmät pääsivät poistumaan jo häävalssin jälkeen ja loput sitten puolen yön aikaan. Bussi kiersi Länsiväylän kautta ja pudotteli vieraita paikkoihin, joista heidän oli helppo tilata/ottaa taksi. Tuli heile varmasti halvemmaksi kuin ottaa taksi Vihdistä asti. Bussi kuljetus samalla madalsi kynnystä lähteä viettämään häitämme. Ja kutsutuista jäikin pois vain 10 henkilöä, joten vieraita oli kaikenkaikkiaan 110. Oli aivan mieletöntä viettää isoa juhlaa kaikien ystävien ja sukulaisien kanssa.

Meidän eli hääparin kuljetus oli hoidettu myös heidän kauttaan. Valittavana oli joko Rolls Royce tai mersun 600-bullman ja näistä kahdesta vanhasta päädyttiin sitten mersuun ...oli isommat tilat takapenkkiläisillä.  ;

Meillä oli kuljetus P. Tyllilä Linja Oy:ltä ja voin lämpimästi suostella.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kaukaa tulevat vieraat ajavat suoraanjuhlapaikalle, jossa myös majoittuvat, ja vaihtavat juhlavaatteet siellä päällensä. Juhlapaikalta on sitten yhteiskuljetus kirkkoon ja takaisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now